Ovako nisam znao gdje da ovo postam..pa sam odlucio ovdje..uglavnom zamolio bih nekog grafičkog dizajnera da mi napravi avatar i signature..(avatar za forum a za privatne trackere signature)..stvarno nemogu nista dati u zamjenu osim ako netko hoce par pozivnica za neke privatne trakere ali to se moramo dogovorit kad vidim speedtest i to..no da se vratim na topic htio bih ako je moguce da pise Zachariah i pomogucnosti ovaj render http://planetrenders.net/renders/displayimage.php?pid=5946&fullsize=1..sam bi si napravio signature ali tutoriali za to su tako spetljani da se izgubim a ja da napravim sam nemam maste..hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja ću ti pomoći - gratis
reci mi, ovu sliku iz linka želiš za avatara i da na njoj piše zachariah? pojasni mi malo taj signature - na što točno misliš?
pa neznam..probaj nesto s kombinirat..
pa neznam..probaj nesto s kombinirat..
heh, ne znam što znači taj signature, što bi trebao predstavljati, možeš li mi to pojasniti?
pa to ti je ona mala linija koja se moze dodati kao potpis na trackerima
daj mi neki print screen toga, ako možeš, da vidim točno. jer ovaj tren si to uopće ne mogu zamisliti kako bi to trebalo izgledati.
daj mi neki print screen toga, ako možeš, da vidim točno. jer ovaj tren si to uopće ne mogu zamisliti kako bi to trebalo izgledati.
Ovako nešto..bar mislim..
i ja mislim da je to - nešto ćemo skemijati
evo nešto sam napravio, mobitel - da li si mislio na nešto ovako ili?
Predobro...U kojem programu si radio?Da pogodim...Photoshop?
hvala, dobro pogađaš
mislio sam nesto ko ovo znam da je tesko zato sam zamolio nekog ovdje
http://www.delta-visions.net/forums//index.php?s=927244c52348a6842e5ea09c1841bf6e&showtopic=21984
tamo si dao sliku i htio da na njoj piše ono, ne kužim sada kakve veze ima ovaj tutorial s tim. osim toga mogao si barem stisnuti hvala za ono što sam ti napravio..
mogu ti ja jos i bolje od tog sa linka i jos da ima animiranih specijalnih efekata. samo trenutno sam evo od prekjucer zatrpan preko glave sa obavezama, pa kad se rjesim slozim ti neto ako ne bude nitko zadovoljio ukus. i usput da, mogao si covjeku zahvalit sto ti je napravio.