Huawei Mate 20 Pro izdvojena tema

poruka: 1.587
|
čitano: 399.741
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

bas me zanima kako ce se to kod nas rjesavati, mislim na reklamacije

ako netko sazna osobno ili preko nekoga, kako mu je to rjeseno neka javi

pogotovo ako se moze vratiti taj uredaj i raskinuti ugovor, jer nemam namjeru cekat mjesec dana da mi daju novi uredaj, koji opet moze biti sjeban 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

usput evo i nesto nabrzinu sto sam fotko na parkingu

bas mi se potrefilo da nemam vremena, nimalo fotkat nesto, svuda gdje se krecem ovih dana je sve sivo tmurno i nema apsolutno nikakvih boja 

https://photos.app.goo.gl/QRMdAcqm89g8Xzto7

Wide, Normal, Zoom, Hybrid Zoom i Macro

S time da su Wide i Normal krivo nazvane, to cete skuzit 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 13:07 (Timo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 20 Pro
Timo kaže...

pogotovo ako se moze vratiti taj uredaj i raskinuti ugovor, jer nemam namjeru cekat mjesec dana da mi daju novi uredaj, koji opet moze biti sjeban 

Ako si uzeo online imaš pravo na 14 dana za povrat uređaja.

Meni je backup Note 9 u slučaju da s ovim ne bude nešto uredu., a nadam se da će sve biti uredu jer bi Note 9 uzeo reda radi.

12 godina
neaktivan
R36 kaže...
Timo kaže...

Meni je backup Note 9 u slučaju da s ovim ne bude nešto uredu., a nadam se da će sve biti uredu jer bi Note 9 uzeo reda radi.

to znam

vise me zanima sta i kako ako se to pojavi nakon 14 dana 

13 godina
neaktivan
Timo kaže...
R36 kaže...
Timo kaže...

to znam

vise me zanima sta i kako ako se to pojavi nakon 14 dana 

Koliko čitam ljudima se događa u prvih par dana.

15 godina
Timo kaže...

bas mi se potrefilo da nemam vremena, nimalo fotkat nesto, svuda gdje se krecem ovih dana je sve sivo tmurno i nema apsolutno nikakvih boja 

Vrhunske slike narucio bi ga ali me tako strah tog zelenog ekrana

Samsung S8+
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 15:23 (pasko).
13 godina
neaktivan
pasko kaže...
Timo kaže...

Vrhunske slike narucio bi ga ali me tako strah tog zelenog ekrana

Sjeti se Samsunga i plavkastog ekrana , pa Pixel i problema s oledom.

I jedan i drugi sam kupio bez obzira što su imali problema. 

Imao je OP problema s ekranima koliko se sjećam.

Uvijek određeni postotak mobitela ima nekih tehničkih problema, ali ne znači da ne bi sad trebao kupiti ni jedan mob.

To ti je 1 do 2% s problemima ako ne i manje.

Ne vjerujem da je kod Mate 20 Pro nešto drugačije. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 15:34 (R36).
10 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Kaže Huawei,to je feature zakrivljenog ekrana 

The Mate 20 Pro uses an industry-leading flexible OLED screen featuring special design curved edges for an enhanced visual experience and holding comfort. This may lead to slight discolouration when viewed from different angles. In extremely dim lighting conditions, when the screen brightness is too low, or when using dark wallpapers, these differences can be exaggerated. If the colour cast affects your normal use, take your phone to an authorized Customer service Center for assistance.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
saintmarcus9 kaže...

Kaže Huawei,to je feature zakrivljenog ekrana 

The Mate 20 Pro uses an industry-leading flexible OLED screen featuring special design curved edges for an enhanced visual experience and holding comfort. This may lead to slight discolouration when viewed from different angles. In extremely dim lighting conditions, when the screen brightness is too low, or when using dark wallpapers, these differences can be exaggerated. If the colour cast affects your normal use, take your phone to an authorized Customer service Center for assistance.

Koliko sam ja vidio na stranim forumima, to prijavljuju oni koji imaju LG ekran u njemu.

A to provjeravaju tako što instaliraju program Hardware info

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thanadev.hardwareinfo&hl=en_US

Šteta, čini mi se dobar mobitel ali ispada da je kupovina lutrija hoćeš li dobiti ispravan ili neispravan ekran 

11 godina
R36 kaže...

Sjeti se Samsunga i plavkastog ekrana , pa Pixel i problema s oledom.

I jedan i drugi sam kupio bez obzira što su imali problema. 

Imao je OP problema s ekranima koliko se sjećam.

Uvijek određeni postotak mobitela ima nekih tehničkih problema, ali ne znači da ne bi sad trebao kupiti ni jedan mob.

To ti je 1 do 2% s problemima ako ne i manje.

Ne vjerujem da je kod Mate 20 Pro nešto drugačije. 

Pixel je imao problem sa ekranom na prvim serijama proizvedenim do 11/17. kasnije verzije nisu imale problema.

Tako ce biti i sa Mate 20 PRO, treba pricekati 2-3 mjeseca dok ne pocnu stizati serije bez te greske.

Ova greska je gora od greske kakvu su imali Oneplus i Pixel.

Osobno bi sada zaobisao ovaj mob.

10 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Previše ste uplašeni, no slažem se da treba biti oprezan. Sumnjam da se većini to događa odmah nakon par dana, svaka velika kompanija poput Huaweija ili Samsunga, testira više stotina uređaja barem mjesec dana prije službenog izlaska. Primjetili bi da imaju problem.

S druge strane, nitko nije pomislio na konkurenciju i da su ogromni novci u igri? Možda je Samsung (ili LG, Sony) kupio 50tak Mate 20 Pro uređaja, zagrijao ih s nečim da bi se prikazalo "zelenilo" na rubu zaslona, te na više foruma prijavilo "kvar". Mislim, to njima ide u prilog, da se zaustavi navala na Mate 20 Pro, zar ne? Tako da, forumi, uključujući i ovaj, treba gledati čisto informativno i nikad ne uzimati stvari zdravo za gotovo, pogotovo što u ovom slučaju se sve svodi na rekla-kazala, ne postoji argument da Mate 20 Pro zaista ima tvorničku grešku.

I normalna stvar je da se Huawei mora očitovati o istom, nakon "pritisaka" koje stižu sa raznoraznih foruma.

Da nisam uzeo Mate 10 pro prije mj dana na novi ugovor, uzeo bi Mate 20 Pro bez obzira na tračeve, kojih će uvijek biti.

Pisalo se i da se novi Iphone ne puni, ili štoveć?! Priča je kružila 3 dana, danas se svi Iphoni pune normalno, nikad ne znaš tko zapravo nešto želi pokušati.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Previše ste uplašeni, no slažem se da treba biti oprezan. Sumnjam da se većini to događa odmah nakon par dana, svaka velika kompanija poput Huaweija ili Samsunga, testira više stotina uređaja barem mjesec dana prije službenog izlaska. Primjetili bi da imaju problem.

S druge strane, nitko nije pomislio na konkurenciju i da su ogromni novci u igri? Možda je Samsung (ili LG, Sony) kupio 50tak Mate 20 Pro uređaja, zagrijao ih s nečim da bi se prikazalo "zelenilo" na rubu zaslona, te na više foruma prijavilo "kvar". Mislim, to njima ide u prilog, da se zaustavi navala na Mate 20 Pro, zar ne? Tako da, forumi, uključujući i ovaj, treba gledati čisto informativno i nikad ne uzimati stvari zdravo za gotovo, pogotovo što u ovom slučaju se sve svodi na rekla-kazala, ne postoji argument da Mate 20 Pro zaista ima tvorničku grešku.

I normalna stvar je da se Huawei mora očitovati o istom, nakon "pritisaka" koje stižu sa raznoraznih foruma.

Da nisam uzeo Mate 10 pro prije mj dana na novi ugovor, uzeo bi Mate 20 Pro bez obzira na tračeve, kojih će uvijek biti.

Pisalo se i da se novi Iphone ne puni, ili štoveć?! Priča je kružila 3 dana, danas se svi Iphoni pune normalno, nikad ne znaš tko zapravo nešto želi pokušati.

Ma svaka ti je na mjestu.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Možda je Samsung (ili LG, Sony) kupio 50tak Mate 20 Pro uređaja, zagrijao ih s nečim da bi se prikazalo "zelenilo" na rubu zaslona, te na više foruma prijavilo "kvar". Mislim, to njima ide u prilog, da se zaustavi navala na Mate 20 Pro, zar ne? Tako da, forumi, uključujući i ovaj, treba gledati čisto informativno i nikad ne uzimati stvari zdravo za gotovo, pogotovo što u ovom slučaju se sve svodi na rekla-kazala, ne postoji argument da Mate 20 Pro zaista ima tvorničku grešku.

Mogu prihvatiti da postoji takva mogucnost, ipak mislim da je ta teorija urote previse nategnuta.
Takoder brojka prijavljenih problema je dosta velika i dalje raste, iz raznih zemalja. Nadam se da 

kod nas nitko nece imati taj problem, ali ako ga bude imao, glupo je misliti da to nije istina

ili da je urota i slicno. 

Takoder objasnjenje od strane Huaweia je z rubriku vjerovali ili ne. Ne mozes reci da se to zelenilo 

pojavljuje zbog posljedice vodece tehnologije, kad recimo jedan samsung nema tih problema.
Da odmah cu reci da je i samsung imao svojih problema sa ekranom i slicno, ali ipak Huawei

treba preuzeti odgovornost i ispraviti te mane i ljudima zamjeniti nove uredaje bez tih problema. 

Mobitel previse kosta da bi se igrali sa izjavama to je normalno, pa eto probajte zamjeniti ako bude jos gore i slicno. 
Naravno da je moguce da se ovi problemi dogadaju samo u prvoj seriji i to za sada (koliko sam vidio vecinom na LG ekranima), 
jos sa BOE panelom se niko nije javio da ima tih problema. (barem nisam vidio).

Dakle Lg nikako da nauci iz svojih gresaka. Non stop imaju nekih problema sa ekranima, pogotovo sa oled. 

13 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Nastavno na ovu cijelu zbrku.

Kolege ma sve je moguće...i zavjere i da je greška.

Sjetimo se Samsunga (plavi ekran) - ja ga kupio i nije bilo problema.Najbolji primjer Pixel - kolega s posla je kupio prvu seriju i nije bilo problema..., pa OP - isto problemi s ekranom., iPhone - punjenje...Znači doslovno svaki novi mob ima neki problem.

Kad znamo da je LG pionir u proizvodnji OLED-a(TV) kao da se netko ciljano na njih obrušio.

U svakom slučaju treba stat na loptu i vidjet što će biti dalje, da ne bi bilo tresla se brda a rodio se miš.

Nadam se da ce moj krajem sljedećeg tjedna stići.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sad sve ovisi koliki je udio LG vs BOE, ako je uopće do toga 100%. Ako se ispostavi da je, iduće serije će ići bez LG-a, no bojim se da je već do sada fini broj naštancan koji čeka isporuku.

14 godina
Huawei Mate 20 Pro
A LG daje ekrane i XZ3, Pixel 3 i V40, a to su sve odlični ekrani bez problema dosad. Mislim da to je čisto greška od Huawei prilikom instalacije ekrana
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG je imao problema sa oledima prošle godine.

Ali ovo je do ljepila. Kažu par dana da treba + najizraženije je na punjaču,kada se temp malo poveća.

Edit :

Evo ih https://www.gsmarena.com/huawei_responds_to_the_mate_20_pros_screen_light_bleeding_issue-news-34037.php
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 20:57 (saintmarcus9).

0 0 hvala 0
14 godina
matrix777 kaže...

Lol kaj? Samsung kupuje huaweije i grije ih da bi pozelenili? Hahah pa kako se takve price netko uopce sjeti? 

I ovo sto kazes da ne postoji argument da ima tvornicku gresku, zar ne citas forume i vijesti? Zar ne vidis koliko se ljudi javilo s tim problemom? Svaka ti cast ako mislis da to nije dobar argument..

Nije da branim apple ili tako nesto, ali to s punjenjem je bio softverski problem i rijesen je nakon azuriranja

13 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...

Lol kaj? Samsung kupuje huaweije i grije ih da bi pozelenili? Hahah pa kako se takve price netko uopce sjeti? 

I ovo sto kazes da ne postoji argument da ima tvornicku gresku, zar ne citas forume i vijesti? Zar ne vidis koliko se ljudi javilo s tim problemom? Svaka ti cast ako mislis da to nije dobar argument..

Nije da branim apple ili tako nesto, ali to s punjenjem je bio softverski problem i rijesen je nakon azuriranja

Koliko se ljudi javilo?Jesi ih prebrojao?

Aj ne filozofiraj.Mob je na tržištu 2-3 tjedna i ti pričaš o nekom broju ljudi.Da se javilo 100.000 ljudi koji imaju problem - ok.

Ako ih se javilo 50-100, dobit će na kraju krajeva novi uređaj i idemo dalje.

Da se meni to dogodi...jebe mi se.Uzeo bi neki drugi uređaj.Pa nije smak svijeta.

10 godina
neaktivan
Ko da su ih u černobilu sklapali, kaže da nakon 6 dana ekran postaje radioaktivan na svim razinama svjetlosti preko cijelog ekrana :D

https://gfycat.com/forkedeasygoinggrasshopper

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

danas sam se intenzivnije imao prilike posvetiti uredaju.

pa da krenem redom

dizajn, ergonomija i kvaliteta izrade i materijala je #1, imam plavi model sa sitnim bridovima na zadnjoj strani, sto omogucuje da se bolje uredaj drzi u ruci, ne sklize se kao crna verzija koja je glatke pozadine, ne koristim maskice niti zastite ekrana, pa za one koji to koriste pretpostavljam da im nije bitan dizajn i da li se sklize ili ne 

ekran je prekrasan, sa odlicnom rezolucijom, ostrinom i vjernosti boja, koje se mogu podesavati kako vam pase, svaki segment spektra

veliki ekran sa pregrstom prostora na njemu, i jedinom manom meni je ta edge furka, koja mi se nije svidala niti na samsungu

otisak prsta u ekranu radi odlicno, potreban je malo jaci pritisak, i sporiji je od "normalnih" citaca otisaka, i kao sto sam rekao prije, preferiram njih i da su na pozadini, tako da ne koristim citac prsta koji inace radi ok, nikakvih zamjerki osim ovih navedenih, koji su vise stvar ukusa.

a ne koristim ga zbog face unlocka, koji je jeben, brzi od bilo kakvog citaca prsta, radi u totalnom mraku dok ima i minimum svjetlosti i pod bilo kojim kutevima, i kako god da okrenete glavu u bilo kojem smjeru, odlicno napravljeno svaka pohvala.

isto tako to skeniranje face, se koristi i u AR gdje imate neke zivotinjice kada ukljucite kameru i AR mode, pa vam oponasaju facijalne eksprecije, zabavno iako malo beskorisno  nisam stigao skenirati i animirati objekte, nisam se sjetio toga do sada, probam sutra

notch mi ne smeta, niti mi je smetao na OP6, mozete ga sakriti softverski i onda se zbog toga sto je ekran vrhunski uopce ne vidi.

OS je ultra brz, skoro kao Oxygen, nema stuttera, laga, i responzivnost ekrana i softvera je u rangu Oxygena, pri tome mislim na odaziv kada prislonite prst na ekran pa do reakcije aplikacije ili toga sto ste pritisnuli, identicno kao Oxygen, i brze od samsunga, htc-a i M10P

uredaj se ne zagrijava uopce, nimalo, recimo kod gaminga ili snimanja 4K videa, nema zagrijavanja, to do sada nisam iskusio, uvijek su mi se uredaji dosta zagrijavali pri snimanju 4K videa, tako da je 7nm pun pogodak 

baterija je kao i na M10P, opet kraljevska i jos bolja, naravno jer je i veca i sa novim SoC. 34h sa 6h SoT, mada opet ponavljam SoT mi nije metrika za mjerenje koliko je dobra baterija, jer svatko koristi uredaj na drugaciji naci

ja ga koristim tako da je na full rezoluciji, ima opcija za smart, gdje on prilagodava rezoluciju sa maksimalne na FHD+ po potrebi, 4g, WiFi, BT kada vozim auto, NFC ukljucen, lokacija itd itd

cini mi se da se baterija moze komotno koristiti unutar 24h sa 8+ SoT

punjac je najbrzi, iz razloga sto napuni 60% u 30 min, a tako isto mi je bilo i na OP6 s time da ovaj ima 4200mAh a OP6 3300mAh bateriju

probao sam i da s njime punim druge uredaje, radi bez greske, samo je uzasno sporo, ali ok feature zlu netrebalo

za ljubitelje kamere, ovo je fantazija, toliko opcija i toliko mogucnosti da je to prekrasno, od wide, tele, super macro pa sve do hybridzooma i meni osbono najvece fore ikad na kamerama, kada se snima video ima opcija za razlicite efekte, od kojih mi je najomiljeniji efekt, to da kada snimate u tome modu, vi ste, ili druge osobe u boji, dok je sve drugo crno bijelo, prejebeno 

dinamicki raspon, najbolji koji sam vidio na mobitelima, balans bijele boje skoro savrsen, zavisno od osvjetljenja, saturacija boja je vrhunska, mozete je pojacati sa ukljucivanjem master AI koji ce pri prepoznavanju, hrane, neba i slicno pojacati saturaciju i dobit cete puno efektnije boje

brzina kamere, okidanja i menija je odlicna, nema stekanja i cekanja, osim u night modeu gdje kada okinete treba 4 do 6 sekundi da se fotka finalizira

note mode je posebna fantazija, i ako se palite na nocne fotke, nema boljeg fotica od M20P, prekrasno izgledaju slike

40MP mode nisam bas puno koristio, dve tri fotke cisto da vidim mogucnosti, i detalji na tim slikama su zapanjujuci

kamerom sam odusevljen totalno, to je to, stvarno je vrhunska, i tko obozava fotografirati na mobitelu, ovo je uredaj za vas, ne znam koliki je napredak u odnosu na P20P jer ga nisam koristio

posaljem poslje galeriju fotki kada ih prebacim i sortiram

zvuk sa mobitela je odlican, na slusalice jos bolji, bilo da je rijec o zicanim ili bezicnim, DAC koji je unutra (a ne znam koji je) je maestralan

nema problema sa zvukom kada se uredaj puni, sitno se stisa ali ne smeta punjac za slusanje

sve u svemu, najbolji Android uredaj trenutno, jedini koji mu moze konkurirati je Note 9, u svemu osim fotografiji, gdje N9 ne zaostaje puno, osim u balansu bijele bolje i naravno nocnim fotkama, s time da N9 ima i bolji 4k@60 video koji jos na M20P ne postoji, on snima u 30FPS

ono sto se meni ne svida nikako su, edge ekran, EMUI (ovo se lako rjesi nekim drugim launcherom) AoD koji je jos uvijek neupotrebljiv i "gestures" koje su totalno smece, i meni najveci fail ovoga uredaja. za one koji nisu nikada koristili geste naravno ovo vam nista ne znaci.

i za kraj nazalost, mislim da sam jedan od nesretnika koji su dobili ovaj radioaktivni ekran, tako da cu vratiti uredaj sljedeci tjedan, za sada je to jako sitno, vidi se zeleno ali samo na rubovima, nije jos preko cijelog ekrana, i ne vidi se uopce, osim kada se stavi tamna pozadina i smanji svjetlina naminimum

inace da nema toga problema, bez razmisljanja bih ostao na M20P i preporucio bih ga svima ispred svih ostalih uredaja trenutno raspolozivih, osim OP6 za one koje ne traze najbolju kameru 

generalno, uredaj sa svim zadnjim krikovima tehnologije koja je dostupna na mobitelima, i za one koji to vole i zele iskusiti, fantazija, pogotovo za fotografe

ne znam kako bih vam najbolje docarao fasciniranost, recimo zamislite najbolju zensku/musku osobu, savrsenog tijela, oblina, sa inteligencijiom i pameti na razini tesle, humorom billa burra, voli sport, voli aute, kuzi se u gaming, kuha, cisti, voli jedino vas, gleda filmove, slusa muziku, pruza vam najbolji seks, rijesava sve probleme s lakocom, ali ima jednu manu a to je da ima odvratnu zelenu fleku preko ljeve strane lica, tako nekako se trenutno osjecam s ovim telefonom 

Moj PC  
11 1 hvala 9
16 godina
neaktivan
Timo kaže...

OS je ultra brz, skoro kao Oxygen, nema stuttera, laga, i responzivnost ekrana i softvera je u rangu Oxygena, pri tome mislim na odaziv kada prislonite prst na ekran pa do reakcije aplikacije ili toga sto ste pritisnuli, identicno kao Oxygen, i brze od samsunga, htc-a i M10P

sve u svemu, najbolji Android uredaj trenutno, jedini koji mu moze konkurirati je Note 9, u svemu osim fotografiji, gdje N9 ne zaostaje puno, osim u balansu bijele bolje i naravno nocnim fotkama, s time da N9 ima i bolji 4k@60 video koji jos na M20P ne postoji, on snima u 30FPS

mislim da malo precjenjuješ note 9, on mu je "konkurencija" samo zato jer je to samsung a kao uređaj je m20p daleko bolji, u svemu, ali baš svemu, jedino šta nema olovku.

Pa i emui je bolji od touchwiza, a šta se brzine tiče . nema tu šta note tražit, mislim da mu je tu 12+ puno bliži nego note, čak bi i neku kladu bacia na to

a za ekran te boli kifla, dobit ćeš novi i iskreno malčice sam ljubomoran, nije mi se dalo čekat pa sam kupia atc

iPhone is a smartphone for dumb people
13 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

@Timo aj pogledaj preko aplikaciju koju je stavio kolega stranicu prije koji ekran imaš?

Znači tvoj je kupljen u T-comu.?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Pa kako oni to nisu mogli primjetit kad su testirali uređaj,pa velika serija uređaja je pogođena.Kako se to uopce kontrolira.Ovo se zove pocetnicka pogreska,a i mislim da ce sebi napravit velike probleme.Brend koji se gura prema vrhu nesmije u svom uzgonu zabrljat na ovakav nacin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
saintmarcus9 kaže...
Ko da su ih u černobilu sklapali, kaže da nakon 6 dana ekran postaje radioaktivan na svim razinama svjetlosti preko cijelog ekrana :D

https://gfycat.com/forkedeasygoinggrasshopper

Ovo se jebeno vidi ali kad gledam od kolege @Timo sliku, pa bas mi se ne čini da on ima problem s ekranom.

17 godina
Huawei Mate 20 Pro

Da razriješimo nedoumice, jel to znači da OP više nije najbrži na planeti ili.. pogledajmo video

Speedtest, OP6T vs M20P

EDIT: Post #88

Izgleda da kamera pati od oversharpeninga na M20P.

https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/stunning-photos-huawei-mate-20-pro-t3843395/page9

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2018 9:28 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
R36 kaže...

Ovo se jebeno vidi ali kad gledam od kolege @Timo sliku, pa bas mi se ne čini da on ima problem s ekranom.

Vidi mu se po rubovima, gdje mu lagano počinje iskakat zelenilo.

13 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Baš me sad zvao VIP i njima mobitel stiže tek u srijedu...

Rekli su da od Srijede pa na dalje očekujem isporuku.

Vidim da Tele 2 ima dual sim., @Timo jer tvoj dual SIM??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

karlanal  to je samo moje osobno misljenje, i prije sam govorio da je Note meni najbolji uredaj i klasa za sebe, M20P je sada tu kao odlicna i bolja alternativa, i moje misljenje je da su to dva uredaja koji su top, jedan je vise poslovno orjentiran, dok drugi  fotografski 

R36 probao sam tu aplikaciju, i jos vise njih, ali nisam nasao nigdje da pise proizvodac panela, ne vidim to uopce, mozda ima neki serijski broj ili part number koji ne vidim, a probao sam jos i neke druge i bezuspjesno, pozabavit cu se time kasnije, uglavom vidi se da mi izbija lagano za zelena poja po rubovima

R36 brijem da su svi dual sim, tamo gdje ide SD kartica, probam to danas pa javim

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
karlanal kaže...

mislim da malo precjenjuješ note 9, on mu je "konkurencija" samo zato jer je to samsung a kao uređaj je m20p daleko bolji, u svemu, ali baš svemu, jedino šta nema olovku.

Pa i emui je bolji od touchwiza, a šta se brzine tiče . nema tu šta note tražit, mislim da mu je tu 12+ puno bliži nego note, čak bi i neku kladu bacia na to

a za ekran te boli kifla, dobit ćeš novi i iskreno malčice sam ljubomoran, nije mi se dalo čekat pa sam kupia atc

Mozda on precjenjuje Note 9, ali ti ga definitivno podcjenjujes. Note 9 je odlican uredaj, mozemo reci da je kompletan. 
Kazes da je emui bolji od touchwiza, iako je sada Grace ux i dobar softwer. Rekao bih da je emui brzi, naravno sto zbog softwera,

a sto i zbog brzeg hardwera. Medurim nikako se ne bih slozio da je emui bolji od grace ux. Grace iako sporiji  ipak je opcenito bolji.
Mozda je to samo  moje misljenje, ali i vecina procitanih na raznim fotumima sto sam procitao imaju slicno misljenje. Takoder mozes reci da je mate 20 pro bolji uredaj, ali reci da je daleko bolji uredaj moras biti je*eno pristran ili u neznanju. 

Takoder dok mi osobno ne smetaju edge ekrani, ipak preferiram ravni samo zbog lakse zastite. I onda treba napomenuti da samsungovi
edge ipak imaju neke funkcije i korisne su, dok mate ima edge samo zbog izgleda.
Ekran, (samsung pravi najbolje amolede), video snimanje na strani samsunga, prednja kamera na strani samsunga, softwerske mogucnosti, na strani samsunga. AOD (tko ga voli i koristi) na strani samsunga. I naravno tu je olovka za one koji je koriste. Dakle kao sto vidis mate 20 pro nije bas u svemu bolji, a pogotovo ne daleko bolji. 

Slazem se da je huawei napravio odlican korak sa mate 20 pro, i sam sam zainteresiran za mate 20 pro,

ali to ne znaci da treba tako olako popljuvati note 9, kao daleko losiji uredaj, jer to nije. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice