X550 (back to the past :)

poruka: 10
|
čitano: 1.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
X550 (back to the past)

Molim sve koji su imali prvu ATI X seriju (X550 konkretnije) nek se vrate 5 godina unazad pa mi nek odgovore da li grafa moze raditi bez kulera? Kuler je riknuo, pa bih ga izvadio iz onog aluminijskog "kucista". Znaci ostao bi samo taj nazovi "pasivni" kuler, pa me zanima dal bi samo on bio dovoljan za rad u 2D-u (samo windowsi, bez igranja, ako se i moze uopce nesto igrat na tom cudu)? Inace taj blok aluminija postane skoro vruc nakon sto iskljucim vent, pa sad ne bih htio da mi rikne i grafa (iako nije neka vrijednost), ili da mi se cesto komp resetira ili nesto trece. Dodatna ulaganja (u recimo dodatni pasivni kuler) ne dolaze u obzir, samo mi treba potvrda da li bi grafa prezivjela i da radi samo ovako? O "zamjeni" grafe pod MojPC sa ovom, to cu jednom drugom prilikom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: X550 (back to the past)
Imas za do 50ak kuna kupiti 120mm i stavi ga na pasivca
17 godina
neaktivan

Možda čak možeš i NB cooler gore bubnut, moraš vidjet kakve su rupe samo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja sam prije imao x 700, evo je ode na zidu visi povise mene, spalio je kratkim spojem, bez coolera ne radi, moras se snac za neki mali vent, ili riskiraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znaci vracam grafu ponosnom vlasniku. Ova bi mi trebala biti samo zamjenska neko vrijeme, tako da ulaganje truda u put za ZG, kupovina pasivca, kemijanje s montiranjem na grafu, instaliranje drivera za Win7 (muka Isusova) - sve otpada. Mislio sam bit cu gotov za 15min, al kupit cu neku drugu (ispravnu). Tnx evribadi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

hehe, X550 legenda, ja ju još uvijek koristim kada overclockam procesor pa da mi samo sliku daje, Gigabytova sa pasivnim hladnjakom...

clock2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam na toj kartici igrao crysisa kada je izašo, ali naravno sa malo jačim procesorom.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi se naigrao na 640x480?Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: X550 (back to the past :)
Lion King kaže...

Jesi se naigrao na 640x480?Namigiva

Nemoj i ti tako,imam u 3 pc-u aktivnu taku grafu i radi na 1024x768,30fps-a max ma radi ko avion,grafa je legenda radi perfektno.

samo problemi
14 godina
neaktivan

mozel ati x550 256 mb da pokrene normalno fifa manager 2011?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice