Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.421
|
čitano: 6.996.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Robert_84 kaže...

ja te moram pitati gdje ti radis, ja radim za TCS Deutschland, a sjedim u Hamburgu Allianz/Allianz Trade... imamo 1200 korisnika koji rade sluzbenu dokumentaciju za osiguranja kada se rade krediti te osiguranje istih...znaci ne allianz osiguranje vec nesto drugo. znaci svi manje vise imaju fakultet, a rade na racunalima od kad postoje. sad to sto je firma skrta i imamo HP G1,G2 i tu itamo neki G5 u upotrebi nije bitno. no niti nakon 30 godina pojedinci ne znaju koristiti laptop/komp. doduse ne znaju upalit monitor ako je jedan ugasen... ne pada im na pamet da treba pritisnut dugme jer to nije tv pa nema daljinski.

a o koristenju skypea ili webexa da ne pricam. office paket je sljetanje na mjesec.

Meni je to tužno. Nadam se da su barem njihova djeca informatički pismenija i da su im kupili računalo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Mobitel+tablet+smart tv su zestoko istisnuli racunala iz domova.

Konzole su za gaming i radi toga ih kupujemo.

Hoces igrat upalis konzolu,surfat netom i socijalnim mrezama...mobitel,crtici za klince...teblet.

Nema tu vise previse svrhe za jedno a kamoli vise racunala po kuci.

To su sve consumer aktivnosti, kao da si rekao čitanje stripova i lektire.

Već u višim razredima osnovne škole, računalo je must have. Čak je i u kurikulumu predviđena obrada Windowsa i Office alata. Normalni ljudi kupe računalo i ne kompliciraju previše oko toga. 

Samo još fali da se na natječaje za posao opet počnu javljati ljudi koji ne znaju koristiti računalo.

Potpuno netocno,ovdje u Berlinu je sva nastava u vrijeme lockdowna radjena preko ipadova koje su dobili u skoli.

Sve aplikacije su razvijene za tu svrhu i kompletno su eliminirali racunala.

Ali ne da mi se vise u ove nebuloze koje nemaju veze sa Ps5 kao sto niti vecima vas nema veze sa Ps5 ali trola temu 🥂

17 godina
Robert_84 kaže...

morao sam dodat, kada je krenula korona.... ljudi su trazili stolice za kuci a da ne pricam o laptopima... monitorima i cak da im se uvede internet jer ga NEMAJU!!!!!! znaci 2022 godina a svabe oko Hamburga ili u Hamburgu nemaju internet u kuci jer im je to posao ne treba im privatno.....

da ne pricam o onima koji imaju al neke osnovne przine po selima jer im je dovoljno za facebook il youtube. ovdje djeca ne zive sa roditeljima u kuci do 45 godine zivota.... vec kada odu radit il se dalje skolovat uglavnom su van kuce. pa niti ti roditelji nemaju potrebau da imaju to sve.... vjerovatno :) tragikomicno. a nekima je vjerovatno dovoljan kompijuter od firme i za privatne potrebe... jer ne skidaju torrente niti se igraju.

P.S. na ovaj nacin ovdje pocinjemo nekakvu drugu raspravu sto niej vezano za PS5 temu

Pa ti si uletio da nikom ne treba računalo za po doma i da tamo kod tebe nitko ga ni nema ili ima jedno za cijelu obitelj. Šta je neka sramota imati svoje računalo. Ili si faca ako nemaš računalo. Znam neke ljude koji su se ponosili što nemaju TV. WTF. Eno, sad imaju TV jer im je život bez TVa dosadio.

Kad su djeca od 13-14 dok se ne odsele iz kuće dobro im dođe računalo. Kad se odsele od kuće to je i dalje njihovo računalo i nose ga sa sobom. Kad se zaposle ako dobiju službeni laptop to je opet računalo. I supružnik ako su iz slične branše ima službeno računalo. Kad dobiju djecu, neće dati službeni laptop djeci, nego će im kupiti računalo kad dođe vrijeme za to.

Računala su svuda oko nas. I driveri se instaliravaju svuda oko nas. Ne treba se bojati drivera.

Znam nečije roditelje koji imaju krave... a recimo njihova djeca nemaju krave, ali imaju računala. Treba i krava, a treba i računala :-P

Treba i konzola.

Bez konzola se može školovati. A bez računala, teško. A na računalu se može i igrati. To je cijela moja poanta.

Svatko će naravno potrošit novce na ono što misli da mu više odgovara.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
MEGATAMA kaže...

Potpuno netocno,ovdje u Berlinu je sva nastava u vrijeme lockdowna radjena preko ipadova koje su dobili u skoli.

Sve aplikacije su razvijene za tu svrhu i kompletno su eliminirali racunala.

Ali ne da mi se vise u ove nebuloze koje nemaju veze sa Ps5 kao sto niti vecima vas nema veze sa Ps5 ali trola temu 🥂

Ja ne bih ni sebe ni dijete mučio radeći prezentaciju, plakat ili word dokument na ipadu (a imam 12.9'' Pro).

A o tehničkom crtanju ili programiranju da i ne pričam. 

Ili da se za cijenu ipada može kupiti sasvim dobar laptop sa svim priključcima, kao što reče kolega, za 300€ :-)

Kod nas su djeci dali jeftine kineske tablete, bez ikakvog prilagođenog softvera :-)

Nisu ih niti koristili.

Uvijek treba znati odabrati pravi alat za neki posao. Tableti su za neke stvari dobri, ali ne i za sve stvari.

Jednog dana će sigurno granica između tableta i laptopa nestati, ali smo još daleko od toga.

No to i dalje ne mijenja na stvari da će svatko imati svoje moćno personalno računalo. Koje će biti bitnije od konzole.

Bilo tablet, bilo mobitel koji se ušteka u dock i spoji na periferiju i monitor. Za sad još nijedan uređaj nije zamijenio klasično računalo kao productivity device.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2022 22:06 (Bitanga).
13 godina
Bitanga kaže...
Robert_84 kaže...

morao sam dodat, kada je krenula korona.... ljudi su trazili stolice za kuci a da ne pricam o laptopima... monitorima i cak da im se uvede internet jer ga NEMAJU!!!!!! znaci 2022 godina a svabe oko Hamburga ili u Hamburgu nemaju internet u kuci jer im je to posao ne treba im privatno.....

da ne pricam o onima koji imaju al neke osnovne przine po selima jer im je dovoljno za facebook il youtube. ovdje djeca ne zive sa roditeljima u kuci do 45 godine zivota.... vec kada odu radit il se dalje skolovat uglavnom su van kuce. pa niti ti roditelji nemaju potrebau da imaju to sve.... vjerovatno :) tragikomicno. a nekima je vjerovatno dovoljan kompijuter od firme i za privatne potrebe... jer ne skidaju torrente niti se igraju.

P.S. na ovaj nacin ovdje pocinjemo nekakvu drugu raspravu sto niej vezano za PS5 temu

Pa ti si uletio da nikom ne treba računalo za po doma i da tamo kod tebe nitko ga ni nema ili ima jedno za cijelu obitelj. Šta je neka sramota imati svoje računalo. Ili si faca ako nemaš računalo. Znam neke ljude koji su se ponosili što nemaju TV. WTF. Eno, sad imaju TV jer im je život bez TVa dosadio.

Kad su djeca od 13-14 dok se ne odsele iz kuće dobro im dođe računalo. Kad se odsele od kuće to je i dalje njihovo računalo i nose ga sa sobom. Kad se zaposle ako dobiju službeni laptop to je opet računalo. I supružnik ako su iz slične branše ima službeno računalo. Kad dobiju djecu, neće dati službeni laptop djeci, nego će im kupiti računalo kad dođe vrijeme za to.

Računala su svuda oko nas. I driveri se instaliravaju svuda oko nas. Ne treba se bojati drivera.

Znam nečije roditelje koji imaju krave... a recimo njihova djeca nemaju krave, ali imaju računala. Treba i krava, a treba i računala :-P

Treba i konzola.

Bez konzola se može školovati. A bez računala, teško. A na računalu se može i igrati. To je cijela moja poanta.

Svatko će naravno potrošit novce na ono što misli da mu više odgovara.

Ali frajeru koga boli K za tebe i tvoje racunalo u Playstation 5 temi?

Konstantno unistavas temu,ima li tome kraja?

17 godina
MEGATAMA kaže...

Ali frajeru koga boli K za tebe i tvoje racunalo u Playstation 5 temi?

Konstantno unistavas temu,ima li tome kraja?

Oprosti.

15 godina
Bitanga kaže...
Robert_84 kaže...

ja te moram pitati gdje ti radis, ja radim za TCS Deutschland, a sjedim u Hamburgu Allianz/Allianz Trade... imamo 1200 korisnika koji rade sluzbenu dokumentaciju za osiguranja kada se rade krediti te osiguranje istih...znaci ne allianz osiguranje vec nesto drugo. znaci svi manje vise imaju fakultet, a rade na racunalima od kad postoje. sad to sto je firma skrta i imamo HP G1,G2 i tu itamo neki G5 u upotrebi nije bitno. no niti nakon 30 godina pojedinci ne znaju koristiti laptop/komp. doduse ne znaju upalit monitor ako je jedan ugasen... ne pada im na pamet da treba pritisnut dugme jer to nije tv pa nema daljinski.

a o koristenju skypea ili webexa da ne pricam. office paket je sljetanje na mjesec.

Meni je to tužno. Nadam se da su barem njihova djeca informatički pismenija i da su im kupili računalo.

ne da je tuzno vec je sramota.... 

mene je najveci problem na PS5 digitalna trgovina.

imam racun iz HR... sad cekam iducu godinu da vidim kako ce to sve funkcionirat. HR je u biti UK racun ali tamo imaju "funte" a mi dobivamo Euro...

da je to rijeseno prebacio bi se odavno na digitalnu trgovinu. 

a jedan od problema je i to sto za svaku konzolu a i PC moras pored racuna za digitalnu trgovinu i mat i racun izdavaca igre.... da barem onda daju istu igru koristit na vise platformi.... 

bitno im je da znaju tocno koliko imaju korisnika... pa te teraju na registraciju a sa druge strane ne rade nista za korisnika.

bilo bi fora da sad onaj tko ima ps4 Spidermana istoga ne mora kupovat za PC vec da mu je odmah otkljucan :)

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2022 23:04 (Robert_84).
17 godina
antimadridista kaže...
Mobitel ne vidim kao rješenje za igranje nekih AAA igara. Kontrole su veliki problem, malen ekran itd. Jedino ako pričamo o tome da će se i same igre promijeniti iz temelja.

Mobitel možeš spojiti na tv i za njih imaš kontrolere na kojima možeš igrati, tako da nije problem da igre moraš mijenjati iz temlja. Veći je problem optimizacija samih igara na mobitelima.

Xbox ima već suradnju sa samsungom koji planira na svoje televizore stavljati Xbox aplikaciju za streaming igara, uz to MS planira napraviti streaming dongle.

Ako dobavljivost konzola i cijene ostanku ovakve kakve su danas mnogi će igraći prijeći na mobilnu platformu, a to se isto odnosi na gaming PC tržište.

BF3:fluffy_inside
14 godina
Bitanga kaže...

Prosječni roditelj će kupiti djetetu prvo računalo jer mu treba za maltene sve vezano uz školu, a usput i za igranje. I to ne samo jedan, nego svako dijete ima maltene svoj PC.

Konzola je tu ekstra trošak, i stoji spojena na obično jedan TV ili dva TVa u kući.

Ne znam nikog tko ima stariju djecu, a da ima samo konzolu, a niti jedan PC.

20 milijuna PS5 u cijelom svijetu je ništa, u dvije godine.

Barem toliko ako ne i više ima PCa samo Hrvatskoj :-)

Naravno, nema toliko PCa koji mogu vrtiti Spidermana, ali tu ti pada priča u vodu o zajebanciji s driverima, jer svatko tko ima PC se zajebava s driverima.

Kao roditelj 2 djece, od kojih je jedan školarac, mogu ti reći da mi ne pada napamet kupovati PC ili laptop na kojem se mogu vrtiti igre jer je cijena takvih stvari previsoka i hardver prebrzo zastari.

Imam laptop star 6 godina koji se savršeno može koristiti za školu. Kad crkne, kupujem novi za uvrh glave 4-5000 kn sa integriranom grafikom i Windowsima gore. Bitno da vrti OK Windowse i Office i da može dekodirati video stream bez da rikava (ne pričam o 10 paralelnih 8K streamova).

Ako se klinci hoće igrati, imaju PS5 i iPad. Gaming PC je rupa bez dna u koju ne mislim bacati novce.

Oni koje znam da imaju gaming PC ga imaju radi sebe a djeca su im "sekundarni korisnici". Još nisam čuo da je netko odvalio €1500-2000 da klincu kupi "kompjuter za školu". Usput, što sam stariji, to mi se manje za*ebava sa windows updateima, novim driverima za svaku igru koja izađe i sl. Cijenim to što PS5 sve odradi u rest modu i kad ga upalim da se igram, on je uvijek spreman. Da ne spominjem situacije gdje i dan danas PC igre izlaze u svakakvom stanju, od fantastičnih do onih koje su jedva igrive bez hrpe updatea.

Da se razumijemo, bio sam PC gamer ukupno 30 godina i pričam iz osobnog iskustva. Kad se sjetim svih novaca koje sam bacio u vjetar i svih zajebancija sa softverom i hardverom koje sam prošao, muka mi dođe. Živile konzole i njihova jednostavnost. Čista ušteda para, vremena i živaca.

13 godina
greysaint0 kaže...
Bitanga kaže...

Prosječni roditelj će kupiti djetetu prvo računalo jer mu treba za maltene sve vezano uz školu, a usput i za igranje. I to ne samo jedan, nego svako dijete ima maltene svoj PC.

Konzola je tu ekstra trošak, i stoji spojena na obično jedan TV ili dva TVa u kući.

Ne znam nikog tko ima stariju djecu, a da ima samo konzolu, a niti jedan PC.

20 milijuna PS5 u cijelom svijetu je ništa, u dvije godine.

Barem toliko ako ne i više ima PCa samo Hrvatskoj :-)

Naravno, nema toliko PCa koji mogu vrtiti Spidermana, ali tu ti pada priča u vodu o zajebanciji s driverima, jer svatko tko ima PC se zajebava s driverima.

Kao roditelj 2 djece, od kojih je jedan školarac, mogu ti reći da mi ne pada napamet kupovati PC ili laptop na kojem se mogu vrtiti igre jer je cijena takvih stvari previsoka i hardver prebrzo zastari.

Imam laptop star 6 godina koji se savršeno može koristiti za školu. Kad crkne, kupujem novi za uvrh glave 4-5000 kn sa integriranom grafikom i Windowsima gore. Bitno da vrti OK Windowse i Office i da može dekodirati video stream bez da rikava (ne pričam o 10 paralelnih 8K streamova).

Ako se klinci hoće igrati, imaju PS5 i iPad. Gaming PC je rupa bez dna u koju ne mislim bacati novce.

Oni koje znam da imaju gaming PC ga imaju radi sebe a djeca su im "sekundarni korisnici". Još nisam čuo da je netko odvalio €1500-2000 da klincu kupi "kompjuter za školu". Usput, što sam stariji, to mi se manje za*ebava sa windows updateima, novim driverima za svaku igru koja izađe i sl. Cijenim to što PS5 sve odradi u rest modu i kad ga upalim da se igram, on je uvijek spreman. Da ne spominjem situacije gdje i dan danas PC igre izlaze u svakakvom stanju, od fantastičnih do onih koje su jedva igrive bez hrpe updatea.

Da se razumijemo, bio sam PC gamer ukupno 30 godina i pričam iz osobnog iskustva. Kad se sjetim svih novaca koje sam bacio u vjetar i svih zajebancija sa softverom i hardverom koje sam prošao, muka mi dođe. Živile konzole i njihova jednostavnost. Čista ušteda para, vremena i živaca.

Ovo sa rest modom na ps5 i XsX mi je jedna od najboljih stavki na tim sistemim.

Upalim konzolu i sve je instant spremno za igranje.

17 godina
greysaint0 kaže...

Ma sve ok, nisam rekao da svi moraju kupovati gaming PC. Ja ga imam, i moji klinci će naslijediti moj kad meni dosadi. Drugi klinac ima gaming laptop koji može koristiti za bilo što, i nositi gdje treba.

Dovoljno dobar gaming PC za 1080p gaming se može kupiti za 6-7k kn. Ne treba 2000€. 4k gaming zaboravite na PCu, to nema smisla bez kvalitetnog monitora, a takvi baš i ne postoje. Ne računam monitor, jer monitor je must have za normalan rad i potreban je prije ili kasnije, čak i za konzolu ako ne misliš cijelu obitelj maltretirati na kvalitetnom obiteljskom TVu.

Lovite se na gluposti, a samo sam rekao da mi je gnjavaža sa driverima najgluplji argument protiv PCa.

PC je alat za rad. Konzola nije. Ipad isto nije, za sad. Čak niti sa BT tipkovnicom i mišem.

I kome treba nešto za rad će kupiti PC. To ne znači da treba kupiti gaming PC ili ne treba imati playku. Zašto ne. No poanta je bila da driveri dolaze sa svakim PCem i bolje je da se klinci nauče koristiti računalima čim prije.

I meni to sve isto ide na živce sve više što sam stariji. I pratiti sve te tehnologije, koji kabel moram imati, pa kad mi klinci krenu sa problemima ovim i onim, pa ne radi zvuk na TVu. Nervira normalno. Imaju ljudi i hrpu problema i sa konzolama, nije to ništ ekskluzivno za PC. Kad te ne ide, ne ide te.

Nismo svi isti, niti imamo iste potrebe i financijske mogućnost. Neki od nas imaju i odraslu djecu, i svi mi znamo dobro procijeniti što nam je potrebno, a što nije. Iz moje perspektive je dobar PC bolja investicija u djecu nego konzola.

Osobno imam sve, i PCe, i konzole.

Da ne pričamo i o igrama koje nisu dostupne na konzolama, ali jesu na PCu ili o modding mogućnostima.

Moja žena igra jedino Candy Crush na mobitelu. Sva sreća.

Nećemo dalje da brutalno ne iznerviramo MEGATAMU.

17 godina
MEGATAMA kaže...

Slažem se, to je top feature. Ako si solo i nemaš djecu.

Ako imaš djecu nikakve koristi od toga.

Switch je zato odličan ako imaš svoj. Ali on je opet preslab :-)

13 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Slažem se, to je top feature. Ako si solo i nemaš djecu.

Ako imaš djecu nikakve koristi od toga.

Switch je zato odličan ako imaš svoj. Ali on je opet preslab :-)

Imam troje djece.

Ne kuzim uopce sto si htio rec,objasni.

17 godina
MEGATAMA kaže...

Imam troje djece.

Htio sam reć da ja suspendam igru, odem na posao, dođu klinci upale playku i ugase mi igru.

I obrnuto. Jel sad razumiješ? Nema smisla ako imaš više od jednog čovjeka koji svakodnevno koriste konzolu.

Ako pričamo o suspendanju usred igre.

Inače se konzola pali poprilično brzo sa SSDom i bez rest modea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2022 18:41 (Bitanga).
15 godina
Series X može spremiti više igara istovremeno u memoriju pa je nešto korisnije, ali dok god 100% igara neće podržati quick resume nije to to.

Xbox mi se u energy saving mode pokrene desetak sekundi sporije u odnosu na instant on. Zanemarivo dulje, a troši manje energije.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Imam troje djece.

Htio sam reć da ja suspendam igru, odem na posao, dođu klinci upale playku i ugase mi igru.

I obrnuto. Jel sad razumiješ? Nema smisla ako imaš više od jednog čovjeka koji svakodnevno koriste konzolu.

Ako pričamo o suspendanju usred igre.

Inače se konzola pali poprilično brzo sa SSDom i bez rest modea.

Nisam u toj situaciji jer sin kad igra to je skoro pa iskljucivo na XsX,kcer NS iako rijetko u zadnje vrijeme tako da Ps5 ostaje u globalu meni.

15 godina
Imaš premalo djece
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Sony PlayStation 5

NXG mi se zadnjih godina isprofilirao kao broj jedan sto se tice tech testova.

Cak se i uz YT kompresiju vidi koliko je igra sada stabilnijeg i bistrijeg prikaza dok je u zivo za mene ta razlika skoro kao 1080p vs 4k.

Kakvi ogromni pomaci se mogu postic na zatvorenom sistemu jedne konzole 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Mobiteli su najveća prijetnja konzolama
Mali ekran...spojiš mobitel na tv
Upravljanje...bežični gamepad

Sony izbaci za 100€ dodatak(+gamepad) koji bezbolno for dummies spaja mobitel na tv..Ustvari taj princip već postoji A zove se Nintendo Switch

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-grossing_mobile_games

Vijest:Sony prodao 100 milijuna u dvije godine tih dodataka za spajanje za 100€...od toga troškovi proizvodnje 20€

8 milijardi ljudotina...svi imaju smartphone...8 milijardi potencijalnih kupaca za Sony mobile igre

Pokemon Go 7.7 milijardi dolara zarade...od toga niti jedna kopija igre nije koristila Nintendo hardware

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lako je to pričati kad je riječ o Pokemonima - jedan od najvećih brendova na svijetu uopće. Pokemon igre općenito su uvijek imale smisla kao potencijalna mobilna igra. pa zapravo i jesu igra sa prijenosnih konzola. Sony ni Microsoft nemaju takav IP koji bi mogao rasturiti mobilno tržište. Kad si desetljećima orijentiran na durgačiji tip igara, ne možeš samo tako preko noći se ubaciti na mobilno tržište i dominirati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2022 18:46 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Lako je to pričati kad je riječ o Pokemonima - jedan od najvećih brendova na svijetu uopće. Pokemon igre općenito su uvijek imale smisla kao potencijalna mobilna igra. pa zapravo i jesu igra sa prijenosnih konzola. Sony ni Microsoft nemaju takav IP koji bi mogao rasturiti mobilno tržište. Kad si desetljećima orijentiran na durgačiji tip igara, ne možeš samo tako preko noći se ubaciti na mobilno tržište i dominirati.

Microsoft sad ima. Diablo Immortal :-)

17 godina
Sony PlayStation 5

jeste li vi igrali RDR 2 sa ukljucenim hdr-om ili bez? i ako je bio ukljucen jeste li koristili cinematic ili game mode? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koliko se sjećam igrao sam sa isključenim jer je igra prvo izašla sa potpuno nevaljalim HDR-om, a onda su to "popravili" tako da su naknadno dodali nekakv loš HDR. Igra mi je uvijek izgledala isprano u HDR-u u usporedbi sa drugim igrama koje koriste HDR.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
Kruzi glasina da je GoW Ragnarok odgoden za 2023 i da ce umjesto njega ubaciti The LoU Remake 2.9.2022.
Ja se nadam da cemo dobiti release date sutra na Summer Game Fest.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2022 15:44 (Gogy7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pa to je bilo očito da GoW neće doći ove godine. Premalo smo vidjeli dosad za igru koja bi trebala izaći u sljedećih 6 mjeseci.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Gogy7 kaže...
Kruzi glasina da je GoW Ragnarok odgoden za 2023 i da ce umjesto njega ubaciti The LoU Remake 2.9.2022

LoU remake? genijalno, stvarno genijalni umovi sjede u Sonyu, svaka čast, pa to je takav potraćen potencijal, ti ljudi trebaju raditi u NASI, odveli bi nas na Mars za 5 minuta.

Umjesto novog GoWa remake LoU, kakav potez. 

11 godina
Vidio sam da je neki voice actor zavrsio linije prije par dana. Dalo bi se to srediti do Božića ali mi sve smrdi na Q1 2023.
5 godina
neaktivan
Cansee kaže...
Gogy7 kaže...
Kruzi glasina da je GoW Ragnarok odgoden za 2023 i da ce umjesto njega ubaciti The LoU Remake 2.9.2022

LoU remake? genijalno, stvarno genijalni umovi sjede u Sonyu, svaka čast, pa to je takav potraćen potencijal, ti ljudi trebaju raditi u NASI, odveli bi nas na Mars za 5 minuta.

Umjesto novog GoWa remake LoU, kakav potez. 

Da sjedi bilo ko od nas u soniju i donosi odluke siguran sam da bismo slicno postupili. Zasto ulagati lovu na nove stvari gdje ne znas ni kako ce proci kad mozes sa puno manjom investicijom odraditi neku "siguricu" jer raja danas bali na remastere, remake i radi preordere cim ih omoguce. 

I meni se gadi na to sve ali ljudi igre prave prvenstveno zbog zarade, a to sto je narod glup pa podrzava takve stvari njima govori u kojem pravcu da idu. 

Isto i za ovaj diablo imortal, svi pljuju, seru, bale a opet im to masovno novce donosi jer opet vecina raje skine, i igra, iako neki cak nikad ne uplate ni euro opet im to koristi. Gledam streamer neki ulozio 4000 $ i nije dobio ni jedan legendarni item samo kako bi pokazao koja je to prevara a kako god okrenes on im je dao 4000 $ tek tako i jos napravio reklamu za igru.

15 godina
Da stvarno im loše ide biznis. PlayStation eto na policama stoji mjesecima i nitko im ne kupuje konzole. Treba im pokoji balkanac da im pokaže kako se to radi.

Mislim računica je i više nego jednostavna. God Of War im neće biti spreman do kraja godine i tu im je idealno ubaciti TLoU, igru koju ne trebaju raditi iz temelja, a prodavat će se ko vruće kifle.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2022 16:36 (antimadridista).
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ja takodjer i ne kontam ovo stalno kukanje sta god se desi. Izbace igru kao horizon forbidden west sa bugovima i gdje performance mode nije ispoliran, i odmah pljuvanja kako su debili gdje ce tako izbacit. Sad kruzi prica da ce gow ragnarok tek 2023 i pljuvanje zasto je ne izbace odmah. Iskreno se nisam nikad ni nadao da ce gow doci ove godine.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice