PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
MSX kaže...

Dakle, ako je SP igra duža, ne valja jer dugo traje. Ako je kraća, ne valja jer je skupa. A imaš ekipu s kojom igraš MP na PC-ju.

Mislim da si ti više multiplayer person, pa zato imaš "problem" sa Unchartedom koji više-manje ima naglasak na SP priču. 

Meni je PS4 primarna platforma za igranje, trudim se igrati što je moguće više raznovrsnih igara. Tako sam do pred par mjeseci igrao Witchera, a sada sam pak na COD:BO3.

Ali ipak moram reć da mi SP više leži i zato se veselim novom Unchartedu.

Dapače, sada kada igram multiplayer na COD-u, i konstantno ginem, ubijaju me uzduž i poprijeko, i redovito sam na zadnjem ili predzanjem mjestu u matchu, mogu reći da mi je SP još i draži. 

Pa i Witcher 3 ima naglasak na SP priču, to je ono što pričam. GTA V single player? Fallout 4 je netko spomenuo. MGS5, iako je užasno repetitivan sa dosadnim side-misijama.

Cijena igre je ista, a ni približno se ne mogu mjeriti. Unchartedi su bili linearna storytelling iskustva, ne vrijedi toliko para po meni. Al dopuštam da si svatko izabere :-P

Ni ja ne volim klasične shootere, al na PS4 su mi baš loši za igrati. Ti trzajući pokreti mi ne pašu. Ak ih već igram, igram na PCu to.

DeniZg kaže...

I ja sam nekad bio primarno MMORPG igrač (WoW od Vanille do WotLK, GW2, SWTOR, Neverwinter Online itd.), ali mislim da je taj žanr na zalasku.

Premalo kvalitetnog sadržaja i inovacije, a previše pojednostavljivanja gameplaya i grindanja.

Žanr je malo evoluirao kroz Destiny i Division u FPS/TPS RPG šutere, ali to je uglavnom to.

Što se tiče gubljenja para, mislim da sam najviše love izgubio što sam financirao Blizzard 4 godine, a dobivao non-stop reciklirane sadržaje, modele i općenito svakom ekspanzijom sve lošiju igru u odnosu na njen početak.

Al' ajde, što kažeš, tad sam imao ekipu za igranje, pa je sve nekako bilo zabavnije.

Pa da, nije isto dok igraš s nekim koga poznaš nego ovako s nekim preko matchmakinga.

Ne bih rekao da sam MMO igrač primarno, igram svašta. Evo baš za vikend sam odigrao kampanju Starcraft2 Heart of the Swarm do kraja koja me čekala sto godina da završim. Al eto, brijem da mi Uncharted premalo nudi.

Možda na nekoj akciji, al pokazao mi se kao tip igre koji je monoton i predvidljiv. Točno znaš gdje će biti neka šorica.

BTW, wow igram besplatno sad kak se može kupit gametime za ingame gold. Imam sub sljedećih godinu dana pa sam miran. :-P

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 15:18 (Bitanga).
12 godina

@Bitanga

Kad govoriš o "trzajućim pokretima", mislim da još nisi skroz ufurao igranje s kontrolerom.

Meni recimo koji igram sve sa kontrolerom već dugo godina (čak i MMORPG igre) i loš sam s mišem, igranje sa mišem i tipkovnicom je trzavo i koma.

A što se tiče Uncharteda, tu se slažemo. Po današnjim kriterijima, Trilogija je po meni prenahajpana tj. nedovoljno sadržajna i/ili kvalitetna.

Ali, mislim da Uncharted treba gledati u kontekstu vremena kad je izašao, a povrh toga, originalne igre su imale i zabavan multiplayer.

PSN - DeniZg80
12 godina
sonicfox93 kaže...
Citam danas bas da ce novi Call of Duty biti pucacina u svemiru, a na njemu ce raditi 'Infinity ward''.

Moze bit gdje zeli ja ga vise ne kupujem tako skoro.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Nema tu nikakve rasprave Uncharted i The Last of Us su jedne od najkvalitetnijih igara svih vremena. Moze se nekom ne svidjat, ali izmisljat neke razloga koji uopce nisu istiniti samo kako bi ocrnio igru je smijesno.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Santana kaže...
AngryBird kaže...
IvanDado kaže...
Bitanga kaže...

Nakon što sam odigrao sva tri Uncharteda u collectionu nemam namjeru igrati četvorku.

Jednostavno me ne vesele više takve igre, red cutscena pa red linearne skriptirane akcije sve skupa 12h trajanja po punoj prenabrijanoj cijeni.

Tome se može veseliti samo neki gamer amater :-P 

Nemas pojma sto pricas.

Što ste napali čovjeka? Ni meni se ne sviđaju previše te Uncharted igre, svi ih dižu u nebesa kao da su ne znam što. Odigrao sva 3 dijela, tjero se dovršim igru zbog bezveznog gameplay-a i čudne mehanike pucanja/ciljanja, priča solidna, ali ponekad ostavlja dojam klišejiziranog holivudskog filma.

Iz moje perspektive prosječna igra, ima boljih ekskluziva :)

Sry, al imas koju bolju igru iz zarna akcijskih avantura ? ( a da nije The Last of US )

Cudna mehanika pucanja/ciljanja ? Klasicna za svaku 3rd person pucacinu.
Danas malo dated jer su to igre sa PS3 stare 5godina +
Prica je solidna, humoristicna u stilu Indiana Jones. Je holivud klišej, al barem je zabavna i likovi su odlicni skupa sa njihovim animacijama i voice acting-om koji je to dignuo na novu razinu u gaming indurstriji.
Akcija je super napravljena, nekad pretjeraju sa pucacina dijelom igre, a premalo zagonetki (koje jesu prelagane)

Jedina alternativa je Tomb Raider koji (ne racunajuci ovog najnovijeg(jer ga nisam igro) neg govorim o onome iz 2013.) ima dosadnu pricu, katastrofa likove (ne sjecam se nit jednog iz igre osim Lare) i jos gore napucavanje. Zagonetke su isto jednostavne, niti blizu onima iz starijih naslova. 
Jedina stvar koja me je dalje vukla da je igram je Luk i Strijela jer od oruzja jedino je to zapravo zabavno. Jos su tu i oni uzasni quick time eventi kad ides niz vodu da izbjegnes neke gluposti.
Igra se drzi preozbiljnom i zato je meni bila dosadna.
Ovak zvuci da je Tomb Raider losa igra, al nije.

Btw. Uncharted 2 ima 96 na metacriticu ,a Uncharted 3 ima 92 , prvi dio ima 88
Tak da nismo neka manjina koja velica ove igre.

Ak te zanima kakvo ce bit "ciljanje, pucanje" u Uncharted 4 bolje se osvrni na The Last of Us posto je to zadnja igra koju je Naughty Dog napravio.

Kaj se napadanja tice napiso je "Tome se može veseliti samo neki gamer amater :-P"
Mogo bi puno toga napisat o ovome, al bolje da sam tiho.

-Meni osobno je Tomb Raider (ova 2 nova nastavka) bolji, i The Last of Us, najbolja igra svih vremena za mene.

-Max Payne 3 ima puno bolji gameplay i najbolji je 3rd person shooter. Ako si igrao, znao bi to.

-Izgleda da će pucanje u novom Unchartedu bit super, tome se i veselim

17 godina
IvanDado kaže...

Nema tu nikakve rasprave Uncharted i The Last of Us su jedne od najkvalitetnijih igara svih vremena. Moze se nekom ne svidjat, ali izmisljat neke razloga koji uopce nisu istiniti samo kako bi ocrnio igru je smijesno.

To nešt kao dogma, jednostavno je tako i nema rasprave? :-D

17 godina
DeniZg kaže...

@Bitanga

Kad govoriš o "trzajućim pokretima", mislim da još nisi skroz ufurao igranje s kontrolerom.

Meni recimo koji igram sve sa kontrolerom već dugo godina (čak i MMORPG igre) i loš sam s mišem, igranje sa mišem i tipkovnicom je trzavo i koma.

Govorim o trzajućim pokretima kamere, jer dok se okrećeš lijevo desno gore dolje nemaš preciznost i osjetljivost kao s mišem. Treba ti par iteracija pocukavanja sticka da naciljaš nekoga pogotovo ako se taj pomiče.

Fizički nemoguće sa malim thumbstickom imati preciznost kao klizanje miša po podlozi (koji se još može podešavati svakako). 

Tko tvrdi da mu je to brže i lakše s kontrolerom, taj laže kao pas :-P Svakako mi je manje ugodno igrati pucačinu s kontrolerom nego sa KB+M, isto kao što mi je manje ugodno igrati s tipkovnicom simulacije vožnje i letenja, a sa kontrolerom, joystickom i volanom je užitak.

Treba biti realan. Al ok, normalno da netko tko ima samo PS4 neće kupovati PC samo da igra neku pucačinu, pa je to onda kompromis.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 19:26 (Bitanga).
10 godina
AngryBird kaže...
Santana kaže...
AngryBird kaže...
IvanDado kaže...
Bitanga kaže...

Nakon što sam odigrao sva tri Uncharteda u collectionu nemam namjeru igrati četvorku.

Jednostavno me ne vesele više takve igre, red cutscena pa red linearne skriptirane akcije sve skupa 12h trajanja po punoj prenabrijanoj cijeni.

Tome se može veseliti samo neki gamer amater :-P 

Nemas pojma sto pricas.

Što ste napali čovjeka? Ni meni se ne sviđaju previše te Uncharted igre, svi ih dižu u nebesa kao da su ne znam što. Odigrao sva 3 dijela, tjero se dovršim igru zbog bezveznog gameplay-a i čudne mehanike pucanja/ciljanja, priča solidna, ali ponekad ostavlja dojam klišejiziranog holivudskog filma.

Iz moje perspektive prosječna igra, ima boljih ekskluziva :)

Sry, al imas koju bolju igru iz zarna akcijskih avantura ? ( a da nije The Last of US )

Cudna mehanika pucanja/ciljanja ? Klasicna za svaku 3rd person pucacinu.
Danas malo dated jer su to igre sa PS3 stare 5godina +
Prica je solidna, humoristicna u stilu Indiana Jones. Je holivud klišej, al barem je zabavna i likovi su odlicni skupa sa njihovim animacijama i voice acting-om koji je to dignuo na novu razinu u gaming indurstriji.
Akcija je super napravljena, nekad pretjeraju sa pucacina dijelom igre, a premalo zagonetki (koje jesu prelagane)

Jedina alternativa je Tomb Raider koji (ne racunajuci ovog najnovijeg(jer ga nisam igro) neg govorim o onome iz 2013.) ima dosadnu pricu, katastrofa likove (ne sjecam se nit jednog iz igre osim Lare) i jos gore napucavanje. Zagonetke su isto jednostavne, niti blizu onima iz starijih naslova. 
Jedina stvar koja me je dalje vukla da je igram je Luk i Strijela jer od oruzja jedino je to zapravo zabavno. Jos su tu i oni uzasni quick time eventi kad ides niz vodu da izbjegnes neke gluposti.
Igra se drzi preozbiljnom i zato je meni bila dosadna.
Ovak zvuci da je Tomb Raider losa igra, al nije.

Btw. Uncharted 2 ima 96 na metacriticu ,a Uncharted 3 ima 92 , prvi dio ima 88
Tak da nismo neka manjina koja velica ove igre.

Ak te zanima kakvo ce bit "ciljanje, pucanje" u Uncharted 4 bolje se osvrni na The Last of Us posto je to zadnja igra koju je Naughty Dog napravio.

Kaj se napadanja tice napiso je "Tome se može veseliti samo neki gamer amater :-P"
Mogo bi puno toga napisat o ovome, al bolje da sam tiho.

-Meni osobno je Tomb Raider (ova 2 nova nastavka) bolji, i The Last of Us, najbolja igra svih vremena za mene.

-Max Payne 3 ima puno bolji gameplay i najbolji je 3rd person shooter. Ako si igrao, znao bi to.

-Izgleda da će pucanje u novom Unchartedu bit super, tome se i veselim

Al je Max payne je novija igra.

Da si 2009. godine igrao uncharted 2 znao bi to cijenit jer do onda nisi vidio nista takvo.

Kaj se tomb raidera tice po meni nema bas nist bolje od uncharteda pogotovo ne pricu i likove.

Taj novi Tomb Raider ima vise veze s unchartedom nego sa orginalnim Tomb Raiderom. Citava uncharted formula iskopirana. Jos uz to nema online.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 19:31 (Santana).
17 godina
Santana kaže...

Da si 2009. godine igrao uncharted 2 znao bi to cijenit jer do onda nisi vidio nista takvo.

Kaj se tomb raidera tice po meni nema bas nist bolje od uncharteda pogotovo ne pricu i likove.

Taj novi Tomb Raider ima vise veze s unchartedom nego sa orginalnim Tomb Raiderom. Citava uncharted formula iskopirana. Jos uz to nema online.

A vidiš, meni je baš feeling da je Uncharted iskopirao prvi Tomb Raider, što i jest. Jer Tomb Raider je izašao 1996. godine.

Tvrditi da je obrnuto je skroz krivo :-P

Inače, iznenadio bi se kakve igre su izlazile 2009. godine... al ok, možda na playki nisu. No svejedno nije baš takav epski spektakl da ga se toliko diže u nebesa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 19:36 (Bitanga).
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

A vidiš, meni je baš feeling da je Uncharted iskopirao prvi Tomb Raider, što i jest. Jer Tomb Raider je izašao 1996. godine.

Tvrditi da je obrnuto je skroz krivo :-P

Inače, iznenadio bi se kakve igre su izlazile 2009. godine... al ok, možda na playki nisu. No svejedno nije baš takav epski spektakl da ga se toliko diže u nebesa.

Da izaso je, al to je potpuno drugacija igra koja se temeljila na dobrim zagonetkama i istrazivanju. Akcija je bila minimum tak da uncharted ima puno vise veze sa Indiana Jones filmom nego sa Tomb Raider igrom. Nakon uncharteda dobivamo isti takav Tomb Raider koji nema veze sa orginalom.

Kakve to igre ?

Imaju 96 na metacriticu ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 20:03 (Santana).
17 godina
sonicfox93 kaže...
Citam danas bas da ce novi Call of Duty biti pucacina u svemiru, a na njemu ce raditi 'Infinity ward''.

Već radi, taj bi COD trebao izać ove godine.

BTW, mali offtopic, ima tko kakav savjet ili link sa savjetom kako postati bolji igrač multiplayera u COD-u? Ganjam platinu za BO3 i htio bi doseći LVL 55 (trenutno na LVL 37), a do sada sam se pokazao totalnom njubarom. Ubijaju me da je to strašno nešto.

Kao što sam već prije napisao, uvijek mi je cilj igrati što raznovrsnije igre, pa se takom sa COD-om nisam do sada bavio. Bez obzira na to, siguran sam da nešto krivo radim, jer teško mi je prihvatit da mogu biti toliko loš i svaki, ali baš svaki put, biti zadnji ili predzadnji. 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uncharted je igra, ma koliko god bila linearna i ograničena, zbog koje ljudi kupuju konzolu.

Tomb Raider nije.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Donkey je to fino objasnil u svom asscreed videu https://m.youtube.com/watch?v=UOgvbS4GkF0

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MSX kaže...
sonicfox93 kaže...

Već radi, taj bi COD trebao izać ove godine.

BTW, mali offtopic, ima tko kakav savjet ili link sa savjetom kako postati bolji igrač multiplayera u COD-u? Ganjam platinu za BO3 i htio bi doseći LVL 55 (trenutno na LVL 37), a do sada sam se pokazao totalnom njubarom. Ubijaju me da je to strašno nešto.

Kao što sam već prije napisao, uvijek mi je cilj igrati što raznovrsnije igre, pa se takom sa COD-om nisam do sada bavio. Bez obzira na to, siguran sam da nešto krivo radim, jer teško mi je prihvatit da mogu biti toliko loš i svaki, ali baš svaki put, biti zadnji ili predzadnji. 

Odjebi COD i počni igrat BF4, preporodit ćeš se.

Ak zelis bit bolji u codu, probaj dignut sensitivity, jer igra ima jako brz tempo.

17 godina
EraserHead kaže...

Uncharted je igra, ma koliko god bila linearna i ograničena, zbog koje ljudi kupuju konzolu.

Tomb Raider nije.

To se slažem, Tomb Raider je smeće, prošli sam kupio na akciji, igrao pola sata i obrisao. 

Oni prvi su bili revolucija, ovi zadnji su quick-time event gluparije.

12 godina
Bitanga kaže...
EraserHead kaže...

Tomb Raider nije.

To se slažem, Tomb Raider je smeće, prošli sam kupio na akciji, igrao pola sata i obrisao. 

Meni su zadnja 2 bili odlični. Baš sam odigrao prije mjesec dana ovaj zadnji i super mi je.

Grafika, kontrole, gameplay pucanje, kraftanje, grobnice. Jedino je priča malo tanka, al' kad Lara počne teško uzdisati svaki put kad treba zapucati ili popeti se negdje, odmah zaboravim na priču. 

Bajdvej, Sony uvodi 4k streaming uslugu na svoje 4k televizore. Vjerojatno će i nova revizija PS4 biti nadograđena u tom smislu da podržava novi HDMI 2.2 (već sam to prije pisao).

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je Tomb Raider bas bio zakon,ganjam platinu isto iz njega ali kako vidim nece nista biti od toga zbog praznog MP moda.

Ja sam uzeo Uncharted kolekciju prvi tjedan kad je izasla,mislim da bi mi bila bolja da sam je igrao kada je izasla iako je dvojka odlicna.Meni su moji Gearsi odlicni,bio sam na x360 tada.

1 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Meni su zadnja 2 bili odlični. Baš sam odigrao prije mjesec dana ovaj zadnji i super mi je.

Grafika, kontrole, gameplay pucanje, kraftanje, grobnice. Jedino je priča malo tanka, al' kad Lara počne teško uzdisati svaki put kad treba zapucati ili popeti se negdje, odmah zaboravim na priču. 

Bajdvej, Sony uvodi 4k streaming uslugu na svoje 4k televizore. Vjerojatno će i nova revizija PS4 biti nadograđena u tom smislu da podržava novi HDMI 2.2 (već sam to prije pisao).

Meni je u prošlom bio feeling kao da sam pedofil. Mala izgleda kao curica od 15 godina, nekaj tu ne štima :-P

To nije ona Lara Croft koju ja znam :-)

10 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
EraserHead kaže...

Tomb Raider nije.

Meni je to stenjanje islo na zivce po malo , Drake i Sully barem nekaj smijesno vele tipa "I'm Sweating Like A Hooker In Church" :D

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
EraserHead kaže...

Tomb Raider nije.

Odigrao ga na PS3. Odigrao ga na PS4. Na PC-u samo par levela.

Rise... cekam da izade na PS4.

Bez problema se nosi s Unchartedom, a u nekim dijelovima mi je cak i bolji.

Unchared je dobro pogodio Indiana Jones humor.

Uncharted sam prvi puta odigrao na PS4 i vjerujem da bi mi bili jos bolji, da sam ih igrao u vrijeme kada su izasli na PS3.

U4 ce vjerojatno biti ozbiljniji od prva tri, pa ne vjerujem, da ce biti previse humora.

Prvi TR su bili revolucija?

To se zove nostalgija, a ne revolucija.

Kad se sjetim debilnih nivoa u TR3. Povuci polugu, koja otvara vrata (pitaj boga gdje), do kojih moras otrcati/otplivati/odroniti po tocno odredenom putu, jer za bauljanje nemas vremena. I skakanje s tocno odredenih mjesta, jer igra ne dopusta, da skaces s mjesta milimetar lijevo/desno, nego bas s tocne pozicije.

I to je bila revolucija?

Jasno mi je da se ne svidaju svima svi tipovi igara. Ali nazvati TR smece je stvarno pretjerivanje.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...

Kad se sjetim debilnih nivoa u TR3. Povuci polugu, koja otvara vrata (pitaj boga gdje), do kojih moras otrcati/otplivati/odroniti po tocno odredenom putu, jer za bauljanje nemas vremena. I skakanje s tocno odredenih mjesta, jer igra ne dopusta, da skaces s mjesta milimetar lijevo/desno, nego bas s tocne pozicije.

I to je bila revolucija?

Jasno mi je da se ne svidaju svima svi tipovi igara. Ali nazvati TR smece je stvarno pretjerivanje.

Naravno, 1996. je Tomb Raider bio revolucija. Pričam o TR1, ne TR3. Nije postojala nijedna takva igra.

Smeta te pozicioniranje u igri prije 20 godina, al ne smeta te QTE u današnjem Tomb Raideru gdje moraš redoslijed gumbi na kontroleru stiskati kako ti piše na ekranu inače igraš cutscenu i cijelu šoru ispočetka sve dok kao majmun ne naučiš redoslijed.

Pa što je tu tako posebno? Kakva je to igra gdje ti na ekranu piše što moraš stisnuti :-P Jel to igra?

Današnji TR je drukčija brijica, reciklirana, koja mi se uopće ne sviđa. Tako da subjektivan dojam mi je da je igra smeće. Naravno da je pretjerivanje, isto kao i davanje joj ocjene remek djela.

Ako netko može dati TRu 96% mogu i ja reći da je smeće :-P Igra mora biti više od lijepe grafike i prosječne priče da bi bila remek djelo. Da ne pričam o 480 DLCova koji su izbačeni za nju.

Ista stvar i sa Unchartedom.

16 godina
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

I to je bila revolucija?

Naravno, 1996. je Tomb Raider bio revolucija. Pričam o TR1, ne TR3. Nije postojala nijedna takva igra.

Smeta te pozicioniranje u igri prije 20 godina, al ne smeta te QTE u današnjem Tomb Raideru gdje moraš redoslijed gumbi na kontroleru stiskati kako ti piše na ekranu inače igraš cutscenu i cijelu šoru ispočetka sve dok kao majmun ne naučiš redoslijed.

Pa što je tu tako posebno? Kakva je to igra gdje ti na ekranu piše što moraš stisnuti :-P Jel to igra?

Današnji TR je drukčija brijica, reciklirana, koja mi se uopće ne sviđa. Tako da subjektivan dojam mi je da je igra smeće. Naravno da je pretjerivanje, isto kao i davanje joj ocjene remek djela.

Ako netko može dati TRu 96% mogu i ja reći da je smeće :-P Igra mora biti više od lijepe grafike i prosječne priče da bi bila remek djelo. Da ne pričam o 480 DLCova koji su izbačeni za nju.

Ista stvar i sa Unchartedom.

O ukusima se ne raspravlja.... Tebi je smece, drugima je dobro, neka tako i ostane :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Revolucija? Revolucija 3D-a? Prelazak iz 2D u 3D?

QTE me ne smeta niti najmanje u TR. Niti je tako cest, ako se dobro sjecam. DLC-ovi? Imao sam GoTY verziju, a mislim da su to sve bili MP dodaci.

Sve je to reciklaza. Filmovi, igre, stripovi. Dobro protiv zla, underdog pobijeduje itd.

Po tebi onda je trebao biti samo prvi Tomb Raider i nakon njega vise nisu trebali raditi niti jedan naslov?

12 godina

Dajte ono, nemojte da nam se tema pretvori u bezveze prepucavanje.

Inače, na Store je došla Twitch aplikacija i Resident Evil 6.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakve su sanse da bude bundle Resi 4/5/6, nakon sto izadu 4 i 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš me zanima kakve će biti ps plus igre za idući mjesec, nadam se barem AAA igri za PS3 jer je zadnji mjesec bio očajan za sve 3 platforme.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
EraserHead kaže...

Baš me zanima kakve će biti ps plus igre za idući mjesec, nadam se barem AAA igri za PS3 jer je zadnji mjesec bio očajan za sve 3 platforme.

Potvrđen je Dead Star.

PSN - DeniZg80
12 godina
EraserHead kaže...

Zasada samo Dead Star. Inace koliko vidim svaki mjesec sve losije igre

14 godina
PlayStation 4

Unravel demo se moze skinut sa storea  (3gb)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bio bi zadovoljan da nam bude Rayman Legends uz ovu igru.

Igra itko Rocket League? Ako netko hoće igrati neka me doda,zovem se tygafilip. Ubrzo nam ovo dolazi https://twitter.com/rocketleague/status/714961035883483137

EDIT https://blog.eu.playstation.com/2016/03/30/playstation-plus-in-april-zombi-dead-star-shutshimi-more/?emcid=social_20160330_59943276&adbid=715199360535961600&adbpl=tw&adbpr=36969785 PS+ igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 17:42 (Tygaa).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice