Radi s layerima na jednoj pozadini.Sad sam trenutno dodao jednog covjeka na tu pozadinu,ali one se ne vidi uopće.Uonome kvadratiću gdje su mi layeri,stavio sam ono oko kod toga covjeka(layera) i nista.Sve ostane isto.Kako ovo rijesiti.Ako netko ima rijesenja neka mi napise.Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li imao itko ovakav problem ikada?
Je li imao itko ovakav problem ikada?
Vjeruj mi, nitko nikada...
Daj ne budi lijencina, idi na you tube, pogledaj malo tutove od total traininga i lynde...
Pokusava sam,ali nece....na normal opciji mi je sve...
evo da ne otvaram novu temu.. imam problem, kada otvorim sliku u ps nemogu je uopče promjenit, ništa, ni crtat po njoj nemogu, apsolutno ništa, samo mi pokazivač miša stoji isti (inače bi se trebao promjenit kad odaberem drugi alat, ali on ostaje isti, tj ostaje ruka). Evo i slika, molio bih vas pomoč i to brzo jer mi je sad jako hitno...
EDIT: sry al sad je odjednom proradilo, nezz šta mu je, a cjelo se jutro mučim oko toga... =/
evo da ne otvaram novu temu.. imam problem, kada otvorim sliku u ps nemogu je uopče promjenit, ništa, ni crtat po njoj nemogu, apsolutno ništa, samo mi pokazivač miša stoji isti (inače bi se trebao promjenit kad odaberem drugi alat, ali on ostaje isti, tj ostaje ruka). Evo i slika, molio bih vas pomoč i to brzo jer mi je sad jako hitno...
EDIT: sry al sad je odjednom proradilo, nezz šta mu je, a cjelo se jutro mučim oko toga... =/
Drugi put samo desni klik mišem na ovo gdje piše "Background" (desno dolje) i odabereš "Layer From Background":
Ili samo dva puta klineš na background layer i klikneš ok.
Drugi put samo desni klik mišem na ovo gdje piše "Background" (desno dolje) i odabereš "Layer From Background":
Ili samo dva puta klineš na background layer i klikneš ok.
nebi bilo ništa čudno da to nisam već pokušao, al sad je oke, sada radi... :D