PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
garamba2 kaže...

Ako se ne izjasne oko 1.11. kad ce konzola kod nas, vracam vaucher i narucujem iz Slovenije. Da li netko zna stranicu na kojoj se narucuje iz Slovenije, proceduru i tak to, dostavljaju postom?

Požuri ako misliš kupiti kod Slovenaca, imaju još samo par komada...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
17 godina
PlayStation 4

kak ste smjesni sa vracanjen vouchera i kupovanja kod susjeda , totalno besmisleno jer niko ni je reko da nece kod nas doc krajem 11. Jel tako. Ja vjerujem da ce snata domenica medju privma ! Dobit ps4 uz sve poznate i to prije slovenaca :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 19:44 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

kak ste smjesni sa vracanjen vouchera i kupovanja kod susjeda , totalno besmisleno jer niko ni je reko da nece kod nas doc krajem 11. Jel tako. Ja vjerujem da ce snata domenica medju privma ! Dobit ps4 uz sve poznate pohodnosti i to prije slovenaca :p

Neće dobiti prije zato što Hrvatska nije među zemljama u kojima PS4 izlazi na "day one". Nije ni Slovenija, ali je Gameworld.si naručio "izvana" stotinjak konzola koje budu dostupne "day one".

SD mora čekati gospodu iz Sonyja da im daju "mig" kad smiju pustiti konzolu u prodaju, a nitko ne zna kad bude to. Pošto se špekulira sa krajem siječnja 2014. ja sam svoju naručio od Slovenaca.

I još jedna stvar: nije na odmet za spomenuti da je kod Slovenaca preorder potpuno besplatan, dok u SD-u i GMC-u košta 500kn, znači ekipa ih financira sve ove mjesece, a oni se (tu i tamo) ne udostoje ni na mail odgovoriti...

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

ma da se SD malo angazira imali bi i oni 

Decko iz Infomarka je mogao nabaviti konzole ,ali ne smije zbog toga jer nije ovlasten  

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
4mal kaže...

kak ste smjesni sa vracanjen vouchera i kupovanja kod susjeda , totalno besmisleno jer niko ni je reko da nece kod nas doc krajem 11. Jel tako. Ja vjerujem da ce snata domenica medju privma ! Dobit ps4 uz sve poznate pohodnosti i to prije slovenaca :p

Neće dobiti prije zato što Hrvatska nije među zemljama u kojima PS4 izlazi na "day one". Nije ni Slovenija, ali je Gameworld.si naručio "izvana" stotinjak konzola koje budu dostupne "day one".

SD mora čekati gospodu iz Sonyja da im daju "mig" kad smiju pustiti konzolu u prodaju, a nitko ne zna kad bude to. Pošto se špekulira sa krajem siječnja 2014. ja sam svoju naručio od Slovenaca.

I još jedna stvar: nije na odmet za spomenuti da je kod Slovenaca preorder potpuno besplatan, dok u SD-u i GMC-u košta 500kn, znači ekipa ih financira sve ove mjesece, a oni se (tu i tamo) ne udostoje ni na mail odgovoriti...

ma koji kraj siječnja.... bude u 12 mjesecu ili pocetak prvog....

EDIT: ja cekam pa kad doslo ako dodje kasnije mozda nam i daju jednu free igru i popuste tako da mi se opet isplati.... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 19:58 (buterino).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

17.1. se spominje po internetima, a tako vele i u PlayStation centru.

Ja se toplo nadam da neće biti tako jer bi to bio žešći fail. :-(

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

cek cek cek ekipa ocito se nismo dobro razumijeli... Dakle slobodna prodaja po ducanima krece krajem 12 .mj pocetkom 1. Ali MI ! Sa sd voucerima dobivamo doma krajem 11.mj. konzolu bez obzira sto hrv. Nije na lunchu jel sad jasno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Dakle ps3 blu ray remote nece raditi sa ps4? Bezveze. Ali vjerojatno ce ps4 u startu podrzavati hdmi cec.
Potpis!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

voucher nema veze sa lunchem i off pocetkom prodaje po hrv. Ducanima zato i je to voucher ! Dakle kolko je naruceno tolko cemo ih dobit doma a tek kasnije ide druga nabavka tj kad pocinje off prodaja..

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

cek cek cek ekipa ocito se nismo dobro razumijeli... Dakle slobodna prodaja po ducanima krece krajem 12 .mj pocetkom 1. Ali MI ! Sa sd voucerima dobivamo doma krajem 11.mj. konzolu bez obzira sto hrv. Nije na lunchu jel sad jasno...

To veliš ti. U PlayStation centru u Avenue Mallu su mi rekli da konzola najvjerojatnije dolazi 17.1. Zato sam i kupio u SD nadajući se da će doći prije.

SD sam pitao i oni ne znaju ništa.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
PlayStation 4

K neznaju lol nego nesmiju rec ! jer bi ih maltali sa dodstnim pitanjima ovak ce nas sve fino iznenaditi ;) nadam se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ne vjerujem da bude konzola kod nas do kraja 11 mjeseca kao sto veli 4mal... Ja se samo nadam da ce bit kroz 12 mjesec a ne u prvi..... jel bi onda to stvarno bio fail

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:10 (buterino).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

K neznaju lol nego nesmiju rec ! jer bi ih maltali sa dodstnim pitanjima ovak ce nas sve fino iznenaditi ;) nadam se

Iz tvojih usta... :)

13 godina
odjavljen
4mal kaže...

ma joj daj kaj nebi smjeli rec 

razmisli malo

Trenutno ih ljudi izbjegavaju i kupuju iz vana ,a oni sute samo da ih nitko nista ne pita
pa kad bi ja prodavo konzole dero bi se na trgu bana Jelacica da konzole krecu u prodaju u 11. mjesecu kod nas

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

iskreno mislim da ce u n as najvjerojatnije stic za praznike max.. jer nema logike da stize u druge drzave nakon 2 mjeseca.. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
4mal kaže...

To veliš ti. U PlayStation centru u Avenue Mallu su mi rekli da konzola najvjerojatnije dolazi 17.1. Zato sam i kupio u SD nadajući se da će doći prije.

SD sam pitao i oni ne znaju ništa.

svi koji imaju vaučer trebali bi među prvima dobiti konzolu na prvi dan prodaje u hrv. bez obzira da li je taj vaučer kupljen u sd ili playstation centru babina greda. vaučeri su izdani od strane sd i sony-a, i upravo zato nitko ne bi trebao biti zakinut bez obzira na mjesto kupnje. ovo što su rekli u playstation centru su samo nagađanja, jer kako oni mogu znati prije sd kada dolaze konzole u hrv. kad nisu gen. zastupnici sony-a za hrv.

sudeći po svemu, bojim se da ćemo dobiti konzole među zadnjima. nemojte zaboraviti da mnogo veće zemlje od hrv. čekaju svoju pošiljku a nisu u planu 29.11. no ipak, malo lažnog optimizma od strane 4mal-a ne škodi.

{#}

14 godina
4mal kaže...

That's the spirit!!! {#}

13 godina
neaktivan
PlayStation 4
Ma najlakse se zaletit do MediaMarkta u Grazu i za 3000 kn rijeseno. Oni ce sigurno imati jako puno konzola.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo dobio danas e-mail iz SD o vracanju vouchera:

Poštovani,

Moguće  je vratiti vaučer, javite se poslovnici gdje ste vaučer kupili i dogovorite povrat direktno s njima.

S poštovanjem

Marijan Pavić

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Bio sam za vikend na Milanskom Gamesweeku i imao zadovoljstvo isprobati i vidjeti konzolu, kao i Xbox One.

Što se tiče kontrolera sasvim prirodno pada u ruku - onaj ko je naviknut na dosadašnji neće imati nikakvog problema sa prilagođavanjem. Touchpad nije bio uključen u igrama tako da to ne mogu komentirati ali Move kao dio kontrolera dobro radi. U Driveclubu se može koristiti kao zamjena za volan i osjećaj je čudan ali reagira sasvim u redu, ali sasvim sumnjam da će nekome to biti preferirani način kontrole u trkaćim igrama. Nove gljive sa udubljenjima su definitivno napredak jer manje klize, triggere se da dobro dozirati - očekivano.

Xbox One kontroler ima dvije prednosti - bolje izgleda i triggeri imaju ugrađene motore. Primjerice kod Forze kad se vozi bez ABS-a i kad se nagazi kočnica, trigger koji kontrolira kočnicu počne vibrirati i simulirati proklizavanje. Jedna meni ogromna mana je uočljiva čim se kontroler primi u ruke - bočne stranice kontrolera su pod kutem, odnosno sužavaju se prema vrhu, što znači da ako držiš kontroler tako da dlanovi skroz naliježu na kontroler, dlanovi se ne nalaze paralelno nego pod kutem. Ne znam da li je to ustupak dizajnu, pretpostavljam da neki s većim rukama neće ni primjetiti a ostali se brzo prilagoditi, no meni ne djeluje prirodno i odmah me zasmetalo. Također bumperi zahtjevaju više sile nego što bi očekivao i imaju užasno kratak hod što u kombinaciji sa klikom koji proizvode djeluje jeftino. 

Sama PS4 konzola uživo izgleda jako dobro i dinamično zbog kosih ploha, pogotovo kad je postavljena u vertikalu. Ne djeluje nešto drastično veće od mojeg ps3 slima. Definitivno stepenica iznad ps3. U usporedbi s njim Xbox One izgleda kao ogromna (za standarde konzola) crna kutija koja bi lako moglo biti i standardno atx kućište za HTPC. Ta veličina u kombinaciji sa veličinom Kinecta znači da sveukupno One zahtjeva puno mjesta i sumnjam da će se sve zajedno lagano ukopiti u dnevne sobe, a još manje da će netko htjet istaknut samu konzolu na vidljivo mjesto. Za usporedbu PS eye kamera je gotovo neprimjetno stajala u podnožju televizora, a ni sama konzola nije bila tolko primjetna pored televizora (toliko da je frendica nakon prvog dana kad smo samo prošli pored sony-evog štanda mislila da su ps-ovi sakriveni, dok su zapravo smješteni u staklenom izlogu.

PS4 PS4
 Što se tiče igara, na Sonyevom štandu su bile igrive Driveclub, Killzone, Knack, AC4 i neka PSN igra (TM). Za Xbox su bile igrive Forza, Dead Rising 3, Ryse, Kinect Sports Rivals i Killer Instinct. Jedina igra koja uistinu izgleda next gen je Killzone. Detalji i osvjeljenje su fantastični i sama igra je zabavna i dinamična sa preciznim kontrolama.

Forza ima impresivne modele automobila, što se najbolje vidi kada se utrka učitava - detalji su bolesni, sve do toga kako se lak presijava na svijetlosti. To se preslikava i kad igra počne (koliko se to može primjetiti kada je kamera iza auta), no ostatak grafike nije bio nimalo impresivan prilikom samog gameplaya. Naime kompletni okoliš djeluje mutno u kontrastu sa modelima automobila, a staza se tako presijava pod suncem da izgleda kao da je polirana. Iako GT6 pati od nedostatka detalja na i uz stazu, sve djeluje oštro. Nikad ne bih rekao da ih djeli cijela generacija konzola. težina se može dosta podešavati, ja sam isprobao samo na najtežem i najrealističnijem nivou težine. Osjećaj mase vozila je odličan, treba zbilja fino kontrolirati gas i kočnicu ako se želi proći zavoj. S druge strane, izlazak van staze (što je bila većina vremena) ne djeluje toliko realno. Pijesak ne djeluje kao pijesak, a i na stazi auto zna imati nekakvog čudnog bočnog gibanja kojemu nema mjestu u simulaciji. Šteta ne djeluje impresivno i svodi se na to da auto nakon utrke gdje se zaletava u protivnike izgleda samo jako izgrebano (ne znam jel postoji neka druga postavka). Također, primjetio sam kad sam gledao druge kako igraju da kad se zaleti na ravnici u auto ispred, drugo vozilo malo izbaci rep i izravna se bez ikakvog usporavanja, što opet ne znam što radi u simulaciji obzirom da bi u stvarnosti vjerojatno auto završio u zidu pored staze. Ipak, vjerujem da će igra biti jako zabavna i dobar omjer simulacije i arkade koliko to vozač želi, ali prava simulacija to nije. 

Dead Rising je zabavan, dobra mehanika i definitivno je zabavno mlatiti zombije sa torbicom, ali grafički ponovno ne djeluje kao da se ne može ostvariti na sadašnjoj generaciji konzola. 

Isto vrijedi za Killer Instinct koji je klasična 2 i pol dimenzionalna tabačina kakve imamo od uvijek, ali ipak je iznimno zabavna kada se igra u dvoje sa kontrolerom u stilu starih arkada.

Kinect Sports Rivals je zbilja impresivan i zabavan. Demonstrirano je sportsko penjanje u dvoje gdje se igra tako da se što više istegne (što svakom gameru dobro dođe) da bi se uhvatila sljedeća kuka. Tu se vidi kako Kinect detektira prste obzirom da se prima tako da se šaka zatvori, pa je tako moguće i primiti suparnika za nogu (u igri, u stvarnosti ga je moguće nogom gurnuti sa strane da padne, što kolko god je zabavno rezultira time i da ti padneš dolje). Također kad se primi s obje ruke moguće je skočiti čime se napravi thrust u igri. Zabavno, no to što su zgodne tete doslovce morali moliti ljude da uđu i isprobaju ljude koji su čekali u redu za Dead Rising govori kolko je hc gamerima stalo do takve vrste kontrole i igara.

Assassins Creed 4 nisam uspio igrati ali plovljenje brodom defintivno izgleda impresivno i zabavno na novoj generaciji konzola.

Driveclub je prikazan u alpha verziji gdje je koncept bio da se igrač slika, odabere auto i odvozi 2 kruga na jednoj igrivoj stazi pa se stavlja na leaderbord. Na stazi se vidi ghost ostalih igrača sa njihovim slikama u realnom vremenu. Sam vozni model je arkadna igra koja ima elemente simulacije koji omogućuju da imaš osjećaj realnosti - po čemu je Evolution Studios već poznat i već sad je jako zabavno i precizno. Grafika je jako lijepa i vidi se da je next gen, kako na automobilu kao i na detaljima punom okolišu, no oni još povremeno izgledaju pomalo nazubljeno.  Uglavnom, bit će dobar skoro pa launch naslov za playstation, i sa  multiplayerom vrlo trajan obzirom da će u nedostatku drugih velikih sličnih igara dosta ljudi kupiti i igrati igru - Motorstorm koji je bio launch od Evolutiona je patio upravo zbog loše odrađenog multiplayera i kratkog i repetitivnog singlplayera, unatoč impresivnoj grafici i zabavnoj fizici.

Sa Driveclubom je zabavno usporediti The Crew, koji se vrtio na PC-u u alpha verziji. Grafika je jako lijepa, pa tako na promo filmu koji izgleda kao da je izvađen iz same igre nevjerojatno vidjeti kako izgleda kao da je izvađena iz nekog holywoodskog filma - vidi se da je igra u detaljima ali iz malo daljega bi lako bilo zamjeniti za scenu iz filma. Sam model vožnje je čista arkada, prilično zabavno na trenutke, a često i neprecizno i čudno, kao i fizika koja omogućuje da bočni udarac u ogradu počne okretati auto na najčudnije načine. Sam koncept je ono što diže i daje nade da će se te stvari popraviti do izlaska - skakanje od solo vožnje kroz planine u Koloradu do utrke kroz Miami sa ljudima koji se nalaze oko tebe, pa do grupnog napora sa istim tim ljudima da se zaustavi neki auto je napravljeno glatko sa kratkim učitavanjem u obliku karte SAD-a koja se odzumira od mjesta gdje si bio na mjesto gdje ideš. Trenutno Driveclub izgleda kao bolja igra, no The Crew bi mogao do izlaska biti tu negdje ako se riješe problemi.

Također je zabavno bilo nakon sat i pol čekanja za Dark Souls 2, 5 minuta gledati kako čovjek pored tebe pokušava proći 3 sobe i 5 protivnika sa konstantnim natpisima "You died", pa do tog istog kad ti preuzmeš kontrolu na 5 minuta. Siguran sam da će biti super igra koliko i frustrirajuća. Watchdogse nisam uspio vidjeti u akciji obzirom da su se izlagači odlučili odmarati svaki dan između 2 i 3, a u redu se čekalo sat-sat i pol. 

Od ostalih stvari na sajmu, bilo je zabavno isprobati Oculus Rift u kombinaciji sa igrom Town of light. 3 minutni demo gdje ne igraš već samo gledaš uvod gdje te netko vodi u invalidskim kolicima kroz umobolnicu je zbilja impresivna demonstracija što ova tehnologija može i vjerujem (i nadam se) da ima svijetlu budućnost. Moguće je gledati u svim smjerovima, pa tako pogledati i noge (koje su noge od lutke u igri) i sa strane kotače kako se okreću, reagirati na zvukove prirodno okretanjem glave, a ono što me najviše iznenadiloje kada demonstracija krene tako da se mijenaju dimenzije pa se skrene na ono što se čini kao zid i strop, pa i lebdi. Osjećaj dezorijentiranosti je nevjerojatan i vjerujem ono što bi i u stvarnosti iskusio, pa je i prikaz što tehnologija može. Jedini nedostatak je niska rezolucija pa sve izgleda zrnato.

Oculus Oculus

Nintendo s druge strane nije ništa zanimljivo pokazao. Imao je štand u centru prostora, te sam non-stop prolazio tamo no nisam vidio ništa što bi me zaustavilo i zainteresiralo. Obzirom na najavu da će Wii U biti više okrenut hc gamerima iznenadilo me da nema niti jednog ozbiljnijeg naslova pored standardnih Nintendo Marija i Zelda.

I za kraj da se ponovno osvrnem na borbu Xbox vs PS4 - Microsoft opet fulava debelo pa na najvećem ekranu na svojem štandu koji reklamira Xbox prikazuje spot koji prikazuje nešto malo forze i kinects sportsa (dakle igara), a ostatak je integracija Skypea i slične gluposti, što opet pokazuje da na Xboxu One igre nisu fokus već integracija s ostalim Microsoftovim uslugama. Na gaming sajmu takav pristup je potpuno promašen. Osim tog ekrana bio je jedan kod stagea gdje se vrtio cijelo vrijeme program gdje su ljude iz publike šminkali kao zombije kao promociju Dead Risinga, pozivali po dvojicu ljudi iz publike da igraju FIFU 14, imali dvojicu frajera obučenih ko stari rimljani koji su se dolazili mačevati kao promociju Ryse-a, zvali ljude da igraju Forzu na stageu, te imali neke talijanske hip hopere koji su repali o xboxu. Ostatak ekrana je bio zadužen za reklamu World of tanks za Xbox 360.

S druge strane Sony je imao hrpu volana u kokpitima gdje se igrao GT6, već navedene PS4 igre a na ekranima koji su postavljeni oko čitavog štanda su se vrtile reklame za sve nove igre koje su izašle ili će izaći za ps3 i ps4 -  silhuette, the order 1886, the last of us, beyond two souls, knack, destiny, rain i hrpu drugih - u svakom slučaju ono što bi gamere koji su došli saznati nešto o novoj konzoli više zanimalo. 

Vjerujem da ovo djeluje pristrano u stranu PS4, što i je. Uvijek sam bio Sonyev fan ali i Microsoftov, samo u drugim područjima. Konkurencija je odlična stvar ali meni se čini da je Microsoft ovdje u svim područjima osim motion gaminga par koraka iza Sony-a, što mi je žao. Većinu onoga što Microsoft pokušava pogurati sa novim Xboxom a što se ne tiče gaminga već nude ili će nuditi smart televizori, i mislim da nitko nije uzbuđen zbog još jednog načina za pristupati skypeu pored pc-a, televizora, smarphonea i tableta. Možda sam u krivu i multimedijalne mogućnosti poguraju One kao što je Bluray gurao PS3 na početku. Činjenica je da je u Gamestopu u centru Milana PS4 rasprodan dok Xbox to još nije. Nadam se da se nitko neće uvrijediti, to je moje mišljenje i moj doživljaj i siguran sam da se mnogi ne bi složili sa mnom, ali eto - možda će nekome biti zanimljivo čuti dojmove od nekoga tko nije novinar već tradicionalni gamer. :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 16:49 (Chronosus).
Moj PC  
17 0 hvala 14
14 godina
PlayStation 4

Jedva čekam!!! {#}

Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kolko god ljudi mrzili i pljuvali CoD, ja svaki nastavak odigram i svaki nastavak mi je zabavan :D o grafici, i novostima necu govoriti jer je to vec druga stvar :D 

2 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Nećemo se valjda cijelu kampanju boriti sa tim alienima?

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Nećemo se valjda cijelu kampanju boriti sa tim alienima?

ne 
to ti je umjesto zombija  
nije u kampanji  

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 9:07 (Arnold Layne).
15 godina
PlayStation 4

Ahaa.. A zombiji su bili dobri u Black Opsu, dobra razbibriga. {#}

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jel' netko već naručio PS4 sa njemačkog Amazona? Čini mi se kao dobar deal a i ne da mi se zafrkavati sa našim distributerom (što radi cijene, a što radi vjerojatno ograničenih prodajnih količina).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Jel' netko već naručio PS4 sa njemačkog Amazona? Čini mi se kao dobar deal a i ne da mi se zafrkavati sa našim distributerom (što radi cijene, a što radi vjerojatno ograničenih prodajnih količina).

deal je super samo znaj da to nije day one 
realno negdje u 12 mjesecu bi ti trebala doc konzola  

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
DeniZg kaže...

Ja u ponedjeljak narucujem sa Britanskog, pitao sam dal ce stici prije Božića, evo i chat logga:

10:12 AM(GMT) Alissa(CSA): Let me check on that for you please Karlo.
10:13 AM(GMT) Karlo: Okay :)
10:18 AM(GMT) Alissa(CSA): I have checked and I can confirm that you will receive it before christmas.

12 godina
sk0ls kaže...
Arnold Layne kaže...
DeniZg kaže...

Ja u ponedjeljak narucujem sa Britanskog, pitao sam dal ce stici prije Božića, evo i chat logga:

10:12 AM(GMT) Alissa(CSA): Let me check on that for you please Karlo.
10:13 AM(GMT) Karlo: Okay :)
10:18 AM(GMT) Alissa(CSA): I have checked and I can confirm that you will receive it before christmas.

Ovo se čini OK. Jer, ako sam dobro shvatio, službeno u EU konzola dolazi  29/11/2013, tako da se nećemo puno načekati. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice