Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.420
|
čitano: 6.981.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
Zvao sam ih prosli tjedan cisto da vidim da li ima kakva informacija i rekli su da bi kroz nekoliko dana trebali dobit obavjest od gaming odjela. Narucio sam 19.11. kod njih blue ray verziju.
Jedino sta mozemo je cekat i tjt. Trebale bi iduceg tjedna kao stici.
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Mene su danas nazvali iz SD ( narucio sam digitalnu 18.09. ), ali nisam se javio. Sada ih  nazovem i kaze agent da su me zvali
u vezi prednarudzbe PS5, te da će me njegov kolega kontaktirati danas. 

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Znaci nesto se pokrece. Stvarno bi volio da stigne do Bozica s obzirom da cu tad imat najvise vremena da i isprobam konzolu.
Hvala na informaciji.
5 godina
protjeran

6 1 hvala 2
5 godina
neaktivan
E super, hvala, nisam ni vidio da ima tema za dostave. Vratimo se ovdje s dojmovima kada stignu konzole 😁
8 godina
djhuby kaže...

Jel kupuje netko Grundig Oled 65" na akciji za diners 5.500 kn?

Tek san vidija...rasprodano. Svejedno fala na obavijesti.

7 godina
Sony PlayStation 5

Nasao charger u Atelu imali jedan komad ovo je ko dobitak na lotu 

2 0 hvala 0
6 godina
protjeran

atel je u karlovcu ( znaci nije neka sreca ) jedan dualsense se moze puniti

dok se drugi koristi ( dvostruka nesreca ), bacene pare + bit ce ih na bacanje

kroz mj, dva i manje para prek njuskala.

5 godina
protjeran
Ima neka posebna svrha tog charging stationa? Po meni 250 kn za ništ. Kontroler se još uvijek može punit preko kabla, bilo spojen na plejku, komp, utičnicu...

1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
foofajter kaže...
Ima neka posebna svrha tog charging stationa? Po meni 250 kn za ništ. Kontroler se još uvijek može punit preko kabla, bilo spojen na plejku, komp, utičnicu...

Lijepse izgleda, prakticnije je, puni 2 kontrolera istovremeno. Ja ga nemam ali cu nabaviti kada bude jeftniji, ovako moram spajati kablom kad god jedan hocu puniti, a sa tim chargerom kad god ne igram samo ga spustim i vise nikada ne mislis o bateriji a dodatno lijepo izgleda.

6 godina
protjeran
gamex1423 kaže...
foofajter kaže...

Lijepse izgleda, prakticnije je, puni 2 kontrolera istovremeno. Ja ga nemam ali cu nabaviti kada bude jeftniji, ovako moram spajati kablom kad god jedan hocu puniti, a sa tim chargerom kad god ne igram samo ga spustim i vise nikada ne mislis o bateriji a dodatno lijepo izgleda.

hmmm zasto iskopcavati kabel ? :D moj kabel za punjenje je uvijek uštekan u plejku omotan oko komode

da ne smeta tak da samo ukopcam jedan na punjenje dok s drugim igram. dok se drugi puni ovaj koji

je u funkciji je nemoguce dotle isprazniti. ovo je fora stvar, ali meni bacen novac, ak ne punim gamepad

dok igram onda ga/ih punim u rest mode-u dok skidam neku divlju igru koju cu vjerojatno obrisat nakon 10 min

gameplaya. ova muda pod bubrege za punjenje kaj sony prodaje za to bi im dao 100kn, 120 max.
 da sam dobre volje u trenutku kupovine. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2020 14:45 (bloodborne).
5 godina
protjeran
Nego, pogledao onu dokumentarnu seriju High Score na Netflixu. Ne znam da li mi se učinilo, ali kao da je neko spomenuo da ima govora i o Playstationu, tj. da Sony Amerima uvijek pred Božić ponudi konzolu i da nastane haos.

Uglavnom, u 6 epizoda PS nije niti nijednom spomenut. Tema je u biti početak razvoja igara. Meni bilo više dosadno nego zanimljivo.

0 1 hvala 0
5 godina
neaktivan
bloodborne kaže...
gamex1423 kaže...
foofajter kaže...

hmmm zasto iskopcavati kabel ? :D moj kabel za punjenje je uvijek uštekan u plejku omotan oko komode

da ne smeta tak da samo ukopcam jedan na punjenje dok s drugim igram. dok se drugi puni ovaj koji

je u funkciji je nemoguce dotle isprazniti. ovo je fora stvar, ali meni bacen novac, ak ne punim gamepad

dok igram onda ga/ih punim u rest mode-u dok skidam neku divlju igru koju cu vjerojatno obrisat nakon 10 min

gameplaya. ova muda pod bubrege za punjenje kaj sony prodaje za to bi im dao 100kn, 120 max.

I kod mene su oba kabla uvijek ustekani nazad i malo sakriveni, pa samo izvucem po potrebi, ali imam 2 kontrolera i pulse 3D slusalice i svakako da bi bilo nagodnije i ljepse da imam charger. Nije ogromna prednost ali je ima, sad je samo pitanje koliko to nekom znaci i treba ali ne moze se reci da je isto puniti kablom i chargerom.

6 godina
protjeran
gamex1423 kaže...
bloodborne kaže...
gamex1423 kaže...
foofajter kaže...

I kod mene su oba kabla uvijek ustekani nazad i malo sakriveni, pa samo izvucem po potrebi, ali imam 2 kontrolera i pulse 3D slusalice i svakako da bi bilo nagodnije i ljepse da imam charger. Nije ogromna prednost ali je ima, sad je samo pitanje koliko to nekom znaci i treba ali ne moze se reci da je isto puniti kablom i chargerom.

apsolutno, ali kazem brzina punjenja mi tu ne igra ulogu jer mi se dosad desilo doslovno jednom da sam

upalio ps i skuzio oba kontrolera prazna. :D btw moras nabaviti stalak za sluske, moj vec 2 mj stize

s alija, ako mi je srece do ljeta cu ga dobit :D

ja sam htio nabaviti nesto za uredenje kabla ali takve stvari ili nisu ono sto trazim ili dodu po 200-300kn

a volio bih doduse ono PS lights ambient svijetlo, ali 300kn za to sranje dati jedino da popizdim.

@Sime jeftiniji prek njuške, a za ps4 ih viđam po dućanima za 150kn nisam nikad

vidio za 250kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2020 15:00 (bloodborne).
13 godina
bloodborne kaže...

atel je u karlovcu ( znaci nije neka sreca ) jedan dualsense se moze puniti

dok se drugi koristi ( dvostruka nesreca ), bacene pare + bit ce ih na bacanje

kroz mj, dva i manje para prek njuskala.

Jeftiniji? Pa charging station od Ps4 je bil 250kn prije godinu dana. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
foofajter kaže...
Nego, pogledao onu dokumentarnu seriju High Score na Netflixu. Ne znam da li mi se učinilo, ali kao da je neko spomenuo da ima govora i o Playstationu, tj. da Sony Amerima uvijek pred Božić ponudi konzolu i da nastane haos.

Uglavnom, u 6 epizoda PS nije niti nijednom spomenut. Tema je u biti početak razvoja igara. Meni bilo više dosadno nego zanimljivo.

Možda su mislili na From Bedrooms to Billions: The Playstation Revolution (2020)

https://www.imdb.com/title/tt5843300/

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
gamex1423 kaže...

Ja sam lik koji za svašta baca novac ali ovome svrhu stvarno ne vidim. Računalo mi je cijeli dan upaljeno a s prednje strane imam 4USB priključka. Riječ je o Obsidian 800 kućištu. Na njega lijepo stavim periferiju koju trebam puniti i to se odradi. Nebitno mi u kojem vremenskom periodu. No poštujem da netko u tome vidi svrhu i da mu koristi. Evo kupio sam daljinac i uopće mi se nije svidio i bacio sam ga nakon 5 minuta korištenja u oglasnik. Spljugat ću na njemu 70 kn ali bolje i to nego da mi stoji dok ga ne bacim u najdalji kut sobe kao daljinac od PS3/PS4 kojeg isto nisam nikad koristio.

8 godina
protjeran
bloodborne kaže...
 btw moras nabaviti stalak za sluske, moj vec 2 mj stize

s alija, ako mi je srece do ljeta cu ga dobit :D

Tko ima volje za trun ručnog rada može se i ovako umjesto čekanja par mjeseci. Potrebno malo drveta iz šupe, malo boje, nekoliko vijaka/čavala. Možda šmirgl papir...

Rustikalno ali može se uklopit uz namještaj

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2020 15:52 (Maat).
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ove Pulse 3D slusalice mogu same od sebe stajati uspravno i poprilicno su stabilne 

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
movie kaže...
gamex1423 kaže...

Ja sam lik koji za svašta baca novac ali ovome svrhu stvarno ne vidim. Računalo mi je cijeli dan upaljeno a s prednje strane imam 4USB priključka. Riječ je o Obsidian 800 kućištu. Na njega lijepo stavim periferiju koju trebam puniti i to se odradi. Nebitno mi u kojem vremenskom periodu. No poštujem da netko u tome vidi svrhu i da mu koristi. Evo kupio sam daljinac i uopće mi se nije svidio i bacio sam ga nakon 5 minuta korištenja u oglasnik. Spljugat ću na njemu 70 kn ali bolje i to nego da mi stoji dok ga ne bacim u najdalji kut sobe kao daljinac od PS3/PS4 kojeg isto nisam nikad koristio.

Vrlo mudra kupovina onda...

13 godina
neaktivan
Kolacic kaže...
Renato89 kaže...

Stvarno se nekima od vas ne mogu načuditi da imate 10+ igri instalirano, pa da li vi radite, imate djecu, nemate... kad stižete odigrat sve to, ja to ne mogu shvatiti, kad se ulovim neke igre, odigram ju do kraja, deletem, zbogom, ajmo sljedeća, ok neke sportske koje možeš u nedogled igrat ili warzone i slično, ali da svaku od tih 10 igri igrate pola sata, to je dnevno 5h, tko ima toliko vremena svaka čast, ali ljudi meni to nikada nije imalo smisla, daj me razuvjerite i prosvijetlite me... :D

E,Radis 8 sati na dan,8 sati spavas,putujes s posla na posao sat,sat i pol,dva,to je 18 sati a dan traje 24 sata. 

Koliko konj ima cetiri noge?

zasto bi morao rafti 8h dnevno? radim 5h dnevno (kao i zena) sto mi/nam je sasvim dovoljno da financijski zivimo bez ikakvog razmisljanja o novcu...ali jbg opet ne zivimo u ex-yu pa je i to donekle razlog, ali hocu reci da se zasigurno ne mora radit 8h dnevno :)

16 godina
Mortiis kaže...
Kolacic kaže...
Renato89 kaže...

Stvarno se nekima od vas ne mogu načuditi da imate 10+ igri instalirano, pa da li vi radite, imate djecu, nemate... kad stižete odigrat sve to, ja to ne mogu shvatiti, kad se ulovim neke igre, odigram ju do kraja, deletem, zbogom, ajmo sljedeća, ok neke sportske koje možeš u nedogled igrat ili warzone i slično, ali da svaku od tih 10 igri igrate pola sata, to je dnevno 5h, tko ima toliko vremena svaka čast, ali ljudi meni to nikada nije imalo smisla, daj me razuvjerite i prosvijetlite me... :D

E,Radis 8 sati na dan,8 sati spavas,putujes s posla na posao sat,sat i pol,dva,to je 18 sati a dan traje 24 sata. 

zasto bi morao rafti 8h dnevno? radim 5h dnevno (kao i zena) sto mi/nam je sasvim dovoljno da financijski zivimo bez ikakvog razmisljanja o novcu...ali jbg opet ne zivimo u ex-yu pa je i to donekle razlog, ali hocu reci da se zasigurno ne mora radit 8h dnevno :)

Upravo to a ni vikend se ne radi.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Mortiis kaže...
Kolacic kaže...
Renato89 kaže...

a i sad sam imao 4 tjedna slobodno (2 tjedna godisnji koji sam trebao biti u dominikanskoj republici, ali otpalo zbog korone)...i 2 tjedna zbog skupljenih previše nekih dodataka na radno vrijeme pa to trebalo iznivelirat...(sto bi znacilo da i radim manje od 5h jer se radno vrijeme popodne drugačije računa, za nekih 5h piše ti se oko 7h, jer je to eto dodatak zbog toga što moraš radit popodne)

10 godina
Meanwhile in croatia, radis 7 sati da bi ti se pisalo 5......
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
x18x05x kaže...
Mortiis kaže...
Kolacic kaže...
Renato89 kaže...

a i sad sam imao 4 tjedna slobodno (2 tjedna godisnji koji sam trebao biti u dominikanskoj republici, ali otpalo zbog korone)...i 2 tjedna zbog skupljenih previše nekih dodataka na radno vrijeme pa to trebalo iznivelirat...(sto bi znacilo da i radim manje od 5h jer se radno vrijeme popodne drugačije računa, za nekih 5h piše ti se oko 7h, jer je to eto dodatak zbog toga što moraš radit popodne)

i kako je to relevantno za prosječnog Hrvata?

ja uopće ne trebam raditi, ali eto dosadno mi kad ne radim, pa odem do kolega 1-2-3-4h koliko i kad me volja, ali smatram da sam izuzetak, a ne primjer.

13 godina
neaktivan
Damir22 kaže...
Meanwhile in croatia, radis 7 sati da bi ti se pisalo 5......

zato sam i pokupio prnje prije 8 god i rekao zbogom...

sjećam se kad par mjeseci nismo dobili plaću, pa pitao direktoricu ''kad će plaća!?''...a ona meni na to '' a šta će vam plaća?'' ........to ću pamtit dok sam živ :D

6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

ja odem na godisnji prvih 10 dana je super, nakon toga hocu nazad na posao.

ne znam, sta bi radio po cijele dane da ne radim. vjerojatno bi popizdio i onda

otisao na ljetovanje u vrapce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mzopg kaže...

i kako je to relevantno za prosječnog Hrvata?

ja uopće ne trebam raditi, ali eto dosadno mi kad ne radim, pa odem do kolega 1-2-3-4h koliko i kad me volja, ali smatram da sam izuzetak, a ne primjer.

Baš sam htio to napisati :-D da su luzeri jer moraju raditi da dobiju plaću, i još se hvale da nisu iz exYu, pa tu je još bolje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
bloodborne kaže...

Igrao PS 

6 godina
protjeran
Korisnik1251 kaže...
bloodborne kaže...

Igrao PS 

ma k*** u trecem mj sam bio doma mj dana ovi se usrali u firmi

ostavili nas koji zivimo van zg-a doma na mj dana.

nisam jednom bio upalio ps :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice