Otvaranje novih podforuma

poruka: 54
|
čitano: 6.674
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Otvaranje novih podforuma
Kant kaže...

Hardverer

• Procesori i MBO (AMD, Intel, rasprave o plocama, chipsetovima i srodno)

• Graficke kartice i monitori (ATI, Nvidia, SLI i Crossfire tehnologije, tko ima vise incha dijagonale itd...)

• Tvdi i opticki diskovi (Sve je jasno, rasprave o svim vrstama diskova, medija, tehnologija...)

• Periferija (Tipkovnice, misevi, zvucnici i ostalo)

• Overkloking (U ovom podforumu raspravljalo bi se o klokanju i stvarima potrebnim za isti, memorijama, hladnjacima)

• Ostalo (Sve ono sto nje obuhvaceno prethodnim podforumima)

Ovo mi se čini kao najbolje riješenje!
Ne treba previše razgranati, a pogotovo ne dijeliti na podforume tipa ATI i nVIDIA, jer su usko vezani, i uvijek bi se teme iz jednog nalazile u drugome.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com
17 godina

Također se slaže s Kantom.

Hardware je preopširna tema da bi bila u 2-3 kategorije.

Overclocking pod obavezno :D

► Intel Core 2 Duo E6750 (L719A782) || abit iX38 QuadGT || 2x1GB Crucial Ballistix PC5300 || XFX GF8800GT 512MB DDR3 || Western Digital Caviar 320GB AAKS || LG GSA-H66N || Corsair VX450W || Antec SLK3000B-EU ||
17 godina
neaktivan

a da jednostavno se doda predfix prije otvaranja teme

tako bi bilo na primjer:

GPU Ati driveri zezaju....

Overclock Kako da podignem....

nadam ste da ste me razumijeli.

0 0 hvala 0
17 godina

Ne.

Pogledaj koliko tema ima, tko bi se snašao u tome...

► Intel Core 2 Duo E6750 (L719A782) || abit iX38 QuadGT || 2x1GB Crucial Ballistix PC5300 || XFX GF8800GT 512MB DDR3 || Western Digital Caviar 320GB AAKS || LG GSA-H66N || Corsair VX450W || Antec SLK3000B-EU ||
17 godina
neaktivan
2 Kant: slazem se...
17 godina

Apsolutno se slažem da nedostaje: Programiranje, Opensource

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fali:

Operativni  sistem

Aplikacije

Programiranje

Kvarovi  (pomoc  i  slicno)

Osnovne  komponente

Preporuka za kupovinu

Audio  -  Video

Igre  (napraviti  jos  par  podjela  na  tipa:  Sportske simulacije,  Strateške igre ,  Akcione igre)

Konzole  (PS2-PS3-XBOX  )

ima  jos  toga

Nevjerovatno  je  da  imate  samo  5  tema  u  vezi  racunara  na  IT  forumu.  Zar  nije  pre  malo  ???

There is no pain or anger that I am not
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 15:35 (DOPE).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kanta je napravio jako dobru raspodijelu Osmijeh  Mislim da bi to trebali i ostvariti ali ja bi još uza sve to dodao i multimediju Namigiva  Mislim da multimedija zasluzuje imati svoj podforum da se ne "trpa" pod ostalo.

Miro  sry  jucer  nisam  uopce  bio  doma  pa  nisam  mogao  odgovoriti  :/  evo  imaš  sad  odgovor  Osmijeh

Ovako  nešto:  Hardverer

• Procesori i MBO (AMD, Intel, rasprave o plocama, chipsetovima i srodno)

• Graficke kartice i monitori (ATI, Nvidia, SLI i Crossfire tehnologije, tko ima vise incha dijagonale itd...)

• Tvdi i opticki diskovi (Sve je jasno, rasprave o svim vrstama diskova, medija, tehnologija...)

• Periferija (Tipkovnice, misevi, zvucnici i ostalo)

• Overkloking (U ovom podforumu raspravljalo bi se o klokanju i stvarima potrebnim za isti, memorijama, hladnjacima)

•Multimedija ( Izvori zvuka i videa,sve potrebno za njihov rad, zvucnici, slušalice, MP3 playeri, PMP itd...)

• Ostalo (Sve ono sto nije obuhvaceno prethodnim podforumima)

May The Force be With You DuDe!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 15:54 (Darth Punisher).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Upravo finaliziramo novu razradu foruma, a rezultati ce biti vidljivi svega par dana! Uvazili smo vecinu prijedloga koji su navedeni u ovom i nekolicini drugih threadova, a po potrebi ce se sve skupa i naknadno doradjivati, kao i do sada. Ideja iza nove razrade je da se odmaknemo od izrazito "opcenitih" podforuma i svaki od njih razbijemo na bitne kategorije, sto ce olaksati pracenje foruma. Uglavnom, stay tuned =)

Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan

Moj savjet:

Tržnica

Programiranje

Kanta za Smeće(sve lockane teme neka se prebacuju tu)

Offtopic

To je to za sada.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Offtopic imas (sad da se zovu drugacije, za to sam ZA)., tržnicu imas,  mislim,  kazu  da  nema  potrebe  zbog  malih  oglasa.

Programiraje neka se uvede a ovo mi je malo, tu i tamo za kantu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2008 0:01 (DOPE).
17 godina
Davor kaže...

Upravo finaliziramo novu razradu foruma, a rezultati ce biti vidljivi svega par dana! Uvazili smo vecinu prijedloga koji su navedeni u ovom i nekolicini drugih threadova, a po potrebi ce se sve skupa i naknadno doradjivati, kao i do sada. Ideja iza nove razrade je da se odmaknemo od izrazito "opcenitih" podforuma i svaki od njih razbijemo na bitne kategorije, sto ce olaksati pracenje foruma. Uglavnom, stay tuned =)

ako se ne varam, to bi trebalo biti danas ? Smijeh
17 godina
moderator

Ne varas se :)

Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan
DOPE kaže...

Offtopic imas (sad da se zovu drugacije, za to sam ZA)., tržnicu imas,  mislim,  kazu  da  nema  potrebe  zbog  malih  oglasa.

Kada sam ovo predložio novih foruma još nije bilo ;)
17 godina
moderator
Black Knight kaže...
DOPE kaže...

Kada sam ovo predložio novih foruma još nije bilo ;)
 Postavljeni su prije 5 minuta! Nije ih ni Dope još vidio :)
17 godina
neaktivan
Jesam vidovit :D
17 godina
neaktivan

bilo bi odlicno kad bi otvorili nesto za pocetnike,gdje bi mogli ostavljati svoja(vama vjerojatno i pomalo smjesna)pitanja.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
misirlou kaže...

bilo bi odlicno kad bi otvorili nesto za pocetnike,gdje bi mogli ostavljati svoja(vama vjerojatno i pomalo smjesna)pitanja.

Slobodno ih postavljajte u svim forumima, bitno da tematikom pašu u njih. Nema pravila koliko pitanje mora biti napredno - dobrodošla su i početnička pitanja!

Domagoj
17 godina
Tips'n'Tricks
17 godina
neaktivan
l337_m4n kaže...

mislim da bi trebalo otvoriti neki pdf za programiranje, game developing, neki kao kutak za članove foruma, tamo gdje će moći stavljati svoje radove i tako to.

evo i moj potpis

17 godina
neaktivan

meni fali podforum tematike pisanja skripti (PHP, ASP, itd)...   valda je i to tema buga jel?

naime  obožavam  PHP  i bilo bi zanimljivo razmjenjivat komentare  o  vezi  pisanja  skripti  i  pomoći  oko  njih,  sa  domačim  ljudima,

a  ne  lutat  uokolo  po  stranim  forumina.....

uuups  pardoniram  se....  tek  sad  sam ga  pronašao....

eeehhheem...
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2008 14:50 (24v).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Takodjer mislim da bi baze podataka dobro došle. Al neznam da li još ima potražnje.

Remijus kaže...

Apsolutno, nedostaje podforum za 'Programiranje' tu su i 'Baze podataka' kao i neizostavni 'Open source'.

17 godina
moderator

I baze i skripte i PHP za sada pripada u Programiranje, a ako se pokaže velik interes (ne po broju zahtjeva, nego otvorenih tema), možda postanu i zasebni forumi. Za sada ga, vidim, nema.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 15:35 (Domagoj).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Napravljena je nova grupa:

RAZVOJ

I u njoj tri podforuma

- baze podataka

- programiranje

- razvoj web-stranica

Moderatori će prerasporediti stare teme, kako bi se nadalje lakše snalazili, a nadamo se da će i svima koji žele raspravaljati o ovakvim temamo sada biti ugodnije i preglednije!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice