PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.498.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
amd freak kaže...

Kad smo kod crash bandicoota fizička kopija igre se može od danas kupiti u tcom centrima po cijeni od 199kn što je najjeftinija cijena u našoj zemlji.

Uz to u ponudi imaju i minecraft, bf1, nba 2017,gta v, fifa 17. Cijene ostalih igara još neznam.

Jel imaš kakav link o tome ? Sad baš googlam nikakvu informaciju o tome ne nalazim.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
17 godina
PlayStation 4

Imaš na njihovoj facebook stranici. Danas ujutro su stavili.

Valja napomenuti da se mora bas ici u njihov centar, ne moze se naruciti preko weba.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

molim vas hitno mi je, zna li neko provjeriti kad je kupljen ovaj ps4.

bar code 02 -27452396-2680880

cuh-2016b b01y 220-240v

0 0 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

molim vas hitno mi je, zna li neko provjeriti kad je kupljen ovaj ps4.

bar code 02 -27452396-2680880

cuh-2016b b01y 220-240v

Onda kad piše na računu da je kupljen. Ak nemaš račun, kako bi po serijskom broju znao kad je kupljen?!

Osim da netko ima pristup svim bazama svih trgovaca :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

cuo sam da se putem serijskog broja moze znati koliko je star ps4

0 0 hvala 0
10 godina
Bonjasky93 kaže...

cuo sam da se putem serijskog broja moze znati koliko je star ps4

mozda bi se moglo znat kad je napravljen, al sigurno ne kad je kupljen.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

To je PS4 slim proizveden sredinom prošle godine. Godinu dana star max.

shit happens too often
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

super hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prosle godine sam imao ps4 i svoj acc na njemu a onda ga prodao, medjutim sad kad sam kupio novi napravio sam i novi acc a zelio bih i onaj stari aktivirati na svoj profil ali me sad buni ovo

http://s1.upslike.net/2017/07/13/87f4fc27641cb352b945fa81e957489b.jpg

Momak koji je kupio konzolu navodno ne koristi taj acc ali u slucaju da koristi sta ce znaciti ako stavim taj stari acc kao primarni, da ce on moci koristiti sve moje igre na novom acc kao da su njegove?

0 0 hvala 0
15 godina
Bonjasky93 kaže...

Prosle godine sam imao ps4 i svoj acc na njemu a onda ga prodao, medjutim sad kad sam kupio novi napravio sam i novi acc a zelio bih i onaj stari aktivirati na svoj profil ali me sad buni ovo

http://s1.upslike.net/2017/07/13/87f4fc27641cb352b945fa81e957489b.jpg

Momak koji je kupio konzolu navodno ne koristi taj acc ali u slucaju da koristi sta ce znaciti ako stavim taj stari acc kao primarni, da ce on moci koristiti sve moje igre na novom acc kao da su njegove?

Ako mu nisi u paketu sa konzolom prodao i svoj account, onda namjesti novu konzolu kao primarnu za taj account i za svaki slucaj promijeni sifru, stavi 2step verification i bok. 

PSN - darklydexter
14 godina
PlayStation 4

Novi Gran Turismo izlazi 17.10.2017.

Moj PC  
4 0 hvala 2
10 godina
Purger155 kaže...

Novi Gran Turismo izlazi 17.10.2017.

Jedva cekam. Napokon GT koji se odmaknuo od svoje prastare formule.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav, planiram sebi uzeti PS4 SLIM konzolu, to bi mi bilo prvo iskustvo sa PS konzolama. Medjutim gledajuci i citajuci na internetu, ne mogu igrati igrice online sve dok ne uzmem PS PLUS  pretplatu na 1,3 ili 12 mjeseci. Jos kako sam skontao nije moguce izabrati bosansku (BiH) regiju, ako se varam ispravite me, a ako sam upravu koju je po vama najbolje izabrati regiju, i da za tu regiju ima uzeti PS bonoce u BiH. Hvala unaprijed i bio bih zahvalan kada bi mi neko lijepo objasnio, jer uzimam prvi put pa da ne bacama 620 km u vodu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bit će ovo najlošiji GT,bez karijere i puno automobila.Multiplayer based naslov.Grafički nedorečen naslov,zvuk motora je Usisavač verzija 2.0.Okolina izgleda jako loše.
I do dan danas GT 4 mi je najbolji GT naslov.
10 godina
Dann3R kaže...
Bit će ovo najlošiji GT,bez karijere i puno automobila.Multiplayer based naslov.Grafički nedorečen naslov,zvuk motora je Usisavač verzija 2.0.Okolina izgleda jako loše.
I do dan danas GT 4 mi je najbolji GT naslov.

Nisi bas u toku ? 

11 godina

Pozdrav ekipa, evo i mene sa PS4...prva konzola nakon pitaj Boga koje XD (inače komp all the way)...žena me natjerala da kupim (da to je fakat istina  XD) radi crash bandicoota...je*** joj sve ako neće igrat često! :)

Moram se definitivno naviknut na joystick umjesto tipkovnice i miša.

nego da vas pitam, fakat mi se neda čitat sve stranice i to sve....

- napravio sam hrvatski acc i valjda sve radi kako spada...to je ok? ili da imam strani? gdje vidjeti koji mi je nick??? piše mi dolje desno ime i prezime, ali kad sam radio account sam upisao nick :/

- da li kupujete igre codove ili fizičke kopije? gdje?

- da li imate PSN ? i što se točno time dobije, čuo sam da ima nekih besplatnih igara ili sam možda krivo shvatio :/

sve u svemu, kul je konzola, malo se grije više nego sam očekivao. Uzeo sam i produljeno jamstvo pa će ga biti lakše prodat ako nećemo igrat (iako smo ziher u gubitku XD)

hvala svima

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
MasterG kaže...

Pozdrav ekipa, evo i mene sa PS4...prva konzola nakon pitaj Boga koje XD (inače komp all the way)...žena me natjerala da kupim (da to je fakat istina  XD) radi crash bandicoota...je*** joj sve ako neće igrat često! :)

Moram se definitivno naviknut na joystick umjesto tipkovnice i miša.

nego da vas pitam, fakat mi se neda čitat sve stranice i to sve....

- napravio sam hrvatski acc i valjda sve radi kako spada...to je ok? ili da imam strani? gdje vidjeti koji mi je nick??? piše mi dolje desno ime i prezime, ali kad sam radio account sam upisao nick :/

- da li kupujete igre codove ili fizičke kopije? gdje?

- da li imate PSN ? i što se točno time dobije, čuo sam da ima nekih besplatnih igara ili sam možda krivo shvatio :/

sve u svemu, kul je konzola, malo se grije više nego sam očekivao. Uzeo sam i produljeno jamstvo pa će ga biti lakše prodat ako nećemo igrat (iako smo ziher u gubitku XD)

hvala svima

Welcome! Ja sam slično kao ti prije 6-7 mjeseci ušao u PS4 priču, samo što je meni PS4 Pro uopće prva konzola koju sam ikad imao. Isto je slijedio period navikavanja na kontroler, ne mogu ni danas reći da mi baš ide fantastično, ali sam se ohrabrio pa čak igram i Destiny. Što se tvojih pitanja tiče, evo redom odgovora:

- Ja isto imam hrvatski account i mislim da je to ok. Ima tu dosta ljudi koji imaju više accounta, pa će ti oni znati reći više, ali mislim da je hrvatski sasvim dovoljan jer u zadnje vrijeme ima zaista puno popusta i mogućnosti da se za male pare dobije dosta igara

- Normalno je da ti dolje piše ime i prezime, tako i meni piše, a tvoj nickname se koristi kod multiplaya ili kad te netko od frendova želi pronaći. Mislim da ga možeš vidjeti kod liste trophyja u glavnom meniju, tamo gdje ti je prikazano na kojem si levelu.

- Neke igre sam kupio kao fizičke kopije, ali u zadnje vrijeme uglavnom kupujem digitalne kopije preko Playstation Storea jer su rasprodaje česte i može se naći puno boljih dealova nego kad kupuješ fizičku kopiju.

- Od prije par tjedana imam i PS Plus (pretpostavljam da si to mislio, ne PSN, jer PSN je nešto drugo). Neophodan ti je za igranje online multiplayera, bez toga ne ide. Ako misliš igrati samo single play, možda ti ne treba. Međutim, ako imaš PS plus, početkom svakog mjeseca dobiješ dvije besplatne igre koje ostaju u tvom vlasništvu za sve vrijeme dok si pretplatnik (čak i ako prekineš članstvo, pa se nakon godinu dana vratiš, igre koje si imao će ti se vratiti u library). Te dvije igre nekad su bezveze, a nekad bude stvarno dobrih dealova. Recimo, baš ovaj mjesec je super jer su dali besplatno Until Dawn, što nitko nije očekivao. 

Eto, to je to, nadam se da sam ti pomogao kao n00b n00bu. :) 

11 godina

hvala na odgovorima,

da, meni je ovo prvi play station uopće, a na zadnju konzolu koju sam imao je bila valjda atari XD haha fakat fakat davno :)

dakle ok onda za nick, to ćemo vidjeti kad ću bacit neki multiplayer.

i da mislio sam na ps+  imam onaj kod za 14 dana free trial, ali brijem da ću uzeti nakon toga 365kn za cijelu godinu pa ko ga jeb*** ako nebude dobro, nije da ću propast za te pare, barem će se nešto u library skupit. Daj mi sad reci, ako ja sad uzmem taj free trial odnosno PS+ dobijem li odmah taj UntilDawn ili to mora kao od početka mjeseca bit pretplaćen?

znači igre preko play storea ako nisu fizičke kopije, ok.

13 godina
MasterG kaže...

hvala na odgovorima,

da, meni je ovo prvi play station uopće, a na zadnju konzolu koju sam imao je bila valjda atari XD haha fakat fakat davno :)

dakle ok onda za nick, to ćemo vidjeti kad ću bacit neki multiplayer.

i da mislio sam na ps+  imam onaj kod za 14 dana free trial, ali brijem da ću uzeti nakon toga 365kn za cijelu godinu pa ko ga jeb*** ako nebude dobro, nije da ću propast za te pare, barem će se nešto u library skupit. Daj mi sad reci, ako ja sad uzmem taj free trial odnosno PS+ dobijem li odmah taj UntilDawn ili to mora kao od početka mjeseca bit pretplaćen?

znači igre preko play storea ako nisu fizičke kopije, ok.

Ne moraš biti od početka mjeseca. Ako se pretplatiš na PS+ dobivaš igre koje su u ponudi trenutnog mjeseca. U srpnju ih je čak tri: Until Dawn, Game of Thrones i bonus igra That's You, kao promocija mnogih Playlink igara koje dolaze. Playlink igre igraš u društvu, uz pomoć konzole i mobitela ili tableta. 

Da si samo malo ranije uzeo PS4, godina dana PS+ je u nedavnoj rasprodaji bila samo 255 kn. Ali da, nećeš ni zbog 365 kn propasti. :)

17 godina
MasterG kaže...

žena me natjerala da kupim (da to je fakat istina  XD) radi crash bandicoota...je*** joj sve ako neće igrat često! :)

Hehe, gdje takve rastu?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
Bitanga kaže...
MasterG kaže...

žena me natjerala da kupim (da to je fakat istina  XD) radi crash bandicoota...je*** joj sve ako neće igrat često! :)

Hehe, gdje takve rastu?

Bila je samo ta jedna 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Bitanga kaže...
MasterG kaže...

Hehe, gdje takve rastu?

Nije to baš dobro ako je tako zagrijana on uopće neće moći pristupit plejki i još će morat sve raditi po kući dok ona igra.

11 godina
XD jesam se usrećio Haha hvala ekipa, dajte neke nickove il kaj već da probam nać ekipu sa foruma
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Tko zna zašto su ovaj mjesec dali ps plus korisnicima ne jednu već dvije odlične igre. Ja sam se šokiro kada sam to vidio. Inače nam daju neke dječje uradke. Until down sam odigrao prije ali ne i Game of thrones. Sada sam na 3. epizodi od ukupno 6.  Bolja mi je igra nego zadnja sezona The walking dead i bolja od The wolf among us. Možda čak u rangu sa Tales from the borderlands. Za idući mjesec predviđam Tomb raider i Killzone shadow fall ako se trend sa boljim igrama nastavi.

shit happens too often
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Wox kaže...

Tko zna zašto su ovaj mjesec dali ps plus korisnicima ne jednu već dvije odlične igre. Ja sam se šokiro kada sam to vidio. Inače nam daju neke dječje uradke. Until down sam odigrao prije ali ne i Game of thrones. Sada sam na 3. epizodi od ukupno 6.  Bolja mi je igra nego zadnja sezona The walking dead i bolja od The wolf among us. Možda čak u rangu sa Tales from the borderlands. Za idući mjesec predviđam Tomb raider i Killzone shadow fall ako se trend sa boljim igrama nastavi.

GoT mi je super, taman prije nove sezone serije, al Until Dawn sam obrisao... ne volim takve igre gdje me prepadaju na silu i uzrokuju aritmije :-)

13 godina
Bitanga kaže...

GoT mi je super, taman prije nove sezone serije, al Until Dawn sam obrisao... ne volim takve igre gdje me prepadaju na silu i uzrokuju aritmije :-)

Pussy. 

14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...
Wox kaže...

until down je zapravo jako cudna igra 
iz nekog cringe teen horror-a prelazi u odlicnu avanturu

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupio ps4 slim, uzeo pretplatu na 1 godinu za Njemacku regiju, da li sada mogu kupiti bilo koju igricu na cd-u i igrati na svojoj konzoli, ne ovisno o regiji za koja mi je pretplata. Inace sam iz Bosne.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tako je, dobro si shvatio, nema regija veze sa igrom na dvd-u

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice