Ograničavanje 'Hvala' na ozbiljnje dijelove foruma

poruka: 46
|
čitano: 7.555
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Ako nastavite ovako oftopicariti - zakljucat cu temu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja ponekad odem na birc ili tako nešto da nabrzinu popričam, pozdravim... ali mnogi će primjetiti da se u takvim temama govori i nešto korisno(o hardveru...).

ograničiti hvala na takvim temama nije baš dobra ideja.

offtopic:

što će biti s rankovima? što će se gledat kad je se u članku pola toga eliminiralo. bug rankovi su bili u znaku buba, a sad će ime promijeniti u sisavce(al na engleskom) i stavljat mali milijun sisavaca, heheSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ograničavanje 'Hvala' na ozbiljnje dijelove fo
FlyBoy kaže...

Ovako, slažem se s nekim koji predlažu brisanje tema: nespavalice i veseli kutak.

Zašto? Razlog je jednostavan, ovo je forum, koji je tu da bi ljudi dobili pomoć, nešto naučili, argumentirano raspravljali o nekim temama, iznosili svoja mišljenja, a ne SPAMMALI!!!!

-ako vam se chatta, čavrlja, ćaska, pa Bože moj, danas ima masa besplatnih i lako dostupnih   IM klijenata, MSN, ICQ

Lijepo svi napravite korisnički račun na nekom od njih i pričajte do sudnjeg dana što se mene tiče.

Kakvo mišljenje stekne netko kada po prvi puta zaviri na ovaj forum, i vidi   kako se bezveze raspravlja i nabija po 50 postova u jednoj noći.

Sigurno ne dojam nekog organiziranog, urednog, preglednog foruma, i kao takav odmah izgubi interes za sudjelovanje na njemu.

ma znaš,najbolje da forumi ni ne postoje...ako imamo problema javimo se serviserima računala i bok! Nevinašce
16 godina
Darth Punisher kaže...

Ne razumijem kako nekoga može smetat šta ekipa radi i spama u temama koje su tome namijenjene.

Tamo su ionako no life squad koji nemaju baš ništa pametnijeg za radit nego tamo nabijat postove i pisat gluposti.

Nikad mi to nije bilo jasno niti ce mi biti jasno.

Pusti ljude da se vesele ako im je gušt bzvz spamat i nabijat postove ili jednostavno pisat gluposti i citat tuđe gluposti.

Miro,žao mi je ...ali,na ovo nisam mogao ne reagirati,makar dobio opomenu.
I ovo mi je definitivno zadnji post na ovoj temi.

Dart Punisher,što ti znaš uopće o nama????
Možda neki od nas i nemaju život,ili bar ne na onaj način kako to ti interpretiraš.
Ja sam pola svojeg života izgubio po raznoraznim pustopoljinama diljem Lijepe naše
i Bosne....po terenima,da bi se neki drugi frajeri mogli *určiti po Zagrebu i Splitu.
Onda kad uhvatim vremena,dođem na ovaj forum i tu se družim s civilima...
jer sam u RL uglavnom izgubljen i ne poznajem bogznakoga.
No,kakav god moj život bio,sam sam si kriv...možda sam trebao podvit
rep kao i mnogi i otići u Njemačku...vratit se s brdom love i ovdje pametovat onima
koji su dali svoju mladost za Hrvatsku.
Ovim sam gotov na ovoj temi,pozz svima.Cool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
neaktivan

Imamo 2 zaraćene strane, pola foruma za nespavalice, pola protiv. Bilo bi dobro da se postigne neki dogovor: postavi se neki neutralni mod da gleda o čem se razgovara u toj temi, ako će biti puno spamma, besmislene upotrebe funkcije "hvala", tema se zaključava, briše i amen. Tako svaki puta u mjesecu, nenajavljeno. Tako treba sa svakom sličnom temom. Ako se ekipa drži reda, OK, ako počne s glupostima lokot.

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam mod u forumu "ostalo" i ja sam ocijenio da je tema ok i prolazi.

Isto tako i redakcija nema ništa protiv.

Dakle tema ostaje i tocka.

Netreba tu nikakvo izglasavanje ili peticija ili kaj ja znam kaj.

Netreba zaboravit da na forumima ne vlada demokracija.

Odluka je takva i takva ce i ostat a neka se slobodno otvori još 10 threadova o tom threadu.

Samo neka to bude u podforumu "ostalo" da ja malo poharam po tom threadu.

Ostavite se primjedbi gdje ih netreba.

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma sve je to ljudski,uvijek postoji otpor prema novome .. nek stvar malo zaživi u praksi pa ćemo vidjeti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

stvarno bi trebalo lockat, dok modovi dijele zute za duple postove a tamo sakom i kapom se spama i nikom nista, stvarno nije fer prema drugima,,

da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 21:30 (deja_vu).
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Imamo 2 zaraćene strane, pola foruma za nespavalice, pola protiv.

Nema nikakvih dvojbi, Miro je lijepo rekao  tko želi nek sudjeluje u "nespavalicama" , tko neće nek izbjegava i amen, finito,točka.
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
Horagio kaže...

Imamo 2 zaraćene strane, pola foruma za nespavalice, pola protiv.

Nema nikakvih dvojbi, Miro je lijepo rekao  tko želi nek sudjeluje u "nespavalicama" , tko neće nek izbjegava i amen, finito,točka.

Horagio kaže...

Pa ne moraš gledati teme nespavalice niti birc. To jesu spammerske teme, ali ako te tak brine status spammaj s njim.

Tema se razvukla, pa se ponavljaju iste stvari. Ne možemo proturječiti protiv Bugovske dinastije hh
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

stvarno bi trebalo lockat, dok modovi dijele zute za duple postove a tamo sakom i kapom se spama i nikom nista, stvarno nije fer prema drugima,,

da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!

koje si ti godište? 01'
Smijeh
17 godina
protjeran
anshika05 kaže...
deja_vu kaže...

koje si ti godište? 01'
Smijeh
 bez brige budi anshika sunasce, modovi su za pet nece se to dogoditi tako brzo, nego cete toliko natrpati forum da ce jednostavno sam propasti, Smijeh
odg. daleko stariji od tebe Belji se
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
anshika05 kaže...
deja_vu kaže...

koje si ti godište? 01'
Smijeh
 bez brige budi anshika sunasce, modovi su za pet nece se to dogoditi tako brzo, nego cete toliko natrpati forum da ce jednostavno sam propasti, Smijeh
odg. daleko stariji od tebe Belji se
 a onda stvarno ne znam u čem je problemNevinašce
pussek!!Poljubac
(ispričavam se moderatorima)
16 godina

Ja osobno ne gledam ove tipke ko koliko ima pohvala i prstića gore dole. Jedino što mi je bitno je kad imam problem da ga netko zna i rješiti na ovome forumu, ma koliko god on imao pohvala i kritika, nije bitno, bitno je to je li mi pomogao. Znači ne bi se trebala davat toliko velika pažnja na to...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 21:56 (Ivan M.).

2 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ok, uspjeli ste - zaključavam temu :(((

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Ok, uspjeli ste - zaključavam temu :(((

a ja sam ju otključao Belji se

šalim se. Miro zaboravili ste zaključat temu. zaključajte ju sad i obrišite ovaj post.
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice