Kako prepoznati koji je PSP

poruka: 9
|
čitano: 6.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz ljudi

Rijesio sma da kupim PSP i lik mi nudi PSP za 70 KM to je otprilike nekih 270 kn i kaze da je sve ispravno, sada mene zanima po cemu ja kada pogledam mogu da razlikujem PSP 1000 od PSP 2000 i PSP 3000 jer su mi na slikama bas slicni, a samo sam jedan drazo u ruci tj. vidio sam ga uzivo? Dali mozda na PSP-u pise koji je model i gdje to mogu dapogledam.

HVALA

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako prepoznati koji je PSP

Razlika je dosta očita: http://im.tech2.in.com/images/2008/dec/img_105141_psp_compare01.jpg

1000 lako prepoznaš jer je debel i ima ove gore zvučnike preko cijelog PSP-a

2000 Ima Sony znak na desnoj strani PSP-a

3000 Ima Sony znak na lijevoj strani PSP-a i također ima SOny logo kao gumb dolje.

WordPress ❤
15 godina
Kolko se ja sjecam, na modelima 1000, 2000 i 3000 pise ispod baterije, a na psp go na kliznim vratima kada se izvuce ekran
Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
odjavljen
da..pise ispod baterije
16 godina
neaktivan

Hvala vam svima, sad mi je sve jasno imogu krenut u kupovinu, samo me zanima za tu cijenu, dali vi mislite da bi mogao da ga kupim, msm da nije pokvaren ili nesto da mu ej otislo, a da to nmgu vidjeti na prvu?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ok je cijena bez obzira koji model kupujes...iako je po meni najbolji model fat odnosno 100X to je najstariji ali i najbolji po mom misljenju..njega je najlakse modificirati i igrati kopije igara,,a sto se tice ispravnosti nema tu sta extra..upalis ga probas dali mu rade sve tipke i to je to.
16 godina
neaktivan

Aha hvala, a vidim da neki pisu 1000, 1001, 1004, 2000, 2001, 2004, 3000, 3001, 3004 jel ima u tome razlike ili je to isto msm ova razlika u brojevila 1 i 4 na kraju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nema razlike, to je samo za razlicita mjesta tj regije tipa japan ,SAD i slicno, kod nas je 4

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 14:42 (badboycro).
16 godina
neaktivan

Veliko hvala :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice