Ako nastavite ovako oftopicariti - zakljucat cu temu!
Ograničavanje 'Hvala' na ozbiljnje dijelove foruma
- poruka: 46
- |
- čitano: 7.555
- |
- moderatori:
vincimus
ja ponekad odem na birc ili tako nešto da nabrzinu popričam, pozdravim... ali mnogi će primjetiti da se u takvim temama govori i nešto korisno(o hardveru...).
ograničiti hvala na takvim temama nije baš dobra ideja.
offtopic:
što će biti s rankovima? što će se gledat kad je se u članku pola toga eliminiralo. bug rankovi su bili u znaku buba, a sad će ime promijeniti u sisavce(al na engleskom) i stavljat mali milijun sisavaca, hehe
Ovako, slažem se s nekim koji predlažu brisanje tema: nespavalice i veseli kutak.
Zašto? Razlog je jednostavan, ovo je forum, koji je tu da bi ljudi dobili pomoć, nešto naučili, argumentirano raspravljali o nekim temama, iznosili svoja mišljenja, a ne SPAMMALI!!!!
-ako vam se chatta, čavrlja, ćaska, pa Bože moj, danas ima masa besplatnih i lako dostupnih IM klijenata, MSN, ICQ
Lijepo svi napravite korisnički račun na nekom od njih i pričajte do sudnjeg dana što se mene tiče.
Kakvo mišljenje stekne netko kada po prvi puta zaviri na ovaj forum, i vidi kako se bezveze raspravlja i nabija po 50 postova u jednoj noći.
Sigurno ne dojam nekog organiziranog, urednog, preglednog foruma, i kao takav odmah izgubi interes za sudjelovanje na njemu.

Ne razumijem kako nekoga može smetat šta ekipa radi i spama u temama koje su tome namijenjene.
Tamo su ionako no life squad koji nemaju baš ništa pametnijeg za radit nego tamo nabijat postove i pisat gluposti.
Nikad mi to nije bilo jasno niti ce mi biti jasno.
Pusti ljude da se vesele ako im je gušt bzvz spamat i nabijat postove ili jednostavno pisat gluposti i citat tuđe gluposti.

Imamo 2 zaraćene strane, pola foruma za nespavalice, pola protiv. Bilo bi dobro da se postigne neki dogovor: postavi se neki neutralni mod da gleda o čem se razgovara u toj temi, ako će biti puno spamma, besmislene upotrebe funkcije "hvala", tema se zaključava, briše i amen. Tako svaki puta u mjesecu, nenajavljeno. Tako treba sa svakom sličnom temom. Ako se ekipa drži reda, OK, ako počne s glupostima lokot.
Ja sam mod u forumu "ostalo" i ja sam ocijenio da je tema ok i prolazi.
Isto tako i redakcija nema ništa protiv.
Dakle tema ostaje i tocka.
Netreba tu nikakvo izglasavanje ili peticija ili kaj ja znam kaj.
Netreba zaboravit da na forumima ne vlada demokracija.
Odluka je takva i takva ce i ostat a neka se slobodno otvori još 10 threadova o tom threadu.
Samo neka to bude u podforumu "ostalo" da ja malo poharam po tom threadu.
Ostavite se primjedbi gdje ih netreba.
ma sve je to ljudski,uvijek postoji otpor prema novome .. nek stvar malo zaživi u praksi pa ćemo vidjeti..
stvarno bi trebalo lockat, dok modovi dijele zute za duple postove a tamo sakom i kapom se spama i nikom nista, stvarno nije fer prema drugima,,
da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Imamo 2 zaraćene strane, pola foruma za nespavalice, pola protiv.
Imamo 2 zaraćene strane, pola foruma za nespavalice, pola protiv.
Pa ne moraš gledati teme nespavalice niti birc. To jesu spammerske teme, ali ako te tak brine status spammaj s njim.
stvarno bi trebalo lockat, dok modovi dijele zute za duple postove a tamo sakom i kapom se spama i nikom nista, stvarno nije fer prema drugima,,
da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!

Ja osobno ne gledam ove tipke ko koliko ima pohvala i prstića gore dole. Jedino što mi je bitno je kad imam problem da ga netko zna i rješiti na ovome forumu, ma koliko god on imao pohvala i kritika, nije bitno, bitno je to je li mi pomogao. Znači ne bi se trebala davat toliko velika pažnja na to...
Ok, uspjeli ste - zaključavam temu :(((
Ok, uspjeli ste - zaključavam temu :(((