ja cu vidjeti kakvu ce mi ponudu tele 2 dati krajem sijecnja.
malo sam gledao ponude za ps5 kod njih ponuda je okej
taman da mi tarifa postojeca ostane, ali ako me zele zadrzat ocekujem
neki popust na tarifu, ak ne idem u ducan i ko ga jebe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam ih tražio popust kod produljenja ugovora pa su mi 15 kn smanjili ekipnu tariu koju sad plaćam 135 za 3 broja... nije nešto ali veseli čoeka....
I ja sam ih tražio popust kod produljenja ugovora pa su mi 15 kn smanjili ekipnu tariu koju sad plaćam 135 za 3 broja... nije nešto ali veseli čoeka....
za 3 broja si dobio popust 15kn ? znaci ja cu onda za svoj dobit 5kn i tarifa ce umjesto 300 bit 295.
hahaha isprsili su se nema šta. prije su se poklanjale plejkte, mobiteli, televizori, tableti a sad ti ne mogu
za vjernost smanjit racun za barem 100kn. sramota, tak su me htjeli ovi klosari iz A1 zavaljat za valjda 15 godina
vjernosti ekipa me htjela zavaljat i onda sam prešao prije god i pol na tele2.
za 3 broja si dobio popust 15kn ? znaci ja cu onda za svoj dobit 5kn i tarifa ce umjesto 300 bit 295.
hahaha isprsili su se nema šta. prije su se poklanjale plejkte, mobiteli, televizori, tableti a sad ti ne mogu
za vjernost smanjit racun za barem 100kn. sramota, tak su me htjeli ovi klosari iz A1 zavaljat za valjda 15 godina
vjernosti ekipa me htjela zavaljat i onda sam prešao prije god i pol na tele2.
Da, za 3 broja u ekipnoj ukupno 15 kn popusta. Isto tak imam i pokućni koji plaćam 139 kn a ne 169 jer kao imam ekipnu... A opet bolje i to nego niš..... opet je to neka ušteda od 800-900 kn za te dve godine... taman za dve godine PS Plus-a :)
Očito da "novim" korisnicima i onima kaj prebacuju broj daju bolje uvjete....
Ja isto imam u Tele 2 i uzeo ps5 sa discom ali mi nisu ponudili popust na ekipnu.:(
Ja uzeo u T-Scumu, smanjio tarifu sa 179 na 116, a PS5 je 170 kn mjesečno =4080...
Ja uzeo u T-Scumu, smanjio tarifu sa 179 na 116, a PS5 je 170 kn mjesečno =4080...
U Tele2 155 mjesečno, ili ti ga 3720... Ali i "ušteda" na tarifi od 1512 nije za bacit.... dobar deal
Znaci ako trebate skupiti 100 itema u igri svaki put vam se prikaze na ekranu vas napredak.
Ma joj, ak će se moć prodavati/poklanjati digitalu, onda smo svi koji smomkupili BR verziju ispali idioti :)
Jbg, al je tak, super svima koji su to prepoznali i kupuli digital verziju... ja ću nekako prežaliti razliku u cijeni.
Znaci ako trebate skupiti 100 itema u igri svaki put vam se prikaze na ekranu vas napredak.
O tome se prica godinama a i dalje je na razini suskanja.
Baš sam se mislio kupiti digitalnu verziju, ovo sa diskovima mi je već old school
Odigrati pa prodati nije za mene, prvo volim i kasnije ponovno odigrati istu igru ako mi dođe želja, a drugo nemam volje ni vremena zezati se sa oglasima i prodajom.
Ako se digitalne budu mogle poklanjati onda se 100% nemam što misliti.
A i ja sam htio digitalnu verziju pa ipak nisam iako imam doma internet 1000/500 mbit/s.
Prvo ovako mogu kupiti igricu pa prodati, mogu kupiti polovnu negdje u GAMESTOP u Trstu, mogu pogledati koji BlueRay.
Iako sve što sam napisao mislim da ću svejedno kupovati pa skidati i eventualno BlueRay gledati.
LP
Izvor?
Ja bi iskreno radije da se game share malo pojednostavi.
A ne ulogiraj se u tudi acc oznaci ps ko primary pa se vrati na svoj
pa onda se taj neko zajebe i vrati se na svoj pa hoce igrat moju igru
pa se ide vracat na moj i onda mene izbaci usred igre.
Trebali bi jednostavno napravit da smo ti i ja kao frendovi na ps-u uz tvoje
dopustenje da imam dozvolu pristupit tvom libraryu i skinut igru koju zelim/mogu.
O čem vi pričate :-)
Kakvo tradeanje digitalnih igara, kakvo pojednostavljivanje game share :-)
Najbolje još i da vam konzole besplatno daju :-)
Evo saznao sam koliko je konzola došlo u Hrvatsku. Sve ukupno manje od 2000. I to je to. Nema više dok se sony ne odobrovolji ili odvoji još koju konzolu za naše tržište.
Odakle info? Iz nabave za nekog od prodavača ili bratić od mamine tetke sa šogorove strane?
Tatinog strica tetak
Odakle info? Iz nabave za nekog od prodavača ili bratić od mamine tetke sa šogorove strane?
Godinama sam prodavao PS asortiman i dalje znam ljude koji su sada odgovorni za plasman PS na Hrvatsko tržište.
Evo saznao sam koliko je konzola došlo u Hrvatsku. Sve ukupno manje od 2000. I to je to. Nema više dok se sony ne odobrovolji ili odvoji još koju konzolu za naše tržište.
Pa da, tak i mobitela dolazi cca, mala smo i nebitna zemlja.
Iskreno, ne brine me to. Uzeo sam je valjda 1. - svega par sekundi nakon sto se pojavila na stranici SD, a vidim i kako su mi karticu uredno teretili, tako da ne bi smijelo biti problema. E sad, druga stvar je da se (ne daj Bože) nešto jako pošemeri s Covidom kroz mjesec i pol dana pa da bude kašnjenja i sl..
Kaže meni frend da se ne sekira bit će konzola do kraja godine. Ja mu velim da ako dođe tri tisuće(puno sam i reko haha) bit će čudo 😆
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Kako samo 2000 konzola? Pa nema sanse, onda ce vecina nas koji smo prednarucili dobit kitu a ne konzolu na vrijeme... Pa samo ja znam pedesetak ljudi koji su ju prednarucili, ne vjerujem da je u cijeloj HR tako malo ljudi narucilo konzolu a eno u tele2 prednarudzbe i dalje otvorene znaci da bi konzola i dalje trebalo da bude...
O čem vi pričate :-)
Kakvo tradeanje digitalnih igara, kakvo pojednostavljivanje game share :-)
Najbolje još i da vam konzole besplatno daju :-)
Xbox ima gameshare.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
jedno pitanje a da ne ispadenem
glup imam 4k uhd lg tv ima 4,5 HDMI izlaza hocu moci spojiti ps5 na to
tv je LG UJ670V hvala
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali