Najbolji postovi

poruka: 8
|
čitano: 2.047
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najbolji postovi

Iako znam da od prihvaćanja ovog prijedloga neće biti ni P, moram ga predložiti.

Dakle, radilo bi se o funkciji jednostavnoj poput popisa svih postova određenog autora, samo što bi postovi bili poredani po broju Thumb-Upova i -Downova. Po definiciji, to bi bila funkcija 'Moji najbolji postovi', koja bi, po defaultu, bila privatna, ali bi se moglo postaviti da je svi vide. Ili što god vi programeri želite.

To bi bilo baš potrebno, a bome i zgodno. Evo danas čitam neku staru temu i vidim svoj prastari post, koji je u međuvremenu dobio podosta TU botunića (tek nešto više od pet, ali ej, to je meni uspjeh). A tko je uopće znao da je taj post tako super ispao.

Eto, čini mi se da ne bi bilo preteško za napraviti.

P.S.

Jeste li primjetili koliko mi riječi počinje sa P u ovom postu? Pa to je prava pravcata 'Petar-Petru-plete-petlju' situacija.

5 6 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji postovi
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Nisam baš skužio koju bi korist pojedini korisnik imao od toga osim eventualnog ego boosta.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Najbolji postovi

Taman sam posao isto reci, za sta sluzi to? Nicemu.

A sta, postas 20 slika u Smijesne slike i dobijes 45 TU - and be happy

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbolji postovi

A dobro, vjerojatno ste u pravu... Iako bi meni nekakav ego boost dobro došao tu i tamo...Ali to sad nije bitno.

Znači, ništa od prijedloga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 16:07 (betmen).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
betmen kaže...

A dobro, vjerojatno ste u pravu... Iako bi meni nekakav ego boost dobro došao tu i tamo...Ali to sad nije bitno.

Znači, ništa od prijedloga.

Ako želiš ego boost ne razumijem zašto ga tražiš na nekakvom forumu. Namigiva

Ako već tako silno nešto želiš jednostavno napumpaj 5 zvjezdica i to je to ( ne kažem da je lako Belji se ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
odjavljen
Najbolji postovi

Nije loš prjedlog, no samo da to nebude javno, vec da slicno bude arhivi mojih poruka.

Jer da je javno, onda bi se svatko natjecao...

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ja sam imao na umu slican prijedlog...
Znate kod bug videa kada udete da gledate video, onda ima ona plava kockica sa prva 3 posta umjesto 3 random posta budu 3 posta sa najvise TU...
Udri brigu na veselje
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice