Koja je ovo verzija Xboxa?

poruka: 7
|
čitano: 1.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoč molim!

Pogledajte sliku i reci te mi koja je ovo vrsta X-Boxa naime za taj uređaj bi trebao kupit koju igricu a rođaci koji su dobili uređaj nit ne znaju koji je točno pa vas molim da ga detektirate pomoču slike i date prijedlog nekoliko dobrih dječjih igara za klince cca 10 godina arkade i slično, HVALA!

https://www.dropbox.com/s/ovv0vm9tgek0lew/IMG-20160229-WA0000.jpg?dl=0

HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoč molim!

A jesi ga i uslikao kvalitetno, nema šta...

Inače to je prvo izdanje Xbox-a. A igre iz tog vremena mi se stvarno ne da tražiti i davati prijedlog...

14 godina
Pomoč molim!

prvi xbox ... obični ... nije 360

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Dakle kad tražim igricu za to samo da kažem prvo izdanje X-Boxa ?

sorry za sliku :)

10 godina
neaktivan
Pomoč molim!

neki ga nazivaju XBOX Classic ili XBOX1 ili samo XBOX (da ne bi bilo zabune najnoviji je XBOX One i nema veze sa starime)

imaš nešto igara za skinuti ovdje, samo pogledaj koji ima u imenu (XBOX)... imali su prije više ali su izbrisali sa foruma te igre. možda nekom pretragom bi se i našle ali nisam tražio

drugo mjesto gdje možeš tražiti igre je ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
xerexy kaže...

Dakle kad tražim igricu za to samo da kažem prvo izdanje X-Boxa ?

sorry za sliku :)

To je uređaj star 15 godina. Za to igre možeš naći jedino na oglasniku ili ebay-u. U trgovini ne. Kod nas u trgovinama mislim da ni onda nisu imali igre za to jer microsoft nije nikada službeno pustio u prodaju u HR. Kao ni novije, no neke firme su ih na svoju ruku počele uvoziti i prodavati.

Uglavnom, ako trebaš originalne igre pravac ebay ili njuškalo (možda ima nešto), a ako je modan da vrti i piratske igre ima ih na netu.

15 godina
neaktivan
Pomoč molim!

Rađe nek nabave PS2, bar su jeftini danas.

Prvi XBOX je za uigrane retro kolekcionare i moddere.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 2:41 (Alkaline).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice