Pomoc oko škole ?

poruka: 8
|
čitano: 3.610
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc oko škole ?

Bok ! Evo idem u 8 razred i zanima me koja bi mi bila najbolja srednja škola . Fakultet koji mislim upisati je FER pa me zanija koja je najidealnija srednja škola za taj fakultet (gimniazije, tehničke , ... )

Hvala !{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko škole ?
Protecon kaže...

Bok ! Evo idem u 8 razred i zanima me koja bi mi bila najbolja srednja škola . Fakultet koji mislim upisati je FER pa me zanija koja je najidealnija srednja škola za taj fakultet (gimniazije, tehničke , ... )

Hvala !{#}

http://www.tsrb.hr/new/ :D

blacky
14 godina
neaktivan

@Blackchoco koji smjer ? i ako možda znaš koji je bio bodovno prag za upis 2011 ?

16 godina
neaktivan
Protecon kaže...

Hvala !{#}

Ili elektrotehnička sa smjerom "tehničar za računarstvo" ili "elektroničarom", ili neka matematička gimnazija.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina
neaktivan
Protecon kaže...

@Blackchoco koji smjer ? i ako možda znaš koji je bio bodovno prag za upis 2011 ?

Inače ja idem u ruđer...ja sam mehatronika...a za fer ti je najbolje računalstvo...imaš na toj stranici koliki je bio prag..:)

blacky
14 godina
neaktivan

Zanima me kakva je ta škola ( da li je jako teška ) ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 22:54 (Protecon).
15 godina
neaktivan
Protecon kaže...

Zanima me kakva je ta škola ( da li je jako teška ) ?

ako dođeš na FER "teško" će ti postati svakodnevnica... kakav si učenik? s koliko si prošao 7. i s koliko ćeš 8.?

pogledaj si malo ovu temu od kolege AtomicBomb

Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene! To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu. by NT
14 godina
neaktivan

7. sam prošao sa 4.9 prosjekom a  8 (sad na polugodištu) - 4.8.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 14:00 (Protecon).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice