Jutros na playstation 2 normalno igrao neke igre iz dosade. Pokrenuo neki drugi dvd (isto igra) i ide normalno. Odjedno kaže mi da nema memorijske (a ona uštekana ) Ja ga restarto i dalje ni jedan dvd ne želi pokrenut,a ni cd. Jel to do lasera ili do memorijske (kad sem ju otvorio bio mi je neki corrupted data i ja ga izbriso -al nebi do toga trebalo bit) Ništa ne čita. Dali da ga nosim u servis ili ne? Ima li mu pomoći??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije ni pao, niti je udaren. Ništa. Tako sam od sebe!
Nosi ga u servis.
Interesira me dal budes sve radilo ako na igri pise da je za NTSC sustav (amerikanski) jer smo mi na PAL, mislim da kod igra to ne igra ulogu il se varam ? I kako da naprzim igru, kao image ?
tako je i meni bilo sa mgs3 dogodi se neka greska pokusaj sa drugim igrama
A evo proradilo je i bez servisa. Nego, još jedan problem. Imam masu igara za ps2 i skoro mi sve valjaju osim par njih. Naime kada ih uključim normalno idu svi videi i kada dođe do prve opcije (odabir jezika) joystick jednostavno ne reagira. Koristim joystick od jedinice i na drugim igrama, čak novijim on normalno radi. U čemu bi mogao biti problem?
A evo proradilo je i bez servisa. Nego, još jedan problem. Imam masu igara za ps2 i skoro mi sve valjaju osim par njih. Naime kada ih uključim normalno idu svi videi i kada dođe do prve opcije (odabir jezika) joystick jednostavno ne reagira. Koristim joystick od jedinice i na drugim igrama, čak novijim on normalno radi. U čemu bi mogao biti problem?
Ako sam dobro shvatio, tebi gamepad od PS1 kojeg koristiš na PS2 radi u većini igara, ali u nekim ne.. Rješenje: Kupi Dualshock 2 gamepad
A sad, nema veze sa pitanjem, ali ako ti neke igre ne rade, opet ih sprži.. Tako su meni prorađivale igre stare par godina koje su skupljale prašinu u garaži..
Pozdrav!
U zavisnosti od verzije ps2 mogguci su ti problemi sa djojstickom.Meni pomaze da ga izvadim is ps2 i opet ustekam,a ako je djojstik sa ps1 onda ne radi uu nekim igrama
Sta se moglo desiti ako plejka ne ocitava niti jednu igru (bilo original ili przena) a cipa ima. Moze bit da je otisao laser??? unaprijed hvala
Sta se moglo desiti ako plejka ne ocitava niti jednu igru (bilo original ili przena) a cipa ima. Moze bit da je otisao laser??? unaprijed hvala
Vjerojatno laser. Probaj eventualno očistit leću na laseru.