Huawei Mate 10 izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 430.019
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Huawei Mate 10
MARKOZD15 kaže...

Ja sam isto probao Mate 10 Pro i Note 8 i slika na Note 8 je bolja. Sto cemo sad? Lazes ti lazem ja. 

P20 Pro je najzanimljiviji mobitel ove godine dosada, to definitivno

ja mislim da ti nisi ništa probao,a ja ti buš staviti ovdje slike od jednog i drugog uređaja slike, pa češ da vidiš,koja i kakva usporedba

slike i od mata pro je defenitivno ajme bolja slika bez obzira sto note ima f7,a mate pro 10 f6...pa čemo vidjeti

tko laže ti ili ja....

a p20 i p20pro su pomeli samsunga s9 i s9+ u testovima,tako da se nebum čudil da izbace sad s10....ali mi ih je zao samsugovaca...

7 godina
fight kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ja sam isto probao Mate 10 Pro i Note 8 i slika na Note 8 je bolja. Sto cemo sad? Lazes ti lazem ja. 

ja mislim da ti nisi ništa probao,a ja ti buš staviti ovdje slike od jednog i drugog uređaja slike, pa češ da vidiš,koja i kakva usporedba

slike i od mata pro je defenitivno ajme bolja slika bez obzira sto note ima f7,a mate pro 10 f6...pa čemo vidjeti

tko laže ti ili ja....

a p20 i p20pro su pomeli samsunga s9 i s9+ u testovima,tako da se nebum čudil da izbace sad s10....ali mi ih je zao samsugovaca...

daj molim te nemoj vise usporedivati M10P sa note 8, covjek je postao vjerovatno vec 100 fotki razlicitih uredaja na kojima se jasno vidi kakve je koji kvalitete.

M10P ima 5tu ili 6tu najbolju kameru, po fotkama koje su ljudi pokazivali, ukljucujuci i mene, nema potrebe mlatiti praznu slamu

P20 Pro je druga prica, i to je trenutno najbolji foto mobitel na trzistu

13 godina
neaktivan
3dfx kaže...
fight kaže...
MARKOZD15 kaže...

tko laže ti ili ja....

daj molim te nemoj vise usporedivati M10P sa note 8, covjek je postao vjerovatno vec 100 fotki razlicitih uredaja na kojima se jasno vidi kakve je koji kvalitete.

M10P ima 5tu ili 6tu najbolju kameru, po fotkama koje su ljudi pokazivali, ukljucujuci i mene, nema potrebe mlatiti praznu slamu

Slažem se kolega ali ja razumijem ovog fight-a

Citiram :

@fight pon 15.1.2018 0:18 : t comu dsao sam pred zatvaranje taman pa me lik na brzak smotao i dao mate 10 s pricom da je bolji softverski od nota 8. i samo sam ga pitao dali se to moze zamjeniti rekao je sutra,ja dosao sutra da bih on meni rekao da moram da pisem prigovor eto tako da sam tu seeee stvar

Kraj citata.

I to je jedini i pravi razlog zašto on žustro brani Mate 10 Pro jer mora nekako sam sebi opravdat kupnju.

A nastavno na P20 Pro - https://www.gsmarena.com/huawei_p20_pro_paris_photo_shoot-review-1744p2.php evo dobre recenzije.

15 godina
3dfx kaže...
fight kaže...
MARKOZD15 kaže...

tko laže ti ili ja....

ma nema tu slame to je istina i činjenica samo teško je samsugovcima priznat poraz pogotovo notasa 8...

10 godina
odjavljen
R36 kaže...
3dfx kaže...
fight kaže...
MARKOZD15 kaže...

tko laže ti ili ja....

Slažem se kolega ali ja razumijem ovog fight-a

Citiram :

@fight pon 15.1.2018 0:18 : t comu dsao sam pred zatvaranje taman pa me lik na brzak smotao i dao mate 10 s pricom da je bolji softverski od nota 8. i samo sam ga pitao dali se to moze zamjeniti rekao je sutra,ja dosao sutra da bih on meni rekao da moram da pisem prigovor eto tako da sam tu seeee stvar

Kraj citata.

I to je jedini i pravi razlog zašto on žustro brani Mate 10 Pro jer mora nekako sam sebi opravdat kupnju.

A nastavno na P20 Pro - https://www.gsmarena.com/huawei_p20_pro_paris_photo_shoot-review-1744p2.php evo dobre recenzije.

SHITTTT, ouuu, fight je upravo doživio knockout od kojeg se neće Nikad ovdje na forumu oporavit. koii blam.

Malog su smotali ko selju u trgovini i uvalili mu drugorazredni uređaj a mali je htio Note 8.

Nista, idem ovo jos linkat u temu o Noteu 8 da je forum upoznat o kakvom failu je riječ.

10 godina
odjavljen

Naravno da Mate nema šta tražit pokraj Noteice, to nije upitno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2018 7:16 (Glavas_ZG).
10 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Druagica ima mate 10 i skinula je nekoliko launchera.Gdje naci u postavkama,a vjerovatrtno ima,da se mjenja koji ce koristiti.Hoce da isproba sve da vidi kojio joj najbolje odgovara.I trazi neke preporuke samo da se ne placaju

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Besana kaže...

Druagica ima mate 10 i skinula je nekoliko launchera.Gdje naci u postavkama,a vjerovatrtno ima,da se mjenja koji ce koristiti.Hoce da isproba sve da vidi kojio joj najbolje odgovara.I trazi neke preporuke samo da se ne placaju

U svijetu launchera ti postoji.

Nova Launcher Prime

Nova Launcher

Google Now

Pa svi ostali.. Kupio sam Novu Prime davno, vrijedi svake kune koju sam dao za njega

9 godina
neaktivan
Ako može netko od vlasnika provjerit dali se može koristiti dual Viber aplikacija na dual sim verziji uređaja? Whatsup i facebook znam da može, ali nisam siguran za Viber..

0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Mate 10 PRO firmware BLA-L09C432B137

Danas sam napokon uspio nadograditi firmware BLA-L09C432B137 na VIP-ov Mate 10 pro.

Sa Firmware finderom, ali zanimljivo tek kad sam isključio wireless i prešao na mobilnu mrežu.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Huawei Mate 10 PRO firmware BLA-L09C432B137

jel ima poboljsanja

11 godina
Pozz!

Gdije naci Firmwar finder? Dali ima na mobu ili mi treba apk!? 😉 Tnx!
Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Huawei Mate 10

@galinjo24 😉

Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na prvi pogled ništa spektakularno ali kroz dan dva kad malo istražim navesti ću promjene.

14 godina
ivosab kaže...

Na prvi pogled ništa spektakularno ali kroz dan dva kad malo istražim navesti ću promjene.

Ja ga imam više od tjedan dana i ništa novo ili bolje nisam primjetio

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 8:35 (millo).
7 godina
neaktivan
Kupio sam mate 10 pro prije par dana i kako pratim potrosnju baterije i rama da si u budućnosti znam prilagoditi potrebe... I primjetio sam da iz dana u dan mi Android trosi sve vise rama, pocelo je sa 2gb da bi danas zavrsilo na 3,3 gb, a ostalo raspolozivo sve ukupno "samo" 1,7 gb
Firmware je 8.0.0.128
Zanima me ima li tko slicne probleme i kako ih mogu rijesiti ako netko ima informacije

0 0 hvala 0
13 godina
Bolje da je RAM iskorišten nego obrnuto :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
imas 6gb, sto se brines?
bolje da je sve iskoristeno pa da ti uredaj brze radi kad bude sve ucitano. zaboravi na to!

nek, imam ja neki drugi problem. nakon update Facebook app, izgubio sam cca 2h SOT.
jel ima jos tko problem?
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Ma naravno, nek je ona popunjena, ali mojim aplikacijama koje koristim, a ne operativnim sutavom.
Jer meni sutav odlicno radi kad android trosi i 2 gb i 3 gb, nego stvar je ako nastavi rasti do 4 ili 5gb e onda je vec problem.
Ja nemam problema s fejsom

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Mate 10

ne osjetis ti tu popunjenost. isto ti je i s racunalima. sto vise rama imas, vise ce ga OS koristiti za sebe, isto i Android. ne cisti RAM sve dok mu bas ne treba za tvoje aplikacije. opet ponavljam, ti to neces osjetiti jer se sve odvija u pozadini.

jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Huawei Mate 10 Pro nema microSD? Nikako ne mogu skuziti zasto nas hebu sa izbacivanjem microSD na nekim dobrim modelima dok neko doslovno cajna smeche ima opciju kartice?!

Zadnji put sam SD card koristio na S3.

13 godina
Huawei Mate 10

da i koristim SD kartice, kupio bi neki OTG citac jer bi me ubilo u pojam vadenje ladice van

jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Huawei Mate 10

Ljudi, samo da vam javim da mi je danas dosla nadogradnja na 137. Moj model je BLA-L09, kupljen kao slobodan uredaj.

1 0 hvala 2
9 godina
neaktivan

Ja sam imal sličan problem, kupljen mob u slobodnoj prodaji a nakon 5,6 dana mob sve sporiji i gasila se kamera. 

Već sam planiral nosit ga na reklamaciju, al reko da isprobam instalirat novi firmware.

Instaliram zadnji firmware (137) i mob sad radi bez greške, očitoje bil neki bug... 

13 godina
Huawei Mate 10

evo igrom slucaja sam dosao do mate 10 pro 128gb i evo imam ga nekih 2 tjedna i moram priznati da fino radi. inace sam dugogodišnji korisnik iphonea i moram priznati da sto se brzine tice u ovih 2tjedna stvarno nemam zamjerki. Inace nisam nikakav power user i slicno samo dopisivanje fb tu i tamo koja slika i oko sat vremena poziva dnevno baterija mi drzi 3 dana(ostao sam fasciniran) jedino pitanje koje imam je da li će ovaj uredjaj dobiti barem jos 2 velike nadogradnje softwera ili huawei to brzo zaboravi(mislim na android 9 i 10)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Mislim da nema razloga da zaborave haha
Specifikacije su jake, flagship uredaj, valjda nece biti cigani kao samsung po pitanju azuriranja
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

evo igrom slucaja sam dosao do mate 10 pro 128gb i evo imam ga nekih 2 tjedna i moram priznati da fino radi. inace sam dugogodišnji korisnik iphonea i moram priznati da sto se brzine tice u ovih 2tjedna stvarno nemam zamjerki. Inace nisam nikakav power user i slicno samo dopisivanje fb tu i tamo koja slika i oko sat vremena poziva dnevno baterija mi drzi 3 dana(ostao sam fasciniran) jedino pitanje koje imam je da li će ovaj uredjaj dobiti barem jos 2 velike nadogradnje softwera ili huawei to brzo zaboravi(mislim na android 9 i 10)?

ja mislim da će dobivati jer huawei ušao treble project što znači brža ažuriranja 

https://forum.xda-developers.com/project-treble/trebleenabled-device-development/discussion-project-treble-t3726720

7 godina
neaktivan
Jel vam dosao svima 137 firmware?
Moj kupljen u ht-u jos nije dobio.

0 0 hvala 0
15 godina
Moj isto HT jos nista
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: