Problem s Photoshopom cs3

poruka: 9
|
čitano: 1.741
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Radi s layerima na jednoj pozadini.Sad sam trenutno dodao jednog covjeka na tu pozadinu,ali one se ne vidi uopće.Uonome kvadratiću gdje su mi layeri,stavio sam ono oko kod toga covjeka(layera) i nista.Sve ostane isto.Kako ovo rijesiti.Ako netko ima rijesenja neka mi napise.Hvala unaprijed.

Bug Forumer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je li imao itko ovakav problem ikada?

Bug Forumer

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s Photoshopom cs3
mario5 kaže...

Je li imao itko ovakav problem ikada?

Vjeruj mi, nitko nikada...

Daj ne budi lijencina, idi na you tube, pogledaj malo tutove od total traininga i lynde...

17 godina
neaktivan
Premesti taj layer da bude iznad svih i odaberi Normal kao blending opciju. Znaci, uhvati ga i odvuci da bude iznad svih slojeva
All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan

Pokusava sam,ali nece....na normal opciji mi je sve...

Bug Forumer

0 0 hvala 0
16 godina

evo da ne otvaram novu temu.. imam problem, kada otvorim sliku u ps nemogu je uopče promjenit, ništa, ni crtat po njoj nemogu, apsolutno ništa, samo mi pokazivač miša stoji isti (inače bi se trebao promjenit kad odaberem drugi alat, ali on ostaje isti, tj ostaje ruka). Evo i slika, molio bih vas pomoč i to brzo jer mi je sad jako hitno... 

EDIT: sry al sad je odjednom proradilo, nezz šta mu je, a cjelo se jutro mučim oko toga... =/

ovo je samo primjer... ovo je samo primjer...
I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 14:19 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
system kaže...

evo da ne otvaram novu temu.. imam problem, kada otvorim sliku u ps nemogu je uopče promjenit, ništa, ni crtat po njoj nemogu, apsolutno ništa, samo mi pokazivač miša stoji isti (inače bi se trebao promjenit kad odaberem drugi alat, ali on ostaje isti, tj ostaje ruka). Evo i slika, molio bih vas pomoč i to brzo jer mi je sad jako hitno...

EDIT: sry al sad je odjednom proradilo, nezz šta mu je, a cjelo se jutro mučim oko toga... =/

Drugi put samo desni klik mišem na ovo gdje piše "Background" (desno dolje) i odabereš "Layer From Background":

16 godina
neaktivan

Ili samo dva puta klineš na background layer i klikneš ok.

alrighty then

1 0 hvala 0
16 godina
klimama kaže...
system kaže...

Drugi put samo desni klik mišem na ovo gdje piše "Background" (desno dolje) i odabereš "Layer From Background":

dncrmt kaže...

Ili samo dva puta klineš na background layer i klikneš ok.

nebi bilo ništa čudno da to nisam već pokušao, al sad je oke, sada radi... :D

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice