Razlika izmedju PS3 i PC u igrama?

poruka: 8
|
čitano: 3.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E sad znam da je izmedju ps2 i pc-a bilo razlika u igrama ja sam vecinom igrao utrke o dosta auta koji su bili na pc-u nije ih bilo na ps2...e dali je takvo stanje i sa  ps3?

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razlika izmedju PS3 i PC u igrama?
Velika većina igara koja izađe za PC izađe i za PS3 i konzole općenito.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

E sad znam da je izmedju ps2 i pc-a bilo razlika u igrama ja sam vecinom igrao utrke o dosta auta koji su bili na pc-u nije ih bilo na ps2...e dali je takvo stanje i sa  ps3?

Nije, onoliko koliko bi novaca ulupao u neku PC konfiguraciju koja bi bila bolja od PS3 izašlo bi te najmanje tri puta skuple nego PS3, valja još i napomenuti da sav potencijal PS3 konzole još nije do kraja iskorišten.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
16 godina
stalker kaže...
Gman kaže...

Nije, onoliko koliko bi novaca ulupao u neku PC konfiguraciju koja bi bila bolja od PS3 izašlo bi te najmanje tri puta skuple nego PS3, valja još i napomenuti da sav potencijal PS3 konzole još nije do kraja iskorišten.

uopce nije istina sto si rekao,ti da bi igrao na ps3 moras si i kupiti dodatke poput telke di ces moc vidjet finu grafiku i igrice neke,koje naravno nisu jeftine tak da dok kupis tri,cetri igre dobijes cijenu mid end kompa s ps3-om i jos ak ides kupovat full hd plazmu...dobijes high end pc...tj cijenu high end pc-a,a danasnji mid range kompovi mogu se usporedjivat s ps3 i mogu trajat dost dugo sto se tice igrinih zahtjevnosti

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 9:56 (lollik91).
17 godina
neaktivan

Raspravu za/protiv konzola preselite ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/konzole-vs-pc-platformska-bitka/37221.aspx?page=3&jumpto=580356&sort=asc&view=flat

Dečku smo odgovorili i nema smisla razvaljivati temu off topicom.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma sve to je,ali mislio sam na razlike u igrama koje izadju i za ps3 i  za pc kao napr znaima ne nfs shift,imadu li svi automobili i opcije i na verziji za ps3 i za pc-u?

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gman kaže...

ma sve to je,ali mislio sam na razlike u igrama koje izadju i za ps3 i  za pc kao napr znaima ne nfs shift,imadu li svi automobili i opcije i na verziji za ps3 i za pc-u?

Sve opcije su tu za obje platforme.

Vecina igara koja izadje bolje izgleda na PCu, al zato sigurno nikad neces imati probleme s performansama na PSu.

Imas raspravu na temi koju je Danny linkao.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Gman kaže...

Sve opcije su tu za obje platforme.

Vecina igara koja izadje bolje izgleda na PCu, al zato sigurno nikad neces imati probleme s performansama na PSu.

Imas raspravu na temi koju je Danny linkao.

Clap clap... Dovoljno sam rekao...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice