jel mi može preporučit koji...cijena nije bitna...ja sam tražio al eto sve što nadjem nigdje nepiše da je za hd 5750...pa eto ak je neko mjenjao pa da neuletim u grozotu...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
accelero S1/2 i nanj gore lupis 120mm i amen.
Jel tvoja ovakva:
L2 Pro je provjereno riješenje koje paše na tu karticu:
http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_0&mID=256&page=gallery
Makar smatram da bi i S2 trebao pasati gore, koliko sam čitao komentare, paše i S1 uz malo modanja zadnje cijevi,
ali S2 bi morao ići bez beda.
a taj sam i ja bio jedino našao...al sam mislio da može i neki bolji i veći...naravno bez prilagođavanja...napravio bi si ja neki al nemam vremena...a doro vjerovatno je i taj bolji od ovog xfx-ovog....
ovaj S2 mi se čini okej...
bez skidanja toga nebi išlo?
a trebo bi mi svakako neki malo bolji od ovog što imam na grafičkoj!jel je još overclockana pa je temperatura u loadu 49 do 50 stupnjeva...stim da imam mogućnost pojaćavanja hladnjaka jel mi trenutno radi na 72 posto što je glasno jel...al preko 72 posto mal neizdrživo...al opet kažem trebo bi si mal odvojit vremena pa dizajnirat jedan košto sam napravio sa cpu coolerom pa naišo na problem...napravio bazu od srebra 12 bakrenih cijevi sve bajno sjajno...i sad one aluminijske listiće neznam kak da stavim a da stoje bez mrdanja i zveckanja...da stabilno stoje...zapravo mogu ih silom nabit al da nepokidam jel sam se sa ovim stvarno mučio pošto sam prvi put ušao u tak šta...možda bi za grafićku bilo lakše napravit
50°C je hladno..
da...s tim da mi uši natećene od buke...jel je na 72 posto vrtnje ventilator podosta bučan...pa sam i zbog tog takodjer mislio promjenit....
da...s tim da mi uši natećene od buke...jel je na 72 posto vrtnje ventilator podosta bučan...pa sam i zbog tog takodjer mislio promjenit....
Pa stavi na automatic...
Do 80°C se ne moraš brinuti, s tim da ne vjerujem da će ta kartica doći uopće do 70...
bila je na automatic...sve sam ja već testirao...i odlazilo je do 90 stupnjeva...uzeo novo kućiše reko ajde mal da popravim situacije 81...(naravno u loadu)...pa sam evo morao na 72 posto vrtnje i sad je 49-50 do 71-74...plus moguće oštećenje uha...al ovo je još izdržljivo na 72% al ono na 100% nikako...
Onda kupiti S2 + 120mm ventić, samo odšerafiš DVI plastiku odozada i makneš je, i to je to, paše ti gore.
Ili jednostavno staviti LN2 Pro...
evo naručen je accelero s2 i ventilator od noctue i nanoxie...pa ćemo vidjet šta je bolje...ak nevalja nešt drugo ćemo od tog napravit...ha da...hvala na pomoći