PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.432.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

mogu ti reć samo za thehut.com, čeka se oko 10-ak dana s tim da ne plaćaš dostavu

carinu nisam platio nikada a fifa 13 mi je bila najskuplja igra 25 funti, 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 16:03 (drapa88).
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

-

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:13 (Vaas).

0 0 hvala 0
16 godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav!

Jedno pitranje: Dali smijem radit update igri jer me traži ako hoču igrat online?

Na konzoli je rogero 4.3

Nebi htio radit update da nebi nešt sj..o, pa zato pitam

0 0 hvala 0
15 godina
silasara2 kaže...

Pozdrav!

Jedno pitranje: Dali smijem radit update igri jer me traži ako hoču igrat online?

Na konzoli je rogero 4.3

Nebi htio radit update da nebi nešt sj..o, pa zato pitam

ako ti igra trazi update mozes updatetati ako te konzola trazi update na novu verziju tj vecu od 4.30 onda ne jer ces izgubiti mogucnost igranja backup igara (izgubit ces cfw rogero)

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Gdje kupiti E3 flasher?
Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači mogu bez problema napravit update igre?

Neče se ništa desit igri?

Jer recimo na pc-u dok radiš update krekirane igre ona više neradi, moraš ponovo krekirat, pa sad neznam jel to isto i za igre za ps3 vrijedi, ili one nakon updatea rade normalno.

Napominjem da su igre backup (pirat)

13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja ti nebi preporučio da radiš ikaki update ...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

KAO ŠTO TI JE HERC REKAO, Ako te igra traži update , napravi ga , može se jedino

dogoditi da dobiješ crni ekran no to samo ako imaš fw verziju manju od 4.30. ako ga i dobiješ,

izbrišeš update i opet igraš,

Ako konzola traži update to nikako,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Trazim PS3 Slim ( ne ultra slim ), 120gb za neku razumnu cijenu. Igre me ne interesiraju osim FIFE i PES.a, kasnije Uncharted serijal, God of War, Turismo itd. Dakle neka razumna cijena. 1000-1500kn ali da je cuvan i bez ostecenja i YLOD.a i takvih bedarija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ljudi znaci stavio sam skidat igricu koju sam kupio i skida se meni to sve ok i ja to ostavim ali kad sam doma dosao izbacilo mi neki error i onda mi pisalo da me ps store odlogirao pa kak to popravim..??
te me zanima dali je moguce napravit nekak da se skida dok ja igram plejku..??
ili da namjestim da mi se skine prek noci al da ne bude errora onda..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

te me zanima dali je moguce napravit nekak da se skida dok ja igram plejku..??
ili da namjestim da mi se skine prek noci al da ne bude errora onda..??

ovo ne radi, dok se skida moraš vrtiti prstima.

Možda ti se konzola ugasila? Ima neka defaultna postavka da se nakon 2h konzola ugasi.

Drugo mi ne pada na pamet osim da ti je pukla veza na net.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nije se ugasila konzola vec me izlogiralo iz psn stora pa zato valjda nije mogao vise skidat sad poksuavam sa background downloadom i uspjeva nekako i da moze se igrat dok se igrica skida samo to ide jos dosta sporije..:O

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

..background downloadom i uspjeva nekako i da moze se igrat dok se igrica skida samo to ide jos dosta sporije..:O

mea culpa na krivoj informaciji. Da, ide backgorund download. jos kad bi isao i background install.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav je li mogu ja nekako saznati šifru, ako ju zaboravim. Znam za ono da se mora unjeti datum, ali sam ja upisao neki krivi datum koji sam naravno zaboravio.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

sony playstation 3 160 gb k chassic vidio sam ovde neku kritiku na racun ove konzole da je bucnije i jos takvo nesto. Zanima me od iskusnijih clanova jel to istina ili konzola kao i ostale slim uredno radi(naravno dok se cuva) hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
buterino kaže...

sony playstation 3 160 gb k chassic vidio sam ovde neku kritiku na racun ove konzole da je bucnije i jos takvo nesto. Zanima me od iskusnijih clanova jel to istina ili konzola kao i ostale slim uredno radi(naravno dok se cuva) hvala unaprijed

to ti je verzija konzole koja je radena u 65 nm tehnologiji tako da nije kao prve verzije 90nm koje su se vraski grijale.ja imam cechj verziju 65nm i  nemam nikakvih problema sa bukom.

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

imam jos jedno pitanje znaci skunuo sam onaj top spin on radi super a sad imam igricu ufc 2010 i fight night champion znaci ufc probam otic igrat prek neta nece mi upisem redem code i pise kao da je istekao ili da je vec iskoristen(nemre bit jel sam kupio u algoritmu igricu prije par mjeseci) a fight nigh nisam pokusavao prek neta al probat cu sad me zanima jel moguce kako da proradi taj ufc prek interneta ili nema sanse i zas uopce neradii dok mi top spin normalno radi i znate li oce li mi radit fight night..??
i jos nesto imate kakvu preporuku neke igrice do 50kn kaj se ima za uzet ostalo mi na racunu pa da uzmem ili nema nis za to ima li mozda ono clanstvo..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probaj pogledati na taj listić; na kojem ti je kod.... Meni se dogodilo da sam kupio assassins creed revelations isto sam imao kod za neš; a na dnu toga  listića je bio datum  isteka valjanosti koda, a datum je bio istekao.....

Pa ti zato možda neradi....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 16:54 (Phelps).
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

i kaj ak ne radi tj ako je istekao..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se sve igre moraju instalirat prijatelj mi je kupia ovaj ps 3 super slim od 12 gb i kaze da fifu nije instalira nego samo uvali cd i igra. Sad jel to moguce ili se svaka igra mora instalirat. Kupia bih sad taj super slim od 12 gb i fifu a kasnije bih ga nadogradia mozda. Koliko te izadje to sta ga nadogradis otprilike kao ko zna. Hvala van unaprid.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 19:51 (Phelps).
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

i kaj ak ne radi tj ako je istekao..??

E to ti nažaost neznam...{#} Možda se može zamjeniti u dućanu, ALI VELIKO MOŽDA. Šanse da ć ti zamjenitit su 1%.... Barem meni nisu htijeli... SAVIJET: Igrice koje su starije od 2 godine, a imaju te neke dodatke često znaju isteći ti kodovi.... Prije kupnje pitaj u dućanu je li im to nova isporuka itd..  Recimo meni se to skoro dogodilo:  Išao sam kupiti Gran Turismo 5 Academy Edition malo prije kraja 1. mjeseca možda dan ili dva ove godine . I ja otvorim kutiiju, i pogledam te kodove, a jedan kod je isticao na 31. 1. 2013...  Eto; stvarno neznam... Ali pogledaj možda nije do toga....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 19:54 (Phelps).
17 godina
protjeran
dva pitanja za ps3

Imam dva pitanja za ps3.

1: Kako na rabljenoj ps3 igri provjerit online pass kod jel iskorišten a da ga sam ne iskoristim u provjeri?

2: Za ps3 super slim 12gb znamo da ima flash memoriju 12gb. Dali to znači da super slim 500gb osim hdd prostora za pohranu također ima onih osnovnih 12gb?

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

evo pogledao sam sad znaci taj ufc nema datum bar koji pise jel moguce da nemrem igrat jel je igrica pre stara(oko 3 god, ali kupljena je prije par mjeseci).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Molim vas pomoć!!!!

Na ekranu mi se pojavio natpis  NAČIN RADA NIJE PODRŽAN  - šta bi to značilo... Mislim da sam ok spojila PS3 sa LCD televizijom šta se tiče kablova pa ne znam u čemu je problem... HELP

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:23 (rea).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

evo pogledao sam sad znaci taj ufc nema datum bar koji pise jel moguce da nemrem igrat jel je igrica pre stara(oko 3 god, ali kupljena je prije par mjeseci).

Ma nebi trebao... Jedino ako su prestali održavati te servere za online igru... Ali sumnjam da se to ikada  dogodilo barem meni nije... Ja još sada znam ponekad odigrati Red Dead multiplayer, a isto je star 3 godine pa nemam nikakvih problema.... Doduše Red Dead je ipak popularnija igrica...  Eto stvarno neznam....{#}

17 godina
rea kaže...

Molim vas pomoć!!!!

Na ekranu mi se pojavio natpis  NAČIN RADA NIJE PODRŽAN  - šta bi to značilo... Mislim da sam ok spojila PS3 sa LCD televizijom šta se tiče kablova pa ne znam u čemu je problem... HELP

Pokušaj držati power button (tipku za paljenje) pritisnutu 5 sekundi, to bi moglo pomoći ukoliko je problem u prikazu slike.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
14 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

PSN + korisnici
imate 2 tjedna da skinete God of war HD besplatno
(igra se ne nalazi pod instant game collection nego koristite search ( http://blog.eu.playstation.com/2013/02/27/ps-plus-exclusive-download-god-of-war-hd-for-free-today/ )

I od danas je dostupan Uncharted 3 Multiplayer (znaci samo MP dio igre) besplatno (mislim da za sve psn korisnike)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 14:37 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice