Velika obmana? Koliko ima AGP grafickih na trzistu

poruka: 19
|
čitano: 3.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Velika obmana??koliko ima AGP grafickih na trzistu

Necu sad nikoga prozivati, ali eto ja sam sebio trazio graficku da ide na AGP, te sam nakon kopanja po internetu naletio na stranicu poznate hrvatske racunalne tvrtke i nasao nekoliko AGP grafickih, ali kad sam dosao u prodavaonicu i ptao imaju li jos tih kartica, rekli su da ih uopce nemaja, niti u jednoj svojoj poslovnici u Hrvatskoj premda na netu pise da bi ih trebali imati najmanje cetiri???ko je tu lud

2mad2die
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema vise AGP kartica... možda se nađe koja polovna ili nova po narudžbi. Vidi u Linksu mislim da imaju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Velika obmana??koliko ima AGP grafickih na trz

jedna, i to preslaba, jos mi je jedino VEMIL ostao, oni su top, sto se toga tice, naso sam jednu predobru u njih powercolor ATI Radeon x1550 512 MB-a ...

2mad2die
17 godina
neaktivan

hmm - Ati X serija - not really god - tu je najjača X1950XTX loša,a kamol ove druge,pa zato ne mislim da je to dobr kartica

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ona je sigurno bolja od ove koju ja imam ATI Radeon 9200 SE, a i ako je loša, nađi na našem tržištu nešto što nije preskupo a da valja???

samo inteligencija, pamet i samosvjesnost dijeli ljude od životinja, oduzmite im to i...??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa jesi gledo u HGspotu? Evo ja sam naso jednu ako ne i najbolju za AGP:

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033754

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jbg evo sad sam skuzio da pise "Stanje : Nije raspoloživo. Datum dolaska nepoznat." Izgleda da nece ni doc hehe. Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Velika obmana? Koliko ima AGP grafickih na trz

pa ona tvrtka koju na pocetku spominjem i jest HG SPOT!!!

samo inteligencija, pamet i samosvjesnost dijeli ljude od životinja, oduzmite im to i...??
17 godina
neaktivan

Pa to si trebo odma rec. A izgleda da ih vise nece ni nabavljat. Ako imas love sastavi si novi PC sa PCIExpressom i miran si.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

onda necu tako skoro bit miran, jer mi za novu konfu treba barem 4000 Kn-a

17 godina
neaktivan

Kao što rekoh u Linksu imaš tri AGP grafe. Jedna je nedostupna, ostale dvije odmah možeš uzeti.

Link

Preporučio bih da uzmes ATI Radeon 3850 HD.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black Knight kaže...

Kao što rekoh u Linksu imaš tri AGP grafe. Jedna je nedostupna, ostale dvije odmah možeš uzeti.

Link

E, ja nebi... Zašto? Zato što PCI-e HD3850, koja je ujedno i brža, košta 600kn, dok ova duplo. Za ostalih 600kn nabavi 2jezgreni AMD-ov procesor i neku matičnu i ima brže i bolje performanse za istu cijenu.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan

Zasto svi kazu da je ATI X serija loša, npr. ovo uopce ne zvuci lose

VGA AGP SAPPHIRE ATI RADEON X1650 Pro, 512MB DDR2, DVI, TV
SOUND OF SILENCE..................................................
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Black Knight kaže...

Link

E, ja nebi... Zašto? Zato što PCI-e HD3850, koja je ujedno i brža, košta 600kn, dok ova duplo. Za ostalih 600kn nabavi 2jezgreni AMD-ov procesor i neku matičnu i ima brže i bolje performanse za istu cijenu.
 Čovjek traži AGP karticu i ja sam mu tu preporučio.
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Zasto svi kazu da je ATI X serija loša, npr. ovo uopce ne zvuci lose

VGA AGP SAPPHIRE ATI RADEON X1650 Pro, 512MB DDR2, DVI, TV
 Pa to ti je za danasnje vrijeme lose. A dok je X serija bila najbolje sto je ATI nudio Nvidia je vladala.
17 godina
protjeran

Definitivno, ja sam imao stanovitu x-icu ATI Radeon GeCube x1950Pro, AGP, 256 MB još na zimu i igrao sam gotovo sve što je bilo na "rasporedu"... LINK samo je PowerColor, nije kao moja i btw kao što je rečeno ima cijenu! 1.100 HRK...?

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
17 godina

Za tu cijenu od 1100 kn bih ja napravio kako ti je kompotko reko, nova maticna, neki amd i hd 3850 PCI E - eventualno nekaj malo dodas i vrtis vecinu igara normalno, pogotovo sto predpostavljam da imas neki 19" monitor ili 17" a pri tim rezolucijama mozes vrtit sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

AGP grafe se više nikome pametnome ne isplati uzimat kao nove, jer em su preskupe, em premalo nude za te novce. Samo polovna AGP grafa do 200kn se isplati.

Osim toga, polovne pci-e grafe kao 7800gtx se mogu nabaviti po cijeni od 250kn.

Za totalno obaranje cijena na polovnom tržištu uvelike je zaslužna pojava radeona 4850 koji je za male novce velika zvijer.

Zato  ti lijepo kupi neku polovnu PCI-e grafu do 250kn, a proc uzmi neki amd dualac i matičnu i koštat će te manje nego nova agp usranka. Ovo vrijedi ako imaš atx napajanje sa dodatnim 4pin naponskim konektorom za maticnu i 24 pin naponskim utikačem. Ako imaš i napajnje starije generacije sa 20pin naponskim konektorom, ništa od nadogradnje jer moraš kupit inovo napajanje, pošto sve novije ploće dolaze sa 24pin utorom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja isto mislim da ne vrijedi uloziti lovu u agp grafu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice