Prva konzola

poruka: 112
|
čitano: 32.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Prva konzola
moja prva konzola bila je neka kineska gore dole lijevo desno i pucaj... :D :D nakon toga mi se razbio joystickić pa mi je tata napravio homemade joystick... morate vidjeti ono, imao je "blato" design :D :D
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
16 godina
Prva konzola

NES, dobio ga negdje 1993-1994,   sa Super Mariom. u gradu su bile 3-4 takve konzole, i svi su imali samo tu igricu. kasnije se nabavio nekakav fliper, pa Mike Tyson box.. uglavnom, nije bilo puno igara

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva konzola

PlayStation One

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva konzola

PsOne pa Ps2 pa xbox360(Xenon) pa Ps3 pa onda opet i jos uvijek xbox 360(jasper)

Robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva konzola

PlayStation 1, dobio ga 2000. godine.

0 0 hvala 0
15 godina
Prva konzola

ps1

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva konzola

NES.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prva konzola
Sega mega drive od 16bit-a :D

0 0 hvala 0
15 godina
Prva konzola

ZX Spectrum

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prva konzola

NES

"Prediction? Pain."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moja prva konzola je bila ona kineska rucna ne znam kako se zove, ali sam provodio dane i dane igrajuci se. Kasnije N64 i super mario a potom ps1, psp i nadam se uskoro ps3. Ali kako god, PC mi je uvijek ispred konzola bio.
Loyal to the game
16 godina
neaktivan
Prva konzola

Sega Master System

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva konzola

PS1 SCPH-5502, ah lijepe li '98.

Edit: A ne ne imao sam kopiju plejke , polystation mislim da se zvaoCool

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 14:23 (dedaa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS2, bozicni poklon, kao da je jucer bilo :)
Udri brigu na veselje
15 godina
Prva konzola

Super Nintendo,,, pa neka Sega (nesjecam se kako se zove),, Game Boy Color i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva konzola

Xbox360 Elite 120 GB..

upravo danas kupljeno.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva konzola

Ajde da oživimo temu..

Prva konzola mi je bila ona s žutim kazetama i Duck Huntom, još je imam s hrpom igrica. Izgleda upravo ovak ko na slici...

To je znači kopija NES-a, koja kopira izgled PS1 haha

★★★★★☆
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Prva konzola
Nintendo Nes, pa Super Nintendo, pa onaj crni pijacarski sa zutim disketama tj terminator konzola, pa ps3 i Nintenso wii i sad ps4 :)
A jos skupljam igrice od Nintenda Nes i Super Nintenda hajmo reci da mi je to hoby :)
ako netko ima za prodati nek se javi ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Prva konzola

PlayStation 1, 1998

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prva konzola

ovo dolazilo sa 18kila forkova (znači bajo moj 18 iljada verzija istih 6-7 igara) ja kad san vidio flashy sign 18 000 igara,poveselio se,đojstik uredno otkaza nakon dva tjedna,rastavio i lemio,zajeb

no eto ratno vrime bolje nije ni tribalo

http://www.heimcomputer.de/english/konsolen/endingman.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 15:18 (vito79).

3 0 hvala 0
17 godina
Prva konzola

Ima nesto tuzno kada covjek kupi konzolicu...

...bas tuzno

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prva konzola

SNES, 1995. godina, imala sam 7 godina, došao direktno iz Njemačke, baka mi ga donijela

Nije bilo kao sada da na konzoli piše koja igra dolazi u paketu, i svaka je konzola dolazila s igrom, a igre su bile iznenađenje. Ja sam u svom dobila Street Fightera (Stric Fajter kako smo ga zvali), originalnog. Al smo se naigrali. Susjeda je u SNESU (kojeg su kupili prvi u kvartu) dobila igru Super Mario World (Mario Joši kak smo je zvali) a druga susjeda, koja je treća kupila, je sa konzolom dobila Super Tennis. Ja sam kasnije dobila Super Mario 3 komplet igrica i Alien Robotector (ili "Ratnici" kako smo ih zvali) a prva susjeda je dobila Donkey Konga, Street Fightera novijeg na kojem se moglo s bossovima igrat, kao i Štrumfove. Druga susjeda je dobila Star Fox (Rakete kako smo ih zvali), ja sam dobila Super Mario Kart, druga susjeda je dobila Mickey Mouse Magic Quest, bratić od prve susjede je posuđiva Kralja Lavova a drugi bratić je posuđivao "Bebu Marija" odnosno Super Mario World 2. Druga usjeda je dobila i Knjigu o Džungli i Alladina, znači igrali smo elitu od elite, najbolje igrice ikada napravljene za SNES. Da ne zaboravim i moje "Miševe" odnosno Crusty's Fun House, kao i susjedinog "Šilju" odnosno "Goof Troop"... Fenomenalno i najlepši period života.

SNES još imam a došli i otišli su Nintendo 64, Game Cube i Nintendo 3DS. Sada imam Nintendo WII U i držim oko na NX-u.

Najbolje igrice na N64-u su mi James Bond Goldeneye, Zelda Ocarina of Time, Super Mario 64, Diddy Kong Racing (jedna od najboljih ikada). Na GameCubeu nisam toliko igrala ali sam voljela Mario Kart, Narutoa, dok WII nikada nisam imala ali sam igrala malo Super Mario Galaxy.

Sada na WII U konzoli imam Mario Kart 8, Splinter Cell Black List, Super Mario Bros i Luigija a držim oko na nekakvom Zeldinom remakeu ili Hyrule Warriors, možda Twilight Princess. Veselim se Breath of the Wild igrici jer volim open world koncepte, ali na žalost imam jako malo vremena za igrati posljednjih godina, gotovo ništa.

E da, na SNES-u sam voljela igrati i F-Zero

Najtemeljitije sam obradila Diddy Kong Racing na N64, otključala sam lika za igranje "Sat", sjećam se da sam morala svaku utrku unatraške preći u određenom vremenu. Ludilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 0:23 (inaany).

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice