Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.421
|
čitano: 6.996.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Da, zesca je glupost, jer ga nude apsolutno svugdje.... Ps plus, ps collection, sad u novim tierovima plusa....

79kn redovna cijena u svakoj trgovini.....

Nije igra kao igra glupa, vec hajmo realno, tko je nema vec u kolekciji?
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Ovaj smash klon bi trebo bit oke 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Meni je ovaj mjesec i dobar naspram prethodnih nekoliko. Jest da smo GOW svi odigrali i da je svakako u sklopu PS Plus kolekcije ali opet nije losa ponuda.

0 0 hvala 0
13 godina
Cansee kaže...
Q-Tip kaže...

Ja ga hoću isprobati već duže vrijeme, ali definitivno mi se ne daje 500 kuna jer sam nekako uvjeren da bih vrlo brzo prestao igrati. 

Jedino što me vuče je taj hype oko igre i to što kažu da je čak i za one koji nisu Souls fanovi. Nijednu Dark Souls igru nikad nisam igrao, a Bloodborne sam odustao na prvom bossu i to mi je bilo dovoljno. 

Nemoj da te vuče hype, nemoj uzimati igru ili čekaj neki ozbiljan popust ili posudi od nekog. To ti je iskren prijateljski savjet jer ako nisi mogao igrati bloodborne nećeš moći ni ovo, odnosno odustat ćeš iz istih razloga zbog kojih si odustao od BBa. Nije igra lakša, pogotovo na početku. Još ti je najbolje posudit od nekog pa probaj

Ma znam, neću je kupovati. To je čista znatiželja, a ne vjerujem da bih je odigrao. Doduše, nemam je ni od koga posuditi jer nitko koga znam ne igra Souls igre. Bit će jednog dana na nekom debelom sniženju, ne žurim. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Ako imate VRR tv onda se velika vecina frame dropova ispegla,imam Ps5 verziju i radi izvrsno VRR.

Pc verzija ima microstutter pa je samo za one kojima to ne smeta i tu ne pomaze freesync ili gsync.

Uostalom imate niz testova svih verzija ako vas zanima.

VRR je skoro pa beskoristan u Elden Ringu jer igra često izlazi iz donjeg VRR range-a. Pošto svi znamo da LFC mehanizam ne postoji u ER-u, u onim djelovima framerate-a gdje bi bio najkorisniji, uopće nije aktivan.

Kao netko tko je utukao 140 sati u ER mogu reći da mi je to jedna od najboljih igara ikada. Isto tako mogu reći da je From Software amaterska liga što se tiče optimizacije igara. Igram njihove igre sve od prvih Demon's Soulsa na PS3 (koje sam uvezao iz Kanade prije nego je igra dobila europski release) pa sve do danas. Još nisu napravili igru koja dobro izgleda i ima stabilan framerate. ER izgleda solidno sve dok ne pogledate teksture likova, pogotovo boss-ova. Neki kad se kamera zumira izgledaju kao da su ispali iz PS3.

A što se tiče ovog mjeseca i izbora PS+ igara, katastrofa. GoW je stalno besplatna igra za vlasnike PS5 (u onoj kolekciji). Sumnjam da ga netko tko je dosad htio nije odigrao na PS4, može ga se odavno kupiti za kikiriki lovu.

13 godina
greysaint0 kaže...
MEGATAMA kaže...

Ako imate VRR tv onda se velika vecina frame dropova ispegla,imam Ps5 verziju i radi izvrsno VRR.

Pc verzija ima microstutter pa je samo za one kojima to ne smeta i tu ne pomaze freesync ili gsync.

Uostalom imate niz testova svih verzija ako vas zanima.

VRR je skoro pa beskoristan u Elden Ringu jer igra često izlazi iz donjeg VRR range-a. Pošto svi znamo da LFC mehanizam ne postoji u ER-u, u onim djelovima framerate-a gdje bi bio najkorisniji, uopće nije aktivan.

Kao netko tko je utukao 140 sati u ER mogu reći da mi je to jedna od najboljih igara ikada. Isto tako mogu reći da je From Software amaterska liga što se tiče optimizacije igara. Igram njihove igre sve od prvih Demon's Soulsa na PS3 (koje sam uvezao iz Kanade prije nego je igra dobila europski release) pa sve do danas. Još nisu napravili igru koja dobro izgleda i ima stabilan framerate. ER izgleda solidno sve dok ne pogledate teksture likova, pogotovo boss-ova. Neki kad se kamera zumira izgledaju kao da su ispali iz PS3.

A što se tiče ovog mjeseca i izbora PS+ igara, katastrofa. GoW je stalno besplatna igra za vlasnike PS5 (u onoj kolekciji). Sumnjam da ga netko tko je dosad htio nije odigrao na PS4, može ga se odavno kupiti za kikiriki lovu.

Ne slazem se,pratio sam framerate na onim otvorenim djelovima gdje inace najvise pada i to su padovi u rangu 50-55fps a tek ponekad ispod 48fps gdje se tek onda izbaci iz VRR rangea tako da itekako pomaze na tim djelovima ali realno meni nisu smetali niti ti padovi jer se u globalu dese samo na pojedinim djelovima igre dok je sve ostalo bilo smooth.

Ja mislim da mi je prva igra od From Software bila Kings Field na Ps1....e to je bilo neigrivo.

Steta sto nemam XsX verziju da i nju probam jer je na toj konzoli range 40-120fps pa je moguce da se ne primjeti niti jedan fps drop.

12 godina
gamex1423 kaže...

Meni je ovaj mjesec i dobar naspram prethodnih nekoliko. Jest da smo GOW svi odigrali i da je svakako u sklopu PS Plus kolekcije ali opet nije losa ponuda.

Kako može biti dobar mjesec kad dobivenu igru svi posjedujemo?:) To ti je kao da nismo ništa dobili.

GOW mi je bila prva igra koju sam kupio čim je stigao ps4 pro.I da,sjajna igra.

12 godina
Sony PlayStation 5

Nebitno otkazao taj ps plus,kupio Demon Souls i ER koji spominjete,stoput bolja investicija,od tih igara koje se dobiju nijednu nisam ni pogledao,ili ih imam odavno ili su sranje.

Moj PC  
1 1 hvala 0
5 godina
Sony PlayStation 5

Sto se tice ER-a, na PCu sam imao zakljucanih 60fpsa skoro, microstuttere moram reci da nisam primjetio, ali bude ogromnih dropova kod ucitavanja pojedinih dijelova mape i jedan od tih je odmah kod Tree Sentinela, pretpostavljam da se to i na konzolama dogada, odbije jako puno ljudi iako je to mozda od 3-4 lokacije na kojima sam to iskusio. Iovako vam svakako ne bih preporucio da se tucete s njim odmah na pocetku osim ako niste mazohisti

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
amagi kaže...

Sto se tice ER-a, na PCu sam imao zakljucanih 60fpsa skoro, microstuttere moram reci da nisam primjetio, ali bude ogromnih dropova kod ucitavanja pojedinih dijelova mape i jedan od tih je odmah kod Tree Sentinela, pretpostavljam da se to i na konzolama dogada, odbije jako puno ljudi iako je to mozda od 3-4 lokacije na kojima sam to iskusio. Iovako vam svakako ne bih preporucio da se tucete s njim odmah na pocetku osim ako niste mazohisti

Koja je to igretina!Neći napisati koliko je već igram,ali puno ukratko:)dovoljno sam napredovao da sredim tog Sentinela i Godricka the Grafted(to je onaj što si našarafi glavu od zmaja) a piše mi da sam tek na 7% igre!.

5 godina
neaktivan
Ekipo.
Mogu imat 2 accounta na ps5?
Jedan je US s ps+
Drugi bi bio HR isto s ps+
Tako da nekad mogu kupit i igre digitalne na hr account?
Lp,
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
AC Origins 60fps PS5 Update June 2
Moj PC  
1 0 hvala 2
11 godina
Hrvatska igra Saint Kotar dolazi na konzole 14.10.2022. Jel igrao tko na pc-u?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ja pokusao..... Nesto me nije odusevila, nisam puno igrao.... Pocetak je srednja zalost, barem onako na prvu, morat cu pokusati jos jednom.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Jel netko kupio u Hrv, hdmi 2.1 od 5m po razumnoj cijeni? Na amazonu ih ima dosta ali uzeo bi kod nas ako je moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

A kolko bi po tebi bila razumna cijena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako na amazonu mozes naci za 150kn pretpostavljam da je kod nas razumno oko 300 400
15 godina
Sony PlayStation 5

Ovo je najjeftinije kod nas koliko vidim, na amazonu je 30€ s poštarinom a i na Aliju ne vidim ispod 30€ tako da nemaš tu kaj razmišljati previše.

https://www.protis.hr/products/details/hdmi-21-high-speed-with-ethernet-kabel-aa-mm-50m-8k60hz-crni/178133?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
torente 35 kaže...
gamex1423 kaže...

Kako može biti dobar mjesec kad dobivenu igru svi posjedujemo?:) To ti je kao da nismo ništa dobili.

GOW mi je bila prva igra koju sam kupio čim je stigao ps4 pro.I da,sjajna igra.

Dobiju se tri igre. Nickelodeon AllStar Brawl  izgleda super taman maknut se napokon od Super Smash Brosa. 

12 godina

Ok,tebi je to možda ok,meni nakon tri u nizu koje sam igrao,Village,Demon Souls i ER nikako ne može zainteresirati Spužva Bob.

10 godina
torente 35 kaže...

Ok,tebi je to možda ok,meni nakon tri u nizu koje sam igrao,Village,Demon Souls i ER nikako ne može zainteresirati Spužva Bob.

U tom slucaju Sony ima nemogucu misiju zadovoljit ljude bez da ih to kosta desetke milijuna dolara

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Sony PlayStation 5

Naravno da se ne očekuje da za ps plus essential daju ER ili horizon ili nekaj 'skupih' igrica, al pobogu za ps4 ima hrpa 'starijih' kaj su ok-ish da se da:

metal gear solid, mad max, sniper ghost warrior , neki stariji resident evil, neki star wars, shadow of war/mordor itd itd (znači igre koje koštaju 20ak,30ak dolarsa :) ) a mislim da bi bile puno bolje prihvaćenije od spuzva boba i ostalih stvarcica (čast izuzecima kojima takve igre trebaju za klince da se mogu igrat).

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Opcenito izbaciti razna indie sranja, njima nije mjesto u ps plusu.

Radije jedna igra mjesecno, ali da je igra.....

Fuxking metro redux kosta 33kn pa bolje da su njega stavili....
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2022 16:50 (Damir22).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
torente 35 kaže...

Moji klinci su igrali neki dan. Odlična igra za klince, ne igraju playku samo horror fanovi.

Tko kaže da svatko mora plaćati pretplatu... wait... Sony kaže, radi multiplayera.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2022 17:02 (Bitanga).
12 godina
Bitanga kaže...
torente 35 kaže...

Moji klinci su igrali neki dan. Odlična igra za klince, ne igraju playku samo horror fanovi.

Tko kaže da svatko mora plaćati pretplatu... wait... Sony kaže, radi multiplayera.

Ne igraju plajku ni samo klinci,mada izgleda Sony misli tako.Svejdno,multiplayer mi je zabavniji na pc-u.Tako da je barem u mom slučaju taj ps plus ili kako se već zove bačen novac.Bolje tri dobre igre godišnje nego hrpa ovakvih dječjih ili low cost sranja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2022 17:19 (torente 35).
17 godina
Koje tri dobre igre mozeš kupiti za 190kn a da nisu 5g stare?
17 godina
Gajotres kaže...
Koje tri dobre igre mozeš kupiti za 190kn a da nisu 5g stare?

Fifa 22 je dzabe 

10 godina
Sackboy, miles morales i allstars....

Nove, neke cak i zapakovane....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Resident Evil 4 Remake i službeno najavljen. Trailer:

Ufff ovo se čeka

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2022 0:12 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

PSVR2 ce bit prvi VR koji cu kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice