PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.496.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
PlayStation 4

otvorim hr account, ne da paypal, ne da bome ni amex. samo visa i master.

wtf

edit: dodao sam šugavu visu od tekućeg računa u pbz.

Fuck me I am famous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 15:36 (guls).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...

Ne mora. To je odluka developera i izdavača, a kupac bira hoće li kupiti ili ne.

U pravu si, ne mora niti igra biti dobra. Može biti loša bugovita itd... kupac bira hoće li je kupiti ili ne. No svatko želi privući igri što više kupaca a ne odbiti ih...

17 godina
PlayStation 4

Besplatne igre za 8 mjesec. Ak je bilo sorry...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 15:47 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
crosshair kaže...

Pozz ljudi evo postao sam vlasnik playstation 4 slim konzole namjeravan kupiti par igara pa jeli moze neka preporuka od vas??

E i da Uncharted 4 je vec kupljen ;)

Ako si već uzeo Uncharted 4, uzmi si i prethodna tri nastavka, imaš ih u paketu na jednom disku remastered. Odigraj sva četiri, a onda ti u kolovozu izlazi i najnoviji nastavak Uncharted Lost Legacy. Od ostalih preporuka nikako nemoj propustiti The Last of Us Remastered i Horizon Zero Dawn. 

4mal kaže...

bas sam cita neki dan u reeboto o hawardu washawi i njegovim pocecima u atariu 

pa oni su bacili tj zakopali u mexicu 700k kazetica od ataria 2600 lol ima i docu.

Pričalo se da su ih zakopali jer su se htjeli riješiti svih silnih neprodanih primjeraka igre ET: The Extra Terrestrial, ali zapravo se pokazalo da su zakopali i hrpu drugih igara, pa je teorija zavjere ipak propala. :) Ima na Netflixu cijeli dokumentarac baš o tom iskopavanju, zove se Atari: Game Over. Ako je nekome do još nostalgije od Commodorea, Spectruma, Atarija do Amige, preporučam još dva izvrsna dokumentarca: From Bedrooms to Billions (2014) i nastavak From Bedrooms to Billions: The Amiga Years. Oni nisu na Netflixu, ali ima ih posvuda. Ja sam kupio na Vimeo on Demand.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 17:16 (Q-Tip).
15 godina

Da prva tri nastavka san igra na ps3 pa isplatili se uzimati ponovo za ps4??

mislin igra je vrhunska;)

13 godina
crosshair kaže...

Ah, mislio sam da ih uopće nisi igrao prije. Sad su remasterirani za PS4, svi su na 60 FPS-a i vjerojatno je grafika poboljšana. Nisam igrao stare verzije pa ne mogu usporediti.

16 godina
Bitanga kaže...

Crash Bandicoot ljudi kupuju samo radi nostalgije. Ja nisam nikad igrao prvu igru jer nisam nikad prije imao PS, pa me ovo uopće ne zanima i neću ni kupiti.

Ali zato sam radi nostalgije kupio masu igara na PCu, i većinom se razočarao. Ne može te ništa više vratiti u djetinjstvo, to je čista zabluda ;-)

Ajde ne baljezgaj gluposti. Crash Bandicoot ljudi kupuju (uključujući i mene) jer je odlična igra, a nostalgija je tu još (samo) dodatan razlog zašto se prodaje toliko dobro.

Igra nije uopće teška ako ju se želi samo proći (skupiti kristale, odraditi boss fightove i bok). Teška je jedino ako se uz to žele skupiti i sve platine što sumnjam da svi ovi koji plaču kako je igra teška uopće i rade. Treba samo biti strpljiv na tih par levela koji su kao "teži" i to je to. Previše su vas razmazile ove današnje igre

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 17:18 (X-Wind).
12 godina
crosshair kaže...

Nema smisla uzimat ponovno.

Jedinica je zastarjela i kao remaster, dok su dvojka i trojka vizualno unaprijeđene, ali ne sad da ti pamet stane.

Ima puno novih vrhunskih igara, pa je šteta gubit vrijeme na igre koje si odigrao.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
neaktivan
Kako je frustrirajuća ova igra crasha. Igrao davno dok sam bio klinjo i evo sad reko idem probati.Zanimljivo da u prošlosti nisam primijetio da su svi leveli c/p,čak i boss leveli.No dobro druga vremena su bila i tehnologija ali igra stvarno ne donosi ništa novo osim živciranja i psovanja tako da od mene prema danasnjim standardima 3/10 i to samo zbog nostalgičnosti prema igri.Sreća pa će cura igrati inače bačenih 200 kn.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Igrao sam prvog Crasha tamo negdje '96. kao klinac i onda opet 2010. kad je bio portan na PS3. Sjećam se da sam se u tom drugom igranju neugodno iznenadio težinom, a da uopće ne pamtim da mi je bila teška '96. Sada sam planirao uzeti ovaj remaster ali kad čitam vaše komentare opet se sjetim 2010. i kako sam se živcirao zbog konstantnog umiranja. 

Možda kad za jedno godinu-dve bude na nekoj rasprodaji za 100 kn ili manje. 

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Je itko isprobao Manhunt 2 i Bully verzije za PS4? Kak se "snalaze" u današnje vrijeme? Mislim da je to jedino od Rockstara što nisam isprobao, ali nisam baš siguran da se isplate.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
X-Wind kaže...
Bitanga kaže...

Crash Bandicoot ljudi kupuju samo radi nostalgije. Ja nisam nikad igrao prvu igru jer nisam nikad prije imao PS, pa me ovo uopće ne zanima i neću ni kupiti.

Ali zato sam radi nostalgije kupio masu igara na PCu, i većinom se razočarao. Ne može te ništa više vratiti u djetinjstvo, to je čista zabluda ;-)

Ajde ne baljezgaj gluposti. Crash Bandicoot ljudi kupuju (uključujući i mene) jer je odlična igra, a nostalgija je tu još (samo) dodatan razlog zašto se prodaje toliko dobro.

Igra nije uopće teška ako ju se želi samo proći (skupiti kristale, odraditi boss fightove i bok). Teška je jedino ako se uz to žele skupiti i sve platine što sumnjam da svi ovi koji plaču kako je igra teška uopće i rade. Treba samo biti strpljiv na tih par levela koji su kao "teži" i to je to. Previše su vas razmazile ove današnje igre

Ah, gledao sam neke ankete, 90% ljudi koji su kupili su ga igrali prije. Današnja djeca ne poznaju Crasha niti ih zanima, tako da vjerujem da je većina kupovina potaknuta nostalgijom, bez obzira jel igra dobra ili ne.

Da ju je danas istu takvu napravio netko drugi pod drugim imenom kladim se da bi bila u kategoriji Totally Digital i za par mjeseci bi završila u PS+ ponudi ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Bitanga kaže...
X-Wind kaže...
Bitanga kaže...

Ah, gledao sam neke ankete, 90% ljudi koji su kupili su ga igrali prije. Današnja djeca ne poznaju Crasha niti ih zanima, tako da vjerujem da je većina kupovina potaknuta nostalgijom, bez obzira jel igra dobra ili ne.

Da ju je danas istu takvu napravio netko drugi pod drugim imenom kladim se da bi bila u kategoriji Totally Digital i za par mjeseci bi završila u PS+ ponudi ;-)

LOL kao i uvijek oštar na jeziku.Ja igram pleyku od sivog PS-a i taj Crash mi nikad nije bio nešto. Al opet možda sam bio prestar za njega. Spectrum Comodore 64 i Schnider (Amstrad) CPC464 generacija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 22:19 (hummer0).
14 godina
Kad mi ps4 nije spojen na internet izbacuje mi ovo (slika) na HR acoountu, a čim spojim internet sve je ok. Ne kužim do čega je pa da pitam pametnije od sebe:) Taj acoount djelim sa kolegom ako je tu možda razlog neki? Sad sam ga spojio na wifi pa sve radi ok, ali me brine da li će raditi ako internet ne bude radio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...
Kad mi ps4 nije spojen na internet izbacuje mi ovo (slika) na HR acoountu, a čim spojim internet sve je ok. Ne kužim do čega je pa da pitam pametnije od sebe:) Taj acoount djelim sa kolegom ako je tu možda razlog neki? Sad sam ga spojio na wifi pa sve radi ok, ali me brine da li će raditi ako internet ne bude radio.

Ako dijeliš acc. mora ti biti priključena na internet. Druga opcija je da svoju konzolu označiš kao primarnu onda ne treba biti na netu.

Mislim da je to to ako griješim neka me neko ispravi..

14 godina
To primary kako već nisam ništa stavljao pa ću sutra pogledati. Probat ću nakon toga isključiti internet da vidim da li radi. Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mariclius kaže...
To primary kako već nisam ništa stavljao pa ću sutra pogledati. Probat ću nakon toga isključiti internet da vidim da li radi. Hvala!

Kako onda dijeliš account sa frendom bez primary accounta? Zar ti nije account od frenda na tvojoj konzoli primary dok je tvoj kod njega primary? Ili vi sherate na nacin da ne možete u isto vrijeme igrati jednu igru?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 1:36 (Robilad).
14 godina
On je stavio to primari, a ja nisam ništa jer sve radilo ok dok nisam isključio internet. Njegov profil ne djelimo jer nema digitalne igre. Barem ja tako shvatio da ne moramo. Imam i taj usa acoount. Kažem, stvarno sam kanta za takve stvari:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mariclius kaže...
On je stavio to primari, a ja nisam ništa jer sve radilo ok dok nisam isključio internet. Njegov profil ne djelimo jer nema digitalne igre. Barem ja tako shvatio da ne moramo. Imam i taj usa acoount. Kažem, stvarno sam kanta za takve stvari:)

Da bi mogao igrati svoje igre bez interneta moras ga postaviti kao primary account na tvoju konzolu...samo sto ces onda morat frendu rec da deaktivira tvoj account sa njegove konzole..jer account ne moze biti primaran na vise od jedne konzole.

15 godina
Robilad kaže...
mariclius kaže...

Da bi mogao igrati svoje igre bez interneta moras ga postaviti kao primary account na tvoju konzolu...samo sto ces onda morat frendu rec da deaktivira tvoj account sa njegove konzole..jer account ne moze biti primaran na vise od jedne konzole.

Što bi kolege rekle acc. ne može biti primaran samo konzola može biti primarna..

14 godina
PlayStation 4

Ljudovi jel taj Just Cause 3 radi kak spada na PS4? nes sam citao da radi koma na konzolama, vjerujem da je to sve poboljsano od izlaska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

na pro-u radi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

na pro-u radi 

Kakav provokator!

16 godina
movie kaže...
4mal kaže...

na pro-u radi 

Kakav provokator!

Prije bi rekao drznik 

17 godina
PlayStation 4

its ok guys 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ovaj Motionflow na Sony TV-u je cudo..

Npr igram Horizon i doslovno dobijes osjecaj fluidnosti kao da radi na 60 fpsa igra a ne na 30... znam da se vec pricalo o tome ali eto..

Inace ova igra je ocito brutalno duga?

Ja sam tek na 13% a imam 7h igre .

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 18:39 (toxic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Jep ja ga isto koristim sa sammyu kod 30lock igri samo...

odlicna stvar a inace su nam govorili da se to mora gasit

yeah right! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 18:44 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ja sam tek na 13% a imam 7h igre .

Jest, dosta je duga i ima dosta toga za pokupiti, odraditi, pronaci... ja sam na kojih 65% sa 40 i nesto sati igre (igram na najtezem modu) 

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
8 godina
4mal kaže...

Jep ja ga isto koristim sa sammyu kod 30lock igri samo...

odlicna stvar a inace su nam govorili da se to mora gasit

yeah right! 

Moze li se na philips tv namistit? Oni imaju postavku Natural motion, neznan jel to isto. Al u game modu se ne moze upalit.

12 godina

Motionflow zbilja reproducira sliku u 60 fpsa, jer stvara novi među-frame na temelju kalkulacije prethodnog i idućeg frame-a.

Istu stvar je Sony implementirao u PSVR naočale.

Lag koji to svara je najmanji od svih uređaja (15 ms). Mislim da je na PSVR 13 ms.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 19:01 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice