Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.148
|
čitano: 6.511.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Ne apdejtam dok ne moram.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hvala da ne velim čemu više...Napokon cu iskoristiti puni potencijal telke..

11 godina
Mogu potvrditi da nije do updatea tako da slobodno skinite.
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
Čitajući ovu temu rekao bi čovjek da je PS5 najgora konzola ikad a XsX nema mana. Jesam ja jedini koji ima obje konzole i tvrdi da je to sve tu negdje i jedna konzola je bolja u nekim stvarima, dok je druga bilja u drugim stvarima? Recimo Xbox sučelje je dno dna. Sporo, nabacano, neintuitivno, staromodno. Znači krš. S druge strane Xbox ima VRR od izlaska konzole i to je velika prednost. Sve multiplatform igre uglavnom igram na Xboxu jer VRR radi veliku razliku. Ali sučelje je toliko loše da me odbija od konzole. Spasim se kad upalim PS5 i vidim koliko bolje radi i izgleda samo korištenje konzole.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2022 15:13 (antimadridista).
Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
MEDO11 kaže...

ima neka insajderska info kad bi konzole mogle bit dobavljive po normalnijim cijenama?

Vandit kaže...

Kako bi englezi rekli: "don't hold your breath". Nema razloga da dođe do smanjenja cijene: potražnja je i dalje velika, a ponuda dosta niska. No ako tješi, na njuškalu sam par puta naletio na par mjeseci stare konzole sa čist prihvatljivim cijenama. 

Naletio sam prije 2 tjedna na njuški za 4200 s još garancije, čovjeku je bila hića s lovom tak da ak se "vreba" svaki dan može se naći za ok cijenu.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
17 godina
MEGATAMA kaže...

Sony pali mostove koje su sagradili sa Ps4....

Danasnji update mi sjebao online play,pise da mi ne prepoznaje ps+ pretplatu kada pokrenem Elden....

Napisali da VRR stize u iducim mjesecima...pa jadovi nesposobni MS je to omogucio jos na lastgenu.

Zao mi je sto nisam kupio Elden za XsX 🥂

Nema to veze s updateom. Negdje oko 12h nastao je problem sa svim igrama i trajao je negdje oko 2 sata. Ja nisam napravio update pa nisam  mogao igrati fifu. Onda sam pomislio da ne mogu igrati jer prvo moram update napraviti pa sam ga napravio i opet ništa. Onda sam malo pogledao na netu u čemu je problem.

"March 23 11:30 am – There are problems on the Playstation Network that do not allow you to play any games including FIFA 22"

14 godina
Mjesec dana prije isteka garancije sin ima problema sa ps5. Naime, gasi se tokom malo duzeg igranja, sat vremena. Konzola je cista od prasine, ocistio jucer jer sam mislio da je do toga ali nije, danas 2 puta se ugasila. Samo igra fortnite ne znam jel i sa drugim igrama taj problem. Uglavnom, u petak nosim na servis pa sam htio da vidim da li je imao neko ovaj problem da znam sta mogu ocekivati.
PSN J_Keziah
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordSnow kaže...
Mjesec dana prije isteka garancije sin ima problema sa ps5. Naime, gasi se tokom malo duzeg igranja, sat vremena. Konzola je cista od prasine, ocistio jucer jer sam mislio da je do toga ali nije, danas 2 puta se ugasila. Samo igra fortnite ne znam jel i sa drugim igrama taj problem. Uglavnom, u petak nosim na servis pa sam htio da vidim da li je imao neko ovaj problem da znam sta mogu ocekivati.

prije mozda mjesec dana, necak je imao problema sa Fortnite. konzola bi nakon mozda 15 min il vise javila da se pregrijala te bi se samo ugasila.

probao je igrati druge igre sto za ps5 sto za ps4 nije imao problema sa niti jednom.

nakon 2-3 dana valjda je dosao nekakav update za fortnite i to je isto bilo rijeseno. nije mi vise govorio da je imao taj problem.

znaci sve je radilo ok osim fortnite.

konzola je bila stara 2 mjeseca ako i toliko.

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
17 godina

Ima li negdje info hoće li raditi i sa monitorima koji podržavaju Freesync i Gsync ili samo na ovima koji podržavaju obični VRR kao na televizorima?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2022 9:51 (lobotomac90).
17 godina
lobotomac90 kaže...

Ima li negdje info hoće li raditi i sa monitorima koji podržavaju Freesync i Gsync ili samo na ovima koji podržavaju obični VRR kao na televizorima?

Ne znam kako je sad, ali G-sync je radio samo preko display porta. Nisam siguran da li je to ograničenje prisutno u monitoru ili samo na izlazu iz grafičke kartice.

Noviji monitori bi mogli raditi i preko HDMI 2.1 VRR-a, sve ovisi kakav monitor imaš, no vjerojatnije je da nemaš hdmi 2.1 monitor. 

Free-sync je druga priča, i bio je podržan i preko HDMI-a.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Bitanga kaže...
lobotomac90 kaže...

Ne znam kako je sad, ali G-sync je radio samo preko display porta. Nisam siguran da li je to ograničenje prisutno u monitoru ili samo na izlazu iz grafičke kartice.

Noviji monitori bi mogli raditi i preko HDMI 2.1 VRR-a, sve ovisi kakav monitor imaš, no vjerojatnije je da nemaš hdmi 2.1 monitor. 

Free-sync je druga priča, i bio je podržan i preko HDMI-a.

Trenutno imam AOC  27G2U sa HDMI 1.4, dakle freesync je u pitanju, ali imam u planu kupiti neki 2.1 hdmi monitor kada budu malo pristupačniji cjenovno...Malo me zbunjuju ti pojmovi, ako sam dobro shvatio Freeysnc/Gsync i VRR su maltane identične stvari, samo je stvar naziva i podrške. Znam da recimo Xbox Series prepozaje bez problema Freesync kao VRR, pa me zanima hoće li takva situacija biti i na PS 5 ili ćemo biti ograničeni isključivo na VRR.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2022 11:37 (lobotomac90).
17 godina
lobotomac90 kaže...

Trenutno imam AOC  27G2U sa HDMI 1.4, dakle freesync je u pitanju, ali imam u planu kupiti neki 2.1 hdmi monitor kada budu malo pristupačniji cjenovno...Malo me zbunjuju ti pojmovi, ako sam dobro shvatio Freeysnc/Gsync i VRR su maltane identične stvari, samo je stvar naziva i podrške. Znam da recimo Xbox Series prepozaje bez problema Freesync kao VRR, pa me zanima hoće li takva situacija biti i na PS 5 ili ćemo biti ograničeni isključivo na VRR.

HDMI 2.1 VRR je univerzalni standard i on će nadalje jedini biti relevantan. Nema više smisla da AMD i nVidia proizvode svoje, toga je i nVidia svjesna zato je i omogućila na više manje svim karticama FreeSync. Kada svi uređaji dobiju minimalno HDMI 2.1 onda će nadalje samo VRR biti relevantan.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
lobotomac90 kaže...

Radit će samo preko HDMI 2.1

11 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav svima,

Nakon update-a imam problem s konzolom, odnosno joysticima. Naime, joystick izgubi konekciju par sekundi nakon uključenja konzole. Probao sam preko kabla, isto se događa. Probao sam i reset joysticka, isto. Probao sam čak i reset cijele konzole i opet isto. Nakon par sekundi, konekcija se izgubi i ne mogu povezati ponovno već moram resetirati konzolu. Jel se netko susreo s tim ili ste čuli za takvu situaciju? Ako imate prijedlog/savjet, zahvaljujem unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

I ja imam isti problem nakon updejta. Jedino radi kad ugasim internet

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Jeste napravili update kontrolera? Meni je uz nadogradnju za konzolu ponudio i za dualsense

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ja jesam i nema sta nisam probao. Znaci radi kad konzola nije spojena na net. To mi se nikad nije desilo i krenilo je nakon zadnjeg updejta. Ne znam sta da radim vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Rebuild database mozda pomogne?

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Probao i to i factory reset nist ne pomaze. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Jučer popodne je išao i update za kontrolere. Vjerojatno je on rješavao bug nakon update-a konzole.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Evo probao kod kolege koji nije updejtao jos konzolu i radi super. A vozim sutra na servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Evo probao kod kolege koji nije updejtao jos konzolu i radi super. A vozim sutra na servis

Ako kod kolege rade kontroleri onda je konzola problem.

Inače prije servisa napravi sljedece.

Skini firmware za ps5 zadnji naravno na usb stick...i flashaj ga...to ce prvo u servisu napravit...a to mozes sam.

16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Mogu jos to probat to nisam. Al zasto radi sve dok je konzola offline mi nije jasno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Praetorian1 kaže...

Ako kod kolege rade kontroleri onda je konzola problem.

Inače prije servisa napravi sljedece.

Skini firmware za ps5 zadnji naravno na usb stick...i flashaj ga...to ce prvo u servisu napravit...a to mozes sam.

Pozdrav, misliš na update ili reinstall?

11 godina
Iduci tjedan (vjerojatno srijeda) najava nove PS Plus Pretplate.
Sony pocinje novu financijsku godinu s novom Pretplatom kako se i prognoziralo 😄
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2022 19:34 (Gogy7).
Moj PC  
4 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

ja pokusao update preko USB, odradio instalaciju i dok pokrenem konzolu, onaj početni display gdje je naslikana konzola i da se mora uključiti joystick sa kabelom; stisnem PS gumb i zasvjetli plavo ali ne poveže sa konzolom uopće.

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam updejtao svoja oba Dual Sennsa i na svu srecu su me zaobisli problemi,barem za sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Probao preko usba ista stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Može ukratko, što je neki problem s DS nakon updata?
16 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ma nije posto radi bez interneta i na starijoj verziji softvera

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice