XFX GPU jamstvo (garancija)

poruka: 18
|
čitano: 2.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Pogledajte slike:

Htio sam promjeniti pastu i mislio sam da je obična naljepnica gore (zapravo je neka koja se trga na način kao "lišće") pa sam "malo" otrgnuo.

Mene zanima dali još uvijek vrijedi garancija? U SADu znam da vrijedi, a kako je u EU (u Linksu je grafa kupljena).

Ispričavam se što su slike okrenute, kod uploada su se okrenule. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 20:38 (Deawood).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: XFX GPU jamstvo (garancija)

Mislim da dokle god je druga na mjestu da ništa nisi izgubio, iz tog razloga su dvije, u slučaju da se jedna pokida nehotice.

Blago budalama.
15 godina
neaktivan

Au, katastrofa. Znam par slučajeva gdje ne vrijedi, jer im je baš to caka po kojoj znaju jesi li otvarao GPU. tako rade i na mobitelima kod vijaka kraj baterije sigurno si primjetio da ima par naljepnica iznad vijka. Ne znam, najbolje ih nazovi, iskreno ne vjerujem da će ti proći garancija. Možda i prođe ako ne budu gledali, e sada kolike su šanse... 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
buljo781 kaže...

Mislim da dokle god je druga na mjestu da ništa nisi izgubio, iz tog razloga su dvije, u slučaju da se jedna pokida nehotice.

Stvar je u tome što niti jedna nije neoštećena, ova druga je oštećena kod čišćenja grafe (stavio sam grafu na papir i kako sam okretao grafu tako se mali komadić otkinuo), slabo se vidi poslikat ću ovu drugu (tj. prvu) opet.

15 godina
neaktivan

A i ti ga kompliciraš. :P
Reci da su se tako pokidale što si ju okretao, i gotovo. Možda popuše. {#} 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

S grafom je sve u redu, ali je vent u k... khm... lošem stanju. Tj. kao da nešto "gloda".

Ja sam si jako dobar sa "dečkima iz Linksa" i gotovo da sam siguran da bi ovo prošlo (kod matične je 1 pin na socketu bio izvinut i još neke stvari pa su mi dali novu).

A i onako i ovako bih dao još nekih 500kn za GTX 760 ili manje za 270X (grafu sam u 2. mjesecu platio 1500kn ,{#}, pa zato), a to je za njihov džep dobro pa sumnjam da će se protiviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 20:47 (Deawood).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, samo što je najgore, pitanje je je li Links taj koji će ti odobriti jamstvo. Recimo kod Prestigiovih tableta ne odobrava Links, već MojServis. Tako da, najbolje bi bilo pitati. A sada, reći im istinu, ili malo sakriti istinu, ne znam. To je već komplicirano. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
turbojc kaže...

Da, samo što je najgore, pitanje je je li Links taj koji će ti odobriti jamstvo. Recimo kod Prestigiovih tableta ne odobrava Links, već MojServis. Tako da, najbolje bi bilo pitati. A sada, reći im istinu, ili malo sakriti istinu, ne znam. To je već komplicirano. 

Nije Links, to znam. Mislim da je MSan, ali ako se ne varam Links bi trebao imati barem nekakvog malog utjecaja.

EDIT: Nop, u krivu sam. Links je uvoznik i serviser moje XFX grafe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 20:56 (Deawood).
15 godina
neaktivan

Ako je Links uvoznik, onda se ti javi s tim momcima s kojima si dobar, vidi što se može poduzeti. Nadam se da će ti to srediti kako treba. 

Btw javi kako je prošlo ako ćeš im nositi grafu! 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
turbojc kaže...

Ako je Links uvoznik, onda se ti javi s tim momcima s kojima si dobar, vidi što se može poduzeti. Nadam se da će ti to srediti kako treba. 

Btw javi kako je prošlo ako ćeš im nositi grafu! 

Najprije vent treba krepati (ili im sada odnesem zato jer jako čudno radi).

Hvala na pomoći!

15 godina
neaktivan

Pa ne mora krepati, kažeš im da stvara probleme, i gotovo. Što bi bezveze čekao. ;) 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
turbojc kaže...

Pa ne mora krepati, kažeš im da stvara probleme, i gotovo. Što bi bezveze čekao. ;) 

Ma prca me u mozak to sa naljepnicama, jedini razlog zašto više NIKADA u životu neću uzimati XFX grafičke kartice.

15 godina
neaktivan

Nisam siguran, ali rekao bih da nije XFX jedini koji ima tu foru. Mislim da sam znao vidjeti par HD 6xxx Sapphire koje su to isto imale, doduše jedna je bila, but still. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Na HD 7*** i R9 seriji mislim da Sapphire nema.

XFX je prije inaće bio najviše mod-friendly brand od svih, ali pretpostavljam da im je to nanjelo štetu pa su se okrenuli ovom (korisniku) glupom rješenju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E onda ne bih znao stvarno. Znam da sam znao vidjeti neke grafičke koje su isto tako imale naljepnice, ali samo jednu, mislio sam da je to postao standard. 

Ma šta te briga, reci da se samo pokidalo kada si okretao i šta sad. :D 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Sad sam vidio da i Asus R9 270X ima {#}

Javit ću im se na fejs pa da vidimo kako će proći.

0 0 hvala 0
12 godina

Moja Gigabyte R9 290 nije imala i zato je bez pardona dobila Accelero hybrid, A ni prosla HD7970 od istog proizvodaca nije imala nikakve naljepnice.

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Moja Gigabyte R9 290 nije imala i zato je bez pardona dobila Accelero hybrid, A ni prosla HD7970 od istog proizvodaca nije imala nikakve naljepnice.

Znam da Gigabyte nema te naljepnice.

Vidim da su jedni od rijeđih s obzirom da i MSI stavlja (barem na 270X) te naljepnice vragom dane.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice