Neznam samo zasto se ovakve sitnice poput tema nestave za sve drzave.Potpuno bezveze.Samo se nadam da im nece trebat 100 godina da izbace i na nasem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to imam jep cak je brzi i ljepsi od app na mom smart tv-u 
Ja jos imam hd plazmu staru 100 godina.Nemoj nam nabijat ;)
evo necu ps4 igre super izgledaju upscalarine na 4k 
haha :) Koji tocno tv imas ak ti nije problem rec?
imam ga pod moj pc , ali ovo mu je pun oznaka Samsung 55" HU7500 Smart 3D UHD 4K LED TV 
ak te nes vise zanima javi mi se u inbox da ne trolamo bzvz tu 
Haha ok hvala ti :)
bdw pala je cijena na hrv accu za bf4 i Ac4 tko ima ps + sicha prava i jos nekim igrama malo nepozantijim 
uspio sinoc poskidat sve teme iako je trebalo dosta pokusaja :D
super su, i također mi je najbolja do Destiny-a :)
YT app je odlican, stvarno nemam prigovora svaka cast, sinoc se nisam uspio ulogirat u svoj acc, jutros prije posla upalio ps4, yt app i odma me ulogirao bez da sam išta ukucavao :)
onaj what's new dio je jako brz, skoro instantan :)
oni koji imaju US acc, evo novih sniženja...
Battlefield 4 - 40$
UFC - 40$
inFAMOUS Second Son - 40$
Need for Speed Rivals - 40$
super je youtube aplikacija. jednostavno se povezuje sa mobitelom. lakše je potražiti video na mobitelu i poslati ga na ps4. ide instantno
UFC - 40$
Ajd kad je već na akciji, da pitam... igra li tko od vas UFC? Treba mi netko da se tamburamo malo, online ima puno opakih skillera pa mi nije pretjerani gušt uvijek. :)
Sto se ovih tema tice, skinuo sam Destiny i Spiral temu preko US acc, odlogirao se te prijavio na HRV acc, isao pod Themes mapu i tamo su bile te dvije koje se mogu normalno koristit na HRV acc ...
Probao sam malo remote play app na xperia z3 i nije bas fantastično. Ok je za igre tipa peggle ali driveclub baš i nije igriv jer zbog lagga imam osjećaj kao da igram neku zahtjevnu igru na slabijoj konfiguraciji.
Zanima me kako to radi vama koji imate Vitu jer navodno je na z3 bolje nego na Viti. I jel se spajate na ps4 u lokalnoj mreži preko routera ili direktno PS4-Vita? Direktno spajanje nisam probao.
Na spajaš Vitu direktno sa PS4, nema nikakvog laga.
Ako su Vita i PS4 na istoj domaćoj mreži (PS4 preko LAN-a), lag je onako, od minimalnog do zamjetnog, ovisi o kvaliteti WLAN signala na Viti.
Kad mi je PS4 bio spojen preko Powerline-a kablom, lag je bio dosta vidljiv.
Nisam probao igrati na Viti izvan kuće, jer 5mbit upload od doma nemam (kao ni većina ljudi).
Probao sam sinoć i sa direktnim spajanjem na PS4 ali opet ista stvar. Jednostavno nije iskoristivo za brze igre. Jesi li probao igrati neku vožnju ili fps na viti preko remote playa? U reklami tip igra driveclub ali ja sam probao i nije baš tako bajno kako prezentiraju. Probao sam i sa standardnom i high kvalitetom slike. Nadam se da se to da popraviti.
Ja sam na Viti igrao TLoU i radilo je dobro. Nisam primijetio bitniji lag il nešto slično. Al ni to nije brzo kao DC...
Probao sam TLOU remote play na Viti i ono malo šta sam igra, radilo je uredno.
Brzo sam obavio veliku nuždu pa nisam dugo igra :)
I vita i PS4 su mi na wifi-ju.
pa da, sa igrom takvog tipa sigurno nema problema. no kad sam probao bf4 izgleda kao da ga igraš na minimalnoj konfiguraciji. slika je super, pogotovo na high kvaliteti. ali lagga. isto i sa driveclubom. dok si u pravcu sve je super ali u zavoju skuzis da ne valja.
pa da, sa igrom takvog tipa sigurno nema problema. no kad sam probao bf4 izgleda kao da ga igraš na minimalnoj konfiguraciji. slika je super, pogotovo na high kvaliteti. ali lagga. isto i sa driveclubom. dok si u pravcu sve je super ali u zavoju skuzis da ne valja.
Ja sam probao Battlefield i radilo mi je dobro, ali zbog preosjetljivih gljiva na Viti nisam baš mogao biti konkurentan. 
Jel isprobao neko share play?
Jel ima ko problema s ulaskom u novo zvani rest mod od kad je novi soft izasel. Prvi put zasteka o ostane mi blinkat bjelo konzola a drugi put dok je otisla u rest mod nisam je mogel vise probudit ni s dojstikom a niti na plejci nego sam je moral iz stuje iskopcat
Jel ima ko problema s ulaskom u novo zvani rest mod od kad je novi soft izasel. Prvi put zasteka o ostane mi blinkat bjelo konzola a drugi put dok je otisla u rest mod nisam je mogel vise probudit ni s dojstikom a niti na plejci nego sam je moral iz stuje iskopcat
http://www.reddit.com/r/PS4/comments/2kk981/psa_rest_mode_formerly_standby_mode_appears_to_be/
Jep bas cudno na viti hrv acc ima tema koji im je klinac:p
Probao sam TLOU remote play na Viti i ono malo šta sam igra, radilo je uredno.
Brzo sam obavio veliku nuždu pa nisam dugo igra :)
I vita i PS4 su mi na wifi-ju.
Misija nemoguce 
Uh, ostavio sam PS4 da sama ode u Sleep (Rest) nakon sinocnjeg igranja.
Vidjeti cu sto ce me docekati popodne 
Sta nestave vise ono kad neko dode online i kad ode?To me tako zivcira kad moram provjeravat jel mi frend online ili nije.Zasto to nije od samog pocetka s ps4?
Jucer mi ode konzola u stand mode tj po novom reset i nakon toga ju vise nisam mogo pokrenut svjetlilo samo naranđasto,morao sam ju istekati iz struje mada pise da se to nesmije,kak iskopcat taj reset mod da se mi vise to ne ponovi
Sta nestave vise ono kad neko dode online i kad ode?To me tako zivcira kad moram provjeravat jel mi frend online ili nije.Zasto to nije od samog pocetka s ps4?
pa prikaže se na ekranu obavijest kad netko dođe online. možda je negdje u postavkama
Jucer mi ode konzola u stand mode tj po novom reset i nakon toga ju vise nisam mogo pokrenut svjetlilo samo naranđasto,morao sam ju istekati iz struje mada pise da se to nesmije,kak iskopcat taj reset mod da se mi vise to ne ponovi
poznat problem nakon 2.0 nadogradnje, izbjegavaj trenutno taj mode