PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.431.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
16 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Danyel1113 kaže...

Dobar dan ljudi.Nedavno sam kupija  ps3 superslim 500gb polovnog ali ima jos 6 mjeseci garanciju.

Naime  na hdd ima 7 igara i naravno kad sam ja napravija svoj acc. ne mogu ih pokreniti moram ih kupiti.Ok to razumim!

Dok sam play testirao kod momka preko njegovog acc je  radila svaka igra,momak mi je dao svoj acc i  s lozinkom ,kad sam dosao kuci  prova sam se logirati priko njegovog i nisam uspija .

Dakle dali postoji mogucnost da ja te igre pokrenim ili playstation ne dozvoljava ( ima zastitu) ako se  korisnik pokusaje logirati s druge IP idresse.

U medu vremenu sam naravno napravija i svoj profil.

Hvala unaprijd.

pa ako su igre kupljene preko njegovog psna treba ti njegov da bi pokrenuo, ocito te zahebo oko toga.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

nisi se uspio ulogirat u njegov acc? onda je vjerojatno on preko pc-a deaktiviro njegov acc s tog ps3 i ti nemres igrat te igre.on deaktivira acc i promijeni lozinku.zahebo te malo

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
pozz evo prijatelj mi nabavio ps3 na njemu je firmware 4.11 rogero i ima multiman! ima 3 igrice na hdd-u.. sad me interesuje kako da ja prebacim sebi neku igricu'?? jel dovoljno da skinem neku igricu i samo preko ftp-a da je prebacim na ps3? hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

moras ju splitat ak je veca od 4gb mar je stavio tutorial prolistaj kroz temu

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ako se prebacuje preko ftp-a netreba splitat, samo za prijenosni hard treba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Trebaš externi USB hard disk koji treba sa posebnim programom formatirati da je u FAT32

Hard je poželjno da bude večeg kapaciteta (primjer igre Uncharted 3 je velika 40Gb)

Samo uštekaš hard u ps3 - u Regeru izabereš igru, pritisneš trokut na kontroleru i izabereš opciju Copy

Na usb hardu se formira direktorij pod nazivom GAMES

Taj isti hard prištekaj poslije na PC i pod direktorijem GAMES vidjet ćeš instalirane igre koje možeš spremiti na PC

Uglavnom, bitno je da je usb hard disk u FAT32 inaće neće raditi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

evo nekoliko pitanja.

1.koju modifikaciju trbam da bih mogao skinit igru i prebaciti je na usb?

2.koje se verzije najmanje kvare?

3.što je jailbreak?

1 1 hvala 0
16 godina
mrba kaže...

evo nekoliko pitanja.

1.koju modifikaciju trbam da bih mogao skinit igru i prebaciti je na usb?

2.koje se verzije najmanje kvare?

3.što je jailbreak?

1. nema koju modifikaciju, ps3 ima samo jednu modifikaciju(jailbreak), i kad ju stavis igre mozes prebacivat preko eksternog diska ili sticka, ili preko ftpa.

2. slim verzije, ali slim proizveden u 2011 i dalje se neda jailbreakat.

3. modifikacija za ps3.

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mogu li dobiti ban

0 0 hvala 0
16 godina
mrba kaže...

mogu li dobiti ban

nemozes ic online s tim.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Eto dođoh s maturalca i već sam sjebo ps3, napravio acc i stavio region croatia i naravno ne mogu pristupiti ps home
Šta da radim, da li da pravim novi user+acc ili?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
matić_žu kaže...
Eto dođoh s maturalca i već sam sjebo ps3, napravio acc i stavio region croatia i naravno ne mogu pristupiti ps home
Šta da radim, da li da pravim novi user+acc ili?

Nisi ništa s*ebo. PS Home nije ništa posebno. Ako ga hoćeš, napravi UK ili njemački account.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
17 godina

editiraj post ovo shebo jer ces dobit bzvz zuti :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 8:33 (4mal).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
E sad kad sam napravio UK acc ošo sam u PS Home i sad kako nać E3 Booth to ne kontam, nema mi nigdje u navigaciji ili nije valjda da nema za UK?
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

stigo je dns update za ps plus pretplatnike ali je jack and daxter triology za vitu a ne za ps3 kao što piše na službenom blogu, jesam li ja to neš krivo napravio ili su oni zeznuli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

hm pa meni pise za ps3 
ima 7.3 gb 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima,

Pozdrav svima,

Apsolutno se ne razumijem u PS, pa mi se nudi ova u jednu zamjenu:

http://www.pik.ba/artikal/6367458/playstation-3/

Na njoj je system software Version 4.21. Da li se treba mijenjati ili...

Sta je potrebno da pogledam kod preuzimanja, na sta da obratim paznju i tih par sitnica... Kakva je ova od 120 GB itd...

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka1978 kaže...

Pozdrav svima,

Pozdrav svima,

Apsolutno se ne razumijem u PS, pa mi se nudi ova u jednu zamjenu:

http://www.pik.ba/artikal/6367458/playstation-3/

Na njoj je system software Version 4.21. Da li se treba mijenjati ili...

Sta je potrebno da pogledam kod preuzimanja, na sta da obratim paznju i tih par sitnica... Kakva je ova od 120 GB itd...

Hvala

390 KM to je oko 1600 kn i k tome još stari FAT model, za mene jako,jako puno novaca

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bježi od toga, stara i kvarljiva konzola.....

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ekipa htio bi uzet ps3 koji se moze jailbreakat, da li prodaju nove koji imaju mogucnost JB ili jedino polovni dolaze u obzir? sto kazete na ovaj oglas: http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-oglas-8962966

slim 160gb se moze JB ili ne? znam da je bilo vec milijun pitanja ovakvih, al ako moze netko odgovoriti...eventualno i preporuciti koji bi vi uzeli da kupujete sad, znaci bitno da ga mogu JB, online multiplayer mi je nebitan..hvala

0 0 hvala 0
16 godina
THomson kaže...

ekipa htio bi uzet ps3 koji se moze jailbreakat, da li prodaju nove koji imaju mogucnost JB ili jedino polovni dolaze u obzir? sto kazete na ovaj oglas: http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-oglas-8962966

slim 160gb se moze JB ili ne? znam da je bilo vec milijun pitanja ovakvih, al ako moze netko odgovoriti...eventualno i preporuciti koji bi vi uzeli da kupujete sad, znaci bitno da ga mogu JB, online multiplayer mi je nebitan..hvala

daj odi u temu za jailbreak i procitaj prvi post, nac ces odgovore na sva svoja pitanja.

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
pozdrav svima!

ovako nedavno sam kupio ps3 super slim 500gb. zadovoljan sony-em jesam, ali sa slikom tj grafikom nisam! naime imam tv '' Samsung un32d4003bd '' on je takozvano HD 720p.
kada spojim sony sa HDMI kablom, odmah mi sony prepozna TV. Postavi mi na 1920x1080 rezoluciju sto mi naravno NE odgovara jer moj TV ima najvecu rezoluciju 1366x768 ! eh sad ako ja odbijem rezoluciju 1920x1080 on meni automatski stavi na '' 576p ''
tu je slika katastrofa! kada stavim na 720p opet nisam odusevljen. ali cudi me kada stavim na 720p on meni ne stavi na 1366x768 vec na '' 1280x720 '' ? i naravno grafika nije nista mnogo bolja. ja znam da moj TV nije ono da kazem mocan da pokrene FULL HD
ali opet HD je. Nemoguce da ne moze da mi da onu obicnu HD sliku. Gledam gameplayeve na yt i svima je npr. u igri The Last of Us grafika super! dok na mom tv grafika previse hrapavo izgleda! pogledao sam iza na kutiji igra ide sa 720p! naravno moze i na 1080p ali standard je 720p, nemojte mi molim vas samo reci da moj TV ne moze nikako da tera ps3 !!! razocaracu se, molim vas ako neko moze nekako da pomogne neka se javi. cak sam razmisljao da nije mozda do HDMI kabla? da probam neki drugi posto imaju neke verzije 1.3 - 1.4 ? MOLIM VAS POMOZITE MI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mpetr95 kaže...
pozdrav svima!

Šta te čudi da ti stavi 1280x720, kad staviš na 720p, kad je to 720p.

Većina PS3 igara je nativno 720p.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
16 godina
neaktivan
mpetr95 kaže...
pozdrav svima!

ovako nedavno sam kupio ps3 super slim 500gb. zadovoljan sony-em jesam, ali sa slikom tj grafikom nisam! naime imam tv '' Samsung un32d4003bd '' on je takozvano HD 720p.
kada spojim sony sa HDMI kablom, odmah mi sony prepozna TV. Postavi mi na 1920x1080 rezoluciju sto mi naravno NE odgovara jer moj TV ima najvecu rezoluciju 1366x768 ! eh sad ako ja odbijem rezoluciju 1920x1080 on meni automatski stavi na '' 576p ''
tu je slika katastrofa! kada stavim na 720p opet nisam odusevljen. ali cudi me kada stavim na 720p on meni ne stavi na 1366x768 vec na '' 1280x720 '' ? i naravno grafika nije nista mnogo bolja. ja znam da moj TV nije ono da kazem mocan da pokrene FULL HD
ali opet HD je. Nemoguce da ne moze da mi da onu obicnu HD sliku. Gledam gameplayeve na yt i svima je npr. u igri The Last of Us grafika super! dok na mom tv grafika previse hrapavo izgleda! pogledao sam iza na kutiji igra ide sa 720p! naravno moze i na 1080p ali standard je 720p, nemojte mi molim vas samo reci da moj TV ne moze nikako da tera ps3 !!! razocaracu se, molim vas ako neko moze nekako da pomogne neka se javi. cak sam razmisljao da nije mozda do HDMI kabla? da probam neki drugi posto imaju neke verzije 1.3 - 1.4 ? MOLIM VAS POMOZITE MI

PS3  postavit na 720p  i u opcijama staviti na Full RGB . To je sve što se može na PS3. Ostalo se može jedino na TV-u.
Nemam taj tv ali po uputstvu (na engleskom) koje sam skinuo treba prvo stavit  Picture Options -> Size -> Screen Fit.  U opcijama smanjit oštrinu ( Sharpness) i igrat se sa ostalim opcijama : Backlight / Contrast / Brightness  / Color /.
Dok sam imao tv  LG tv 1366x768  često sam  se igrao s opcijama tv-a ali nikad nisam bio zadovoljan . Nakon što je tv crko kupio sam LG   Full HD tv i slika ja odlična . Isto treba napomenut da se rijetko koja PS3 igra stvarno izvodi u 720p pa zato slika nije baš oštra i kvalitetna kao što bi bila na PC-u 720p recimo . Zato je najbolje igrat ps3 igre malo odmaknuto od TV-a ,  recimo barem 2 metra.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 9:18 (Wox).
12 godina
neaktivan

hvala ti!

nego dok sam prije putem HDMI kabla igrao igre sa PC-a meni je rezolucija bila 1366x768 pa sam zato mislio da ce meni i sony dati tu rezoluciju, ne znam, pogledacu malo po opcijama i to. a taj RGB sta je to ? to mi i monitor od kompa ima. i ne kuzim zasto kada na sony-u stavim da mi automatski pronadje rezoluciju on mi stavi na 1920x1080 koju moj tv naravno nema, mislim da on meni sliku, ali slova su sva neka cudna. hrapava! nista, hvala na odgovoru, probacu mada sony igram iz kreveta, ali nista puno ne pomaze!

eh da imam jos jedno pitanje, kada palim sony, ja stisnem ono dugme na joysticku ( znak od sony ) i on se meni normalno upali ali medjutim meni blinkaju sva 4 broja ona i moram prvo spajat joystick kablom pa tek onda radi joystick ? zasto ? sony uvjek normalno ugasim, ugasim prvo igru i odem skroz lijevo i turn off system.

PS. ja se izvinjavam ako sad previse pisem ali imam Benq G2225HD monitor FULL HD 1920x1080 ali i kod njega mi slika isto tako, evo jedan mali primjer slike na monitoru 

taj bijeli komad odjece sto je tako neravan, sto to ? i to je bilo na FULL HD monitoru ? jel to mozda sto je igra malo starija nije mafija 2 2013 pa mozda je to najolje, trebam li mozda ostrinu slike da napravim ? 

aaa aaa
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 15:04 (mpetr95).
16 godina
neaktivan
mpetr95 kaže...

? 

Odabir rezolucije na PS3-u za onaj prije navedeni tv:  Display settings -> Video output settings -> HDMI -> Custom -> Maknuti kvačice sa 1080p i 1080i i ostaviti na 720p i zatim potvrdit sve to.

Tv prihvaća 1080p signal ali sam TV tu sliku smanjuje  na 1366x768 ( downscaling) i pri tome dolazi do degradacije same slike .

Za full rgb : Display settings -> RGB full range -> full .

Za joystick ako je original sonyjev probaj dok je priključen kablom : Accessory settings -> Reassign controllers .

Nazubljenost na odjeći mi se čini normalna za ps3 neekskluzivne igre . Ekskluzive izgledaju puno bolje .  PS3 nema kvalitetan AA.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
12 godina
neaktivan

hvala puno, mada sam u medjuvremeno spojio ps3 sa monitorom. nema veze, to cu uraditi i sa monitorom. ovo za joystick cu da probam. naravno da je originalan uz sony dobijen. a mafiju sam kupio za dzabe posto imam playstation+ dobio uz igricu the last of us koju sam kupio.

kontam si da mi monitor moze dati bolju sliku od TV-a posto je ipak monitor FULL HD. ako nisam u pravu ispravi me.  

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 18:13 (mpetr95).
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Entering PS Plus this month:

Assassin’s Creed 3

The Jak and Daxter Trilogy

Stealth Inc: A Clone In The Dark

Urban Trial Freestyle

New Little King’s Story

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

Entering PS Plus this month:

Assassin’s Creed 3

The Jak and Daxter Trilogy

Stealth Inc: A Clone In The Dark

Urban Trial Freestyle

New Little King’s Story

{#}

već odavno skinuo :D

12 godina
neaktivan

+ mafia 2, sainthrow 4 ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:01 (mpetr95).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice