PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

je, skupo je. to je kao da za auto od 20000 eura novi branik platiš 1000 eura. ali da, toliko ga i platiš u ovlaštenom servisu.

Potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...

je, skupo je. to je kao da za auto od 20000 eura novi branik platiš 1000 eura. ali da, toliko ga i platiš u ovlaštenom servisu.

Branik još nešto i čini općoj aerodinamici i performansama vozila. Stalak za PS4 ne čini apsolutno ništa ni performansama konzole niti njenom hlađenju. Ja bi rekao da je to kao da za auto od 20.000 € daš 1.000 € za tepihe za noge. {#}

What did the green grape say to the purple grape? Breathe, you idiot!
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne bih se bas slozio.

Doprinosi vecoj stabilnosti i odmaknutiji je od podloge, pa u jednoj mjeri je bolji protok, tj. hladenje.

Ali nema sanse da dam 200kn za Vertical Stand. Za PS3 sam dao 50kn. Dao bih do 100kn za PS4, dalje ne.

I da, ako koga zanima, stoji mi okomito bez postolja {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Trebao bi preporuku za dobar online-shop gdje mogu kupiti i preorderati fizičke kopije PS4 igara.

Uvjet je naravno dostava u hr, te da imaju opciju plaćanja putem paypal-a i/ili Diners karticom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Branimir82 kaže...

Trebao bi preporuku za dobar online-shop gdje mogu kupiti i preorderati fizičke kopije PS4 igara.

Uvjet je naravno dostava u hr, te da imaju opciju plaćanja putem paypal-a i/ili Diners karticom.

Game, Zavvi, Amazon.uk, Mario128

13 godina
neaktivan
Preporucam ti mariii128, najjeftiniji je od svih i vec sam narucivao od njega i nije bilo nikakvih problema, i igrica dode jako brzo www.mariio128.com
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Još jedan ponosan vlasnik ps4 konzole. Sve sam ih imao pa je i 4tvorka došla na red :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ajd bacite gamertagove pa ću sve ubacit u prvi post da se povezujemo ko ljudi. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

mr4mal

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

darklydexter

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

B0rna1010

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

zakyy23

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

mamutarka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo meni je jučer stigao ps4, igram Last of us, ali vidim da ostale igre i nisu nešto, tako da ću ga najvjerojatnije prodati, pa koliko bih mogao dobiti za njega, konzola, 2 joysticka i igra Last of us, 24 mjeseca garancije...
17 godina
PlayStation 4

mNik987

psn id: mNik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thejura kaže...
Evo meni je jučer stigao ps4, igram Last of us, ali vidim da ostale igre i nisu nešto, tako da ću ga najvjerojatnije prodati, pa koliko bih mogao dobiti za njega, konzola, 2 joysticka i igra Last of us, 24 mjeseca garancije...

za tebe, 900 kn

Potpis!
11 godina
PlayStation 4

Ukoliko kupim digitalnu verziju neke igre, recimo Infamous First Light,

i za pol godine mi hard bude pun i izbrišem ovu igru,

dalli je kasnije imam pod library i samo je instaliram ili ne?

znam da je totalno noob pitanje ali svejedno pitam!

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BorEl kaže...

Ukoliko kupim digitalnu verziju neke igre, recimo Infamous First Light,

i za pol godine mi hard bude pun i izbrišem ovu igru,

dalli je kasnije imam pod library i samo je instaliram ili ne?

da. igra je tvoja, samo ju trebaš downloadati.

Potpis!
12 godina
Danny_HR kaže...

Ajd bacite gamertagove pa ću sve ubacit u prvi post da se povezujemo ko ljudi. :)

I da si u Diablu šaljemo Bosseve jedan na drugog. {#}

DeniZg80

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 9:35 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam pitanje. Zanimame da li netko zna kako spojiti PS4 na pojačalo ali bez optičkog kabla? Nema mi optički pojačalo pa je zeznuto malo. Pa evo ako netko zna, bio bi mu zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tommy_123 kaže...

Imam pitanje. Zanimame da li netko zna kako spojiti PS4 na pojačalo ali bez optičkog kabla? Nema mi optički pojačalo pa je zeznuto malo. Pa evo ako netko zna, bio bi mu zahvalan.

Da kupiš neki adapter koji pretvara digitalni optički signal u analogni?

Nešto tipa ovo?

15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...

Nešto tipa ovo?

Jel to jedina opcija? Vidio sam da na ps4 nema nista osim optickoga ako se ne varam.

12 godina
Tommy_123 kaže...
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...

Nešto tipa ovo?

Jel to jedina opcija? Vidio sam da na ps4 nema nista osim optickoga ako se ne varam.

Ili možeš kupiti HMDI->komponentni kabel/adapter. Nema treće opcije. To su jedina 2 izlaza za signal.

13 godina
Danny_HR kaže...

bricha555

15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...

Nešto tipa ovo?

Ili možeš kupiti HMDI->komponentni kabel/adapter. Nema treće opcije. To su jedina 2 izlaza za signal.

Možeš linkati za taj hdmi ako ga ima kod nas ili samo prrko rbaya?

17 godina
Danny_HR kaže...

PlayingCasually

Edit: inače, "gamertag" je naziv korisničkog imena na Xbox Liveu, PSN koristi naziv "PSN ID" ili "Online ID". {#}

What did the green grape say to the purple grape? Breathe, you idiot!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 11:17 (MSX).
17 godina

PSN: fluffy_inside

BF3:fluffy_inside
12 godina
Tommy_123 kaže...
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...

Nešto tipa ovo?

Možeš linkati za taj hdmi ako ga ima kod nas ili samo prrko rbaya?

Ne znam gdje bi toga bilo kod nas. Trebala bi ga imati svaka veća trgovina sa tehničkom opremom.

Ovo je sa Ebaya.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
DeniZg kaže...
Tommy_123 kaže...

Nešto tipa ovo?

Ja sam kupio ovaj gore konverter i radi bez problema.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan
thejura kaže...

Konzola 2700

DS4 350

TLOU 200kn

Bundle bi za 3000 trebao proci bez greske.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice