Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.145
|
čitano: 6.507.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gale92 kaže...

ekipa sad  i ja radim prednarudžbu na Sancta Domenici, uzeo ps5, uzeo ps plus al nigdje nemogu nac dodatni ps5 kontroler da ga stavim u košaricu.....

pomoć netko?

Ma ovoga će ti biti day one. Neće se kontrolleri i dodatna oprema razgrabit kao konzole, budi bez brige.

Isto ko i igre... ne moraš igre prednaručivati.

90% ljudi doći će u dučan, uzet prednaručenu konzolu i neku igru i otić uživati. Problem je samo oni koji neće konzolu vidjet jer vjerojatno će se slijedeća serija čekati 2-3 tjedna, možda i dulje.

17 godina
Sony PlayStation 5

Ok mene zanima sada slijedece.

imam dva  4k HDR telvizora. Jedan je 55" a drugi je 65"

primarno bih ps5 spojio na 55" jer mi je na tom TV-u i volan koji cu koristiti za voznje... kako najednostavnije prenijeti kada cu igrati SP igre na drugi TV?

ima li neka shema bez kablova?

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

primarno bih ps5 spojio na 55" jer mi je na tom TV-u i volan koji cu koristiti za voznje... kako najednostavnije prenijeti kada cu igrati SP igre na drugi TV?

Ja imam svuda spojene sve kablove i samo playku selim, na 3 mjesta.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

dakle da ti se seljakat konzolu? ne brine te mozda da mozes izlizat hdmi utor itd...?

sto se tice toga to je uvijek opcija ali htio bih da mi je konzola na jednom mjestu.

17 godina
toxic kaže...
Bitanga kaže...
toxic kaže...

dakle da ti se seljakat konzolu? ne brine te mozda da mozes izlizat hdmi utor itd...?

sto se tice toga to je uvijek opcija ali htio bih da mi je konzola na jednom mjestu.

Ne, nisam nikad nijedan hdmi utor izlizao. Al ono, nije da selim svaki dan, tu i tamo. Nije baš neka drama, ištekaš kablove, uštekaš kablove.

Imao sam jedno vrijeme spojeno preko HDMI splittera, al treba naći neki koji će podržavati najnovije tehnologije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Ne, nisam nikad nijedan hdmi utor izlizao. Al ono, nije da selim svaki dan, tu i tamo. Nije baš neka drama, ištekaš kablove, uštekaš kablove.

Imao sam jedno vrijeme spojeno preko HDMI splittera, al treba naći neki koji će podržavati najnovije tehnologije.

a remote play ne bi igrao ulogu ?

17 godina
toxic kaže...

a remote play ne bi igrao ulogu ?

Ne znam kakav će biti na PS5, ali na PS4 me nije zadovoljio. Slika je dosta lošija, a HDR nije podržan. Plus još često mi se i diskonektalo usred igre pa onda zgineš. A u nekim igrama je to big deal.

14 godina
Sony PlayStation 5

sad naručujem na Sancta Domenici,

ispunio sve i došao do načina naplate, odabrao navedeno te potvrdio i sada mi "vrti".....

1 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

ispunio sve i došao do načina naplate, odabrao navedeno te potvrdio i sada mi "vrti".....

Ne možeš u SD, ja naručio u svijetu medija. Bez problema. Ali i PS4 Pro sam tamo kupio day one.

Sramota za SD, samo to ću reći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2020 20:46 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...
Gale92 kaže...

Ne možeš u SD, ja naručio u svijetu medija. Bez problema. Ali i PS4 Pro sam tamo kupio day one.

Sramota za SD, samo to ću reći.

znači vrtni mi a na e-mail mi u međuvremenu stigne da su sretstva "rezervirana" i u nazivu stoji Sancta Domenica i iznos....

14 godina

Ekipa, znam da je negdje vjerojatno pisalo ali ne mogu sad čitat 100 stranica . Na PS5 će se moći igrati sve PS4 igre ?

7 godina
jel u Sancti vridi ona njihova SD+ protect usluga i za konzole..ako da uzmete to i imate 5 godina:)
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
itomic009 kaže...

Ekipa, znam da je negdje vjerojatno pisalo ali ne mogu sad čitat 100 stranica . Na PS5 će se moći igrati sve PS4 igre ?

danas prenio HCL da 99% hoće a onaj 1% ne

https://www.hcl.hr/vijest/playstationu-5-radit-ce-99-igara-s-playstationa-4-161179/

10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Da li cijena od 3850kn se odnosi samo na kupovinu gotovinom ili je to i cijena za kupovinu na rate? 

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Potegao i ja PS5 ali digital.

bitno da je placeno. Sad cu cekati i kratiti vrijeme uz SS4: Planet Badass i slicnim stvarima na lapu.

Pi coin invite: bass999 // minepi.com/bass999

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Digitalni je po meni pljuga jer nemos kupit polovnu igru na njusci za saku love

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2020 21:24 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Istina ali dok sam imao ps4, jedino što je nutra išlo kao BD je GT Sport, ostalo sve digital zato sam i uzeo digital.

0 0 hvala 0
7 godina
copy/paste
Naime, ako ste kupili Spider-Mana ili njegovo GOTY izdanje za PlayStation 4, nemate pravo na BESPLATNO ažuriranje kojim biste dobili Remastered verziju. Znači, na PS5 igru možete igrati – s grafikom kao na PS4, a ako želite bolju verziju, morate iskeširati ili 80 eura za Miles Morales Ultimate Edition ili istu igru kupiti ponovno, samo za PlayStation 5.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

a znam tlaka je mjenjat cd ali kupim igru za 300 odigram i prodam za 250.Odigras top naslov za 50 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Digitalni je po meni pljuga jer nemos kupit polovnu igru na njusci za saku love

Istina, mada su popusti i na storeu inače jako dobri. Ali bolje je imati obje opcije. Uvijek se nađe dobrih dealova na fizičke kopije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
HCMAA kaže...
copy/paste
Naime, ako ste kupili Spider-Mana ili njegovo GOTY izdanje za PlayStation 4, nemate pravo na BESPLATNO ažuriranje kojim biste dobili Remastered verziju. Znači, na PS5 igru možete igrati – s grafikom kao na PS4, a ako želite bolju verziju, morate iskeširati ili 80 eura za Miles Morales Ultimate Edition ili istu igru kupiti ponovno, samo za PlayStation 5.

citam "maja morales"

16 godina
HCMAA kaže...
copy/paste

ak je tak onda definitvno dižem ruke, nedam iz pricipa. danas na epic besplatni football manager 2020 i watch dogs 2 a ovi bi naplatili i to masno obicni patch koji otključava fps i boosta teksture. ma mogu mi lagano.

ide lova na rtx 3070 ili novu amd grafu. čekaju se sony ekskluzive na kompu, ak dođu dobro, ako ne opet dobro. imam igara more.

17 godina
Sony PlayStation 5

Znači na SD ne može se više naručiti pa sam naručio u svijetu medija za 250kn više. Stavio sam plaćanje u poslovnici tako da nikakav polog ne traži.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poslati ce ti mail da nije moguce. Moras platiti karticom prilikom narudzbe.
13 godina
Sony PlayStation 5

Sancta Domenica:

"Poštovani, zbog tehničkih poteškoća uzrokovanih jako velikim interesom primorani smo zaustaviti prdnarudžbe. Po otklanjanju poteškoća prednarudžbe će biti ponovo omogućene."

Sramota da ne padne jedan Svijet medija koji ima website valjda iz 1946. godine, a službeni zastupnik uvijek ima probleme, kad god je neka veća navala. Bitno da je novi web tu, a vuče se i zapinje čak i kad nema gužve.

Ako ništa drugo, ovo znači da još uvijek imaju konzola, ali ih se ne može naručiti trenutno.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
Q-Tip kaže...

Sramota da ne padne jedan Svijet medija koji ima website valjda iz 1946. godine, a službeni zastupnik uvijek ima probleme, kad god je neka veća navala. Bitno da je novi web tu, a vuče se i zapinje čak i kad nema gužve.

Yep. Nije im prvi puta. 

Ja ću pričekati prve popuste na PS Store-u pa ću onda vidjeti koju ću verziju uzeti.

7 godina
namjerno proizvedeš manje konzola s diskom a više ovih digital only...bolje...sad kad se ovi koji imaju kolekciju diskova zahebu...ode to na njuškalo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Q-Tip kaže...

Sancta Domenica:

"Poštovani, zbog tehničkih poteškoća uzrokovanih jako velikim interesom primorani smo zaustaviti prdnarudžbe. Po otklanjanju poteškoća prednarudžbe će biti ponovo omogućene."

Ako ništa drugo, ovo znači da još uvijek imaju konzola, ali ih se ne može naručiti trenutno.

kažem meni je narudžba prošla, "prošla" ako se može računat potvrde transakcije a vjerojatno ću za e-mail iz SD za potvrdu od strane njih morati pričekati sutra...

13 godina
Gale92 kaže...

kažem meni je narudžba prošla, "prošla" ako se može računat potvrde transakcije a vjerojatno ću za e-mail iz SD za potvrdu od strane njih morati pričekati sutra...

Sretno, najgore je što nisi siguran. Inače sad se nema što naručiti, maknuli su stranicu s proizvodima.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
Sony PlayStation 5

Pa cek jel ima kakvih pogodnosti za pred naruzdbu? Nesto jeftinije bude ako prednarucim kao sto je bilo za ps4?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice