PSP kupovina - pitanja

poruka: 20
|
čitano: 7.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PSP kupovnia/pitanja

Evo trenutno sam noob za PSP, mozda bih ga kupio, pa evo nekoliko pitanja.

Trenutna cijena?

Da li mogu piratski sadrzaji sa torrenta?

Da li se moze gledat filmovi,slike itd.?

Da li se isplati s obzirom na cijenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP kupovnia/pitanja

molim pomoc hitno mi je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: PSP kupovnia/pitanja
lajK kaže...

Evo trenutno sam noob za PSP, mozda bih ga kupio, pa evo nekoliko pitanja.

Trenutna cijena?

Da li mogu piratski sadrzaji sa torrenta?

Da li se moze gledat filmovi,slike itd.?

Da li se isplati s obzirom na cijenu?

Ako ikako možeš kupi model 2000 jer se on lakše hakira. Piratske sadržaje možeš igrati ako staviš na njega custom firmware (m33). Neki će ti to napraviti za 100 ili 200 kn, ja ti npžapravim besplatno... Slike/muziku/filmove naravno možeš pokretati, po meni se isplati... Za cijenu pogledaj u dučanima...

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

Dali da kupujem novi procesor ili PSP,Hitno pomoc,hitno!!!!

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PSP kupovina - pitanja
Captain.Price kaže...

Dali da kupujem novi procesor ili PSP,Hitno pomoc,hitno!!!!

Pa ja sam kupil PSP prije god dana...

Znimljiv ti je jedno prva 2-3 mjeseca. Kasnije dosadi.

Dobro ga je imat ako cesto putujes...

Prodao sam ga i ulozio dobivene pare u novi komp, jer na kompu sam svaki dan a na psp-u jednom tjedno Neodlučan

15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

nasao sam za 280 km sa 100 piratskih igrica,meni se to bas svidjelo ali opet neznam???

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

nasao sam za 280 km sa 100 piratskih igrica,meni se to bas svidjelo ali opet neznam???

Ako nemas na kaj drugo potrosit pare kupi si psp Cool

Ak mislis kupovat novi proc, i to ti je dobra idea.. vidim imas pentium D Izlanuo se

EDIT: BTW de reci koja oprema dolazi uz njega.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 15:23 (Cheezl).
15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

Polovan,jbg dodje 100 igrica,otkljucan za igranje kopija,i eto...Ali jebiga neznam,meni tata kaze da je to samo bacanje novca ali se meni to svidja,jednostavno bi volio da imam...

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Captain.Price kaže...

Polovan,jbg dodje 100 igrica,otkljucan za igranje kopija,i eto...Ali jebiga neznam,meni tata kaze da je to samo bacanje novca ali se meni to svidja,jednostavno bi volio da imam...

Ja ne žalim što sam svoga kupio. Na njemu sam proveo sate i sate igranja i još uvijek tu i tamo zaigram. Možda grafika nije ultra ali ima jako puno igara koje će te zabaviti sigurno.

15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

hehehe,samo nema se drug,nema se novca,svi hoce puno...Ali ja cu sebi kupiti psp,jednostavno moram!!!lOLOLOLO

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

neznam kakvo je stanje u hr ali kod nas u BiH traze jbte 500 KM a nisam siguran ni da je verzija 300x...ja u austriji nabavio za manje od 150 eura nov...ako imas nekog vani nek ti nabavi pa mu daj kes--sad su mozda i povoljniji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

neznam kakvo je stanje u hr ali kod nas u BiH traze jbte 500 KM a nisam siguran ni da je verzija 300x...ja u austriji nabavio za manje od 150 eura nov...ako imas nekog vani nek ti nabavi pa mu daj kes--sad su mozda i povoljniji :D

A ja kupio za 150KM nov iz Aus. Ne pitaj kako :D

Loyal to the game
15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

ako ima jos tih po 150 KM da se dogovoriti hh :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bilo 10 komada. Ja uzeo 2 i jedan odmah prodao za duplo :D, a jedan ostavio sebi. Jbg, kajem se sto ne uze svih 10
Loyal to the game
15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

Evo, nasao sam PSP 1000 na ebayu vrlo povoljno, tocnije za 24$ na ovoj stranici. Htio sam pitat da li se to isplati uzet jer je polovan (ali pise da ispravan i da ima samo par ogrebotina sto mi ne smeta), te mu fali usb kabel i memory stick pro duo (to dvoje ne bi trebalo biti skupo?). Da li se moze moddirat tako da pokrece piratske igre i da li je to muka za napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
alen29 kaže...

Evo, nasao sam PSP 1000 na ebayu vrlo povoljno, tocnije za 24$ na ovoj stranici. Htio sam pitat da li se to isplati uzet jer je polovan (ali pise da ispravan i da ima samo par ogrebotina sto mi ne smeta), te mu fali usb kabel i memory stick pro duo (to dvoje ne bi trebalo biti skupo?). Da li se moze moddirat tako da pokrece piratske igre i da li je to muka za napravit?

Ako stvarno radi, onda se isplati. Iako je to dosta niska cijena :) Memory stickti je jeftin, a i usb kabel. Za piratske igre ti treba magic memory stick i pandora battery. To ti većina naplačuje 150kn, j ti za besplatno napravim, samo dodjes do mene ili posaljes postom psp.

15 godina
neaktivan
PSP kupovina - pitanja

O, super onda. Znaci nemam brige sto se tice moddiranja, tj. ti to vec sve znas i imas tu bateriju i taj stick? Ako je tako, onda cu uzet pa tebi poslat da to sredis :D

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
alen29 kaže...

O, super onda. Znaci nemam brige sto se tice moddiranja, tj. ti to vec sve znas i imas tu bateriju i taj stick? Ako je tako, onda cu uzet pa tebi poslat da to sredis :D

Hvala unaprijed

Imam sve i znam ;)

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PSP kupovina - pitanja

Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice