XFX 6870 kvar-pomoć

poruka: 55
|
čitano: 8.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
kvar

Trebao bih vašu pomoć.Kupio sam grafičku karticu xfx 6870 black edition.Grafička ne daje sliku ni na kojem izlazu.Po zvuku čujem da se windows podignio.Pokušavao sam sa driver sweeperom i sa drugom grafickom izbrisati sve zaostale drivere od ATI-a ali ne funkcionira.Grafička kartica je nova.Zamijetio sam da mi matična podržava pcie 2.0 a graf je 2.1 pa da li to ima ikakve veze? Hitno je ljudi ,pomogajte ! Kupio sam ju prije koji sat u Magazin RS -u !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XFX 6870 kvar-pomoć

Koje napajanje imas?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: kvar
Vidis li ista, BIOS, mozes li u safe mode? Ako je DVI u pitanju, istekaj kabel van, ugasi monitor, ustekaj kabel u prikljucak 1 na grafickoj, upalimonitor, upali racunalo, pa vidi. Da li si ukopcao dodatne strujne prikljucke na grafickoj, te koliko ti je jako napajanje?
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
protjeran
XFX 6870 kvar-pomoć

Napajanje je 800 w tagan bz.Mislim da je i više nego jako za tu grafičku karticu.Nemogu u ništa ući,nema uopće slike,čujem samo zvuk ulaženja u windowse.Koristim vga-dvi adapter .Gledao sam u biosu i nista mi nije zapalo za oko.Probao sam i HDMI kabal ,isto ne funkcionira.

Kada stavim neku stariju graf. karticu sve radi normalno,uopce ne kuzim u cem je problem.... Jel moguce da su mi dali robu sa greškom u Magazin RS-u.Probao sam i kod kolege na njegovu konfu i isto ne daje sliku...Šta mislite pta bi moglo biti...??

Da li je najbolje kontaktirati Magazin RS i vratiti natrag,koliko bi se čekalo ?Jel bi morao na reklamaciju slati ili bi mi odmah zamijenili,pošto je kupljena danas oko 4 sata,znači nije prošlo 24 sata  od kupovine i u startu ne radi...

Da li ima ikakve veze što je matična podržava pcie 2.0 a grafa je 2.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: XFX 6870 kvar-pomoć
Mjenjaj napajanje pod hitno.
Takoder pcie2.1 je unatrag kompatibilan sa 2.0.
I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

?

14 godina
protjeran
pandza94 kaže...

To napajanje mi je držalo 4870 x2 ,zasto bi ga mjenjao radi xfx6870 koja trosi puno manje?

Danas sav sretan to dočeko,pospajam a nema slike,znoj me u trenutku oblio,nema koje kombinacije nisam probao...

Sutra zovem Magazin RS da vidim sta oni kazu. Da li ce se to morat slat na reklamaciju? Ili imam pravo da mi odmah zamijene?

Koliko ja znam na reklamaciju se šalje nešto što je bilo ispravno ,pa se pokvarilo ? A ovo je u startu bilo pokvareno {#}

15 godina
odjavljen
XFX 6870 kvar-pomoć

ma zamijeni je i amen. bez ikakvih komplikacija.

0 0 hvala 0
16 godina
pandza94 kaže...

Tagan je super marka, ne vidim razlog?

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

ma zamijeni je i amen. bez ikakvih komplikacija.

Ma mene muči hoče li ih biti kad im budem slao na mijenjanje....?

14 godina
Ha, čuj, grafa ti je vjerovatno neispravna, morat će ti zamijenit sa ispravnom kako god okreneš...
17 godina
Ako je DVI cisto digitalan, adapter nece pomoci. Moras probati DVI na DVI, bez adaptera.
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
protjeran

Kako bi saznao do cega je nevjerujem da je do PCIe niti do maticne. Ubaci tu graficku u neki drugi racunar pa vidi dali radi ako radi onda je do tvog racunara. A ako nebude radila u drugom racunaru vracaj je na reklamaciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 7:14 (Beco).
14 godina
Father_Dougal kaže...
Ako je DVI cisto digitalan, adapter nece pomoci. Moras probati DVI na DVI, bez adaptera.

O čemu ti pričaš ?

14 godina
protjeran
Beco kaže...

Kako bi saznao do cega je nevjerujem da je do PCIe niti do maticne. Ubaci tu graficku u neki drugi racunar pa vidi dali radi ako radi onda je do tvog racunara. A ako nebude radila u drugom racunaru vracaj je na reklamaciju.

Ubacio sam u starije računalo kod kolege,neka konfa AMD 4800+ X2  ,ATI HD 4670 ,koliko se ja sječam.Nija ni tamo radila....

Sad sam zvao Magazin RS i kaze zaposlenik da mu se to nikad nije desilo na XFX kartici...Ali da pošaljem poštom pa će on provjeriti i zamjeniti...

14 godina

Znači ne radi ni na više različitih računala? Onda je do kartice definitivno.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
protjeran
XFX 6870 kvar-pomoć

Jedino što nisam pokušao je nadogradnja BIOS-a ,ali čudi me da ni na drugoj konfi ne radi iako je starija .

Već sam zapakirao i sve a to me i najviše muči,zato sam i otvorio temu,da ne bi poslao "ispravno" natrag...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario-kamatario kaže...
Beco kaže...

Ubacio sam u starije računalo kod kolege,neka konfa AMD 4800+ X2  ,ATI HD 4670 ,koliko se ja sječam.Nija ni tamo radila....

Sad sam zvao Magazin RS i kaze zaposlenik da mu se to nikad nije desilo na XFX kartici...Ali da pošaljem poštom pa će on provjeriti i zamjeniti...

Eto mala socna laz od zaposlenika

Inace firma je cist ok i zamjenit ce ti ju .

Frend bas nedavno uzo xfx 5770 kod njih  i isto iz kutije nije radila .Dobio je odmah zamjensku

Nebi nikad reko za xfx ali ocito nekaj nisu bas revni kod kontrole izlaznih proizvoda

17 godina
pandza94 kaže...

Nek on ima cx seriju corsaira i prica da lik zamjeni tagan od 800w...vjerovatno samo za corsair i zna...

He who dares, wins
17 godina
itomic009 kaže...

O čemu ti pričaš ?

Na poslu imam karticu sa DVI izlazima koja ne daje analogni, VGA, signal. Samo DVI-D.

Neka GF 9500 sa pasivnim hlađenjem.

14 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
itomic009 kaže...

O čemu ti pričaš ?

Na poslu imam karticu sa DVI izlazima koja ne daje analogni, VGA, signal. Samo DVI-D.

Neka GF 9500 sa pasivnim hlađenjem.

Ali eto baš i da daje  sliku sa DVI na DVi ,a ja koristim adapter to VGA( i ne radi) .Ali problem je što ne radi ni HDMI (jedino nisam probao mini HDMI )...Bez obzira daje li sliku samo na jedan izlaz ( a ne daje ni na jedan) kartica je sa greškom i trebali bi je zamjenit ... Sad sam poslao i valjda će sve biti ok.Samo eto još me i poštarina izašla 50 kn ,živaca,i još što moram čekat najvjerovatnije do ponedjeljka -utorka.A dotle gledat u plafon ili nekad sjest za sestrino računalo...

14 godina
Težak je život kompjuteraša :)
14 godina
protjeran
PCGamerX kaže...
Težak je život kompjuteraša :)

A šta drugo radit kad si nezaposlen i još u ove teške tople dane ...{#}

14 godina
protjeran
XFX 6870 kvar-pomoć

Da dignem malo temu.

Sad zovem magazin rs,da provjerim da li je stigla grafa i tip mi KAZE DA JE GRAFA ispravna ?!?!?Ono koji k...?

Kao njemu je odmah radila cim je spojio,prvi dvi radi,drugi ne radi,a ovo ostalo nije ni pokusavao?

Ali zamijenio je svejedno pa ce mi poslat drugu.Pa ljudi ima li tko kakvu ideju sta se tu dešava? Da nije meni nešto u biosu pogrešno podešeno?

Hebem ti i as rock,i ati radeon... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario-kamatario kaže...

Da dignem malo temu.

Sad zovem magazin rs,da provjerim da li je stigla grafa i tip mi KAZE DA JE GRAFA ispravna ?!?!?Ono koji k...?

Kao njemu je odmah radila cim je spojio,prvi dvi radi,drugi ne radi,a ovo ostalo nije ni pokusavao?

Ali zamijenio je svejedno pa ce mi poslat drugu.Pa ljudi ima li tko kakvu ideju sta se tu dešava? Da nije meni nešto u biosu pogrešno podešeno?

covjek ti kaze da je grafa ispravna, al da ce ti ipak poslat drugu, novu... Pa valjda ti je jasno da tvoja grafa NIJE BILA ISPRAVNA, a da bi oni zastitili ime firme i da nebi si pravili losu reklamu da prodaju neispravnu robu, su tebi rekli da je ispravna, al da ce ti ipak dati novu. Dusebriznici...

I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 16:50 (Frozen Hell).
17 godina
XFX 6870 kvar-pomoć

Ma verovatno nije radio video izlaz na staroj, ili samo DAC (u tom slučaju možda čak serviser i nije slagao).

Ostaje ono što je Father Dougal rekao, vidi koji DVI priključak na kartici može da da analognu sliku, samo na njemu možeš da upotrebiš DVI - VGA adapter. A za HDMI je moguće da mora prvo da se doda monitor u Win da bi se dobila slika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 16:51 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
mario-kamatario kaže...

Da dignem malo temu.

Hebem ti i as rock,i ati radeon...  {#}

Hebe te lik. Grafa niej bila ispravna, ne moze on samo tako mjenjati koristenu robu.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
protjeran
mario-kamatario kaže...

Da dignem malo temu.

neznam jesu li ti gore navodili da isprobas sve ulaze. ali to si morao sigurno provjerit ako nisi

14 godina
protjeran
Frozen Hell kaže...
mario-kamatario kaže...

Da dignem malo temu.

covjek ti kaze da je grafa ispravna, al da ce ti ipak poslat drugu, novu... Pa valjda ti je jasno da tvoja grafa NIJE BILA ISPRAVNA, a da bi oni zastitili ime firme i da nebi si pravili losu reklamu da prodaju neispravnu robu, su tebi rekli da je ispravna, al da ce ti ipak dati novu. Dusebriznici...

Nemoj odmah o godinama,imam ih dovoljno,telefonirao sam prije 10 minuta i malo me šokiralo... Moguće je da imaš pravo...

Ma sve sam ulaze provjerio,obadva DVI , hdmi,eto jedino nisam mini HDMI....nije radilo.

provjerio sam na tri monitora,i na drugoj konfi ,nekoj starijoj sa HD 4XXX serijom.Tko bi rekao da te trgovine mogu tako izvozat.Pa nerazumijem kakve mu to veze ima zaštiti ime firme?

Pa ovako sam se sada samo naživcirao ,bolje da mi je rekao da je greska na njoj ( a *ebemu moze se desit svakom ,nije on kriv) nego ovako da mi kaze da je ispravna ,al da ju je svejedno promjenio.Pa mi kaze da radi samo jedan DVI ( pa kako je onda ispravna)  ..sta odma ne kazu,greska,promjenili smo,i sve super,da ja mogu mirne duse otic jest cevape...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 16:59 (mario-kamatario).
16 godina
neaktivan
XFX 6870 kvar-pomoć

Ma neki trgovci su stvarno glupi, tak da se ne obaziri šta oni govore.

Kad sam ja došao  utrgovinu i rekao da mi ventilator na procesoru jako ronda, pita mene trgovac koji procesor imaš. Ja kažem AMD PhenomII x4 955 be, a trgovac meni kaže "Ti procesori su inače glasniji"{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice