PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.494.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

pa bundle smanjuje cijenu  a mozda kod nas ubace one vauchere opet 

bundle može smanjit cijenu za 10%, a ne za 40% :-)

17 godina
PlayStation 4

ok ali uz vaucer 700-750 eura 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Malo previse slicno hehe

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Je li bolje kupiti NEO ili PSVR pa ga priključiti na obični PS4.

Za oboje baš nemam para.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
pqweasdyxc kaže...

Za oboje baš nemam para.

Ni jedan od ta dva uređaja po meni nije "must have", tako da ako nemaš love, bolje ju čuvaj u džepu.

Neo će vjerojanto biti PS4 u 60 FPS-a, a PSVR će više biti za "casual igre" u kratkim intervalima. To je čak i Sony potvrdio.

Jedino bi NEO + PSVR mogli donijeti malo jače igre tipa GTA V u Virtual Reality okruženje, a i to samo ako se developeru bude dalo raditi na VR implementaciji. 

PSN - DeniZg80
10 godina
pqweasdyxc kaže...

Za oboje baš nemam para.

Ja bi svakak priceko sa VR. 
Jos je to zeleno. Treba vidjet kak PS VR radi u praksi.

17 godina
PlayStation 4

radi dobro 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 11:02 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Čitao sam da će VR raditi na svim igrama samo neče biti pogleda u 360° i tih "fičera". Nego kao da gledaš na tv-u koji ti je na glavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Ja neznam kaj svi vi brijete preso sam je par puta na PC-u igra izlgeda fantasticno sa zadnjim patchem dx 12 + asc + 4k famozno 

a zaigrat cu je i na neu i VR-u !

Pa je li netko rekao da igra izgleda loše. Igram je na 1080p sve max i meni je to nešto najljepše što sam do sada vidio. Problem je kaj dolazi s godinu dana zakašnjenja na PS4. Nemam namjeru sada kupovati igru i na taj način im davati do znanja da mi nije stalo i da sam spreman platiti staru igru po full cijeni..

Htjeli su šaku dolara a ne cijelu vreču i neka sada snose posljedice loše poslovne odluke..

Nećeš zaigrati cijelu igru na VR već samo jedan nivo koji je za to napravljen. Ništa što bi me natjeralo da promjenim odluku...

13 godina
neaktivan
Da li je neko imao problema sa primarnim racunom na ps4? Naime jucer igram online i odjednom me izbaci kao log out i ja se prijavim za 10 sekundi, kontam pukla mi konekcija. Slucajno odem na usere svoje jer ih imam tri, kad vidim da nijedan nije primarni. Cak ni onaj sto imam ps plus. Sad je problem sto ova dva mogu da postavim kao primarne a ovaj sto imam ps plus ne mogu. Pise mi da mi je vec aktiviran ma drugom uređaju. Sta to moze biti? Jel moguce da je neko hakovao i aktivirao ga na drugom ps4 uređaju? Zasto ne mogu vratiti? Koja steta meni moze sa bude? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Anderson8 kaže...
Da li je neko imao problema sa primarnim racunom na ps4? Naime jucer igram online i odjednom me izbaci kao log out i ja se prijavim za 10 sekundi, kontam pukla mi konekcija. Slucajno odem na usere svoje jer ih imam tri, kad vidim da nijedan nije primarni. Cak ni onaj sto imam ps plus. Sad je problem sto ova dva mogu da postavim kao primarne a ovaj sto imam ps plus ne mogu. Pise mi da mi je vec aktiviran ma drugom uređaju. Sta to moze biti? Jel moguce da je neko hakovao i aktivirao ga na drugom ps4 uređaju? Zasto ne mogu vratiti? Koja steta meni moze sa bude? Hvala

lako moguce da je netko probio i stavio kao primaran, a kolko sam skuzio samo jednom u 6 mj se moze mijenjati, kontaktiraj support

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ne bih htio da se igra bojkotira na PS4, zato jer je igra dobra i bilo bi mi žao da propadne ta franšiza.

Da, PS4 će ju dobiti sa 10 mjeseci zakašnjenja, ali će to biti "definitive" verzija sa svim DLC-ima i VR-om.

Sta nije kasnjenje tocno 12mj ?

Nisam igrao na PCu, jer imam preslabi PC.

Necu kupiti na PS4 iz principa po punoj cijeni, bas iz razloga sto je igra "stara" godinu dana i da konacno glavonjama dode iz dupeta u glavu da prestanu s takvom praksom.

Poslije j*banja, nema kajanja.

Odigrao Tomb Raider na PS3, na PS4, poceo ga na PC-u. Vremenska ekskluziva od 1g me jako iznenadila i razocarala, pa nek si ga metnu gdje sunce ne sja!

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
takoder bojkotujem, sigurno cu pricekat jos godinu da dode dabe, a onda cu je kupit preko oglasa😀😁 bas iz principa
17 godina
PlayStation 4

a mozda su radi godishnjice tak isfurali 

t1 psx 1996.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Anderson8 kaže...

Da,vrlo vjerojatno.

Isto tako je moguće, s obzirom da imaš nekoliko accounta, da si kupovao ukradene accounte, te da je vlasnik taj account vratio natrag ili ga je prodavač ponovno ukrao, s obzirom da je imao login podatke. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 15:00 (DeniZg).
16 godina
neaktivan

Da mogu reci da se nisam slagao s odlukom da lara bude kao privremena eksluziva ali eto previse volim tu igru i taj lik :P,tako da cu sigurno uzet laru za ps4

EUNE LOL: frenkySTYLE
17 godina
PlayStation 4

thats the spirit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

Da mogu reci da se nisam slagao s odlukom da lara bude kao privremena eksluziva ali eto previse volim tu igru i taj lik :P,tako da cu sigurno uzet laru za ps4

Tako je, treba im pokazati da im je odluka bila ispravna te da kod sljedećeg nastavka mogu napraviti isto bez ikakvih posljedica... malo smo nervozni zbog kašnjenja ali bez brige, naš vas novac čeka..

12 godina
movie kaže...
Ryder007 kaže...

Tako je, treba im pokazati da im je odluka bila ispravna te da kod sljedećeg nastavka mogu napraviti isto bez ikakvih posljedica... malo smo nervozni zbog kašnjenja ali bez brige, naš vas novac čeka..

Opusti se malo. Napet si.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Opusti se malo. Napet si.

Znaš kako je, ovo vrijeme, tlak, srce, pa onda skužim da ne smijem više fifu igrati jer mi tlak skoči iz kojekakvih razloga... sve u svemu nije dobro..

10 godina
PlayStation 4

Ja bum vjerojatno uzel igru kad bude na dobrom popustu. 

S obzirom da nisam bas bil previse odusevljen sa prvim nastavkom mogu cekat ak treba jos godinu dana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Ja ću uzeti kad na njuškalu bude 150kn.
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nikad nisam bio za CoD fransizu, vise sam za BF , ali ovo me ugodno iznenadilo moram priznat

PSN - brdjanin85

0 3 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ekipa ima ko sa foruma u zagrebu da mi otvori konzolu ocisti ju i zamjeni pastu na procesuru? ja nemam zivaca to radit. Naravno ne trazim besplatno dogovorimo se.

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Ekipa ima ko sa foruma u zagrebu da mi otvori konzolu ocisti ju i zamjeni pastu na procesuru? ja nemam zivaca to radit. Naravno ne trazim besplatno dogovorimo se.

Ja sam to radio bar 3-4 puta, ali nažalost nemam vremena od obiteljskih obaveza.

Samo ti treba torx odvijač 7 ili 8 i bilo koji mali križni.

Stvarno je lagano. I sljepac bi to mogao, pogotovo u današnje vrijeme kad imaš sve na Youtubeu.

EDIT: Čak bih se kladio da ćeš efekt smanjenja buke postići samo da dobro ispušeš hladnjak nakon što skineš napajanje. To je još manje zahtjevan zahvat.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 14:55 (DeniZg).
10 godina
neaktivan

Čuj, ako čovjek nezna najbolje s sarafcigerom i sličnim bolje je da to ne radi. Većinu toga može, ali zeznuto je kad trebaš kablove micati, pogotovo one tanke plosnate. Ja koji radim s elektronikom stalno, stavljam i rastavljam sam uspio malo potrgati jedan taj kabel ali nesreću je selotejp to riješio.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
17 godina
PlayStation 4

Odi na njuskalo brijem da sam vidio di par likova rade remont od konzola uz to flashaju i tako... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
JozoBozo121 kaže...

Čuj, ako čovjek nezna najbolje s sarafcigerom i sličnim bolje je da to ne radi. Većinu toga može, ali zeznuto je kad trebaš kablove micati, pogotovo one tanke plosnate. Ja koji radim s elektronikom stalno, stavljam i rastavljam sam uspio malo potrgati jedan taj kabel ali nesreću je selotejp to riješio.

Taj tanki plosnati pcb za dvd rom ne treba dirati ako samo skine napajanje da ispuše hladnjak.

Al kužim da ima ljudi koji se ne usude, pa je bolje nekom dati.

Ja sam imao dobra iskustva sa Sophoslab servisom i flashanjem Xboxa. Ne bi trebalo biti skuplje od stotinjak kuna.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

e da oni kolko vidim nisu na starom mjestu(kod nogometnog stadiona) tj preselili su se (ne pratim konozole jedno vrijeme ) i ja sam tamo flasho pa i kupio prvi xbox 360 ...odlicni i susretljivi svakako preporuka za njih 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 20:38 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16-Error u UT nakon zavrsetka tekme

Pozdrav svima,ranije sam pisao u ovoj temi ali posto niko nije naisao da zna pomoci zelim opet da pokusam, ako ima neka tema koja je vise povezana sa mojim problemom molim samo da mi neko skrene paznju na to.. 

Problem nastaje nakon sto odigram single player/online utakmicu u Ultimate Team-u na Fifi.Istekne i zaadnji minut i u trenutku kada treba da me prebaci na one ocjene igraca,broj zaradjenih coinsa,statistiku itd.nakon otprilke jednog minuta cekanja pojavi se ovo: 

We are sorry but there has been an error connecting to FIFA 16 Ultimate Team. You will be returned to FIFA 16 Main Menu.

Ako neko zna kako da rijesim ovaj problem,molim ga da mi kaze.Upravo sam odigrao savrsenu utakmicu protiv mnogo jace ekipe od moje i razocarao sam se na kraju,umjesto da uzivam samo se nerviram ...

HVALA 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice