https://www.goodgame.hr/gran-turismo-7-gotovo-siguran-na-ps5-reveal-eventu/
https://www.goodgame.hr/nove-splinter-cell-i-prince-of-persia-igre-sve-izvjesnije-za-playstation-5/
https://www.goodgame.hr/gran-turismo-7-gotovo-siguran-na-ps5-reveal-eventu/
https://www.goodgame.hr/nove-splinter-cell-i-prince-of-persia-igre-sve-izvjesnije-za-playstation-5/
e jebiga, nije baš moj fah. Eventualno bi se u GT7 malo zaletio. Malo mi je čudno ovo za splinter cell i prince of persia da bi se najavljivali u sony eventu, a ubisoft već najavio svoj event u srpnju. Također čim sam pročitao ovo da su obje igre linearne i "soft reboot" odmah mi je muka, dosta mi je više rebootova i remastera, želim vidjeti komplet nove igre
Ono što mene zanima najviše je što se šuška o nekom japanskom SF IPu, to bi volio vidjeti.
I Elden Ring bi bilo brutalno da izviri, ali je to nerealno za očekivati na sony eventu
iako bi GT7 bio odlican launch title, ne vjerujem da ce biti ista od toga
onaj Sid iz Sonya je rekao da će većina trailera koji će biti prikazani na eventu biti odmah poslije dostupni u 4k kvaliteti. Dakle 1080p u streamu, valjda su ti devovi po kućama svojim, a 4k će biti uploadano odmah na youtubeu
A na kraju krajeva rijetki od nas će to gledati uživo, to je 4 popodne prema pacifičkoj zoni, a to je kod nas 1 ujutro sa četvrtka na petak. Baš da ću ostajati budan toliko pred radni dan, nema šanse.
I jel ima netko ideju zašto kada najavljuju te događaje uvijek stavljaju pacifičko vrijeme, rijetko kada stave i onaj ET, to je američka istočna obala, i to je to, nema europskog vremena, nema azijskog, a masa ljudi gleda iz cijelog svijeta. I to tako radi uvijek svi koji prikazuju, CDPR koji su Poljaci i svi ostali
onaj Sid iz Sonya je rekao da će većina trailera koji će biti prikazani na eventu biti odmah poslije dostupni u 4k kvaliteti. Dakle 1080p u streamu, valjda su ti devovi po kućama svojim, a 4k će biti uploadano odmah na youtubeu
A na kraju krajeva rijetki od nas će to gledati uživo, to je 4 popodne prema pacifičkoj zoni, a to je kod nas 1 ujutro sa četvrtka na petak. Baš da ću ostajati budan toliko pred radni dan, nema šanse.
I jel ima netko ideju zašto kada najavljuju te događaje uvijek stavljaju pacifičko vrijeme, rijetko kada stave i onaj ET, to je američka istočna obala, i to je to, nema europskog vremena, nema azijskog, a masa ljudi gleda iz cijelog svijeta. I to tako radi uvijek svi koji prikazuju, CDPR koji su Poljaci i svi ostali
Pa piše na blogu 9 pm BST, znači 9 navečer u UK, 10 navečer po hrvatskom vremenu. Nije u 1 ujutro.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pa piše na blogu 9 pm BST, znači 9 navečer u UK, 10 navečer po hrvatskom vremenu. Nije u 1 ujutro.
aaaaa, hvala ti, ja ovaki čorav vidio 4 a ne 1, ali nisam vidio nigdje bst, al sam i to vjerojatno kriv jer sam vidio vijest na njihovim računima na twitteru i instagramu, a oni su spičili samo pt i et vrijeme
e baš si me obradovao, hvala još jednom ;)
Sony Interactive Entertainment ima sjediste u Kaliforniji i Tokyu. Da se ravnaju po Tokyu tek onda ne bi imalo smisla za pola svijeta
Nadam se da cijene neće biti takve. 70 funti igra...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Mene bi više brinula cijena konzole od 600 funti :-)
Za igre lako.
Super mi je kako se ekipa odmah naloži, a ovi trljaju ruke, kao slučajno se dogodilo.
Mijenjam volan Logitech G29 kao nov za PS5. 
Možda u startu i budu tak skupe.
Možda u startu i budu tak skupe.
Ovdje je duplo veći ssd, znači za normalnu verziju skini bar 100 funti i to bi trebala biti cijena, naravno ako ovo nije samo isporbavanje kako ljudi dišu..
edit: nisam vidio da govoriš o igrama, mislio sam na konzolu.
Mene bi više brinula cijena konzole od 600 funti :-)
Za igre lako.
Super mi je kako se ekipa odmah naloži, a ovi trljaju ruke, kao slučajno se dogodilo.
Ali ovo je 2TB model konzole. Bili su rekli da base model ima 800 GB. Taj bi onda vjerojatno bio oko 500 funti/eura što je i očekivana cijena od početka.
Mene samo zanima kako su dobili 2TB.
Je, jos nam samo fali da uz placanje multiplayera, da nam i povecaju cijene igara za 10 eura u odnosu sto je do sad bilo...
Je, jos nam samo fali da uz placanje multiplayera, da nam i povecaju cijene igara za 10 eura u odnosu sto je do sad bilo...
Ali uz PS+ dobivaš i igre.....
Mene samo zanima kako su dobili 2TB.
To su samo placeholderi koji nista ne vrijede. Bio je cak jedan od 1TB koji je imao istu cijenu od 599 funti, a znamo da je potvrdjeno da je 825GB, tako da sigurno nece biti verzija od 1TB okruglo.
Takve stvari na amazonu se svako malo pojavljuju. Sjecam se da je bio placeholder za nastavak jednog filma koji nit nije bio u nikakvom sluzbenom planu, a nit dan danas nije napravljen. To je valjda bilo prije vise od 5 godina.
Ne znam kaj se zamarate s tim.
Ne vjerujem uopce da amazon zna ikakve cijene nit ne vjerujem da cemo ih danas saznat. Za to je rano
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Info, event mozete gledati direktno preko vaseg PS4. Idete na events tab i tu upalite automatsko prikljucivanje pri startu eventa. Na taj nacin ce se plejka i iz rest mode u to vrijeme upaliti i pokrenuti stream. Meni je ovo dobar nacin jer tako mogu slusalice u plejku spojit i tako gledati, dok mi TV nema mogucnost spajanja slusalica.
@AA-d00d u 22:00
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Pojavilo se na netu, teško da će biti baš takva ali tko bi znao.
Pola xbox,, pola ps
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Ja drzim ocekivanja nizim da se ne razocaram hehe sta god bude, bit ce zanimljivo gledati. Nadam se bar jednoj dobroj eksluzivi.
Ocekujem da se sa sutrasnjim danom cura oprosti od 4k kn ovaj bozic. 
Itko primjetio da su interview scene zapravo nekakav cgi, vjerojatno za flexanje snage ps5?
MadeInCroatia