NES, dobio ga negdje 1993-1994, sa Super Mariom. u gradu su bile 3-4 takve konzole, i svi su imali samo tu igricu. kasnije se nabavio nekakav fliper, pa Mike Tyson box.. uglavnom, nije bilo puno igara
PlayStation One
PsOne pa Ps2 pa xbox360(Xenon) pa Ps3 pa onda opet i jos uvijek xbox 360(jasper)
PlayStation 1, dobio ga 2000. godine.
ps1
NES.
ZX Spectrum
NES
Sega Master System
PS1 SCPH-5502, ah lijepe li '98.
Edit: A ne ne imao sam kopiju plejke , polystation mislim da se zvao

Super Nintendo,,, pa neka Sega (nesjecam se kako se zove),, Game Boy Color i to je to
Xbox360 Elite 120 GB..
upravo danas kupljeno.
A jos skupljam igrice od Nintenda Nes i Super Nintenda hajmo reci da mi je to hoby :)
ako netko ima za prodati nek se javi ;)
PlayStation 1, 1998
ovo dolazilo sa 18kila forkova (znači bajo moj 18 iljada verzija istih 6-7 igara) ja kad san vidio flashy sign 18 000 igara,poveselio se,đojstik uredno otkaza nakon dva tjedna,rastavio i lemio,zajeb
no eto ratno vrime bolje nije ni tribalo
Ima nesto tuzno kada covjek kupi konzolicu...
...bas tuzno
SNES, 1995. godina, imala sam 7 godina, došao direktno iz Njemačke, baka mi ga donijela
Nije bilo kao sada da na konzoli piše koja igra dolazi u paketu, i svaka je konzola dolazila s igrom, a igre su bile iznenađenje. Ja sam u svom dobila Street Fightera (Stric Fajter kako smo ga zvali), originalnog. Al smo se naigrali. Susjeda je u SNESU (kojeg su kupili prvi u kvartu) dobila igru Super Mario World (Mario Joši kak smo je zvali) a druga susjeda, koja je treća kupila, je sa konzolom dobila Super Tennis. Ja sam kasnije dobila Super Mario 3 komplet igrica i Alien Robotector (ili "Ratnici" kako smo ih zvali) a prva susjeda je dobila Donkey Konga, Street Fightera novijeg na kojem se moglo s bossovima igrat, kao i Štrumfove. Druga susjeda je dobila Star Fox (Rakete kako smo ih zvali), ja sam dobila Super Mario Kart, druga susjeda je dobila Mickey Mouse Magic Quest, bratić od prve susjede je posuđiva Kralja Lavova a drugi bratić je posuđivao "Bebu Marija" odnosno Super Mario World 2. Druga usjeda je dobila i Knjigu o Džungli i Alladina, znači igrali smo elitu od elite, najbolje igrice ikada napravljene za SNES. Da ne zaboravim i moje "Miševe" odnosno Crusty's Fun House, kao i susjedinog "Šilju" odnosno "Goof Troop"... Fenomenalno i najlepši period života.
SNES još imam a došli i otišli su Nintendo 64, Game Cube i Nintendo 3DS. Sada imam Nintendo WII U i držim oko na NX-u.
Najbolje igrice na N64-u su mi James Bond Goldeneye, Zelda Ocarina of Time, Super Mario 64, Diddy Kong Racing (jedna od najboljih ikada). Na GameCubeu nisam toliko igrala ali sam voljela Mario Kart, Narutoa, dok WII nikada nisam imala ali sam igrala malo Super Mario Galaxy.
Sada na WII U konzoli imam Mario Kart 8, Splinter Cell Black List, Super Mario Bros i Luigija a držim oko na nekakvom Zeldinom remakeu ili Hyrule Warriors, možda Twilight Princess. Veselim se Breath of the Wild igrici jer volim open world koncepte, ali na žalost imam jako malo vremena za igrati posljednjih godina, gotovo ništa.
E da, na SNES-u sam voljela igrati i F-Zero
Najtemeljitije sam obradila Diddy Kong Racing na N64, otključala sam lika za igranje "Sat", sjećam se da sam morala svaku utrku unatraške preći u određenom vremenu. Ludilo.