Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.981
|
čitano: 9.073.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...
120€ preporučena cijena ako se ne varam. Nova cijena će biti 90€.

Na PSN Blogu piše 80€.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2025 21:52 (Bitanga).
10 godina
Sony PlayStation 5

Postoji li koji razlog zašto bi netko kupio PS5 ako posjeduje dobar gaming PC? Pitam ozbiljno.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DuxCro kaže...

Postoji li koji razlog zašto bi netko kupio PS5 ako posjeduje dobar gaming PC? Pitam ozbiljno.

To danas više ovisi o navikama igranja, grafika je ionako odličan koju god opciju odabereš. 

Eventualno neke ekskluziva na PS5 , ali kad tad dođe i na PC.

Meni je draže na PS5 jer se zavalim u fotelju, igram na ogromnom oledu, tu mi je spojen i HT sustav pa je cijeli doživljaj bolji. Nekako bi je jednostavnije sve to pokrenuti na PS5, zavališ se n kauč  , klin na gumb i već si u igri. 

18 godina
Ja prodajem svoj standard disk edition ak koga zanima:

https://m.bug.hr/forum/topic/prodaja-ostalo/prodaja-ps5-blu-ray-verzija--igra/305928
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
DuxCro kaže...

ako igras fifu/nba/gtan turismo i slicne igre online

ima vise igraca, te ima manje chitera...

nije sve u broju fpsa

ali da nemam ekipu s kojom igram godinama na playstationu, bi ga odavno prodao, jer sada SP igre radije igram na kompu, i sve ekskluzive ce dolaziti na pc

18 godina
DuxCro kaže...

Naravno da postoji, ima ih podosta. Isto kao što ih ima i podosta zašto bi netko kupio dobar gaming PC ako posjeduje PS5.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
18 godina
DuxCro kaže...

Zasto pas lize svoja jajca? Jer .....moze🤣

Ja naprimjer kod kuće igram iskljucivo plejku, na terenu PC i switch.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
18 godina
Pixel kaže...
DuxCro kaže...

To danas više ovisi o navikama igranja, grafika je ionako odličan koju god opciju odabereš. 

Meni je draže na PS5 jer se zavalim u fotelju, igram na ogromnom oledu, tu mi je spojen i HT sustav pa je cijeli doživljaj bolji. Nekako bi je jednostavnije sve to pokrenuti na PS5, zavališ se n kauč  , klin na gumb i već si u igri. 

ovo vise nema smisla objasnjavat jer je ponovljeno hrpu puta, ali samo kupis ektra HDMI kabel od koliko ti treba i spojis pc s televizijom i monitorom, i samo stisnes win+p, i prebaci se slika na tv i igras tamo s kauca, klik na igru i to je to

2 godine
protjeran
Gemmy kaže...
Pixel kaže...
DuxCro kaže...

ovo vise nema smisla objasnjavat jer je ponovljeno hrpu puta, ali samo kupis ektra HDMI kabel od koliko ti treba i spojis pc s televizijom i monitorom, i samo stisnes win+p, i prebaci se slika na tv i igras tamo s kauca, klik na igru i to je to

Yes i onda držim kutiju nasred dnevnog ? pa nazad selim u "uredsku" sobu. Thanks, no thanks. PC workstation, konzola gaming station. FPS igre koje gotovo niti ne igram su možda jedini razlog iz kojeg bi se vratio na PC gaming. Ray tracing i ostale nepotrebne gluposti me ne lože. Ako je igra kriminal nema te optimizacije, fps-a, ray tracinga, rezolucije i koje čega što će me natjerati da ju zaigram. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2025 8:32 (filip_medo).
15 godina
Sony PlayStation 5

gledam si kupiti ps5, isplati li se kupiti ps5 pro? ili je i obicna verzija dovoljna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Gemmy kaže...

Nije sve uvijek tako jednostavno. Ovisi gdje ti je TV, a gdje PC, gdje ukućani, a ima tu i hrpa drugih pitanja o hardveru da li imaš VRR i high framerate TV i sl.

Meni je PC u istoj sobi gdje i glavni TV pa svejedno nisam htio kupovati i razvlačiti 10-15 m skupog HDMI kabela do TVa pred kaučem. Plus što ovisi i o TVu pa čim ga netko upali onda ti se možda pojavi i na PCu u windowsima i pravi probleme sa multimonitor layoutom i sl.

Zato sam si kupio svoj TV za radni stol i spojio na njega i PC i playku i to je moj kutak :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2025 12:58 (Bitanga).
17 godina
Gemmy kaže...
Pixel kaže...
DuxCro kaže...

Meni objasnjavas koji sam 30 godina u IT-u? Ono neš ti mudrosti kako dobit sliku s pc-a na tv pa treba objašnjavati 

Ne nije isto, ne želim pc kutiju u udnevnom boravku, pc mi treba u radnoj sobi/uredu, ne želim tu svu skalameriju u dnevnom.

Imam oboje i ne sjećam se kad sam se zadnji put igrao na PC-u

7 godina
Sony PlayStation 5

Imam vise nego solidan gaming pc (2k sve skoro na max)

Ali mi je puno veci gust u dnevnom sjesti u fotelju i igrati na 65" ekranu ps5. Valjda komocija i tako to. Godine... 🤷‍♂️

9 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Nema šanse da bi koristio PC bez da je na njega spojen veliki TV...ima to tak spojeno odavno. Još sam PC spajao na CRT tv preko svideo kabela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ne znam jeste li probali Blue Prince ali igra je strašno dobra i pametno osmišljena. Uvijek nađeš nešto novo.
Moj PC  
4 0 hvala 1
18 godina
Sony PlayStation 5

Igram je povremeno na portalu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gogy7 kaže...
Ne znam jeste li probali Blue Prince ali igra je strašno dobra i pametno osmišljena. Uvijek nađeš nešto novo.

Jedva čekam uronit kad završim Pacific Drive. Po meni najveća vrijednost pretplate je što mogu isprobati i igrati ovakve ne-AAA igre. Onda čak i ak ode s pretplate mi nije bed kupiti.

15 godina
Skinuo sam jučer na PC pa ću uskoro isprobati. Čujem samo dobre stvari. A i Metacritic ocjena nešto znači.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

2 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

PS Plus u Kanadi i Truskoj ide gore s cijenom.

Extra u Turskoj sa ₺2,340 na ₺3,645.

Extra u Kanadi sa 155CAD na 190CAD. 

Zanimljivo da je, i nakon poskupljenja u Kanadi, PS Plus Extra jeftiniji nego kod nas, za nekih 5€...Baš nam je dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Samo nek mi ne diraju Indiju 🇮🇳
Uzeo Extra za 54€, pa ako i poskupe, opet je to daleko jeftinije... Ali ja mislim da je ovo poskupljenje globalno, sve vise ljudi mi javlja da su dobili mailove. Kazu da su poskupili i u Južnoj africi i Norveškoj.
Ocekujte poskupljenje i kod nas.
18 godina
Promster kaže...

PS Plus u Kanadi i Truskoj ide gore s cijenom.

Extra u Turskoj sa ₺2,340 na ₺3,645.

Extra u Kanadi sa 155CAD na 190CAD. 

Zanimljivo da je, i nakon poskupljenja u Kanadi, PS Plus Extra jeftiniji nego kod nas, za nekih 5€...Baš nam je dobro.

A gle, porezi nisu isti u HR i Kanadi.

Nisu niti unutar EU pa opet sve države plaćaju istu cijenu, znači da u nekim državama zarade više, a na HR storeu sa 25% poreza skoro pa najmanje :-) Sve se to treba uračunati u cijenu na kraju krajeva.

9 godina
Sony PlayStation 5

Gogy, hoće biti kakvih akcija za PS+ članarinu sad oko Uskrsa? Ako bude, uzmem opet za 2 godine i mir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sta se može uzet na vise od 1g?
Mislio sam da su to ukinuli?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mislim da ništa do Crnog Petka... Možda bude na ljeto za days of play ali mala je šansa.
12 godina
Moram opet spomenuti Blue Prince jer je jedno od rijetkih iskustava u gamingu. Ne mogu opisati koliko je ovo genijalno osmišljena igra. Ne volim roguelite RNG igre ali ovo je puzzle igra i njoj taj RNG sistem pomaže jer tako otkrivas komad po komad zagonetke. Ovo je nesto kao puzzle Returnal i uvijek zelis jos jednom igrati da vidiš dokle ces stici.

Rijesio sam stvarno hrpu stvari u igri i bas kad sam pomislio da mi je malo ostalo naletim na reddit post s barem 20 stvari koje nisam jos ni vidio u igri.

Ima zagonetki koje mozete ganjati satima, tražiti tragove i onda odjednom shvatite da je rješenje zagonetke "kopaj na tom mjestu", tako ako se nekome ne da tražiti moze pogledati guide online.

Ova igra ima "ono nešto" i ogromna preporuka od mene. Nemojte propustiti ovo iskustvo. Nije straight forward igra i to je njena glavna prednost a ne mana.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Gogy7 kaže...
Mislim da ništa do Crnog Petka... Možda bude na ljeto za days of play ali mala je šansa.

Meni oko 01.06. istice plus, u to vrijeme godinama vec produzujem

18 godina
Ja sam jučer probal i odma me odbilo.
Ne znam, nije moj tip igre.
Nisam izbrisal, jop jednu šansu dobiva.
12 godina
Iskreno, i mene je odbilo na prvu, ali jednom kad shvatiš igru i kad uđeš u dubinu, postane zarazna. Postoji puno stvari s kojima mjenjas igru i stvari koje ti stalno ostaju. Kad shvatis smisao i mehaniku igre shvatit ces zasto ima ocjenu 94.
15 godina
Gogy7 kaže...
Iskreno, i mene je odbilo na prvu, ali jednom kad shvatiš igru i kad uđeš u dubinu, postane zarazna. Postoji puno stvari s kojima mjenjas igru i stvari koje ti stalno ostaju. Kad shvatis smisao i mehaniku igre shvatit ces zasto ima ocjenu 94.

Kao Balatro. Igraš sat vremena i uopće ti nije jasno što je tu toliko dobro. A onda boom.

Odigrati ću malo sad za vikend, ali po onome što sam čuo ovo je baš "my cup of tea". Volim puzzle igre, a ovo zvuči kao next level.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice