e ajde ti uslikaj grafu barem mobitelom da znamo da nas ne vuces za nos 
e ajde ti uslikaj grafu barem mobitelom da znamo da nas ne vuces za nos 
Ja nekuzim vas forumase, cim netko kaze da ima neku skupu stvar nitko mu nevjeruje i odmah to treba dokazivat i slicno...
ma gle sve to stoji al mrzim kad lazu ko mato,windows 7,chax andrmoljac i sta ti ja znam ima ih jos rpg vs tenk je govorio da ima neku uber konfu ps3 xbox360itd..
Prvo bi tebi dobro doslo da procitas pravila foruma, drugo bi ti dobro doslo da slikas sistem i grafu, 3. bi ti dobro doslo da pocnes koristit mozak jer tu grafu na taj proc i memoriju i toliki monitor je bacanje para, 4. bi ti dobro doslo da se malo prestanes hvalit prije nego sta slikas sistem tipa: MENI PARE NE IGRAJU ULOGU , KUPIT CE TATA MALOME,
sad offtopic: imam neku sliku u glavi, dao tata malome 5000kn i mali ko neka velika faca uletio u ducan : Daj mi najjacu grafu na svijetu a ni nezna sto radi, ali dobro mozda se varam.
da.

hihi
jesi li to morao odrezati dio kaveza za diskove da ti stane graficka?
Svaka cast na slici i natpisu :DDDD
uzeo sa malo od mog snoopiya
kad grunem još jednu 5970 u cross onda bum opet moral slikat 

Mislim da imaš potencijala za najjaču konfu foruma.
5970 vec je u CF kad su to 2 chipa samo na jednoj pcb-u.
staviti jos jednu HD5970 znacilo bi imati quad-gpu, a to ti se moze obiti o glavu. radje kupi neki SSD za te novce.
staviti jos jednu HD5970 znacilo bi imati quad-gpu, a to ti se moze obiti o glavu. radje kupi neki SSD za te novce.
Definitivno.
Što se tiče boldanog - kako to misliš?
Nece dobiti u perfomansama onoliko kolko bi trebalo teoretski, pa problemi sa mnogim igrama i stabilnosti.... Uzasno je neisplativo akd bi u prosjeku dobio 30-ak % dodavajuci jos jednu 5970, i to vjerovatno na 2560x1600 rezolucij.
neoptimiziranost drivera. sve iznad 3-way SLI/CF je neisplativo u skoro svim slucajevima.
inace osim ako ne ganja 3dmark score to je bacanje novaca.
Imaš testove HIS 5890HD Crossfire (dakle dvije dvoglave kartice).
Sve ispod 1980x1080 reze nema smisla. Tj. na nižim rezama od te, jedna sama kartica ima bolje performanse
do 15%, nego te dvije...
Pitaj boga zašto, ali je tako...
PS - Ne treba ti 965BE, ali ako imaš para, ubodi C3 reviziju i Mugen 3, Hyper 212+, i slična ladila...
I daj si kupi pošten kejs.
Kad se ima love, Obsidian ili nešto slično, a ne tu kartonsku kutiju za cipele...
GLEDAJTE ,GAMERI,DANAS STE MI PUNO POMOGLI,SAD ZNAM DA PRVO KUPUJEM AMD965
A ZATIM FULL HD MONITOR,NAKON TOGA ČEMO VIDJET MOŽDA AKO BUDE LOVICE I HIGH AND MATIČNU PA SE ONDA VIDIMO ,HVALA ZA SAVJETE
Definitivno.
Koliko je igara optimizirano za 4 GPU-a, kad na prste mozes izbrojati one optimizarene za 4 CPU jezgre?
Mislis li da je rijesavanje Crossfire 5970 driver-a ATI-u prioritet?
Definitivno.
Koliko je igara optimizirano za 4 GPU-a, kad na prste mozes izbrojati one optimizarene za 4 CPU jezgre?
Mislis li da je rijesavanje Crossfire 5970 driver-a ATI-u prioritet?
A mislim neće mu se obiti o glavu..samo će bacit novce u vjetar...
GOSPODINE LUJIC VI STE MENI PREDOBRI, A ZA SLIKE DOBIJATE THUMB & HVALA. I ZA CAPS TAKOĐER. THREAD JE JEDNOSTAVNO LEGENDARAN.
DRAGO MI JE I DA SU VAM OSTALI FORUMAŠI POMOGLI OKO KONFE. 
GLEDAJTE ,GAMERI,DANAS STE MI PUNO POMOGLI,SAD ZNAM DA PRVO KUPUJEM AMD965
A ZATIM FULL HD MONITOR,NAKON TOGA ČEMO VIDJET MOŽDA AKO BUDE LOVICE I HIGH AND MATIČNU PA SE ONDA VIDIMO ,HVALA ZA SAVJETE
GOSPODINE LUJIC VI STE MENI PREDOBRI, A ZA SLIKE DOBIJATE THUMB & HVALA. I ZA CAPS TAKOĐER. THREAD JE JEDNOSTAVNO LEGENDARAN.
DRAGO MI JE I DA SU VAM OSTALI FORUMAŠI POMOGLI OKO KONFE. 
NEČUJEN VAS DOBRO OBOJICU AAA? STA STE REKLI??? SLABO SE CUJETE
samo ću da kažem .... nice... to bi pristojno ganjalo moj monitor....
nema tog procesora koji nebi bio usko grlo quad-GPU 5970ki..
Kad ti Domba kaže..
Imaš testove HIS 5890HD Crossfire (dakle dvije dvoglave kartice).
Sve ispod 1980x1080 reze nema smisla. Tj. na nižim rezama od te, jedna sama kartica ima bolje performanse
do 15%, nego te dvije...
Pitaj boga zašto, ali je tako...
PS - Ne treba ti 965BE, ali ako imaš para, ubodi C3 reviziju i Mugen 3, Hyper 212+, i slična ladila...
I daj si kupi pošten kejs.
Kad se ima love, Obsidian ili nešto slično, a ne tu kartonsku kutiju za cipele...
Gdje se može kupiti C3 revizija?
kupi matičnu, rame i procesor intel i7. I imat ćeš pravu konfu
JExBALO VAS PISANJE S CAPS LOOKOM!!! da...sad ja vičem na vas
imam takav osjecaj da ce lik kupiti procesor i rame, pa kod dode doma da ce shvatiti da je kupio krivo i da nemoze to u njegovu maticnu...pa ce probati alternative i shebati cilu stvar
amo vako, ako cemo vec nekome pomoci.. @AUTOR teme ...reci koliko imas para, pa ce ti ljudi savjetovati sta da napravis i sta tocno da kupis...inace ces baciti lovu bzvz
lipo reci koliko para i dobiti ces listu onoga sta trebas kupiti
ETO NA