Dakle, ako je SP igra duža, ne valja jer dugo traje. Ako je kraća, ne valja jer je skupa. A imaš ekipu s kojom igraš MP na PC-ju.
Mislim da si ti više multiplayer person, pa zato imaš "problem" sa Unchartedom koji više-manje ima naglasak na SP priču.
Meni je PS4 primarna platforma za igranje, trudim se igrati što je moguće više raznovrsnih igara. Tako sam do pred par mjeseci igrao Witchera, a sada sam pak na COD:BO3.
Ali ipak moram reć da mi SP više leži i zato se veselim novom Unchartedu.
Dapače, sada kada igram multiplayer na COD-u, i konstantno ginem, ubijaju me uzduž i poprijeko, i redovito sam na zadnjem ili predzanjem mjestu u matchu, mogu reći da mi je SP još i draži.
Pa i Witcher 3 ima naglasak na SP priču, to je ono što pričam. GTA V single player? Fallout 4 je netko spomenuo. MGS5, iako je užasno repetitivan sa dosadnim side-misijama.
Cijena igre je ista, a ni približno se ne mogu mjeriti. Unchartedi su bili linearna storytelling iskustva, ne vrijedi toliko para po meni. Al dopuštam da si svatko izabere :-P
Ni ja ne volim klasične shootere, al na PS4 su mi baš loši za igrati. Ti trzajući pokreti mi ne pašu. Ak ih već igram, igram na PCu to.
I ja sam nekad bio primarno MMORPG igrač (WoW od Vanille do WotLK, GW2, SWTOR, Neverwinter Online itd.), ali mislim da je taj žanr na zalasku.
Premalo kvalitetnog sadržaja i inovacije, a previše pojednostavljivanja gameplaya i grindanja.
Žanr je malo evoluirao kroz Destiny i Division u FPS/TPS RPG šutere, ali to je uglavnom to.
Što se tiče gubljenja para, mislim da sam najviše love izgubio što sam financirao Blizzard 4 godine, a dobivao non-stop reciklirane sadržaje, modele i općenito svakom ekspanzijom sve lošiju igru u odnosu na njen početak.
Al' ajde, što kažeš, tad sam imao ekipu za igranje, pa je sve nekako bilo zabavnije.
Pa da, nije isto dok igraš s nekim koga poznaš nego ovako s nekim preko matchmakinga.
Ne bih rekao da sam MMO igrač primarno, igram svašta. Evo baš za vikend sam odigrao kampanju Starcraft2 Heart of the Swarm do kraja koja me čekala sto godina da završim. Al eto, brijem da mi Uncharted premalo nudi.
Možda na nekoj akciji, al pokazao mi se kao tip igre koji je monoton i predvidljiv. Točno znaš gdje će biti neka šorica.
BTW, wow igram besplatno sad kak se može kupit gametime za ingame gold. Imam sub sljedećih godinu dana pa sam miran. :-P