Privatne poruke

poruka: 37
|
čitano: 7.150
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Privatne poruke
mind_challenge kaže...
joze kaže...
mind_challenge kaže...
joze kaže...
CHE kaže...

imam problem kad zelim slat pp. stalno mi javlja da je neka greska i da pokusam ponovo. naravno pokusam ponovi i opet isto.

mozete li mi nekako pomoci?

browser je internet explorer 8.

Chrome ili Firefox je tvoje rješenje

radije Opera

a zašto...??

zato što je bolja i od Chrome-a i od Firefoxa

meni nije..{#} Chrome koristim jer je najbrži, Firefox ako mi šta dodatno treba i to je to.. Opera je sporija od Chromea i zato je nemam..

Ovo govorim prema sebi, ne zanimaju me istraživanja ni rezultati, ja sam testirao za sebe{#}

@mind_challenge - jesi možda provao chrome i firefox ili si jedan od onih koji koriste samo nešto a ne proba drugo pa govore protiv drugih softvarea. Ovo je  Samo pitanje nemoj se ljutit

http://gtabalkan.com
16 godina
joze kaže...

meni nije..{#}  Chrome koristim jer je najbrži, Firefox ako mi šta dodatno treba i to je to.. Opera je sporija od Chromea i zato je nemam..

Ovo govorim prema sebi, ne zanimaju me istraživanja ni rezultati, ja sam testirao za sebe{#}

@mind_challenge - jesi možda provao chrome i firefox ili si jedan od onih koji koriste samo nešto a ne proba drugo pa govore protiv drugih softvarea. Ovo je   Samo pitanje nemoj se ljutit

probao sam sve, i zadržao se na Operi, koja je BRŽA od Chrome-a ma što ti rekao.

Sviđa mi se jer sve što trebam imam u njoj i netrebaju mi nikakvi dodaci kao za FF.

Sviđa mi se i zato jer ne dopušta Google-u da prati što ja radim i što gdje upisujem.

Ako ikada budem u situaciji da moram koristiti Chrome, neću koristiti njega neko Chromium, Iron, ili Dragon (trebao bi znati koji su to)

edit: ovo žuto, ako već govoriš prema sebi, jesi probao Operu?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 9:24 (mind_challenge).
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
joze kaže...

meni nije..{#}  Chrome koristim jer je najbrži, Firefox ako mi šta dodatno treba i to je to.. Opera je sporija od Chromea i zato je nemam..

@mind_challenge - jesi možda provao chrome i firefox ili si jedan od onih koji koriste samo nešto a ne proba drugo pa govore protiv drugih softvarea. Ovo je   Samo pitanje nemoj se ljutit

probao sam sve, i zadržao se na Operi, koja je BRŽA od Chrome-a ma što ti rekao.

Sviđa mi se jer sve što trebam imam u njoj i netrebaju mi nikakvi dodaci kao za FF.

Sviđa mi se i zato jer ne dopušta Google-u da prati što ja radim i što gdje upisujem.

Ako ikada budem u situaciji da moram koristiti Chrome, neću koristiti njega neko Chromium, Iron, ili Dragon (trebao bi znati koji su to)

okej poštujem tvoje mišljenje, ali kao što sam rekao chrome koristim jer je kod mene brži, tj. brže učitava stranice..

16 godina
Privatne poruke

pročitaj moj edit, pa eto ako ju već nisi probao probaj pa mi javi, a ako imas spor internet ukljući Opera turbo pa probaj s tim vidjet koliko ti brzo učitava

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

pročitaj moj edit, pa eto ako ju već nisi probao probaj pa mi javi, a ako imas spor internet ukljući Opera turbo pa probaj s tim vidjet koliko ti brzo učitava

pa evo tu su negdje, ali chrome mi je brže učitava bugove stranice.. Što se tiče interneta, imam najbrži internet u Hrvatskoj - Bnet.hr

16 godina
joze kaže...
mind_challenge kaže...

pa evo tu su negdje, ali chrome mi je brže učitava bugove stranice.. Što se tiče interneta, imam najbrži internet u Hrvatskoj - Bnet.hr

eto neka ti je, smatram da je to čisto subjektivno mišljenje

a što se tiće interneta, blago tebi

14 godina
neaktivan
Privatne poruke

{#}, čista komedija {#}

i veliki offtopic

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: