Kako izoštriti fotografiran dokument?

poruka: 6
|
čitano: 4.205
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc problema

bok svima,

problem je taj da imam slikan jedan dokument, ali nije bas toliko čitko.

pa jel postoji program koji ce mi pomoci da bar malo razjasnim sliku, da bude bar malo čitko?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc problema

{#} naslov :D

Neat Image? Možda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc problema

Ne.

3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc problema

hehe, naslov mi za 5. tek sam sad skuzia :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pomoc problema

Photosop možda, ako je dokument, nefokusirane slike su obično propale. Ako je dokument, moglo bi se povećati kontrast i igrati se s crnom bojom u Levelsima. Još jedan trik bi mogo upalit, select> color range, odabereš samo  slova, igraj se  s fuzzines. Kad ti selektira odi na refine edge, povećaj fether i kontrast (za par piksela) i fillaj to crnim. Tom tehnikom ja lowres tekst upscaleam na i do 100 puta veći

Potpis
17 godina
Re: Pomoc problema
FeelTheFear kaže...

Photosop možda, ako je dokument, nefokusirane slike su obično propale. Ako je dokument, moglo bi se povećati kontrast i igrati se s crnom bojom u Levelsima. Još jedan trik bi mogo upalit, select> color range, odabereš samo   slova, igraj se   s fuzzines. Kad ti selektira odi na refine edge, povećaj fether i kontrast (za par piksela) i fillaj to crnim. Tom tehnikom ja lowres tekst upscaleam na i do 100 puta veći

100 puta?!? dakle ti to upscaleaš na koliko, 10000% ?! Nečitak tekst?! I što dobiješ tim uvećanjem sa opisanim postupkom? Kobase i krumpire.

Inače, za nekakva uvećanja dobar je blowup, smart resize i slični, ali ako informacije nema, neće (suvislu) informaciju napraviti nikakav levels.

Valjalo bi vidjeti konkretan dokument, pa onda kontretno djelovati.

dakle, ako podnosioca teme zanima, mogu mu na pm dati profesionalni savjet (da, i time se bavim za plaću)

ili eventualno pomoći konkretno, naravno besplatno osim ako nije u pitanju dokument od 400 stranica ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice