Konacno ce imati srece netko tko je ganjao platine silne godine.
Konacno ce imati srece netko tko je ganjao platine silne godine.
ok al opet nije fer prema drugima ,sto su oni manje vrijedni
trebali su stavit best 20 sa vecim scorevima i onda nasumicno izvuc jednog.
neda mi se cekat 24.1 u pon idem po ps vr i kameru u hg-spot
a pro ce doc tokom tj. ovisi o t-com-u
do tada se hypam sa vasim postovima i yt-clipovima
Baš sam probao driveclub da se prisjetim... izgleda presmiješno i preloše naspram Forze Horizon 3, i u 30FPSa :-)
Polažem nade u GranTurismo. Koje vi racing igre igrate? Project Cars mi je nekako bio bezveze.
a pro ce doc tokom tj. ovisi o t-com-u
do tada se hypam sa vasim postovima i yt-clipovima
Tak treba!;)
Ali trebao si odmah jutros u hg spot po to a ne cekat do ponedjeljka;)
Inace, po meni, driveclub vr ima losiju grafiku od svih do sada dostupnih vr igara. Na ps4 pro je malo bolji. Ali u usporedbi sa originalnom nevr verzijom, ovo je kao da sam se vratio na komodorca.
Nadam se da ce gt biti vizualno kvalitetniji. za driveclub vjerojatno vise nece biti patcheva obzirom da je studio zatvoren.
rezerviro sam tako da nema straha
neda mi se po kishi bauljat
kaj si isprobao josh i razlike istog kod starog i pro-a kod vr-a
Malo dojmova o Rise of TR na Prou :D
Zaigrao igru i to bez patcha nije mi se dalo cekat da skine :D
Ali koji vizuali, slika je fino cista nista nije nazubljeno i stvarno sam ostao paf. Jedino sto mi je minus input lag, al to mozda patch rijesi sad sam ga stavio skidat. Predivno izgleda igra na 1080p, a sutra cu testirat jos igara. Al zasad sam prezadovoljan. Novi kontrolor mi se svida, to jest ono svjetlo na touchu. A larina guza isto ljepo izgleda :D Cini mi se bolje AA rijesen nego na kompu, sve cisto izgleda bez nazubljena, dok mi na kompu nije tak bilo.
imas 4k ili fhd telku ...te jeli mislid ubost 4k u dogledno vrijeme ako je nemash
Imam FHD, i ne mislim uzimat 4k do izlaska PS5 jedino ak mi ova krepa pa cu prije.
vidim da imamo slicnu pc mashinu kako te sluzi i oces li konbinirat gaming sa ps pro-om ?
Ugl samo na Prou, veci mi je gust igrat. Nemam zivaca za drivere, rusenjima igara i losim portovima.
Ezio koju telku imas i model
Ugl samo na Prou, veci mi je gust igrat. Nemam zivaca za drivere, rusenjima igara i losim portovima.
lel, a za 30fps imas?
Kupio i ja PS4 Pro, derem Uncharted 4, a sa strane cekaju Bloodborne, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Last of Us i par drugih stvari. Jos kad izade FF XV, bit ce odlicno. Planiram na konzoli samo ekskluzive nabavljati, a za sve ostalo ce posluziti PC. Eventualno jos ubosti jacu grafu, treba cekati AMD da predstavi nove kartice.
Kupio i ja PS4 Pro, derem Uncharted 4, a sa strane cekaju Bloodborne, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Last of Us i par drugih stvari. Jos kad izade FF XV, bit ce odlicno. Planiram na konzoli samo ekskluzive nabavljati, a za sve ostalo ce posluziti PC. Eventualno jos ubosti jacu grafu, treba cekati AMD da predstavi nove kartice.
Kad odigraš sve te igre koje si nabrojao, probudit ćeš se jedan dan i shvatiti da si postao konzolaš.
Ezio koju telku imas i model
Samsung 55JU7000
moj je isto ko tvoj radi evolution kita
ali malo jaci i brzi hw
8-jezgr proc i vise rama
http://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/television-home-theater-accessories/televisions/sek3500u-one-connect-evolution-kit-sek-3500u-za/
evo ga
jel prodaješ tomb raidera
jeste culi da navdno pro moze vrtit 4k blu ray tj. fali mmu samo fucking firm!
koji bi trebao doc u 1mj. 2k17 nakon sto sony predstavi svoju liniju 4k blu ray playera wtf!
tj eksterno pro moze citat 4k raw format preko usb 3.0 hdd-a do 150gb-a po fajlu
ja sam dns skinuo 4k raw od 124gige star trek-beyond)i telka ga bez problema ocitala
a mozda bu i pro Ezio daj ti probaj
cak mi je dopustila da mogu zoomirat.
Pa kaj nije jeftinije naručiti preko neta?
Malo sam isprobavao RemotePlay na PC sa PS4 Pro, i jedna od primjedbi koju sam imao za PS4 je ispravljena na PRO verziji. Sada PRO podržava 1080p remote play umjesto 720p kao na PS4.
I to je već solidno upotrebljivo za nuždu.
ma neda mi se cekat , zaje sa garom i transportom
Ako aktiviram 2 step verifikaciju, jel me onda kod svakog logina pita za kod s moba (imam više usera koji koriste playku) ili nekako pamti approved deviceove (kako bi i trebalo raditi kod pametne implementacije)?
Ne mogu skužit iz FAQa.
kod svakog loga...