PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...
Ezio kaže...

Meni je oduvijek u stand byu. Prekjučer sam ga slučajno uključio dok sam nešto slagao ali nije se pojavila slika na tv-u. Morao sam ga isključiti ištekavanjem kabela i onda se nakon boota pojavila slika. Jel se to nekom dogodilo? Radi se o PS4 pro koji je nekoliko tjedana bio u stand byu, bez pokretanja.

Yep, dogodilo mi se već 2-3 puta na PRO-u otkad ga imam. Jednostavno se ne probudi iz stand bya i moraš ga čupat iz struje. Nisam baš uspio skužiti zašto se to događa. Ustvari ni ne znam dal ima neki način da ga samo resetiraš, ali na isto dođe. 

Također sam ps4 pro imao takvih problema. No meni je bilo dovljno samo ištekat hdmi iz tv-a pa ga vratit.

Izgleda da se u određenim momentima da zbrejkat i ne pošalje video signal prema tv-u.

14 godina
toxic kaže...

Također sam ps4 pro imao takvih problema. No meni je bilo dovljno samo ištekat hdmi iz tv-a pa ga vratit.

Izgleda da se u određenim momentima da zbrejkat i ne pošalje video signal prema tv-u.

To mi nije uopće palo na pamet. Malo sam sad i guglao vezano uz to i problem izgleda dosta raširen. Navodno je Sony to trebao riješiti nekim updateom, ali očito nisu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
toxic kaže...
Hexfire kaže...
Ezio kaže...

Meni je oduvijek u stand byu. Prekjučer sam ga slučajno uključio dok sam nešto slagao ali nije se pojavila slika na tv-u. Morao sam ga isključiti ištekavanjem kabela i onda se nakon boota pojavila slika. Jel se to nekom dogodilo? Radi se o PS4 pro koji je nekoliko tjedana bio u stand byu, bez pokretanja.

Yep, dogodilo mi se već 2-3 puta na PRO-u otkad ga imam. Jednostavno se ne probudi iz stand bya i moraš ga čupat iz struje. Nisam baš uspio skužiti zašto se to događa. Ustvari ni ne znam dal ima neki način da ga samo resetiraš, ali na isto dođe. 

Probao sam prvo i to ali nije pomoglo. Već sam pomislio da je možda do tv-a, ali kad se i vama dvojici događa onda očito tv nije problem. Jel koristite hdmi cec ili ne? (samsung anynet+, sony bravia sync itd...)

PSN - darklydexter
17 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...
Hexfire kaže...
Ezio kaže...

Probao sam prvo i to ali nije pomoglo. Već sam pomislio da je možda do tv-a, ali kad se i vama dvojici događa onda očito tv nije problem. Jel koristite hdmi cec ili ne? (samsung anynet+, sony bravia sync itd...)

Ja imam LG-a

4k deep colour on

15 godina
toxic kaže...

Ja imam LG-a

4k deep colour on

nisam mislio na to. Kod LG-a se zove SimpLink (HDMI CEC standard)

PSN - darklydexter
17 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...

Ja imam LG-a

4k deep colour on

Mislio sam da samo da pitaš za gore navedne modele pa sam odgovrio koji tv imam s kojim opcijama dodatnim ukljucenim.

Uglavnom SimpLink ne koristim.

15 godina
toxic kaže...
Ezio kaže...
toxic kaže...

Ja imam LG-a

4k deep colour on

Mislio sam da samo da pitaš za gore navedne modele pa sam odgovrio koji tv imam s kojim opcijama dodatnim ukljucenim.

Uglavnom SimpLink ne koristim.

onda možemo i to isključiti kao mogući uzrok:)

valjda bu sony u nekom od budućih poboljšavanja stabilnosti riješio i taj problem

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

https://blog.eu.playstation.com/2017/06/07/new-playstation-store-discounts-start-today-on-need-for-speed-soma-snake-pass-more/

Ajd konačno jedna smećasta akcija da ne moram razmišljat dal da trošim novce ili ne.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Bitanga kaže...

https://blog.eu.playstation.com/2017/06/07/new-playstation-store-discounts-start-today-on-need-for-speed-soma-snake-pass-more/

Ajd konačno jedna smećasta akcija da ne moram razmišljat dal da trošim novce ili ne.

Mislim da SOMA, Amnesia the Collection i Layers of Fear nisu loše igre.

A za dva dana dolazi opet nova akcija....

"It all starts on Friday 9th June when the full line-up of games to be discounted on PlayStation Store will be announced, and the sale begins. But to give you a sneak peek, Horizon Zero Dawn, Uncharted 4: A Thief’s End, Nioh, Battlefield 1, Grand Theft Auto V and Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands will all feature."

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Mislim da SOMA, Amnesia the Collection i Layers of Fear nisu loše igre.

A za dva dana dolazi opet nova akcija....

"It all starts on Friday 9th June when the full line-up of games to be discounted on PlayStation Store will be announced, and the sale begins. But to give you a sneak peek, Horizon Zero Dawn, Uncharted 4: A Thief’s End, Nioh, Battlefield 1, Grand Theft Auto V and Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands will all feature."

Ma to će biti opet standardni popusti koji su se redali već mjesecima +/- par kuna :-)

Mislim da sam pokupovao sve što me zanimalo od već izašlih igara.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 13:09 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

DeniZg ma Bitanga je akciju prozvao smecastom, jer je vec pokupovao vise od 50% igara koje su na popustu.

Klinci ga gaze u Coffin Dodgersima, pa sad mi ispastamo 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Kako je Bitanga već kupio sve živo na PSNu, sad želi da Sony napravi iskorak i daje popuste na kickstarter, early access i ostale igre koje još nisu izašle. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
Chaky kaže...

DeniZg ma Bitanga je akciju prozvao smecastom, jer je vec pokupovao vise od 50% igara koje su na popustu.

Klinci ga gaze u Coffin Dodgersima, pa sad mi ispastamo 

DeniZg kaže...

Kako je Bitanga već kupio sve živo na PSNu, sad želi da Sony napravi iskorak i daje popuste na kickstarter, early access i ostale igre koje još nisu izašle. 

Hehe, lako se vama s budalom zajebavat :-)

Nijednu od tih igara koje su sad na popustu nisam i ne želim kupiti, zato mi je smećasta. 

Eventualno me možda Plague zainteresira.

Ali pošto za 2 dana dolazi bolja akcija, to samo potvrđuje moju izjavu da je ova trenutna smećasta :-)

17 godina
PlayStation 4

Ufff, navijam za Horizon Zero Dawn na -50% i odmah kupujem. 

0 0 hvala 0
17 godina
MSX kaže...

X

15 godina
MSX kaže...

Negdje sam vidio da ce biti 40 $ , tako da mozda 33% off  isto vrijedi i za nioh.

MadeInCroatia
17 godina
Ghost777 kaže...
MSX kaže...

Negdje sam vidio da ce biti 40 $ , tako da mozda 33% off  isto vrijedi i za nioh.

bas gledam ima na njuskalu po 250-300kn rekoh uzmem prodem i prodam za 200kn :)

super

17 godina
PlayStation 4

ljubitelji puzzle horrora bi se mogli usreciti sa amnezijom 

kaj se tice popusta to stvarno nije humano 

od balck friday-a nas bombardiraju ali sva sreca uspio sam se oduprijet isto 

jer nisam tri mj. kupio nista od igara  

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 18:54 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Moj ovomjesečni buđet je otišao na Tekken 7. Evenutalno ak će biti nešto coop na sniženju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

eh kad se sjetim prvog wipeout-a ,smrc smrc

sam seting pa nabrijana elektronska mjuza 

i jos iste godine izasao film hacker di se igra wipeout

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 19:32 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Raja imam problem sa DS4.

Kada sam kupovao PS4 dobio sam drugi kontroler u paket gratis, znaci imam 2 koja koristim naizmjenicno a PS4 sam kupio u oktobru i koristio sam ga mozda 1 dan u sedmici tako da kada se to podijeli na 2 kontrolera veoma malo su koristeni.

Jucer igram i kako mi se ispraznila baterija na jednom stavim njega da se punim i uzmem drugi kad prazan, a punio ga prije toga. Malo cackao testirao, prvo nije htjelo nikako svjetlo da se upalit a kontroler nekad hoce nekad nece, ali i kada upali nekad buguje kao da je stisnuta tipka prema lijevo....

Sad lampica zasvjetli skroz blago na sekund kada ga tek ustekam i kontroler opet pali ali vecinom baguje i pokazuje praznu bateriju i cini se da je ne puni, ili ako puni onda skroz skroz slabo...

Da li je neko imao slicnih problema, i sta bi preporucili?

Kupio sam PS4 u Austriji i imam garanciju, da li vazi i kontroler pod garanciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ghost777 kaže...
4mal kaže...

Haha ja cekam scorpio da dojde(najvise radi 4k i HDR-a te BD-) 

tak da imam obje 

Dam se kladit da pola pro ekipe ili prodat ili dodat za scorpio...

I sta ces/cete onda igrat na Scorpiu ? 

FIFU, a što drugo? Taman kad sam počeo luditi i razmišljati o scorpiu i fifi zbog legendi ea sve ujebe i najavi legende i na PS4 ove godine... znači ništa od scorpia. Što se BD tiče to će sony otključati nakon što u prodaju puste BD linijske playere, bar su tako rekli.. i na kraju kada sve vagneš scorpio nema niti jedan razlog zašto bi ga netko ovdje kupio. Niti podršku, niti store, niti igre... samo teh specifikacije.. premalo za investiciju..

15 godina
PlayStation 4

jel ima ps4 neki limit kod skidanja ili? brzina interneta mi je inace oko 100mbita/sec, tamo na mjerenju na ps4 mi prikaže 40-ak , a skida 2 MB/sec.. spojen je lanom

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Joj, ovaj E3 za par dana bi mogao biti strašan.

Sony će izbaciti novosti oko God of War, novog Spidermana, Uncharteda, Last of Us, Days Gone, Death Stranding....

A ako krene neki teaser u stilu....BB2: Return to Yarnham, to će bit sveopće ludilo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nema nam Death Stranding na E3 :(

1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Evo stigla nova akcija DAYS OF PLAY, rekao bih da će biti ovih dana DAYS OF PAY

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

HZD na akciji, a moram sredit pa regat auto

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

HZD na akciji, a moram sredit pa regat auto

Da, nije baš 50% koliko sam se nadao, ali past će kupovina i sa 40% popusta.  Inače po meni dobra akcija (godišnja članarina na PS Plus 255.00 kn, BF1 199.00 kn, Nioh 269.00 kn, HZD 269.00 kn, Bloodborne GOTY 199.00 kn...)

17 godina
PlayStation 4

Bloodborne GOTY samo 200kn! lol 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

kaj nije bio 100 kn oko Božića?

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5