PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.376.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
unchosen one kaže...
na net možeš ići (jednostano browsanje) ali ako se spajaš na psn onda će ti vjerovatno trebati najnoviji firmware (neznam točno jer se nisam spajao na psn) i bilo bi dobro isključiti u postavkama automatic download da ti sam ne skine najnoviji firmware. nemožeš igrati online pirate.

Hvala ti! Sta mi ti predlazes da kupim PS3 Fat ili Slim,koje su mu prednosti? Ja bi nekako prije slim (manje kvarova,manji je,sve mi se cini da je bolje a fat se i ne proizvodi vise koliko znam ) ... jeste Slim skuplji ali potrudicu se nekako :(

I cekaj jos samo nesto,kazes da ne mogu igrati pirate online,da li to znaci da ako imam modifikovan PS3 i imam na njemu piratske igrice da mogu originale igrati online?

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
unchosen one kaže...
na net možeš ići (jednostano browsanje) ali ako se spajaš na psn onda će ti vjerovatno trebati najnoviji firmware (neznam točno jer se nisam spajao na psn) i bilo bi dobro isključiti u postavkama automatic download da ti sam ne skine najnoviji firmware. nemožeš igrati online pirate.

Hvala ti! Sta mi ti predlazes da kupim PS3 Fat ili Slim,koje su mu prednosti? Ja bi nekako prije slim (manje kvarova,manji je,sve mi se cini da je bolje a fat se i ne proizvodi vise koliko znam ) ... jeste Slim skuplji ali potrudicu se nekako :(

I cekaj jos samo nesto,kazes da ne mogu igrati pirate online,da li to znaci da ako imam modifikovan PS3 i imam na njemu piratske igrice da mogu originale igrati online?

Ja nebih fat jel može dobiti lyod ili se pregrijati rađe uzmi slimče koji je duplo manji,bolje se hladi i budi zadovoljan.

Ovo drugo pitanje nemožeš igrat pirate online.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

@stevan94 mislim da uopce ne mozes na internet ako imas modificiran PS3, ispravite me ako grijesim..

Evo samo bih pohvalio ovaj game card shop (ali mislim da ima i drugih stvari), danas sam uzeo PS Network Card od 10 $ i zahtjevali su verifikaciju putem telefonskog poziva ali kako nisam bio u stanju, progledali su mi kroz prste i izvrsili transakciju preko paypala {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

@stevan94 mislim da uopce ne mozes na internet ako imas modificiran PS3, ispravite me ako grijesim..

Evo samo bih pohvalio ovaj  game card shop (ali mislim da ima i drugih stvari), danas sam uzeo PS Network Card od 10 $ i zahtjevali su verifikaciju putem telefonskog poziva ali kako nisam bio u stanju, progledali su mi kroz prste i izvrsili transakciju preko paypala  {#}

Ne volim se bavit takvim glupostima,rađe odem u dučan i kupim si igru i još nešto ako je potrebno.

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ne volim se bavit takvim glupostima,rađe odem u dučan i kupim si igru i još nešto ako je potrebno.

Ne razumijem tvoj odgovor :P

15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ne razumijem tvoj odgovor :P

Ne kupujem te psn kartice,rađe volim otić u dućan po ono šta želim u vezi ps3-a,a ne mučit se s time?

Shvatio?

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ne kupujem te psn kartice,rađe volim otić u dućan po ono šta želim u vezi ps3-a,a ne mučit se s time?

Shvatio?

Jesam skuzio sam al u tom shopu ima za kupit US Network cardova koji vrijede za US Playstation Store gdje je ponuda igara znatno veća..

15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Tommy_123 kaže...

Shvatio?

Jesam skuzio sam al u tom shopu ima za kupit US Network cardova koji vrijede za US Playstation Store gdje je ponuda igara znatno veća..

Igra koja mi se svidi napravim preord,tako da je potpuno nepotrebno,ali ima i onih kojima je to lakši naćin,uzet psn karticu i kupovat.

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Igra koja mi se svidi napravim preord,tako da je potpuno nepotrebno,ali ima i onih kojima je to lakši naćin,uzet psn karticu i kupovat.

Apsolutno, to bi i ja napravio, ali kartica mi je trebala za PS1 Classice :)

14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Moze neka preporuka HDD-a za PS3, samo da je kapacitet 500 ili vise GB? 

mislim da ti ne treba veci hard. kolko ja znam ti imas 120 gb, jel? ja imam toliko, a sa 2 gb muzike, 15 demo igara i 12 cijelih igara imam jos 45 gb slobodno

kupi si rade neki eksterni hdd pa ga mozes koristit i za pc i za ps3 (filmovi muzika)

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

mislim da ti ne treba veci hard. kolko ja znam ti imas 120 gb, jel? ja imam toliko, a sa 2 gb muzike, 15 demo igara i 12 cijelih igara imam jos 45 gb slobodno

kupi si rade neki eksterni hdd pa ga mozes koristit i za pc i za ps3 (filmovi muzika)

Da imam 120 GB. Malo sam razmisljao i mislim da je bolje da kupim eksterni jer i na njega mogu instalirati PS3 igre, jelda? :-D

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

da al mislim da samo one koje si znas kak nabavis

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

aaa jbg onda necu jer ne mislim igrat pirate :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stevan94 kaže...
unchosen one kaže...

onda definitivno slim. pirat ili original nemožeš igrati online ako nemaš noviji firmware (noviji od 3.55). a ja sam si, pošto sam tek nedavno kupio ps3, odma stavio custom firmware i igram samo singleplayer igre jer se dosad nakupilo hitova na ps3 kako odličnih ekskluziva tako i multiplatformskih naslova kojih nema na pc-u. imam dosad 40+ igara za ps3 i tek kad i ako mi one dosade jednostavno stavim najnoviji službeni firmware i mogu normalno igrati online (pod uvjetom da imam original igru naravno). a ps3 se može normalno spojiti na internet i pregledavati web stranice i ići na youtube (za ovo nisam siguran dal treba instalirati program neki ili ps3 ima tu funkciju ''out of the box'' jer sam surfao kod frenda na njegovom ps3)

Guns don't kill people... lasers do
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Pa cekajte,jel se moze ici na net sa modificiranim PS3 ili ne(youtube i sl. ) ?

I gledajte sta bi ja sada,bas kao sto je neko dole napisao...

stavio bi taj firmware i igrao pirate razne (najvise fifa i pes sa drustvom,top spin i tako dalje) i tako se fino naigrao uz mogucnost da idem nan net sa wifijem ...

e onda kad se toga naigram fino stavim noviji firmware i ako imam originale igram online i single player naravno...

Sta mislite o ovome? Jel to uopste moze tako?

14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Pa cekajte,jel se moze ici na net sa modificiranim PS3 ili ne(youtube i sl. ) ?

I gledajte sta bi ja sada,bas kao sto je neko dole napisao...

stavio bi taj firmware i igrao pirate razne (najvise fifa i pes sa drustvom,top spin i tako dalje) i tako se fino naigrao uz mogucnost da idem nan net sa wifijem ...

e onda kad se toga naigram fino stavim noviji firmware i ako imam originale igram online i single player naravno...

Sta mislite o ovome? Jel to uopste moze tako?

te igre koje si naveo mozes skinut demo besplatno sa PSN storea. ja imam sad pes 2011 demo i mogu igrat u 2 igraca, isto tako virtua tennis

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
te igre koje si naveo mozes skinut demo besplatno sa PSN storea. ja imam sad pes 2011 demo i mogu igrat u 2 igraca, isto tako virtua tennis

A da bi skinuo te demo igrice ne treba mi nikakav poseban akaunt... znaci mogu sa akauntom koji registrovan u BiH?

Hvala ti :D

14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
minikdo5 kaže...

A da bi skinuo te demo igrice ne treba mi nikakav poseban akaunt... znaci mogu sa akauntom koji registrovan u BiH?

Hvala ti :D

pa jedino sto moras imat je PSN accm nista drugo. i da, mora ti ps3 biti na zadnjem updateu, mislim da je 3.6jos neki broj. al ovisi dal tih igara jos ima u ponudi jer svako malo stavljaju nove a stare brisu. ugl prati PSN svaka 2-3 dana, uvijek dode neki novi demo, ja sve skidam i isprobavam {#}

Gle ko je iza tebe!
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

evo posto vex nije online a poslo sam mu poruku dal netko ovjde zna rjesenje?

dakle rastavljo sam ps3 da bi zamjenio pastu i sve to ja rjesim i ok i 20 sekundi nakon paljenja pocne ventilator ponovo jako zujat ok ja ga ugasim i rastavim ponovo i vidim da jedan chip se potpuno hladi a drugi djelomicno evo slike

pomagajte brzzeee

naci drugi chip se mrvicu hladi :S naci drugi chip se mrvicu hladi :S
na na
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mene zanima koj ps3 da kupim fat od 80 ili 160gb, slim od 160 ili 250gb

najviše čega se bojim i nemogu spavati u zadnje vrijeme je ylod i sl. problemi

želim kupiti konzolu koja će 100% trajati 6-10 godina i želim se puno igrati na njoj

unaprijed zahvaljujem na odgovorima i molim vas odgovorite ako imate konzolu ili ako znate puno o ovoj temi

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

želim kupiti konzolu koja će 100% trajati 6-10 godina i želim se puno igrati na njoj

unaprijed zahvaljujem na odgovorima i molim vas odgovorite ako imate konzolu ili ako znate puno o ovoj temi

Definitivno slim od 160gb.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
16 godina
neaktivan
AFK kaže...
Mr.Croatian100 kaže...

Kakav je slim od 120GB sto se tice tih problema? Ja sam njega zapikao :D

16 godina
MilkMan kaže...

evo posto vex nije online a poslo sam mu poruku dal netko ovjde zna rjesenje?

dakle rastavljo sam ps3 da bi zamjenio pastu i sve to ja rjesim i ok i 20 sekundi nakon paljenja pocne ventilator ponovo jako zujat ok ja ga ugasim i rastavim ponovo i vidim da jedan chip se potpuno hladi a drugi djelomicno evo slike

pomagajte brzzeee

bilo tko?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
AFK kaže...
Mr.Croatian100 kaže...

Ma nečeš ni na jednom PS3 pogotovo slimu dobit ylod ako ga neigraš 24h bez stanke onda če ti baš svaka konzola dobit ylod.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
16 godina
protjeran
AFK kaže...
stevan94 kaže...
AFK kaže...
Mr.Croatian100 kaže...

Ma nečeš ni na jednom PS3 pogotovo slimu dobit ylod ako ga neigraš 24h bez stanke onda če ti baš svaka konzola dobit ylod.

ylod ti se nece nikad dogodit dok igras makar igro tjedan dana bez prestanka 

tek kada ugasi konzolu

nakon igranja ona ostaje vruca ,a ti ju ugasis i ugasis ventilator i onda se pregrije jer ju nista ne hladi ,no to je bio problem samo na starijim modelima koji su imali losije hlađenje i vece zagrijavanje  

znaci nakon duzeg igranja dobro bi bilo ostavit konzolu neka jos malo radi ,ali bez opterecenja 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

hvala svima na odgovoru ali pazite ovu provalu

1.dali mi se isplati uzeti ps3 fat 80gb do 2013. u 5 mjesecu, pa da mi burazu kum za krizmu kupi slim od 160gb ili 250gb ili (navedite koji je bolji i zakaj)

2.ili da štedim do 2012. pa kupim slim za 2800kn pa da kum burazu kupi neki jeftini lcd jer trenutno imamo:http://www.njuskalo.hr/image-w450/crt-televizori/tv-72cm-smartvision-slika-3109982.jpg ili nekaj slično tome

ODGOVORE NEKA PIŠU ONI KOJI SU ISKUSNI GAMERI I PS3 ZNALCI

i da ne zaboravim zakaj toliko puno amerikanaca i nekih slavena toliko puno pišu o ylod ili na youtubeu stavljaju ps3 80gb ylod, ps3 slim ylod

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znači da bude na meniju i nikaj ne radi, a onda nakon 1 sat da je zgasim i naravno redovito čistim + dali se slim lakše čisti i manje zagrijava nego fat

+ dali bi se trebao bojati ylod ako pratim gore navedene stvari

14 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

znači da bude na meniju i nikaj ne radi, a onda nakon 1 sat da je zgasim i naravno redovito čistim + dali se slim lakše čisti i manje zagrijava nego fat

+ dali bi se trebao bojati ylod ako pratim gore navedene stvari

uzmi samo slim, fat nemoj. razlika u slimovima ti je samo u hardu. ja imam 120 gb i taman mi je.

i nemoras ga tolko dugo ostavit da se upaljen hladi. ja svojeg ponekad ostavim na 10 min a ponekad samo ugasim i sve super radi. imama ga 1 godinu i jos ga nisam morao cistit

Gle ko je iza tebe!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:48 (minikdo5).
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

hvala svima na odgovoru ali pazite ovu provalu

1.dali mi se isplati uzeti ps3 fat 80gb do 2013. u 5 mjesecu, pa da mi burazu kum za krizmu kupi slim od 160gb ili 250gb ili (navedite koji je bolji i zakaj)

2.ili da štedim do 2012. pa kupim slim za 2800kn pa da kum burazu kupi neki jeftini lcd jer trenutno imamo:http://www.njuskalo.hr/image-w450/crt-televizori/tv-72cm-smartvision-slika-3109982.jpg ili nekaj slično tome

ODGOVORE NEKA PIŠU ONI KOJI SU ISKUSNI GAMERI I PS3 ZNALCI

i da ne zaboravim zakaj toliko puno amerikanaca i nekih slavena toliko puno pišu o ylod ili na youtubeu stavljaju ps3 80gb ylod, ps3 slim ylod

Odmah kupi slim rađe zato što se fat može pregrijati i dobiti lyod,a slim je duplo manji,bolje se hladi i zauzima ti manje prostora.Ja imam slim od 160 gb i savršeno radi.Ili pričekaj krizmu pa si uzmi slim,fat ti se nikako neisplati.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice