Specijalisti za sastavljanje konfiguracija zaključana tema

poruka: 39
|
čitano: 7.265
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Specijalisti za sastavljanje konfiguracija

sve je to dobro ali previse ce ih bit s tom oznakom, mislim svi ce se testirati trajat ce to ooohoo ho

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Specijalisti za sastavljanje konfiguracija
Domagoj kaže...

Naravno, certifikat ističe nakon mjesec dana, jer se tehnologija užurbano razvija pa kompetencija možda više neće biti aktualna.

Nadam se da shvaćate ironiju i poantu.

Mozda bi bilo dobro da BUG ima svoj odabir konfiguracija po kategorijama, nesto kao sto radite u Bug casopisu, samo na BOL-u tako da ljudi mogu komentirati i predlagati druge komponente odnosno dati svoja iskustva vezana za komponente ukljucene u vas odabir. S obzirom da tako nesto vec radite nebi trebao biti problem to napraviti i na BOL-u. Osvezite svoju listu svaki mjesec,  s izlaskom novog Bug-a i mozda s nekim od prijedloga s foruma koji su validni. Govorite da je Bug nas i vas pa evo da vam i mi pomognemo gdje je to moguce da bude bolji za sve korisnike BOL-a a i citatelje tiskanog izdanja,

Kategorije po meni bi trebale biti:

Best Buy~ 3-4,000 kn

Best Value~ 4-6,000 kn

Best Gaming~ 6-8,000 kn

Ultimate Gaming ~ 8-12,000 kn

Insane ~ 12,000+ (best components available)

evo moj mali doprinos, ako pomaze super, a ako ne izbrisi poruku.

Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan
bestia kaže...

Mozda bi bilo dobro da BUG ima svoj odabir konfiguracija po kategorijama, nesto kao sto radite u Bug casopisu, samo na BOL-u tako da ljudi mogu komentirati i predlagati druge komponente odnosno dati svoja iskustva vezana za komponente ukljucene u vas odabir. S obzirom da tako nesto vec radite nebi trebao ...

Što fali ovome?

oko za oko,pasta za zube
17 godina
protjeran
dncrmt kaže...
bestia kaže...

Mozda bi bilo dobro da BUG ima svoj odabir konfiguracija po kategorijama, nesto kao sto radite u Bug casopisu, samo na BOL-u tako da ljudi mogu komentirati i predlagati druge komponente odnosno dati svoja iskustva vezana za komponente ukljucene u vas odabir. S obzirom da tako nesto vec radite nebi trebao ...

Što fali ovome?

Nista ne fali,ustvari odlicno napravljeno, svaka cast, cemu onda komplicirati!!! Bolje od onog sto sam i ja mislio. Daj samo da Bug to linka negdje na svoje stranice u BOL-u jer evo ni ja nisam to vidija dosad.

Zlo i Naopako
16 godina
protjeran
mtopol kaže...

Trebali bi napravit nekakvo natjecanje, tipa uzme se neki budzet recimo 5000 Kn i za te novce kandidati sloze konfiguraciju ,a te konfiguracije kasnije se podvrgnu testiranjima. pobjednik je onaj koji slozi brzu konfiguraciju. Najboljih nekoliko kandidata dobije kao "licencu" da su strucnjaci za sastavljanje konfiguracja na ovom forumuCool

ma slažen se ja s tebon samo za recimo 5000 kn nemoreš složiz toliko dobru konfiguraciju koja bi na testu prošla bet bay a kamoli bila naj brža jer več za dvi tisuče kn više moreš duplo pržu složit a za 10 000kn da i ne govorim

a kao što je rekao mod i ta za 10 000kn več za mjesec moreš složit još bržu tako da tom slaganju nikad kraja

I Jadantisi
16 godina
protjeran
RE: Bug Online -Sastavljanje konfiguracija
malo zaigrano dijete kaže...

ja sam potpuno ZA ovu ideju, gledam kad se sastavljaju konfe svatko ima svoje mišljenje, pa dobiješ 100 konfiguracija, pa se ti onda odluči. najbolje mi je bilo kad sam pročitao konfu za 10 000 i netko stavi asrock ploču.

ASROCK ploče su kvalitetne !!!

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran
Domagoj kaže...

Fenomenalna ideja - i ja bih volio da uz svako ime na forumu budu popisana sva područja u kojima je neupitno stručan, u kojima se snalazi, a o kojima pojma nema. No, svjestan sam da je to pretjerano (tko bi to sve testirao i odlučivao!), pa ćemo za početak to napraviti samo za Slaganje konfiguracija, kao što je predloženo.

Hvala Vam!

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Specijalisti za sastavljanje konfiguracija

Šta smo stali i ušutjeli sa ovom raspravom?

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

Šta smo stali i ušutjeli sa ovom raspravom?

A što bismo trebali reći? Da želimo tagirati svakog korisnika foruma?

jurluk - stručnjak za eRepublik

DhulKarnain - stručnjak za abandonware

seneka - stručnjak za MBAM

BORG - stručnjak za torrent

BannedOnThisForum - stručnjak za multi-accounte i kartone

rebelsy - vidi: BannedOnThisForum

Mentalist - stručnjak za...

OK, dosta je.

Bez uvrede ako ste se našli ili niste našli na listi, samo se šalim.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice