Što vi mislite o ovim konzolama koja je od njih bolja?
18 | PS 3 |
---|---|
18 | XBOX 360 |
7 | NINTENDO WII |
Što vi mislite o ovim konzolama koja je od njih bolja?
18 | PS 3 |
---|---|
18 | XBOX 360 |
7 | NINTENDO WII |
Cemu ovakva tema svako ima svoje misljenje...a i vec postoji tema x360 vs ps3 il tak nekak se vec zove
Cemu ovakva tema svako ima svoje misljenje...a i vec postoji tema x360 vs ps3 il tak nekak se vec zove
tema je ovdje,a anketa je po meni potrebna ali ne u ovoj temi vec u postojecoj temi
EDIT: miro je stavio anketu u svoju temu.
Vis da u onoj temu isto stoji anketa na prvoj stranici...a wii se tak i onak nemoze s ovime usporedivati kad nije next gen
Vis da u onoj temu isto stoji anketa na prvoj stranici...a wii se tak i onak nemoze s ovime usporedivati kad nije next gen
Zašto ne?
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_video_game_consoles_(seventh_generation)
to ne znaci da je next gen kolko znam nema niti HD
Neka je ps3 bolji od nintenda, ali na nintendu su najzabavnije igre.
Fascinantno mi je kako ljudi još uvijek nakon svih ovih godina XBOX 360 i PS3 konzole nazivaju "next gen". Što je onda trenutna generacija konzola? PS2 i 1. XBOX? Chuk Norris je bolji od PS3, X360 i Wiiiiiiiiii konzola.
i od pc-a
Fascinantno mi je kako ljudi još uvijek nakon svih ovih godina XBOX 360 i PS3 konzole nazivaju "next gen". Što je onda trenutna generacija konzola? PS2 i 1. XBOX? Chuk Norris je bolji od PS3, X360 i Wiiiiiiiiii konzola.
Pa neka nova generacija ce imati neki drugi naziv.Ove konzole ce uvjek ostati next gen.