VTX HD6850 problem

poruka: 20
|
čitano: 6.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VTX HD6850 problem - "lomljenje" slike

Pozdrav.. Javljam se s jako neobičnim problemom, prije nekoliko dana sam dobio blue screen u kojem sam dobio ispis DRIVER_IRQ nešto nešto.. i dolje potpisana greška na usbahci.sys fajlu.. povadio sve moguće usbove i išo redom i skužio da je krepala ili PCI kartica s 3USBa ili sam PCI utor.. prešao sam preko toga, jer mi ta 3USB nisu bila nešto pretjerano važno.. no danas se situacija malo pogoršala, pošto sam počeo dobijati jako čudne  arifakte i "lomljenje" slike na kompu, koje se događa prilikom skrolanja u browseru, a kada ništa ne diram, svake dvije tri sekunde se većina teksta na ekranu onako zamuti, kao da ode u italic ili nešto, kako se vidi na slikama.. reinstalirao sam već drivere od grafičke, fizički izvadio grafičku van i opet je spojio, no nema pomaka.. reinstall Windowsa također nije pomogao.. pa sam htio pitati za mišljenje (:

Radi se o VTX Radeonu HD 6850, star mjesec i po dana

edit: na drugoj se slici vidi kakve boleštine od lomljenja slike dobijam, a to sve dok sam još uređivao ovaj post..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: VTX HD6850 problem - "lomljenje" slike
eyeguard kaže...

Pozdrav.. Javljam se s jako neobičnim problemom, prije nekoliko dana sam dobio blue screen u kojem sam dobio ispis DRIVER_IRQ nešto nešto.. i dolje potpisana greška na usbahci.sys fajlu.. povadio sve moguće usbove i išo redom i skužio da je krepala ili PCI kartica s 3USBa ili sam PCI utor.. prešao sam preko toga, jer mi ta 3USB nisu bila nešto pretjerano važno.. no danas se situacija malo pogoršala, pošto sam počeo dobijati jako čudne  arifakte i "lomljenje" slike na kompu, koje se događa prilikom skrolanja u browseru, a kada ništa ne diram, svake dvije tri sekunde se većina teksta na ekranu onako zamuti, kao da ode u italic ili nešto, kako se vidi na slikama.. reinstalirao sam već drivere od grafičke, fizički izvadio grafičku van i opet je spojio, no nema pomaka.. reinstall Windowsa također nije pomogao.. pa sam htio pitati za mišljenje (:

Radi se o VTX Radeonu HD 6850, star mjesec i po dana

edit: na drugoj se slici vidi kakve boleštine od lomljenja slike dobijam, a to sve dok sam još uređivao ovaj post..

Ako imas garanciju najbolje ti je da je odneses pa da oni vide sta je s njom

15 godina
neaktivan

već sam imao problema kad sam je kupio, spojio je i odma mi sve zamrzlo.. drugi dan nosio na servis.. za 3 dana dobio brand-new.. i mjesec i po dana ništa.. i sad opet neka čudesa.. al kad ne mogu točno izolirati je li u pitanju grafička ili možda matična (tj. port na njoj) ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 1:52 (eyeguard).
15 godina
protjeran
eyeguard kaže...

već sam imao problema kad sam je kupio, spojio je i odma mi sve zamrzlo.. drugi dan nosio na servis.. za 3 dana dobio brand-new.. i mjesec i po dana ništa.. i sad opet neka čudesa.. al kad ne mogu točno izolirati je li u pitanju grafička ili možda matična (tj. port na njoj) ..

ako imas nekog prijatelja posudi od njega grafu na 2 min i vidit ces u cemu je problem

15 godina
VTX HD6850 problem
se meni cini ili 6850 ima problema i msi nesto zezaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VTX HD6850 problem

ali je zanimljivo kako se samo lomi browser. ako mozes probaj na drugom monitoru.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: VTX HD6850 problem
Bass kaže...

ali je zanimljivo kako se samo lomi browser. ako mozes probaj na drugom monitoru.

browser sam stavio samo kao primjer.. lomi se i u windwosima dok idle-aju.. ili kad se bilo šta radi izvan browsera

15 godina
protjeran
eyeguard kaže...
Bass kaže...

browser sam stavio samo kao primjer.. lomi se i u windwosima dok idle-aju.. ili kad se bilo šta radi izvan browsera

Ajde probaj par ekstreme testova odvrtiti s njom,mislim na futurmark(valjda se tako zove niti nijedan program za testove nemogu popamtit) i imaš one opcije za ekstreme i tak to stisni za taj ekstreme(nepiše ekstreme).I nakon 2-3 sata tih testova javi rezultat.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
VTX HD6850 problem

Nosi ti to u servis...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo samo mali update, stavio sam GeForce9500gt unutra, i sve se čini u redu.. tako da je opet vrisnuo Radeon.. :)

15 godina
eyeguard kaže...

evo samo mali update, stavio sam GeForce9500gt unutra, i sve se čini u redu.. tako da je opet vrisnuo Radeon.. :)

Ako imas garanciju nemoj nista prckati ljepo nosi na servis {#}

16 godina
neaktivan
eyeguard kaže...

Dakle kad si ju reklamira dobia si novu i s ton isti problem?

Pa nije onda valjda grafa problem? Mislim, s obe grafe isto.... Prije će bit neka druga komponenta.

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 9:32 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
eyeguard kaže...

A bilo ti je i s ovom mjesec dana u redu...

OĆU NOVI NICK!
16 godina
VTX HD6850 problem

biće da se matičnoj nesviđa ati :D, ugl ako si stavio drugu grafu i normalno je nema sta drugo bit nego grafa

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 9:35 (Jumperrr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
eyeguard kaže...

Uzmi drugog proizvođača, ja ti preporučam gigabyte-a. Kartica je vrlo tiha kada se podesi vlastiti profil za ventilatore.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
eyeguard kaže...

Uzmi drugog proizvođača, ja ti preporučam gigabyte-a. Kartica je vrlo tiha kada se podesi vlastiti profil za ventilatore.

pa ovu VTX definitivno više ne uzimam.. ili Gigabyte ili Sapphire, to ću vidjeti kad dobijem povratnu informaciju iz servisa.. testirano je na više računala, tj. na više matičnih ploča.. tako da je jedino u njoj može biti problem, ali kartica je bolesno dobra, tako da ne odustajem od 6850 :D

15 godina
VTX HD6850 problem
meni 6850 niej nis posebno no offense
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lacko kaže...

Pa pored tvoje 7600 Golden sample i nije...

15 godina
neaktivan
Lacko kaže...

Sve znamo, tebi je posebna samo 5570 jer tjera sve na high, jel tak?

Čovječe shvati da tvoja grafa nije svemoguća i da za one koji misle igre na nešto višim detaljima trebaju nešto jače grafe poput 6850. 6850 nudi vrlo dobre performanse uz nisku potrošnju i zagrijavanje te pristojnu cijenu za naše standarde.

PS updejtaj Moj PC

15 godina
VTX HD6850 problem
ne to. nego mi je frend ima. i uopce nisam zadovoljan pogotovo s MSI verzijom neznam za drugo. ne usporedujem sa svojom.
isto steka ta verzija od msi itd. a za update sada cu napravit xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice