PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.499.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...

ako budem uzimao konzolu to ce biti samo zbog Fife, a btw. oni imaju eksluzivu na Fifu :)

Igram i ja FIFU redovno, ali mi nikad nije palo na pamet kupiti Xbone. Ta ekskluzivnost "starih" igrača mi je daleko manje bitna od činjenice da na PS4 sigurno igra daleko više naših ljudi i ljudi iz EU. Ta ekskluzivnost se ionako može promijeniti svaki čas, a Xbone nikad neće biti toliko popularan kod nas ko PS4.

Znam to ali meni taj PS gamepad nikako ne odgovara i to me najvise odbija svih ovih godina..

[19xx]C3c1l
10 godina
C3c1l kaže...
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...

ako budem uzimao konzolu to ce biti samo zbog Fife, a btw. oni imaju eksluzivu na Fifu :)

Igram i ja FIFU redovno, ali mi nikad nije palo na pamet kupiti Xbone. Ta ekskluzivnost "starih" igrača mi je daleko manje bitna od činjenice da na PS4 sigurno igra daleko više naših ljudi i ljudi iz EU. Ta ekskluzivnost se ionako može promijeniti svaki čas, a Xbone nikad neće biti toliko popularan kod nas ko PS4.

Znam to ali meni taj PS gamepad nikako ne odgovara i to me najvise odbija svih ovih godina..

Meni je onaj od Xbox 360 bio daleko bolji od onog na PS3, ali sa DS4 ovaj Xbox-ov nema mi bas nikakvu prednost. 
DS4 mi je udobniji i ima bolje stickove. (IMO)

16 godina
PlayStation 4

vidim sad u media marktu daju dvije ps4 konzole za 400 eura. ovo se isplati kupit tamo i tu preprodavat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
C3c1l kaže...

To mogu razumjeti. I sam sam godinama sam već na Xbox gamepadima (prvo 360, sad Xbone) i mislim da mi neće baš biti lako prešaltati se na DS4. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...

To mogu razumjeti. I sam sam godinama sam već na Xbox gamepadima (prvo 360, sad Xbone) i mislim da mi neće baš biti lako prešaltati se na DS4. 

A ja sam uzeo xbox360 kontroler u ruke, u biti kupio isti (za PC) i imam osjećaj da držim komad bukovine u rukama.Sve je stvar navike.

10 godina
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...

Nemas se cega bojat. Jako je udoban kontroler. 
Po meni jedina mana mu je baterija.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni, najbolji gamepad ikad je onaj od xbox 360, koristim ga dan danas na PC-u u wireless verziji.

Ovo drugo je sve katastrofa, ali opet kako sam cuo ovaj novi BT Xbox gamepad da je dobio dobar redizajn i puno da je kvalitetniji od predhodnika

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
C3c1l kaže...

Meni, najbolji gamepad ikad je onaj od xbox 360, koristim ga dan danas na PC-u u wireless verziji.

Ovo drugo je sve katastrofa, ali opet kako sam cuo ovaj novi BT Xbox gamepad da je dobio dobar redizajn i puno da je kvalitetniji od predhodnika

Meni nije. DPAD je katastrofa, a RB i LB su preplitki. Moj mis ima vecu dubinu kod pritiska i to me najvise smeta kod njega.

Isto sam ga kupio za PC radi Dark Souls-a i ono nist posebno naspram DS4.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Inace, ako se nekom ide do Graza - Media Markt ima zanimljivu akciju trenutno: http://www.mediamarkt.at/de/shop/freundschafts-angebot.html?webSyncID=a68b6740-93eb-e12d-d8cb-6ba20e67d6da&sessionGUID=04e24c9c-d023-e404-6992-70262385d013

2x ps4 za 400€. Sto znaci da po komadu ispadne 1500kn + benzin.

2 0 hvala 0
13 godina
WiCkED kaže...

Inace, ako se nekom ide do Graza - Media Markt ima zanimljivu akciju trenutno: http://www.mediamarkt.at/de/shop/freundschafts-angebot.html?webSyncID=a68b6740-93eb-e12d-d8cb-6ba20e67d6da&sessionGUID=04e24c9c-d023-e404-6992-70262385d013

Jel se more narucit da ti donesu u Hrvatsku?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
16 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
WiCkED kaže...

Koliko znam nema dostave za Hr, bar je nije bilo prije koju godinu.

17 godina
C3c1l kaže...

Nemaju ekskluzivu na fifu već na legende unutar FUT-a. I to je to... ugovor je na snazi još 2 godine... Inače na xboneu ima dupllo manje igrača nego na PS4 tako da i o tome treba voditi računa..

16 godina
neaktivan
WiCkED kaže...
Cofinho kaže...
WiCkED kaže...

Koliko znam nema dostave za Hr, bar je nije bilo prije koju godinu.

Možda ne šalju u Hrvatsku ali ako netko zna dobro njemački može ih pokušati kontaktirati da se plati i da tvoja dostava dođe po paket. GLS za prikup paketa iz Austrije naplaćuje oko 300kn+pdv ( za težine do 5kg)

17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kod tog PS4 Pro me dvije svari smetaju:

• Upitan upgrade za stare igre. Stare igre ne nose lovu developerima i sumnjam da će im se dati raditi upgrade.
  • 310W. I stari PS4 od 140W varira od fena za kosu do usisivača, ovisi kako je kome pao grah. 310W u toj kutijici će biti užas. Na slikama nema nigdje otvora za zrak.

Krivo. Originalni PS4 ima 250W napajanje. Pro s obzirom na hardware koji ima u sebi ce trošiti negdje do 200W makismalno, a s obzirom na povećani volumen konzole zvuk bi trebao biti u nekoj normali. Da stave dva normalna ventilatora a ne jedan blower ne bi imali uopće problema s glasnoćom.

Također, HDR je vrlo velika razlika, koja se nikako ne moze postići na običnim televizorima jer je statički kontrast premali, a količina nita te raspon u kojima se mogu brzo mijenjati je premalen. Pravi HDR televizori imaju drastično bolju sliku s vise boja i većim rasponom istih, naravno i sadržaj mora biti rađen s takvom kvalitetom. HDR je daleko veća stvar nego 4K i jedva čekam siru primjenu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 15:09 (JozoBozo121).
15 godina
PlayStation 4

Da je hardver toliko moćan da mu skok sa 1080p na 4K ne predstavlja nikakav problem, ne bih imao ništa protiv 4K rezolucije. Po meni, više smisla ima iskoristiti bolji hardver za dizanje frameratea, povećanje drawing distancea, više detalja na sceni i sl. nego nabrijavati rezoluciju radi 4K buzzworda. OK, kad igraš fps, neprijatelj na 200 m udaljenosti sastojati će se od 8 umjesto 2 piksela. Jasno, pod uvjetom da upada u drawing distance i da igraš taj fps maximalno 2 i pol metra udaljen od 80 incnog 4K tv-a pa uspiješ vidjeti tih 8 piksela.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Vecina ce bit 4k upscale , al to moze bit upscale sa 1440p, 1800p ... ovisno kolko je igra zahtjevna. 
Eurogamer veli da taj sistem njih radi jako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz,

kupujem PS 4, kao kupujem ga za dječicu ali bi se i ja malo poigrao.

Cijenjene ponude, ako ih bude, može u privat.

Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel imaš ti 4K TV od 80 incha? Ili ga ima neko poznati pa si isprobao?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 15:20 (JozoBozo121).
17 godina
PlayStation 4

Gledam na 1.5m od telke na 55incha UHD i vidi se razlika izmedju fhd i uhd reze ...netreba ti 80 incha LOL

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja na 3m od tekle od 60incha vidim razliku, zato pitam kolegu jel on vidio kod nekog uživo ili govori to ovako bez iskustva.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Gledam na 1.5m od telke na 55incha UHD i vidi se razlika izmedju fhd i uhd reze ...netreba ti 80 incha LOL

Ja uopće nisam rekao da se ne vidi razlika između 4K i full hd-a na bilo kojoj dijagonali. Ja ju vidim i na monitoru od 24 inca.

Ali kad već spominješ 1.5 m na 55 inca, to onda znači da bi isti efekt imao na 2.2 m pred tv-om od 80 inca. A ja sam spomenuo gledanje sa udaljenosti 2.5 m, dakle treba jos veci tv. Ali ne pricam o tome, to je sve subjektivno.

Pričam o tome da se nabrijava rezolucija nepotrebno jer 4K zvuči kul.

A glede upscalea, tv mi ionako radi upscale. Možda jeftiniji tv-i to rade lošije ili sporije pa imaju veći lag.

Naravno, moje misljenje je subjektivno. Nekome sigurno puno znači da se igra u 4K rezoluciji, ali gledajmo logično na iskorištavanje hardverskih resursa. Nije 4K rezolucija najbitnija stvar kod igranja igara pogotovo kad svi znamo da se ista nabrijava nauštrb ostalih stvari. 

Potpis!
12 godina

Inače, HDR i Gaming mode na današnjim telkačima isključuju jedno drugo, tako da HDR=igranje sa visokom latencijom, barem za sada.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Inače, HDR i Gaming mode na današnjim telkačima isključuju jedno drugo, tako da HDR=igranje sa visokom latencijom, barem za sada.

Taj gaming mod mi unistava kvalitetu slike tako da nikad nisam igrao sa tim ukljucenima. Mozda zato sto je prastari tv, ne znam kako je na novijim.

17 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Taj gaming mod mi unistava kvalitetu slike tako da nikad nisam igrao sa tim ukljucenima. Mozda zato sto je prastari tv, ne znam kako je na novijim.

Gaming mod uključen smanjuje latenciju tako što ugasi sva procesiranja slike (koja troše vrijeme). Naravno da je i slika onda lošija, ali nemaš input lag.

Ako ga ne primjećuješ onda nema ni potrebe za paljenjem gaming moda.

12 godina

Gaming mod je obavezna stvar za sve kompetitivne igre.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
Bitanga kaže...

Gaming mod uključen smanjuje latenciju tako što ugasi sva procesiranja slike (koja troše vrijeme). Naravno da je i slika onda lošija, ali nemaš input lag.

Osobno ga stvarno ne primjecujem, a kao sto sam i rekao tv je star vec jako dugo tako da sumnjam da ima niski input lag.

12 godina
IvanDado kaže...
Bitanga kaže...

Osobno ga stvarno ne primjecujem, a kao sto sam i rekao tv je star vec jako dugo tako da sumnjam da ima niski input lag.

To skužiš ako igraš ponekad na monitoru, a ponekad na telki (u mom slučaju BF4 na PC-u).

Kad se prebaciš na telku bez gaming moda, odjednom počneš gubiti svaki pucački duel, uvijek te netko zaskoči iza ugla za milisekundu, pa si misliš, šta mi je danas.

To ti je igranje bez gaming moda.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

To skužiš ako igraš ponekad na monitoru, a ponekad na telki (u mom slučaju BF4 na PC-u).

Kad se prebaciš na telku bez gaming moda, odjednom počneš gubiti svaki pucački duel, uvijek te netko zaskoči iza ugla za milisekundu, pa si misliš, šta mi je danas.

To ti je igranje bez gaming moda.

Zanimljivo, ali svejedno ne vidim neki problem preveliki u tome. Igrao sam COD davnih dana na PS3 na sranje tv i nije mi to tako smetalo.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Cujem da PS4 Pro podrzava samo HDR 10, i upao mi jedan samsungov model od 4500 kn u oci, ali sumnjam da ima HDR10. Di se to moze saznati?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice