Kako je ovo napravljeno

poruka: 11
|
čitano: 2.409
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kako je ovo napravljeno

Znaci ovo je slika:Kako je napravljen taj covjek koji grli tu djevojku ???

[IMG]http://i49.tinypic.com/16iv8mh.jpg[/IMG]

Žac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako je ovo napravljeno

photoshop???

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako je ovo napravljeno

Ovako na prvi pogled ne mogu reći,budem se sutra malo raspitao i malo poigrao u Photoshopu.Siguran sam da je takav efekt vrlo jednostavno napravit nego što misliš,ali sad je prekasno da eksperimentiram.

alrighty then

0 0 hvala 0
17 godina
Kako je ovo napravljeno

ma znam da je photoshop boze mili,ali kako u njemu....

Žac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako je ovo napravljeno

pa onda si trebao drugacije postavit pitanje... rofl 

''kako da ja napravim nesto ovakvo u photoshopu?''

a ne .. ''kako je ovo napravljeno...''

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako je ovo napravljeno

Napravljeno je upravo onako kako sam pretpostavljao,koristeći displace filter.Iskopao sam tutorial:KLIK

Naravno,ova tvoja slika nije napravljeno baš po tim postupcima,ali tehnike su iste.

alrighty then

2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Kako je ovo napravljeno

Možda je uzeo mladi par, i napravio overlay novina preko lika. To mi se čini kao najlakši način.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
RE: Kako je ovo napravljeno

ok ty :)))

Žac
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 17:29 (BugHacker).
17 godina
neaktivan
Kako je ovo napravljeno

Mene zanima kako je napravljen onaj krug na naslovnici zadnjeg BUG-a? Želio bih napravit svoj popis programa što imam na kompjuteru te bih volio da tako izgleda.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 10:10 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Mene zanima kako je napravljen onaj krug na naslovnici zadnjeg BUG-a? Želio bih napravit svoj popis programa što imam na kompjuteru te bih volio da tako izgleda.

Otprilike ovako:

1.Napravi novi dokument po tvojoj veličini.Npr.512x512px.

2.Sa line toolom napravi okomitu crtu od vrha do dna "platna".Moramo biti sigurni da je na sredini,zato stisni CTRL+T i gore u taskbaru što ti se pojavio upiši 256x256(prve dvije bijele kućice)(uvijek pola od stvarne veličine)i stisni ENTER.

3.Sada odi na window>actions(ALT+F9) i napravi novi action,nazovi ga kako hoćeš ili ostavi Action 1.Čim klikneš OK akcija se počinje snimati.Označi layer na kojem si nacrtao liniju>stisni CTRL+T.Opet će ti se pojaviti onaj taskbar od maloprije.Sada u petu bijelu kućicu unosiš kut pomaka.Unesi broj 7(kasnije unesi svoj željeni kut,ovisno koliko ti treba.Ja ti samo sada pokazujem kako to radi.)Kada si unio kut,stisni Enter da izađeš iz free transform moda.

4.Stisni STOP RECORDING u actions panelu.Označi snimljenu akciju i stisni PLAY nekoliko puta da napraviš puni krug.

Sad samo moraš napraviti jednu veliku kružnicu i jednu manju njoj koncentričnu i sve to lijepo urediti kako je BUG to napravio.Ako zapneš ili ne znaš kako napraviti,napisat ću ti postupak kad dođem iz škole.

alrighty then
17 godina
dncrmt kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Otprilike ovako:

1.Napravi novi dokument po tvojoj veličini.Npr.512x512px.

2.Sa line toolom napravi okomitu crtu od vrha do dna "platna".Moramo biti sigurni da je na sredini,zato stisni CTRL+T i gore u taskbaru što ti se pojavio upiši 256x256(prve dvije bijele kućice)(uvijek pola od stvarne veličine)i stisni ENTER.

3.Sada odi na window>actions(ALT+F9) i napravi novi action,nazovi ga kako hoćeš ili ostavi Action 1.Čim klikneš OK akcija se počinje snimati.Označi layer na kojem si nacrtao liniju>stisni CTRL+T.Opet će ti se pojaviti onaj taskbar od maloprije.Sada u petu bijelu kućicu unosiš kut pomaka.Unesi broj 7(kasnije unesi svoj željeni kut,ovisno koliko ti treba.Ja ti samo sada pokazujem kako to radi.)Kada si unio kut,stisni Enter da izađeš iz free transform moda.

4.Stisni STOP RECORDING u actions panelu.Označi snimljenu akciju i stisni PLAY nekoliko puta da napraviš puni krug.

Sad samo moraš napraviti jednu veliku kružnicu i jednu manju njoj koncentričnu i sve to lijepo urediti kako je BUG to napravio.Ako zapneš ili ne znaš kako napraviti,napisat ću ti postupak kad dođem iz škole.

Daj napravi video tutorial i bubni ga na jubito

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice