PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.644.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
dibidus1337 kaže...

Imam AP ali mi je svejedno slab signal... a do neki dan je dreambox imo dobar signal radio ke bez beda. Jel vrijedi kaj to kaj se u struju steka...

Powerline je super stvar.  Ja imam ovakav kit sa utičnicama. Plug n'play. Nema nikakve instalacije. Lag u igrama ne postoji (svakako je bolje nego preko wirelessa).

Ja sam isto imao problema sa dometom wirelessa, pa sam uzeo zaseban router koji sam smjestio centralno u stanu, a sa Optiminim modemom sam ga povezao preko Powerline-a. PS4 mi je spojen na taj router kablom. Ako ti je samo problematičan prijem wirelessa na PS4, možeš samo PS4 spojit kablom preko Powerline-a, ne treba ti dodatni router.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 12:02 (DeniZg).
12 godina
PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

GTA V svakako kupujem {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
dibidus1337 kaže...

Imam AP ali mi je svejedno slab signal... a do neki dan je dreambox imo dobar signal radio ke bez beda. Jel vrijedi kaj to kaj se u struju steka...

Powerline je super stvar.  Ja imam ovakav kit sa utičnicama. Plug n'play. Nema nikakve instalacije. Lag u igrama ne postoji (svakako je bolje nego preko wirelessa).

Ja sam isto imao problema sa dometom wirelessa, pa sam uzeo zaseban router koji sam smjestio centralno u stanu, a sa Optiminim modemom sam ga povezao preko Powerline-a. PS4 mi je spojen na taj router kablom. Ako ti je samo problematičan prijem wirelessa na PS4, možeš samo PS4 spojit kablom preko Powerline-a, ne treba ti dodatni router.

hmm... a jel bi to radilo ako je jedan ustekan u drugom stanu? mislim struja dolazi iz iste elektrane al opet ne riskira mi se 300kn pa da ne radi... jel imo ko slican problem

13 godina
PlayStation 4
ak kupim rabljenu igru watch dogs,dal mogu igrat online i ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
PlayStation 4

E ljudi jeli zna neko di se bijeli ps4 moze kupit ovdje kod nas.Nigdhje nisam vidio.

0 0 hvala 0
17 godina

Biti će dostupan do kraja mjeseca navodno.

17 godina
PlayStation 4

nazalost kod nas za sada ne ,mislio si na destiny bundle ? ak da onda samo anva {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 16:54 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ne na watch dogs
17 godina
PlayStation 4

svejedno, nema ni tog {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4
a ovak mogu sve osim online
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ri svoj  watch dogs moš igrat online ako imaš pretplatu na PSN

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 17:07 (zaki23).
13 godina
znaci samo se preplatim na psn,i onda mogu igrat online od koga da god kupim igru
12 godina
odjavljen
PlayStation 4

Do kraja mjeseca i nije tako puno za cekat.Da misio sam na Destiny bundel.Sta ima i jos koji?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jos samo jedno pitanje.Imam lika koji zivi u Poljskoj.On je nedavno kupio PS4 i dobio je 30 dana ps plus ali mu ne treba pa je onda meni poslao kod ali meni ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 23:58 (IvanDado).

0 0 hvala 0
15 godina
Joky007 kaže...
znaci samo se preplatim na psn,i onda mogu igrat online od koga da god kupim igru

točno tako...uzmeš sa PSstora za 360 kn ako se ne varam  godišnju i miran si...po trgovinama i webu naplaćuju do 400kn

15 godina

pretpostavljam da ima poljski accaount tako da ako ti imaš hr il od neke druge države neće ti radit

12 godina
odjavljen

steta svejedno hvala

15 godina
IvanDado kaže...

steta svejedno hvala

otvori poljski pa španaj tih mjesec dana:)

12 godina
odjavljen

haha mogo bi 

12 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jos samo jedna stvar.Oprostite na pitanjima.U kojem bi najvjerojatnije ducanu prvo treabao doci bijeli PS4 sa Desteniom i po kojoj cijeni?

0 0 hvala 0
17 godina

A vjerojatno kod zastupnika samo - SD (Sancta Domenica). Koja cijena? Pretpostavljam kao i standardna. Vani nije ništa skuplje. 3299kn.

12 godina
odjavljen

super hvala ti :)

13 godina
neaktivan
PlayStation 4
imam problemcic... nece mi se nikak ulogirat na psn preko konzole... pise please wait i ja wejtam cijelo popodne! ne kuzim, ima ko da pomogne?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

LP, 

molio bih pomoc oko Playstation Plus kupona(Voucher code) za besplatnih 1mj... idem pod ps Store -> Redeem Code _>napisem 12-znamenkasti code , prihvati ga i trazi me zatim da ispisem infromacije vezane za karticu... ne zelim upisivat broj kartice ni nis slicno! Jel ima kakvo drugo rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

koliko se sjecam moras staviti karticu da bi ti vrijedio taj kod inace nios od toga..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tomislavivic kaže...

koliko se sjecam moras staviti karticu da bi ti vrijedio taj kod inace nios od toga..

Stavljam broj kartice al ju nece prihvatit

16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
tomislavivic kaže...

Stavljam broj kartice al ju nece prihvatit

Jel kreditna kartica? 

Mislim da mora baš bit kreditna kartica

12 godina
PlayStation 4

Ma obicna od tekuceg! I kaj sad ne mogu aktivirat voucher?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Ma obicna od tekuceg! I kaj sad ne mogu aktivirat voucher?

Mislim da bez kreditne kartice ne možeš aktivirat, ako sam u krivu neka me neko ispravi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice