PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.500.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Fak it :/

BTW svi igraci koji igraju Destiny slobodno nam se pridruzite na FB grupi: https://www.facebook.com/groups/356841381134870/ da se lakse nadjemo i igramo zajedno :) 

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moj Id Astbury88. Ako ima ekipe za Destiny :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

jedno pitanje, da li mislite da ce ps4 pojeftiniti do kraja god, il da ce cijena ostat ista al ce dodavat igre uz nju uz postojecu cijenu?

razmisljam si uzet od petka ps4 + fifa 15 za 3299kn, i jos dobijem 3god jamstva pri plaćanju amex-om.

ima li mozda neki aktualni kod za popust preko web shopa od sancta domenice za ps4? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

jedno pitanje, da li mislite da ce ps4 pojeftiniti do kraja god, il da ce cijena ostat ista al ce dodavat igre uz nju uz postojecu cijenu?

razmisljam si uzet od petka ps4 + fifa 15 za 3299kn, i jos dobijem 3god jamstva pri plaćanju amex-om.

ima li mozda neki aktualni kod za popust preko web shopa od sancta domenice za ps4? 

Mislim da gotovo sigurno neće pojeftiniti.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
14 godina
ROADRUNNER kaže...
Spike1983 kaže...

Mislim da gotovo sigurno neće pojeftiniti.

e taj sam odgovor zelio cut :D

15 godina
PlayStation 4

može mi netko objasnit kako da napunim wallet na US acc? 

probao sam preko pay pala al mi odbija, pa vjerojatno negdje griješim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zaki23 kaže...

najbolje ti je onda prek paypala uzet na g2a il takvim slicnim stranicama PS bon (10, 20, 50$) i ukucas ga direktno u plejku.

15 godina
Spike1983 kaže...
zaki23 kaže...

najbolje ti je onda prek paypala uzet na g2a il takvim slicnim stranicama PS bon (10, 20, 50$) i ukucas ga direktno u plejku.

mozes li mi molim te poslat link od bona da budem siguran?

https://www.g2a.com/playstation-network-10-usd-card-psn-us.html jel ovo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 14:26 (zaki23).
14 godina
zaki23 kaže...
Spike1983 kaže...
zaki23 kaže...

mozes li mi molim te poslat link od bona da budem siguran?

https://www.g2a.com/playstation-network-10-usd-card-psn-us.html jel ovo?

e to je to ;)

16 godina
PlayStation 4

Hoce li PS4 namjenjen Americkom trzistu raditi  kod nas bez problema posto je Americka gradska mreza 110V a nasa 220V.

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Hoce li PS4 namjenjen Americkom trzistu raditi  kod nas bez problema posto je Americka gradska mreza 110V a nasa 220V.

Pa ako je sam playstation programiran na 110v onda nece. trebat ce ti pretvarac.. a to nije jeftino

PSN: Chov1ch
12 godina
Encyanix kaže...
stručnjak kaže...

Pa ako je sam playstation programiran na 110v onda nece. trebat ce ti pretvarac.. a to nije jeftino

PS4 je "multi voltage" i radit će na svim mrežama. Jedino je potrebno uzeti drugi kabel za napajanje ili adapter za utikač.

PSN - DeniZg80
13 godina
PlayStation 4

jel zna neko kako mogu kupiti fifa pointse na ps4..??
znaci uzeo sam fifu preko us storea i imam ju vec 2-3 dana sad me zanima kako trebam kupiti ako cu htijet fifa pointse isto prek us storea ili preko hr jel igram na hr accu..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...
Encyanix kaže..

PS4 je "multi voltage" i radit će na svim mrežama. Jedino je potrebno uzeti drugi kabel za napajanje ili adapter za utikač.

Takvu sam informaciju i ja dobio ali sam htio provjeriti, znam da trebam adapter.

Frka85
13 godina
PlayStation 4

frend mi je dobio ps4 i sve super i krasno jedino kaj se nemozemo spojiti na njegov supercarnet internet pa me sad zanima da li nam moze neko pomoci kako da se spojimo na to..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Trebam pomoc dobio novi ruter ZTE (bijeli koji stoji na svojim nogicama) ZXDSL 931 VII i imam problem sa chat partiem znaci kada ulazim u party pise mi nat tipe ne sa svima ali sa par ljudi. dal netko zna kako to srediti navodno postoji neka caka da se ude u ruter i da se upisu neke stvari u njega.

dal je itko to radio? moze maqla pomoc ako itko zna

EdiIT: dal itko zna kako uopce uci u taj ruter? do sad sam imao thompson ruter i u njega sam znao al u ovoga neznam

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 19:08 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz ljudi,skupljam lovu za ps4 i zanima me koliki bi mi televizor trebao,tj. zanima me koliko velik tv bi bio dobar za ugodno igranje?

Bi li bio dobar tv od stotinjak centimetara,ili bi trebao neki veci od npr 130?

Hvala,znam da je glupo,ali jbg

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Pozz ljudi,skupljam lovu za ps4 i zanima me koliki bi mi televizor trebao,tj. zanima me koliko velik tv bi bio dobar za ugodno igranje?

ha jbt, ja igram plejku na 82 cm, i cisto mi je dobro, ugodaj ovisi o velicini sobe, ako imas sobu od 10 kvadrata i taj od 82 je dobar, a ako imas sobetinu od 80 kvadrata onda uzmi 150 cm.

12 godina
drakula789 kaže...

Ja igram PS4 sa 1-2m udaljenosti od 82cm LED FHD televizora i odličan je osjećaj. Ne treba mi bolje.

Na LCD FHD TV-u od 107cm sa 2-3m mi nije bilo toliko ugodno.

Dosta ovisi i od kuta gledanja, je li TV LED ili LCD itd.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan

Nemam facebook 

Moj ID za Destiny je dobermangang77

12 godina
protjeran
Ti češ onda brzo bogami imat problema s vidom ako ga več i nemaš.Pravilo je najmanje x3 dijagonale biti udaljen od TV.Dakle na 100cm dijagonale treba biti udaljen najmanje 3m.
16 godina
L3gioNAR00 kaže...
Ti češ onda brzo bogami imat problema s vidom ako ga več i nemaš.Pravilo je najmanje x3 dijagonale biti udaljen od TV.Dakle na 100cm dijagonale treba biti udaljen najmanje 3m.

tko je napiso to pravilo?

17 godina
L3gioNAR00 kaže...

To pravilo mi nikako ne paše.

Igram i gledam na tv-u od 102cm sa nekih 2.5m i to mi je idealna udaljenost.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da ima dva i pol metra,ali ono,igrao bi iz kreveta koji skoro gleda na pokicu za potencijalni novi tv i ps4 :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virty kaže...
L3gioNAR00 kaže...

To pravilo mi nikako ne paše.

Igram i gledam na tv-u od 102cm sa nekih 2.5m i to mi je idealna udaljenost.

potpisujem ovo :D

14 godina
PlayStation 4

Par cp-a

Za određivanje veličine televizora i udaljenosti možete koristiti jednostavne formule.
Ako znate udaljenost sa koje ćete gledati televiziju, podijelite ju sa 2.5.
Taj broj predstavlja minimalnu veličinu dijagonale televizora kojeg trebate kupiti.
Tako npr, ako ste udaljeni od televizora 3 metra, 3 podjeli sa 2.5 dobiš 1.2 odnosno televizor sa dijagonalom od 120 centimetara.

Za najpopularniju LCD TV dijagonalu od 32“ (tj. 81 cm) idealna udaljenost je od 1.3-3.7m; 42“ (107 cm) – 1.7-4.8 m ; 52“ 1.8-5.2 metara

Ugrubo, udaljenost sjedenja bi trebala biti od 1,5x do 5x dijagonale ekrana.

Da biste uživali u višoj rezoluciju Full HD televizora (rezolucije 1920x1080 piksela) trebali biste biti pozicionirani od 1,5x do 3x dijagonale ekrana.

http://hdtelevizija.com/2008/01/28/savjet-za-kupovinu-tablica-idealnih-udaljenosti-gledanja-tv-a/

http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341535

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 23:54 (Dacho223).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Ove preporuke su dosta uopćene i možda drže vodu za neko ležerno gledanje filmova iz kauča.

Probajte igrati neki Shooter (COD ili BF) ili npr. Starcraft 2 sjedeći na udaljenosti od 3m u odnosu na 82cm televizor.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 0:05 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Kakve su vam postavke slika na tv-u i PS-u? 

Koristim SAMSUNG ue32h5500aw pa sam u settings-ima od plejke nastelao rezoluciju na "1080p", RGB Range "FUL", Y Pb/Cb Pr/ Cr range "FULL"  te Deep coulor output na "off"...to je sto se plejke tice, a sto se postavke slike na tvu tice, stavio sam Gaming mode i nesto prckao po kontrastu, led osvjetljenju, pa ostrina...bla bla bla! Jel ima kakav tutorijal kako najbolje namjestiti sliku za gaming?  

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 0:19 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

frend mi je dobio ps4 i sve super i krasno jedino kaj se nemozemo spojiti na njegov supercarnet internet pa me sad zanima da li nam moze neko pomoci kako da se spojimo na to..??

Spaja se isto kao i bilo koji drugi uredaj.

Da li pokusavas spojiti kabelom ili bezicno?

omomomomoomm kaže...

Trebam pomoc dobio novi ruter ZTE (bijeli koji stoji na svojim nogicama) ZXDSL 931 VII i imam problem sa chat partiem znaci kada ulazim u party pise mi nat tipe ne sa svima ali sa par ljudi. dal netko zna kako to srediti navodno postoji neka caka da se ude u ruter i da se upisu neke stvari u njega.

dal je itko to radio? moze maqla pomoc ako itko zna

EdiIT: dal itko zna kako uopce uci u taj ruter? do sad sam imao thompson ruter i u njega sam znao al u ovoga neznam

Koji operater?

Obicno s donje strane routera na naljepnici su podaci za spajanje.

http://reboot.hr/community/playstation-3-25/upute-za-nat-type-open/

http://reboot.hr/community/playstation-3-25/tutorijal-nat-type-2-u-nat-type-1/

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Jel se taj nat type mora namještati na svim routerima ili samo nekima? Imam ps3 od 2008. i sad ps4 otkad je u prodaji. Nikad nikakvih problema sa spajanjem na psn a promijenio sam nekoliko providera i routera za to vrijeme. Doduše možda sam na bnetu većinu vremena od 2008. Ne znam do kad sam imao metronet. A vidim svako malo netko pita za namještanje nat typea.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 11:58 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice