Prvi :P
Dildo ti je na stolu... Po veličini - činiš mi se jako hrabar. :D
Dildo ti je na stolu... Po veličini - činiš mi se jako hrabar. :D
ajde budi dobra dusa pa upali malo gta i bloodborne ako imas pa nam javi imali li poboljšanja u performansama.ja sam sinoc malo igrao gta online i to je bilo strasno.fps je valjda padao i do 15
Ne stignem jos. Fotku sam stavio radi preseravanja;)
Navecer cu pokrenuti setup.
E to to, isprobaj Bloodborne i usporedi. I onda mi u božićnom duhu pokloni igru.
Ako prodajete staru konzolu, obavezno deaktivirajte accounte, factory reset neće poništiti aktivacije.
Možete to napraviti preko konzole ili preko weba.
Ako prebacujete accounte na Pro (Pro nudi tu opciju prilikom pokretanja), onda to nije potrebno. U tom slučaju se navodno čak ni ne resetira 6-mjesečni lock accounta za konzolu.
Danas idem po konzolu pa javim ako bude nekih zajeba.
Ne znam kaj Pro nudi ali dobro da nisam prodao staru konzolu jer prilikom loga na novu nisam Pro mogao postaviti pod primary jer nisam deaktivirao tu opciju na staroj konzoli. Mislio sam da brisanjem kompletnog acc briše sve podatke. Brzo sam se logao na staroj, deaktivirao da je primary, ponovno pobrisao acc i upravo lik dolazi po konzolu. Valjda će sada sve biti u redu. Inače pri pokretanju Pro meni se nije ništa nudilo osim kreiranja novog acc ili loganja u stari acc. naravno napravio sam log u stari acc i već opisano nisam mogao konzolu postaviti pod primary. Inače sam pogled na konzolu daje jedanu ocjenu više na ozbiljnosti. Gamepad je sada kompletno mat što mi se sviđa. Sve u svemu ozbiljan komad hardvera. Čekam lika da odnese staru pa se još nisam igrao s novom.
cestitam kolega ...bdw di si zel ps?
cestitam kolega ...bdw di si zel ps?
u Sancti
cekaj na blef su uletio ili si nazvao jucer dns da ces doc pronto po njega ?
Trebalo bi usporediti buku u Unchartedu 4.
cekaj na blef su uletio ili si nazvao jucer dns da ces doc pronto po njega ?
Danas sam nazvao, rezervirao i došao kupiti. U City centru west su imali samo dva slobodna. Ostalo je prednaručeno.
Trebalo bi usporediti buku u Unchartedu 4.
Baš skidam fifu i u usporedbi sa starim PS4 ovaj puše duplo manje toplog zraka otraga u istoj radnji u odnosu na stari PS4. Od igri na disku imam The Last Of Us i prilikom pokretanja diska isto nema nikakvih zvukova. Kod starog se ipak nešto čulo, ne nešto bitno glasno ali se čulo. Prilikom igranja konzola neznatno više ispušta toplog zraka ali opet manje nego stara. Pri tome ne ispušta nikakve zvukove, bar ne čujne s moje pozicije. Konzola je udaljena od mene neka dva metra. Inače igram u 1080p. Eto, kao neka orjentacija što se može očekivati..
Čim upališ konzolu i regaš se na svoj acc automatski ti ponudi ovu opciju tako da neće biti neka nauka to napraviti onome kome će trebati. S obzirom da nemam ništa na starom PS4 osim sejvova za fifu, uncharted i TLOU tako mi svejedno. Sejvovi su u oblaku i odmah sam ih vratio a fifu i uncharted stavio ponovno skidati. Isti mi vrag prebacivo te dvije igre s jedne konzole na drugu ili ih skinuo s neta. Mislim da će biti brže s neta ali i to mi nebitno. No nekome tko ima nešto što ne želi izgubiti svakako je ovo dobrodošlo..
Tako je, GPU na PS4 pro je napravljen tak da su stavili dva identicna iz PS4. Kada se igra PS4 igra bez patcha onda se jedan GPU ugasi i realno imas ponovo stari PS4
radi kompatibilnosti bez potrebe za ikakvom optimizacijom.
jedan je stari a drugi je novi modificirani polaris sa featursima od vege .
Mene još uvijek nisu nazvali iz Svijeta medija...Probao ja njih par puta cimnuti na oba broja, ali se nitko ne javlja... (A.Mall)....vidjet ćemo iza 16h kad navratim...
EDIT: riješeno, čeka me... :)
Evo da se i ja pohvalim,
stigo PS4 PRO,
i stvarno radi izvrsno 4K HDR,
u svakom slučaju savjetujem bilo kome tko ima 4k hdr telku,
pozz
dali ako ja prodam svoj ps4 frendu on doma kad spoji i upali ima moj profil i sve kao kod mene?ako da,kako to sve izbrisati i da napravi svoj vlastiti?
Pozdrav ekipa. sinoc mi je netko hakirao psn. prije hakiranja mi je povukao 20€ s paypala na wallet!Tih 20 eura i dalje stoji u mom walletu! preko konzole sam i dalje ulogiran na psn, iako je email promjenjem. Kako je to moguce? Dodana su 3 email adrese i sve tri su .ru. javio sam se psn-u prije 10 sati i jos mi nitko nista nije odgovorio! Sta mi je ciniti? PS4 nekad ne upalim po mjesec dana, a i kad ga upalim, upalim ga da bi pogledao dali ima update! u zadnjih godinu dana nisam igrao sve zajedno 10 sati na PS. nigdje se nisam logirao ma acc osim sa svog racunala i mobitela...
hvala
Pozdrav ekipa. sinoc mi je netko hakirao psn. prije hakiranja mi je povukao 20€ s paypala na wallet!Tih 20 eura i dalje stoji u mom walletu! preko konzole sam i dalje ulogiran na psn, iako je email promjenjem. Kako je to moguce? Dodana su 3 email adrese i sve tri su .ru. javio sam se psn-u prije 10 sati i jos mi nitko nista nije odgovorio! Sta mi je ciniti? PS4 nekad ne upalim po mjesec dana, a i kad ga upalim, upalim ga da bi pogledao dali ima update! u zadnjih godinu dana nisam igrao sve zajedno 10 sati na PS. nigdje se nisam logirao ma acc osim sa svog racunala i mobitela...
hvala
Jesi aktivirao dvostupanjsku zastitu? Promijeni odmah šifru ako možeš.
gdje da promjenim sifru? preko konzole? ovako se ne mogu ulogirati preko browsera.... a ako nesto budem petljao preko konzole kontam da se ni tamo necu moci ulogirati!
Ja cu se jos malo zadrzati na svojem 1080p setupu. Iako ce konzole biti vjerojatno ispod 3000kn na njuskalu morao bi mjenjati tv,a zao mi ulagat pare kad imam super 1080p TV. Mozda ako ce za bozic bit neki dobar TV na popustu pa necu moc izdrzati 😊
sad me bas zanimaju usporedbe obicnog i pro modela.
vi koji ste uzeli pro koje televizore koristite?
Tako je, GPU na PS4 pro je napravljen tak da su stavili dva identicna iz PS4. Kada se igra PS4 igra bez patcha onda se jedan GPU ugasi i realno imas ponovo stari PS4
radi kompatibilnosti bez potrebe za ikakvom optimizacijom.
Ne, ako se dobro sjećam PS4 Pro ima gpu ekvivalent underclockanoj RX480-tki.
ako prodajem plejku odem na settings,users i delate user i sve se izbriše?onaj tko kupi nema više ništa od mog profila,jel tako to ide?
Rachet u 4K
http://www.gamersyde.com/news_ratche...-18535_en.html
Deus Ex 4K
http://www.gamersyde.com/news_deus_e...-18537_en.html
TR 4K
http://www.gamersyde.com/news_rottr_...-18536_en.html
Vidim da par sati nitko nista ne pise,vjerujem da PROi rade punom parom :) Ja sam do sada slagao sifon u kuhinji,tako se zasluzeno bacam na GTA V :D
jos haypa
bdw chekirajte ovaj thread svasta pametnog i hypanog stiva ima za prochitat
http://www.reboot.hr/forum/forum/sony-playstation/playstation-tehnikalije/463-playstation-4/page95
Trudimo se ahahahah :)
Ali salu na stranu,Pro zasluzuje sav hype